- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.941
Edildi abla benimki - ama vovvv lik degil ama yarinkinin daha guzel olmasini umuyirum simdi soylemiyim eksiyi yarin sabahkini soyliyeyimTunaydinnn azimli guzellerim
Aksam gec geldik biraz sonrada diziye daldim bakamadim buraya
Tartilar kontrol edilip 2 gunluk plan yapildimi
Dünkü sporum
3 mil leslie 135 puan
20 dk bolgesel 60
350 hoplama 17.5
Toplam 212.5 puan
@Pnrrr-20
Hemen gecmise ucuyorum
Sorna tugce bendede ayni hersey tuz buz ama boyle iyi sobra toparlayinca tam toparlicaz ben kitaplarada guvenmiyorum herseyi arastirmalardan makalerden okumaya basladin bu isi kokten cozucmgünaydın hatta tünaydınnn herkeseeee
sizlerden uzak kalmak moralimi çok bozuyor. hastalık, iş yoğunluğu iş servis değişikliği derken çok uzak kaldım sizlerden
sanırım beslenmeden de uzak kaldım.
yeni bir kitap okumaya başladım , ara öğünlere tamamen karşı. ya ben bayılacak gibi oluyorum ama o kadar saat bir şey yemezsem.
nasıl koruyacağım bu halimi, nasıl besleneceğim enerjim nasıl olacak. kafam çok karıştı
sanırım çok okumak iyi değil
Biraz inanmis tam verenemimisim o coskuyu bgn tekrar deniyorum bu sefer daha konsatre olarak 77.3 dedim cumaya yani ben inandim hakket o inandi mi yarin gorcezmenu guzelde tatlim lahananin sonucunu merak ettim
Bu 2 gun yemesen iyi olur
ohhh hedef tutacak ins.
ani hareket yapinca ondan oldu heraldd tatlim
cok sevindim cnm gule gule giy cicilerini
Bende ozellikle buz mavisini cok severim
pogaca tam bugdayda olsa icinde yag vs. Var cuma yense daha iyi
Digerleri guzel cnm
menun cok degil ama... Karbonlari beraber yemisin
Ogunumuzde 2 karbon olmasin cnm
Spor guzellll
Dikkat et ilerlemesin cnm bugun nasilsin
menu guzelde halsizlikten spor yapamamisin
Bu hafta pek spor olmadi heralde
simdiki cocuklar gercekten cok bilmis
Kilolu olunca anne babadan utanabiliyolar
Benimkilerden hic duymamistim boyle seyler
her zamanki gibi cok duzenli cnm
ben begendim tatlim
vayyy bi baslamis tam baslamisin spora :)) menude guzel olmus cnm
ne oldu inanmismi beynin :)))
Konsantre konusunda bende yapamam
takilma oyle seylere tatlim
Biz bahardan antremanliyiz :)))
Affetmeyi karsidakine iyilik olarak dusunmiceksin zaten
Kendi ruhundaki yuklerden kurtulmak icin affedeceksin
biraz detoks gibi olmus ama fazla goturmemis heralde
galeta yerine wasa yesen daha iyi olur cnm
bizim hayallerimiz seninki kadar genis degil :))) arada hatirlatman iyi oluyor :))
bayilmamak icin ana ogunlerin doyurucu olmasi gerekiyor tatlim o zaman acikmiyosun
Bu kiloda ozguvenin olmasi ne guzel
Gozun aydin canim eliptiktir candir hele tv karsisinda eliptik tarif vile edilenez mutlulukturEliptikime kavuştum işleri halledip hemen yarım saat yapiyim diyorum
Sagol canimm bide dun cok yurudum ondan bugun ceremesini cekiyorum hic bu kadar agrimamisti bugun saglik ocagindaki doktorada gosterdim kan verdim bakalim ne cikarsa artik insallah kotu bisey degildir kireclenme olursa diye odum kopuyor ailede var cunku insallah olmazSüpermis canim cumaya süper bisi gelicek ozaman :)
Gecmis olsun cnm kötu bisey yoktur umarim. Spor yaparsn cnm sen yarin telafi edersn onu aman ayaga dikkat et dinlen :)
Yyaaa ben inaniyorum beyne inandirma olayina mesela ben spor yaptiginda hickisin hasta olmam diye inanmisim karda birakin beni yinede bisi olmaz sukurTatlim dun yazacaktim unuttum
Bizim en buyuk hatalarimizdan biride
Surekli beynim ac, ben cok yerim vs. Gibi seyleri cok dillendiriyoruz
Beynimizi boyle olduguna sarlandiriyoruz
