Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E
Ne güzel halletmişsin herşeyi.
Kıyafetlerin de cuk diye üstüne oturur inşallah tez zamanda :)

Kızlar çok özür dilerim iki gündür çok kötüyüm oğlan da baya huysuz ben yerde mi gökte mi belli değilim aklımda kalan menümü yazayım

Dün
Kahvaltı 10:00
1 yumurta tavada
Peynir
1 dilim ekmek

Öğle 14:00
1 portakal

Akşam
Fırınlanmış 1 karnıyarık

Bugün

Kahvaltı 09:00
1 kase yoğurt

Öğle 12:30
1 yumurta ile kavurmali yumurta
Peynir zeytin

Akşam 18:30
1 kase yoğurt

Su 3 u buldu iki gündür

Bugün yarım saat tempolu yürüyüş 60 puan

Sürekli bir baş dönmesi mide bulantısı var yazılanları bile okuyamıyorum bulantidan

20.3=60 p bntta yürüyüş Pnrrr-12 bnde başladım bnm için önemli aman unutma listeye ekle canım

Nasil durtuyum :))
Sen nerelerdesin
Hadi aksam ben evde degildim sende yokmusun
Tarti ne diyor
Benim hala artim var
Abla ben heegun disardayim neredeyse komşular bile yine nereye ana oğul hiç durmuyorsunuz diyor bugün kahvaltıda misafirim vardı sonra dışarı çıktık işte şimdi girdim eve hemen kuzeyi yatirdim şimdi geçmişe bakıyorum
Bu arada caliskan ogrenci @melegimve ben i tebrik ve tesekkur etmek istiyorum
Ben soylemeden crs. Tarti kontrolunu yapip bildirdi

Sanki herhafta soylemek zorundayim
bende söyledim ama rakip olduğun için rakam vermedim

Senin benimle yarışman lazım
Bensiz modun düşüyor
Benim modumu bizim yeni üye var o düşürdü Warriorinside
asfarovski dikkat dikkat kayip bi fatma araniyor

North River baharinda ondan bi farki yok
Aşk olsun Birgün. Gelmedim diye mi bu kadar yaygara
selam kızlar nasılsınız son 2 gun kaldı durumlar nasıl
Naptın canım tel hani iki güne geliyordu
hadi inşallah Poni bakıcısı ne yaptınız

Süpermis herseyi halletmissin artk diyetine tam olarak basliyabilirsn bi engel kalmamis cnm hem 38beden tam oldu diyebilmek icin biyerden baslamak gerkiyo bak ben dün 38beden pantolon aldm tam oldu o mutlulugu anlatamam

Amin canim insallah :) gercekten kiraci olmak cok zor. Sizinde ev sahibi pinti demekki bizmki gbi ama bizimki baya abarti..
Kiz ben emzikli deglmki :) insallah oda olur

20.3=60 p bntta yürüyüş Pnrrr-12 bnde başladım bnm için önemli aman unutma listeye ekle canım
Ekledm canim

Kizlar meraba ,giremedim dun hic,iki gundur kasiklarimda bi sanci var,cuma gunune randevu aldik goruncem bakalim,iki menumude yazayim

Dun
10.30 yumurta salatasi,biraz peynir,8 zeytin,1 tatli kasigi fistik ezmesi sekersiz,4 ceviz,3 hurma

16.30 zeytinyagli kereviz,yogurt,et kavurma
2.5 su

Bugun
10.30 dereotlu,peynirli omlet,8 zeytin,2 ceviz,1 avuc fistik,1 dilim ananas,2 hurma

16.00 zeytinyagli kereviz,6-7 tane tereyagda mantar,yogurt

2.5 su

Kizlar ayak bas parmaklarimi kipirdatamiyorum bile cok fzla agriyor bir agirlik bir uyku bastirdi beni 1 mil leslieyi zor yaptim Pnrrr-12 3 mil leslie yalan oldu canim 210 puan olarak duzeltirmisin

Son düzenleme:
Kız hamile olma benimde reglde midem bulanıyor bu kadar artı ondan hızlı gitti
Yok kuzum regl yeni bitti diğeri için de bilgimiz dahilinde birsey olmadı hem ilk haftadan bulantı falan olmaz ki bakalım bu hafta inat ettim gitmedim doktora haftaya geçmezse gideceğim mecburen

Selam yarinki tartiyi heycanla bekliyorum

Menum
Sabah (8.00)
2 yumurta haslama
1 dilim peynir

Oglen(12.30)
Kocaman bir kase salata
100 - 150 gr et izgara

Ara 17.00
1 kayisi
1 ceviz

Aksam 20.00
1 kase yogurt
1 dilim peynir

Spor 2 saat tempulu 120*2 = 240 Pnrrr-12
Sivi maalesef 2.5 lt

Kizlar bugun -700 dum

Süpermis canim cumaya süper bisi gelicek ozaman :)

Kizlar ayak bas parmaklarimi kipirdatamiyorum bile cok fzla agriyor bir agirlik bir uyku bastirdi beni 1 mil leslieyi zor yaptim Pnrrr-12 3 mil leslie yalan oldu canim 210 puan olarak duzeltirmisin

Gecmis olsun cnm kötu bisey yoktur umarim. Spor yaparsn cnm sen yarin telafi edersn onu aman ayaga dikkat et dinlen :)

Niye yansımıyor ki .ben bişey fark ettim spor salonunda spor yapinca ödem oluyor bende leslie ye benzemiyor sendemi öyle acaba

Yok canim ben tartida ayni gun arti cikarim sonraki gune mutlaka 200 eksim gelir ama ben her makine degisimi yada ag grup calismasi degisimi esnemelerimi yaparim hangi seye bimoceksem mesela bisiklete binmeden bacaklarimi esnetirim dambil ile kol calismadan once kollarkmi hafif ama en son bitincede tum vucut esnemesi yaparim

kuzum hergun boyle degil tabi ama uykusuz kaldigin kesin. Iyi yanlarini dusunuyorsun iste mesela az once yeniden kalktik beni gorunce bir gulmesi var orda bitiyor hersey
Yaaa kiyamam yaa bakbu guzel iste

Kizip enejini harcamak degil ki affedip oblaribda ruhlarini ozgur birakmak istemiyorum sadece yoksa her an aklima gelmez benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…