Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim canım

Vaavv spora gel
Hangi diziyi izliyorsun kaptanım benimki ufak tefek cinayetler

Kesinlikle en güzeli hiç bulaşmamak bende bikere sürmeyim ağzıma içimdeki canavar uyanır tikana kadar yemem için zorlar

Aynı canavar benim içimde de var ne yazikki ama yokk o canavara fırsat vermek yok o yüzden cisss surmuyorum ağzıma
Baktım baş edemiyorum yemin ettim 62 olana kadar hunharca yemiycem diye Beni anca Allah korkusu durdur çok iradem zayıfladı çünkü
Ama çok şükür üç gündür harika gidiyor

Buradaki cogu kisinin problemi o zaten cnm
Bence o 1 dil. Yemeyi korumada yapmaliyiz kilo verirken degil
kacamak yapinca kac gunumuz bosa gidiyor
Bide ustune psikolojik yine yapamicam deyip kendimize guvenimizi kaybediyoruz

Buradaki cogu kisinin problemi o zaten cnm
Bence o 1 dil. Yemeyi korumada yapmaliyiz kilo verirken degil
kacamak yapinca kac gunumuz bosa gidiyor
Bide ustune psikolojik yine yapamicam deyip kendimize guvenimizi kaybediyoruz
Aynen abla yaa çok şükür ki oylee aman aman canım istemiyor sadece bu gün biraz tatlı canim istedi o kadar onuda meyve ile bastıriyorum çok şükür kaçamak yapmicam ya hedefe gelene kadar Allah ta yardım ediyor çok şükür

Kesinlikle en güzeli hiç bulaşmamak bende bikere sürmeyim ağzıma içimdeki canavar uyanır tikana kadar yemem için zorlar
Tatlim dun yazacaktim unuttum

Bizim en buyuk hatalarimizdan biride
Surekli beynim ac, ben cok yerim vs. Gibi seyleri cok dillendiriyoruz
Beynimizi boyle olduguna sarlandiriyoruz

Bizde saldirmadan normal miktarlar yiyerek durabiliriz
Artik boyle olmali
Bu sekilde beynimizi egitelim

Hep derler ya cnm once beyinde bitirmek gerekir diye
Insan gercekten kararli olursa canida istemez
Zaten zararli karbonlar uyusturucu gibidir
Yedikce daha cok yiyesin gelir
Bi sure yemeyince vucudundan zehri attigin icin caninda istemez

Hep derler ya cnm once beyinde bitirmek gerekir diye
Insan gercekten kararli olursa canida istemez
Zaten zararli karbonlar uyusturucu gibidir
Yedikce daha cok yiyesin gelir
Bi sure yemeyince vucudundan zehri attigin icin caninda istemez
Sorma abla ilk başladığımda zorlanmistim ama çok şükür ki atlattım insanın önce gözü doymak iyi mis bunu anlıyorum az yek ilede doyuluyormus buna kanaat getirdim

Ablam ozguvenden midir nedir bilemem ama kendimi bu kadar sevmesem bu kilolari kabullenemezdim yani bide esim sorun yapmayinca insan dahada saliyor kendini bazen diyorum bana kotu davransana 2 laf yapistir soyle bi aglayim falan valla belki kafam dank eder diyorum yok olmuyor kizsa bile kendi dayanamiyor geri yok yok demedim diyo sadece cok bol giymemi istiyo uzerime olanlari evde giy ama disarda giyemezsin diyo olan kiyafetlerimi bile degistirtiyor kilom ona sikinti olmuyo ama baska insanlar bana baktiginda bana kiziyo cildiriyo gene biraz yumusadi allahtan bugun gene soruyor kabanini giydin demi diye esorfman giymeme tahammul bile edemiyo

Kızlar kimse tutmasin beni, ben hedefe doğru ilerliycem eliptiğimle:)

Yarım saat yaptım harika bişey ,spor salonundaki daha çok yoruyordu büyük olduğu için herhalde ,bunu daha çok sevdim rahat 1 saat yapabilirim

Hazır keyfim yerindeyken saç ve cilt bakımı da yaptım kendime geldim valla

Akşam için buzlugumdan yeşil fasulye cikarmistim onu yapayım birde yoğurtlu kereviz daha ne olsun dimi ama

Ender bulunan erkeklerden eşin demekki
Benim eşim nişanlı döneminde daha söylemişti kilonun ne erkekde ne kadında guzel durmadigini düşündüğünü ,belki onun bu hasasiyetini bilmesem ben çok çok kilolar almıştım bu iştahla

Selam kızlar
Menüm
Sabah 07.30
1 dlm ekmek 1 yum .haşlama 5 zeytin 1 kk peynir 4 çeri

Öğlen13.00
1 tabak bamya yarım dilim ekmek

Ara 1 br yoğurt

Akşam 18.00
4 kaşık ıspanak yemeği
Şu manti makarnalar var ya içi boş boş 7 tane ondan
Salata yoğurt
18 35
1 çay kaşığı muzlu puding

Su yatana kadar 3 lt olur
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…