Bizde saldirmadan normal miktarlar yiyerek durabiliriz
Artik boyle olmali
Bu sekilde beynimizi egitelim
Sende varmı kuzu hadi yarisak:)Gozun aydin canim eliptiktir candir hele tv karsisinda eliptik tarif vile edilenez mutluluktur
Bende bitirdikten sonra esneme hareketleri yapiyorum nasilda rahatlatıyor insaniYok canim ben tartida ayni gun arti cikarim sonraki gune mutlaka 200 eksim gelir ama ben her makine degisimi yada ag grup calismasi degisimi esnemelerimi yaparim hangi seye bimoceksem mesela bisiklete binmeden bacaklarimi esnetirim dambil ile kol calismadan once kollarkmi hafif ama en son bitincede tum vucut esnemesi yaparim
Yaaa kiyamam yaa bakbu guzel iste
Allah söyletti demekki:)Süpermis herseyi halletmissin artk diyetine tam olarak basliyabilirsn bi engel kalmamis cnm hem 38beden tam oldu diyebilmek icin biyerden baslamak gerkiyo bak ben dün 38beden pantolon aldm tam olduo mutlulugu anlatamam
Amin canim insallah :) gercekten kiraci olmak cok zor. Sizinde ev sahibi pinti demekki bizmki gbi ama bizimki baya abarti..
Kiz ben emzikli deglmki :) insallah oda olur
Ekledm canim
Önce izlerken çok üzülüyorum sonra anam bende pek zayifmisim diye kendimi kandırıyorum:)Bakmak isterseniz tlc de agir ailem diye program var
Oo süper 1,5 olur bu kesinKizlar bugun -700 dum
Abla ben heegun disardayim neredeyse komşular bile yine nereye ana oğul hiç durmuyorsunuz diyor bugün kahvaltıda misafirim vardı sonra dışarı çıktık işte şimdi girdim eve hemen kuzeyi yatirdim şimdi geçmişe bakıyorum
bende söyledim ama rakip olduğun için rakam vermedim
Benim modumu bizim yeni üye var o düşürdüWarriorinside
Aşk olsun Birgün. Gelmedim diye mi bu kadar yaygara
Naptın canım tel hani iki güne geliyordu
hadi inşallah Poni bakıcısı ne yaptınız
Eliptiğin gelmiş hayırlı olsun bol kilo vermene yardımcı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar, geçmişi biraz okudum baktım çok sürecek arada menümü yazayım dedim. Bugün biraz az oldu ama biraz koşuşturmacalı bi gündü. Kilom bugün cuma günkü gibiydi. Bu iki gün düşer inşallah biraz:)
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 2 haşlanmış yumurta, domates, biber, 1 tane dilimli ekmeğin kenarları(çıtırdı canım çekti:)
14:00 sade kahve
16:30 2 kepçe mercimek çorbası, salata, iki kaşık yoğurt
18:30 yeşil çay
2,5 litre su,
Spor:10dk eliptik =40puan @Pnrrr-20
Çok zormuş eliptik ya acayip zorlandım:)
Benim sabitti abla, yarına düşecek ama şimdi sabahki kilomdayım:). İlk haftalardaki gibi gitse ya.116 yı göremiycem bu gidişleBu arada caliskan ogrenci @melegimve ben i tebrik ve tesekkur etmek istiyorum
Ben soylemeden crs. Tarti kontrolunu yapip bildirdi
Sanki herhafta soylemek zorundayim
Benimki de geldi.2 saat kurmasıyla uğraştık, sonunda bitti:). Ama ben çok zorlandım bacaklarım çok yandı. Anca 10 dk yaptım. Bi de 3. Ayarda başladım, nasıl sence?Eliptikime kavuştum işleri halledip hemen yarım saat yapiyim diyorum
Sen idmanlısın anlaşılan benim alışmam uzun sürecek galiba;(Kızlar kimse tutmasin beni, ben hedefe doğru ilerliycem eliptiğimle:)
Yarım saat yaptım harika bişey ,spor salonundaki daha çok yoruyordu büyük olduğu için herhalde ,bunu daha çok sevdim rahat 1 saat yapabilirim
Hazır keyfim yerindeyken saç ve cilt bakımı da yaptım kendime geldim valla
Akşam için buzlugumdan yeşil fasulye cikarmistim onu yapayım birde yoğurtlu kereviz daha ne olsun dimi ama
