Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.881
Teşekkür ederim canımHeee tamam o zaman ben sporla eritmeye çalışıyim daha kolaymış hep derim hümanist değilim olamam diye ablamda aksine sen çok vicdanlı birisin birinin hakkında kötude dusunsen yüzüne söylersin belli edersin iyileştirme taraftarisin , sende değilsen hümanist ben hiç değilim der
Ama affedemediklerim var lakin helal etmeme boyutunda değil öbür dünyada birde onlarla uğraşıp hesaplasamam :)
Dediğim gibi benim zihin boşalmaz zaten
Geldi burda kötü kv gibi dedikodu yapıyor
geçmiş doğum günün kutlu olsun canım
Vaavv spora gelTunaydinnn azimli guzellerim
Aksam gec geldik biraz sonrada diziye daldim bakamadim buraya
Tartilar kontrol edilip 2 gunluk plan yapildimi
Dünkü sporum
3 mil leslie 135 puan
20 dk bolgesel 60
350 hoplama 17.5
Toplam 212.5 puan
@Pnrrr-20
Hemen gecmise ucuyorum
Kesinlikle en güzeli hiç bulaşmamak bende bikere sürmeyim ağzıma içimdeki canavar uyanır tikana kadar yemem için zorlarKaçamak yapmamak için hamur işi falan yapmıyorum evde gerçi kv yapıyor ama olsun ben yemiyorum ısrar ediyorlar bir dilimden bişi olmaz falan diye tamam bir dilimden bişi olmaz ama yedimmi bir dilimde beni kesmez o yüzden hiç yememek en iyisi ağzıma surmuyorum yoksa çok yerim
Oyy kaptanların krali teşekkür ederim
Aynı canavar benim içimde de var ne yazikki ama yokk o canavara fırsat vermek yok o yüzden cisss surmuyorum ağzımaKesinlikle en güzeli hiç bulaşmamak bende bikere sürmeyim ağzıma içimdeki canavar uyanır tikana kadar yemem için zorlar
Baktım baş edemiyorum yemin ettim 62 olana kadar hunharca yemiycem diye Beni anca Allah korkusu durdur çok iradem zayıfladı çünküAynı canavar benim içimde de var ne yazikki ama yokk o canavara fırsat vermek yok o yüzden cisss surmuyorum ağzıma
Buradaki cogu kisinin problemi o zaten cnmKaçamak yapmamak için hamur işi falan yapmıyorum evde gerçi kv yapıyor ama olsun ben yemiyorum ısrar ediyorlar bir dilimden bişi olmaz falan diye tamam bir dilimden bişi olmaz ama yedimmi bir dilimde beni kesmez o yüzden hiç yememek en iyisi ağzıma surmuyorum yoksa çok yerim
Çok sukurr rabbim yardım etsin de verelim su kilolari hep birlikte demekki bı coguz ay kaderi yaşıyor kilo konusundaBaktım baş edemiyorum yemin ettim 62 olana kadar hunharca yemiycem diye Beni anca Allah korkusu durdur çok iradem zayıfladı çünkü
Ama çok şükür üç gündür harika gidiyor
Aynen abla yaa çok şükür ki oylee aman aman canım istemiyor sadece bu gün biraz tatlı canim istedi o kadar onuda meyve ile bastıriyorum çok şükür kaçamak yapmicam ya hedefe gelene kadar Allah ta yardım ediyor çok şükürBuradaki cogu kisinin problemi o zaten cnm
Bence o 1 dil. Yemeyi korumada yapmaliyiz kilo verirken degil
kacamak yapinca kac gunumuz bosa gidiyor
Bide ustune psikolojik yine yapamicam deyip kendimize guvenimizi kaybediyoruz
Tatlim dun yazacaktim unuttumKesinlikle en güzeli hiç bulaşmamak bende bikere sürmeyim ağzıma içimdeki canavar uyanır tikana kadar yemem için zorlar
Hep derler ya cnm once beyinde bitirmek gerekir diyeAynen abla yaa çok şükür ki oylee aman aman canım istemiyor sadece bu gün biraz tatlı canim istedi o kadar onuda meyve ile bastıriyorum çok şükür kaçamak yapmicam ya hedefe gelene kadar Allah ta yardım ediyor çok şükür
Benim berzamanki gibi :))selam kızlar nasılsınız son 2 gun kaldı durumlar nasıl
