- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.901
Baktım baş edemiyorum yemin ettim 62 olana kadar hunharca yemiycem diye Beni anca Allah korkusu durdur çok iradem zayıfladı çünkü
Ama çok şükür üç gündür harika gidiyor
Afiyet olsun.Kızlar kimse tutmasin beni, ben hedefe doğru ilerliycem eliptiğimle:)
Yarım saat yaptım harika bişey ,spor salonundaki daha çok yoruyordu büyük olduğu için herhalde ,bunu daha çok sevdim rahat 1 saat yapabilirim
Hazır keyfim yerindeyken saç ve cilt bakımı da yaptım kendime geldim valla
Akşam için buzlugumdan yeşil fasulye cikarmistim onu yapayım birde yoğurtlu kereviz daha ne olsun dimi ama
Ayyynen.Ender bulunan erkeklerden eşin demekki
Benim eşim nişanlı döneminde daha söylemişti kilonun ne erkekde ne kadında guzel durmadigini düşündüğünü ,belki onun bu hasasiyetini bilmesem ben çok çok kilolar almıştım bu iştahla
Yeni ablası bugün geldi:)Afiyet olsun.
Eliptiğin yeni mı.
Neler yaptın saçına cildine nigar.
Ayyynen.
Bu arada caliskan ogrencimelegimve ben i tebrik ve tesekkur etmek istiyorum
Ben soylemeden crs. Tarti kontrolunu yapip bildirdi
Sanki herhafta soylemek zorundayim
selam kızlar nasılsınız son 2 gun kaldı durumlar nasıl
Daha o evde durdugunuz hata pinarcimm simdi tasinmayi istemiyor useniyor yada gerek duymuyo olabilirsin ama bu bir degil iki degil diyorsun bence colugun cocugun yokken daha iyi bir yere tasinin simdi 2 kisisiniz yarin 3 4 allahin izniyle insallah ama o zaman dogalgazin kesilse suyun patlasa bir yerden yada elektrik kacagi falan olsa allah esirgesin perisan olacaksiniz cocukla cok kotu olur zaten kiraciymissiniz tasinin gitsin hayatinizi zindana cevirmeyin o salak evsahibinin kahrini cekmek zorunda degilsiniz yani coluk cocuk yokken biran once ev bakin ve hemen tasinin benim tavsiyemAyy abla sorma bende bildircektm ama sabah tartilamadm
Bizim kombi meger düsük voltajdan calismiyormus. En son bulasik makineside hata verince anladil elektrikci cagirdk bakti diyorli tesisat az mis mutfaga cekilmesi gerekiyormus oda esim ev sahìbini ariyor diyo iste böyle böyle biz kombi parasi öduyoz elektrikden bozuluyormus yapilmasi lazm elektrikci burda 150liraya yapck diye adam diyorki cok o olmaz falan valla katil olcak insan nolcak böyle bilmiyort ev sahibi ucuza birni bulcak heralde ben anlamadm zaten butun evin seylerni ucuza yaptirmis belli heryerden patlak veriyor 40lira servis ucreti aliyor elektrikci adma diyo banane sen cagirmissin ben neden ödiym. Kombinin paralari hep biz ödedik zaten.. ay cok sinirlendk abla dolduk iyice nolcak bilmiyoz
Selam canm nolsun iste heycan dorukda sen naslsn iyimisn :)
Onu bende fark ettim resmen kendi adimizi kendimiz çıkardık:)Tatlim dun yazacaktim unuttum
Bizim en buyuk hatalarimizdan biride
Surekli beynim ac, ben cok yerim vs. Gibi seyleri cok dillendiriyoruz
Beynimizi boyle olduguna sarlandiriyoruz
Bizde saldirmadan normal miktarlar yiyerek durabiliriz
Artik boyle olmali
Bu sekilde beynimizi egitelim
Sen nick değiştirmemişmiydin hamiş canselam kızlar nasılsınız son 2 gun kaldı durumlar nasıl
Daha o evde durdugunuz hata pinarcimm simdi tasinmayi istemiyor useniyor yada gerek duymuyo olabilirsin ama bu bir degil iki degil diyorsun bence colugun cocugun yokken daha iyi bir yere tasinin simdi 2 kisisiniz yarin 3 4 allahin izniyle insallah ama o zaman dogalgazin kesilse suyun patlasa bir yerden yada elektrik kacagi falan olsa allah esirgesin perisan olacaksiniz cocukla cok kotu olur zaten kiraciymissiniz tasinin gitsin hayatinizi zindana cevirmeyin o salak evsahibinin kahrini cekmek zorunda degilsiniz yani coluk cocuk yokken biran once ev bakin ve hemen tasinin benim tavsiyem