Maşallah herşey yolunda demekki. Yeni araban da cicilerin de hayırlı olsun. Ben de 46 beden giyebilecek miyim acaba:))Napıyonuz kızlr kızım hastaydı kayınvalidem baksın diye onlarda kaldık 3 gün, bugün döndük insanın evi gibi yok gerçektenbazı sebeplerden pek bişey yiyemedim orda
Diyetisyenimden yeni listemi aldım, kzım toparlandı,bakıcı işleri halledildi,araba alındı bn daha sallanmayayım
Geçen kampanya vardı 44 bden kap tunik. 46 nden etek aldım netten. Kızlar 36 beden 38 beden sipariş ettim tam üstüme göre oldu diyeceğim günleri görebilecek miyim acaba
Geçmişte olsun canım , ne oldu ki böyle? Bebiş mi diycem ama öyle olsa bilirdin herhalde. Doktora git ihmal etme lütfen...Kızlar çok özür dilerim iki gündür çok kötüyüm oğlan da baya huysuz ben yerde mi gökte mi belli değilim aklımda kalan menümü yazayım
Dün
Kahvaltı 10:00
1 yumurta tavada
Peynir
1 dilim ekmek
Öğle 14:00
1 portakal
Akşam
Fırınlanmış 1 karnıyarık
Bugün
Kahvaltı 09:00
1 kase yoğurt
Öğle 12:30
1 yumurta ile kavurmali yumurta
Peynir zeytin
Akşam 18:30
1 kase yoğurt
Su 3 u buldu iki gündür
Bugün yarım saat tempolu yürüyüş 60 puan
Sürekli bir baş dönmesi mide bulantısı var yazılanları bile okuyamıyorum bulantidan
O hangi kanal ablacım, ilk defa duyuyorum?Bakmak isterseniz tlc de agir ailem diye program var
Teşekkür ederim canım, ay inşallah faydası olsun. Çok zorlandım acaba derecesini mi yüksek verdim ,3. Ayarda sürdüm.Eliptiğin gelmiş hayırlı olsun bol kilo vermene yardımcı olsun inşallah
bugun hepsi harika olmus canimcimKahvalti 1 kase menemen
3 zeytin
1 greyfurr
Biraz peynir
Öğle 1 kase 2 ceviz birazcık kuru üzümlü sütlü yulaf ezmesi
Arada yarım havuç filtre kahve
Akşam 1 kase yoğurtlu kereviz
1 tabak yeşil fasulye
2,5 lt su
2 büyük bardak bitki çayı
1 saat eliptik 15 dk kol çalışması
Eliptigin yarım saatini yaptım yatmadan öncede yarım saat yapicam
Puanım 285 @Pnrrr-20
cicielerin hayirli olsun cnmNapıyonuz kızlr kızım hastaydı kayınvalidem baksın diye onlarda kaldık 3 gün, bugün döndük insanın evi gibi yok gerçektenbazı sebeplerden pek bişey yiyemedim orda
Diyetisyenimden yeni listemi aldım, kzım toparlandı,bakıcı işleri halledildi,araba alındı bn daha sallanmayayım
Geçen kampanya vardı 44 bden kap tunik. 46 nden etek aldım netten. Kızlar 36 beden 38 beden sipariş ettim tam üstüme göre oldu diyeceğim günleri görebilecek miyim acaba
off cnm yaa ne cektiniz su kombidenAyy abla sorma bende bildircektm ama sabah tartilamadm
Bizim kombi meger düsük voltajdan calismiyormus. En son bulasik makineside hata verince anladil elektrikci cagirdk bakti diyorli tesisat az mis mutfaga cekilmesi gerekiyormus oda esim ev sahìbini ariyor diyo iste böyle böyle biz kombi parasi öduyoz elektrikden bozuluyormus yapilmasi lazm elektrikci burda 150liraya yapck diye adam diyorki cok o olmaz falan valla katil olcak insan nolcak böyle bilmiyort ev sahibi ucuza birni bulcak heralde ben anlamadm zaten butun evin seylerni ucuza yaptirmis belli heryerden patlak veriyor 40lira servis ucreti aliyor elektrikci adma diyo banane sen cagirmissin ben neden ödiym. Kombinin paralari hep biz ödedik zaten.. ay cok sinirlendk abla dolduk iyice nolcak bilmiyoz
Selam canm nolsun iste heycan dorukda sen naslsn iyimisn :)
Aynen oyle cnmOnu bende fark ettim resmen kendi adimizi kendimiz çıkardık:)
Misal ben bı lokma tatlı yiyince şekerim düşer gözüm dönmüşcesine yerim diye nasilda inandirmişsim kendimi, bende ne insülin direnci nede şeker çıktı yani bende 1dilim pasta yiyip kesildim diyerek başka bir şey yememi engelliyen hiç birşey yok sadece kendimi okadar inandirmişimki ben iştahliyim benim yeme krizim gibi gibi ..