Sorma abla ilk başladığımda zorlanmistim ama çok şükür ki atlattım insanın önce gözü doymak iyi mis bunu anlıyorum az yek ilede doyuluyormus buna kanaat getirdimHep derler ya cnm once beyinde bitirmek gerekir diye
Insan gercekten kararli olursa canida istemez
Zaten zararli karbonlar uyusturucu gibidir
Yedikce daha cok yiyesin gelir
Bi sure yemeyince vucudundan zehri attigin icin caninda istemez
bende ozledım abla ya telden hala haber yok pc yı ah bır acabılsem acsamda kızdan fırsat olmuyor ara ara okuyup cıkıyorum . sımdı azıcık uyududa oyle oturdum basınaBenim berzamanki gibi :))
Sen ne yapiyon cnm ozlendin iyice
Tel ne zaman geliyomus
Vakit bulunca pc den gelsene
Ablam ozguvenden midir nedir bilemem ama kendimi bu kadar sevmesem bu kilolari kabullenemezdim yani bide esim sorun yapmayinca insan dahada saliyor kendini bazen diyorum bana kotu davransana 2 laf yapistir soyle bi aglayim falan valla belki kafam dank eder diyorum yok olmuyor kizsa bile kendi dayanamiyor geri yok yok demedim diyo sadece cok bol giymemi istiyo uzerime olanlari evde giy ama disarda giyemezsin diyo olan kiyafetlerimi bile degistirtiyor kilom ona sikinti olmuyo ama baska insanlar bana baktiginda bana kiziyo cildiriyo gene biraz yumusadi allahtan bugun gene soruyor kabanini giydin demi diye esorfman giymeme tahammul bile edemiyomenu guzelde tatlim lahananin sonucunu merak ettim
Bu 2 gun yemesen iyi olur
ohhh hedef tutacak ins.
ani hareket yapinca ondan oldu heraldd tatlim
cok sevindim cnm gule gule giy cicilerini
Bende ozellikle buz mavisini cok severim
pogaca tam bugdayda olsa icinde yag vs. Var cuma yense daha iyi
Digerleri guzel cnm
menun cok degil ama... Karbonlari beraber yemisin
Ogunumuzde 2 karbon olmasin cnm
Spor guzellll
Dikkat et ilerlemesin cnm bugun nasilsin
menu guzelde halsizlikten spor yapamamisin
Bu hafta pek spor olmadi heralde
simdiki cocuklar gercekten cok bilmis
Kilolu olunca anne babadan utanabiliyolar
Benimkilerden hic duymamistim boyle seyler
her zamanki gibi cok duzenli cnm
ben begendim tatlim
vayyy bi baslamis tam baslamisin spora :)) menude guzel olmus cnm
ne oldu inanmismi beynin :)))
Konsantre konusunda bende yapamam
takilma oyle seylere tatlim
Biz bahardan antremanliyiz :)))
Affetmeyi karsidakine iyilik olarak dusunmiceksin zaten
Kendi ruhundaki yuklerden kurtulmak icin affedeceksin
biraz detoks gibi olmus ama fazla goturmemis heralde
galeta yerine wasa yesen daha iyi olur cnm
bizim hayallerimiz seninki kadar genis degil :))) arada hatirlatman iyi oluyor :))
bayilmamak icin ana ogunlerin doyurucu olmasi gerekiyor tatlim o zaman acikmiyosun
Bu kiloda ozguvenin olmasi ne guzel
Ender bulunan erkeklerden eşin demekkiAblam ozguvenden midir nedir bilemem ama kendimi bu kadar sevmesem bu kilolari kabullenemezdim yani bide esim sorun yapmayinca insan dahada saliyor kendini bazen diyorum bana kotu davransana 2 laf yapistir soyle bi aglayim falan valla belki kafam dank eder diyorum yok olmuyor kizsa bile kendi dayanamiyor geri yok yok demedim diyo sadece cok bol giymemi istiyo uzerime olanlari evde giy ama disarda giyemezsin diyo olan kiyafetlerimi bile degistirtiyor kilom ona sikinti olmuyo ama baska insanlar bana baktiginda bana kiziyo cildiriyo gene biraz yumusadi allahtan bugun gene soruyor kabanini giydin demi diye esorfman giymeme tahammul bile edemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?