Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.921
Ne güzel halletmişsin herşeyi.Napıyonuz kızlr kızım hastaydı kayınvalidem baksın diye onlarda kaldık 3 gün, bugün döndük insanın evi gibi yok gerçektenbazı sebeplerden pek bişey yiyemedim orda
Diyetisyenimden yeni listemi aldım, kzım toparlandı,bakıcı işleri halledildi,araba alındı bn daha sallanmayayım
Geçen kampanya vardı 44 bden kap tunik. 46 nden etek aldım netten. Kızlar 36 beden 38 beden sipariş ettim tam üstüme göre oldu diyeceğim günleri görebilecek miyim acaba
Abla cidden bi tuhafım sürekli mide bulantısı var ne olduğunu ben de çözemedim ihmal ettiğimi düşünme lütfen ama kafamı kaldıramıyorum
20.3=60 p bntta yürüyüş______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Pnrr-20 30 + 40 + -- + -- + 240 + 319 + --
K-Nartanesi 180 + -- + -- + 285 + 505 + 345 + --
Eyledi -- + 50 + 40 + -- + -- + -- + --
Nanekekik -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + -- + -- + 60 + -- + -- + --
MelegimveBen 130 + 90 + 155 + -- + -- + 120 + --
Mefkurem 135 + 180 + 170 + -- + 212.5 + -- + --
Ponibon -- + -- + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + 60 + 60 + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Beyazpapaty. 135 + -- + 225 + 225 + 135 + -- + --
Happymay -- + 195 + -- + -- + -- + -- + --
Nilyannn -- + -- + 120 + -- + 435 + -- + --
Degistirk. 135 + 135 + 180 + -- + -- + -- + --
Ikra 60 + -- + 135 + 135 + 135 + -- + --
Warriorinside -- + -- + -- + -- + 135 + 285 + --
kızlarrr yarin Son gün hazirmisinizzzzz
Son sporlar puanlar gelsinnn
Ödem caylar hazirlansinnn
Hadin bakalimmm gelsin sonra eksiler
Abla ben heegun disardayim neredeyse komşular bile yine nereye ana oğul hiç durmuyorsunuz diyor bugün kahvaltıda misafirim vardı sonra dışarı çıktık işte şimdi girdim eve hemen kuzeyi yatirdim şimdi geçmişe bakıyorumNasil durtuyum :))
Sen nerelerdesin
Hadi aksam ben evde degildim sende yokmusun
Tarti ne diyor
Benim hala artim var
bende söyledim ama rakip olduğun için rakam vermedimBu arada caliskan ogrenci @melegimve ben i tebrik ve tesekkur etmek istiyorum
Ben soylemeden crs. Tarti kontrolunu yapip bildirdi
Sanki herhafta soylemek zorundayim
Benim modumu bizim yeni üye var o düşürdüSenin benimle yarışman lazım
Bensiz modun düşüyor
Aşk olsun Birgün. Gelmedim diye mi bu kadar yaygara
Naptın canım tel hani iki güne geliyorduselam kızlar nasılsınız son 2 gun kaldı durumlar nasıl
hadi inşallah Poni bakıcısı ne yaptınızNapıyonuz kızlr kızım hastaydı kayınvalidem baksın diye onlarda kaldık 3 gün, bugün döndük insanın evi gibi yok gerçektenbazı sebeplerden pek bişey yiyemedim orda
Diyetisyenimden yeni listemi aldım, kzım toparlandı,bakıcı işleri halledildi,araba alındı bn daha sallanmayayım
Geçen kampanya vardı 44 bden kap tunik. 46 nden etek aldım netten. Kızlar 36 beden 38 beden sipariş ettim tam üstüme göre oldu diyeceğim günleri görebilecek miyim acaba
Kız hamile olma benimde reglde midem bulanıyor bu kadar artı ondan hızlı gittiAbla cidden bi tuhafım sürekli mide bulantısı var ne olduğunu ben de çözemedim ihmal ettiğimi düşünme lütfen ama kafamı kaldıramıyorum
Napıyonuz kızlr kızım hastaydı kayınvalidem baksın diye onlarda kaldık 3 gün, bugün döndük insanın evi gibi yok gerçektenbazı sebeplerden pek bişey yiyemedim orda
Baya işler yapmışsın canısı.yeni cicilerin ve arabanız hayırlı olsun,bakıcı işini nasıl halletin
Pinarcigim kiracılık çok zor geçen sene uyduruktan sigorta taktirinca ev sahibi az kaldı ev yanıyordu patlıyeverde bizde bunun şakası yok diye iyisini taktirdik kadın giden para yuzunden resmen hasta olduydu
Rabbim gonlune göre versin inşallah imkan olurdu ev sahibi olursun son kiraciliğin olur teşekkür
hem emzikli olup hemde zayıflamak için anca bukadar güzel beslenilirafiyet olsun canım
Ekledm canim
Uc gundur boyle yiyorum abla acikmadimaksam baya erken olmus cnm acikmadiysan guzel
Hosgeldin cnmKizlar takima katilabilir miyim
Yok kuzum regl yeni bitti diğeri için de bilgimiz dahilinde birsey olmadı hem ilk haftadan bulantı falan olmaz ki bakalım bu hafta inat ettim gitmedim doktora haftaya geçmezse gideceğim mecburenKız hamile olma benimde reglde midem bulanıyor bu kadar artı ondan hızlı gitti
Kizlar bugun -700 dum
Kizlar ayak bas parmaklarimi kipirdatamiyorum bile cok fzla agriyor bir agirlik bir uyku bastirdi beni 1 mil leslieyi zor yaptimPnrrr-12 3 mil leslie yalan oldu canim 210 puan olarak duzeltirmisin
Niye yansımıyor ki .ben bişey fark ettim spor salonunda spor yapinca ödem oluyor bende leslie ye benzemiyor sendemi öyle acaba
Yaaa kiyamam yaa bakbu guzel istekuzum hergun boyle degil tabi ama uykusuz kaldigin kesin. Iyi yanlarini dusunuyorsun iste mesela az once yeniden kalktik beni gorunce bir gulmesi var orda bitiyor hersey
Kizip enejini harcamak degil ki affedip oblaribda ruhlarini ozgur birakmak istemiyorum sadece yoksa her an aklima gelmez benimsana şurda neler neler yazıcam da dua et kocam geldi ve ben uyanalı 15 dk oldu birşeyler hazırlamam lazım lazım ada acıkmış:)
ne demek affedemiyorum onlar kim ki affedemiyorsun çok mu değerliler ki onlara kızarak enerjini boşa harcayıp kalbini karartıyorsun tüm kızgınlıklarını özgür bırak gitsinler onlara ihtiyacın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?