Nasıl yapıcam bu konuda tam bir fikre sahip değilim ama bu beyinle biraz çalışma yapmam şart onu biliyorum:)
sporda gelmis guzel olmus cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 10.00
3-4 lokma tb ekmegi
3-4 kucup kup peynir
Ogle. 13.00
6 yk patlican oturtma
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi
Ara.15.30
1 bardak sut
1 adet portakal
Aksam yemegi:18.30
1 kucuk kase ezogelin corbasi
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Su.2.5 -3 lt arasi
Spor 30 dk eliptik 120 puan
@Pnrrr-20
Vavvv yine 5 mil gelmis :))Menüm:
11:00 1hurma, 3kuru üzüm
11:30 1 has. Yumurta, 2lokma tb ekmek, 1kk peynir, 4 zeytin, domates kereviz biber
14:30 ayran detoks
18:00 ayran detoks, 4 yk Salata
2 fincan yesilcay kiraz sapli
2,5lt Su
5 mil leslie = 204p
200 hoplama = 10p
5dk karin egzersizi = 15p
90dk n.t.yürüyüs = 90p Toplam= 319puan
Kuzum daha niye bekliyosun dr a gitmek icin anlamiyorum en azindan nedenini bilirsinKızlar çok özür dilerim iki gündür çok kötüyüm oğlan da baya huysuz ben yerde mi gökte mi belli değilim aklımda kalan menümü yazayım
Dün
Kahvaltı 10:00
1 yumurta tavada
Peynir
1 dilim ekmek
Öğle 14:00
1 portakal
Akşam
Fırınlanmış 1 karnıyarık
Bugün
Kahvaltı 09:00
1 kase yoğurt
Öğle 12:30
1 yumurta ile kavurmali yumurta
Peynir zeytin
Akşam 18:30
1 kase yoğurt
Su 3 u buldu iki gündür
Bugün yarım saat tempolu yürüyüş 60 puan
Sürekli bir baş dönmesi mide bulantısı var yazılanları bile okuyamıyorum bulantidan
Beni ilgilendirmez bu hafta az geldin :))Abla ben heegun disardayim neredeyse komşular bile yine nereye ana oğul hiç durmuyorsunuz diyor bugün kahvaltıda misafirim vardı sonra dışarı çıktık işte şimdi girdim eve hemen kuzeyi yatirdim şimdi geçmişe bakıyorum
bende söyledim ama rakip olduğun için rakam vermedim
Benim modumu bizim yeni üye var o düşürdüWarriorinside
Aşk olsun Birgün. Gelmedim diye mi bu kadar yaygara
Naptın canım tel hani iki güne geliyordu
hadi inşallah Poni bakıcısı ne yaptınız
cok gecmis olsun cnm ya usuttun yada iltihap falanmi var acabaKizlar meraba ,giremedim dun hic,iki gundur kasiklarimda bi sanci var,cuma gunune randevu aldik goruncem bakalim,iki menumude yazayim
Dun
10.30 yumurta salatasi,biraz peynir,8 zeytin,1 tatli kasigi fistik ezmesi sekersiz,4 ceviz,3 hurma
16.30 zeytinyagli kereviz,yogurt,et kavurma
2.5 su
Bugun
10.30 dereotlu,peynirli omlet,8 zeytin,2 ceviz,1 avuc fistik,1 dilim ananas,2 hurma
16.00 zeytinyagli kereviz,6-7 tane tereyagda mantar,yogurt
2.5 su
Coook guzel 1 i gecer bu gidisleKizlar bugun -700 dum
dr a gitmisin bari tatlimKizlar ayak bas parmaklarimi kipirdatamiyorum bile cok fzla agriyor bir agirlik bir uyku bastirdi beni 1 mil leslieyi zor yaptim @Pnrrr-20 3 mil leslie yalan oldu canim 210 puan olarak duzeltirmisin
aksam biraz az olmus ama doyduysan cars. Icin sorun degil :))Selam yarinki tartiyi heycanla bekliyorum