Anladim canim ben istanbul da oldugunuzu bilmiyodum zor sehir gercekten Allah yardimciniz olsun insallah bulursunuz iyiki 2 ay kalmis kontratin bitmesine o zamana halledersiniz insallahCanim bizde zaten bu aralar öyle deli gbi ev bakiyoruz hatta almayida düsünüyoruz o yüzden iki sekildede bakiyoruz ama ev fiyatlari ucuk hele istanbulda hic alincak gbi degil en az 2-3 sene daha beklicek gibiyiz almak icin ama tasincaz kesin gbi zaten sadece kontrat yüzündne mecburen 2 ay daha burdayiz ama ev sahbide insallah hemen halleder su sornu
Anladim canim ben istanbul da oldugunuzu bilmiyodum zor sehir gercekten Allah yardimciniz olsun insallah bulursunuz iyiki 2 ay kalmis kontratin bitmesine o zamana halledersiniz insallah
Baya işler yapmışsın canısı.yeni cicilerin ve arabanız hayırlı olsun,bakıcı işini nasıl halletinNapıyonuz kızlr kızım hastaydı kayınvalidem baksın diye onlarda kaldık 3 gün, bugün döndük insanın evi gibi yok gerçektenbazı sebeplerden pek bişey yiyemedim orda
Diyetisyenimden yeni listemi aldım, kzım toparlandı,bakıcı işleri halledildi,araba alındı bn daha sallanmayayım
Geçen kampanya vardı 44 bden kap tunik. 46 nden etek aldım netten. Kızlar 36 beden 38 beden sipariş ettim tam üstüme göre oldu diyeceğim günleri görebilecek miyim acaba
Pinarcigim kiracılık çok zor geçen sene uyduruktan sigorta taktirinca ev sahibi az kaldı ev yanıyordu patlıyeverde bizde bunun şakası yok diye iyisini taktirdik kadın giden para yuzunden resmen hasta olduyduAyy abla sorma bende bildircektm ama sabah tartilamadm
Bizim kombi meger düsük voltajdan calismiyormus. En son bulasik makineside hata verince anladil elektrikci cagirdk bakti diyorli tesisat az mis mutfaga cekilmesi gerekiyormus oda esim ev sahìbini ariyor diyo iste böyle böyle biz kombi parasi öduyoz elektrikden bozuluyormus yapilmasi lazm elektrikci burda 150liraya yapck diye adam diyorki cok o olmaz falan valla katil olcak insan nolcak böyle bilmiyort ev sahibi ucuza birni bulcak heralde ben anlamadm zaten butun evin seylerni ucuza yaptirmis belli heryerden patlak veriyor 40lira servis ucreti aliyor elektrikci adma diyo banane sen cagirmissin ben neden ödiym. Kombinin paralari hep biz ödedik zaten.. ay cok sinirlendk abla dolduk iyice nolcak bilmiyoz
Selam canm nolsun iste heycan dorukda sen naslsn iyimisn :)
Rabbim gonlune göre versin inşallah imkan olurdu ev sahibi olursun son kiraciliğin olur teşekkürCanim bizde zaten bu aralar öyle deli gbi ev bakiyoruz hatta almayida düsünüyoruz o yüzden iki sekildede bakiyoruz ama ev fiyatlari ucuk hele istanbulda hic alincak gbi degil en az 2-3 sene daha beklicek gibiyiz almak icin ama tasincaz kesin gbi zaten sadece kontrat yüzündne mecburen 2 ay daha burdayiz ama ev sahbide insallah hemen halleder su sornu
EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 10.00
3-4 lokma tb ekmegi
3-4 kucup kup peynir
Ogle. 13.00
6 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara.15.30
1 bardak sut
1 adet portakal
Aksam yemegi:18.30
1 kucuk kase ezogelin corbasi
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Su.2.5 -3 lt arasi
Spor 30 dk eliptik 120 puan
Pnrrr-12
hem emzikli olup hemde zayıflamak için anca bukadar güzel beslenilirMenüm:
11:00 1hurma, 3kuru üzüm
11:30 1 has. Yumurta, 2lokma tb ekmek, 1kk peynir, 4 zeytin, domates kereviz biber
14:30 ayran detoks
18:00 ayran detoks, 4 yk Salata
2 fincan yesilcay kiraz sapli
2,5lt Su
5 mil leslie = 204p
200 hoplama = 10p
5dk karin egzersizi = 15p
90dk n.t.yürüyüs = 90p Toplam= 319puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?