Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evdekilere spagetti yapmıştım , gözüm ona takılıyordu, çorbadan sonra iki kaşık yoğurt yedim sofradan kalktım. Az daha otursaydım dalardım spagettiye:)). Bi daha arttırırım söz
Evet eliptiğim geldi, güzel kolay bişey ama süre olarak sıkıntılı. 1 dk yapıyorum bacaklarım yanıyor.2-3 sn ye durup tekrar devam ediyorum. Ancak bu şekilde 10dk yapabildim. Sanırım benim bacaklarda kas yerine sadece yağ var.1 ay sonra bu süre daha uzun olacak eminim. İhmal etmeden devam edicem. Kaçıncı dereceyle başlamalıyım sence abla?

Ohhh bigar kendine gelmis kacamaksiz sporlu guzel bi menu mus

Bu menunun karailigi kesin gelir bu ayrab detoksu icinde bulday nohut nercimek olan degil dimi bu baska bisi mi

Cokk gecmis olsun canim yine hava fegisimi yone bir salgij donemi

Kosu bandini naptin sattin mi ?

Gozun aydinn canim. Artik nigarla sen her gube eliptik sporu yazdirirsiniz . Onunda bgn geldi. Simdi eliotik bindiginda calistirdigin kaslarin suanluk zayif oldugu icin oyle zor geliryor hele bi kaslarin alissin ucurursun

Cokkk gece kalinca oyle yemek zorunda kaldim abla hic doymam saniyordum ama bir sisti sisti ki karnin sorma. Tamamdir abla uyandim heycandan gidemiyorum tartilmaya

Gúnaydın 9.takimin azimli hatunlari

Görmemişin eliptiği olmuş üstünden inmemis diye boşuna dememiş atalarımız:))
Yarım saat eliptiğimi yaptım,15dk egzersiz daha ne olsun
Duşumu alıp kahvalti yapiyim iyi aciktim 2 cevizle filtre kahve içtim spor öncesi şimdiye kadar götürdü onlar iyi oldu

Tartiya son 1 gün eminim herkes elinden gelenin en iyisini yapicak ve güzel bir derece ile taçlandiricaz emeğimizin..

Öperim sizi kaçtım ben

Gunaydin
Hepinizi kocaman opuyorum bgn yene kosusturmali bir gun misafirim gelcek bgn yemege misafirimvar yarinda kahvaltiya sonrada yatili misafirerim gelcek 1 hafta fulll yogunum
Anam bekarken böyle misafirin oluyorsa evlenince nasıl olur kim bilir

Gozun aydinn canim. Artik nigarla sen her gube eliptik sporu yazdirirsiniz . Onunda bgn geldi. Simdi eliotik bindiginda calistirdigin kaslarin suanluk zayif oldugu icin oyle zor geliryor hele bi kaslarin alissin ucurursun
İkra ile tozunu attıracaz burlarin heyt be kim tutar bizi:)

Sorna tugce bendede ayni hersey tuz buz ama boyle iyi sobra toparlayinca tam toparlicaz ben kitaplarada guvenmiyorum herseyi arastirmalardan makalerden okumaya basladin bu isi kokten cozucm

ben de deli gibi kitap okuyorum beslenmeyle ilgili. neredeyse hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyor çıldırmak üzereyim. diyetisyenler de birbiriyle çelişiyor. doktor şunu yemen lazım diyor, diyetisten olmaz yiyemezsin diyor. anam babam usulü yemeye başlayacağım az kaldı
ama ara öğünü başarabildiğim kadarıyla kaldıracam ona kesin karar verdim. öğünleri tam yiyebilirsem tabi

hayırlı olsun eliptiğin
bacak ve basenlerin muhteşem olacak
evde koyacak yer olsa ben de alırdım kesin, eliptiğe bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…