Menum
Sabah (8.00)
2 yumurta haslama
1 dilim peynir
Oglen(12.30)
Kocaman bir kase salata
100 - 150 gr et izgara
Ara 17.00
1 kayisi
1 ceviz
Aksam 20.00
1 kase yogurt
1 dilim peynir
Spor 2 saat tempulu 120*2 = 240 @Pnrrr-20
Sivi maalesef 2.5 lt
tmm cnm ins. Guzel bi sonuc gelirEdildi abla benimki - ama vovvv lik degil ama yarinkinin daha guzel olmasini umuyirum simdi soylemiyim eksiyi yarin sabahkini soyliyeyim
gayet guzel tatlimAman yoruldum yahu
İyi akşamlar bende menumu yazayım hemen
Sabah 9
Bir dilim ekmek tb
Bir yumurta
Bir dilim peynir
İki zeytin
Yarım muz tarçın serptim üstünde
Öğlen 13.30 gibi
Avuç içi kadar tavuk göğsü haşlanmış
Bir kase yoğurt
Bir kase salata
Akşam 18 gibi
10 kaşık falan yoğurtlu közlenmiş kiRmizi biber yedim
Birde 4 tane çeri domatesi yedim
Şu 4 lt yı bulmuştur
Spor 3 mil leslie yapıldı
135 @Pnrrr-20
bencede is beyinde bitiyor cnmYyaaa ben inaniyorum beyne inandirma olayina mesela ben spor yaptiginda hickisin hasta olmam diye inanmisim karda birakin beni yinede bisi olmaz sukur
ben kapisindan dondugum icin hep oyle olma korkum varÖnce izlerken çok üzülüyorum sonra anam bende pek zayifmisim diye kendimi kandırıyorum:)
yaptigin spordan zevk almakda onemli cnmSöz verdiğim gibi yarım saatte yaptım eliptigimi çok iyi oldu bu
Spor salonuna gitmek 2 saatten fazla mı alıyordu ki benim için zaman değerli hem herzaman gidemiyordum
Koşu bandida ses yapıyordu her vakit yapma luksum yoktu
Ama eliptik hem sessiz hem zevkli
Şimdi sabah akşam yürürüm korumada da çok işime yariyacak
Evet az olmus cnmMerhaba arkadaşlar, geçmişi biraz okudum baktım çok sürecek arada menümü yazayım dedim. Bugün biraz az oldu ama biraz koşuşturmacalı bi gündü. Kilom bugün cuma günkü gibiydi. Bu iki gün düşer inşallah biraz:)
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 2 haşlanmış yumurta, domates, biber, 1 tane dilimli ekmeğin kenarları(çıtırdı canım çekti:)
14:00 sade kahve
16:30 2 kepçe mercimek çorbası, salata, iki kaşık yoğurt
18:30 yeşil çay
2,5 litre su,
Spor:10dk eliptik =40puan @Pnrrr-20
Çok zormuş eliptik ya acayip zorlandım:)
Kanalin adi tlc cnmBenim sabitti abla, yarına düşecek ama şimdi sabahki kilomdayım:). İlk haftalardaki gibi gitse ya.116 yı göremiycem bu gidişle.
Benimki de geldi.2 saat kurmasıyla uğraştık, sonunda bitti:). Ama ben çok zorlandım bacaklarım çok yandı. Anca 10 dk yaptım. Bi de 3. Ayarda başladım, nasıl sence?
Sen idmanlısın anlaşılan benim alışmam uzun sürecek galiba;(
Maşallah herşey yolunda demekki. Yeni araban da cicilerin de hayırlı olsun. Ben de 46 beden giyebilecek miyim acaba:))
Geçmişte olsun canım , ne oldu ki böyle? Bebiş mi diycem ama öyle olsa bilirdin herhalde. Doktora git ihmal etme lütfen...
O hangi kanal ablacım, ilk defa duyuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?