Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkese gunaydiinnn. Sabah beri kosturuyorum. Kizimin kontrolu vardi vardi bugun hastaneye gittik geldik dun gece cok agladi yavrum icli icli. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi test yaptirdik insallah birsey cikmaz. Disler icinde yakinda gelir damagi cok sertlesmis dedi. Onun disinda hersey yolunda sukur. Bugun tartilamadim da o yuzden insallah yarin hepimiz guzel sonuclar aliriz. Eliptikleri gelen arkadaslar Warriorinside I _ikra_ gule gule kullanin. Bol bol yaglar yakin insallah. Kizim olmasa bende sizinle yarisa katilirdim ama anca kendi capimda yapabiliyorum. asfarovski canim sanada cok gecmis olsun. Bence inat etme doktora gitmicem diye ciddi birsey olabilir gorunmekte fayda var. @Pnrrr-20 canim.sizde umarim en kisa surede gonlunuze gore bir ev bulur kurtulursunuz. Ne pinti adammis kotu komsu , ev sahibi cidden adami ev sahibi yapiyormus.

Şu mevzusu elimde değil abla çok içiyorum zorla deil susuyorum

selam kızlar dun aksam bı salaklık yaptım oturdum bır guzel cekırdek yedım .. sımdıye kadar yemedıgım cekırdegın gozunu cıkardım ve tartıdakı sonuc + 900 gram anında su topladım ya
aman canim ya kiloda bi tarafa senin odem toplamaman lazim ilerleyen zamanlarda cok sikinti verir sana

her alette farkli oluyor cnm
Kendini cok zorlamicak sekilde basla
Aslinda Su anda kilon fazla eliptik icin
O yuzden az az yap

Gunaydin
Hepinizi kocaman opuyorum bgn yene kosusturmali bir gun misafirim gelcek bgn yemege misafirimvar yarinda kahvaltiya sonrada yatili misafirerim gelcek 1 hafta fulll yogunum
Anacim bekar bi kiza niye bu kadar misafir gelirki
boyle gormemislige can kurban :))

tugce sana kac defa dedik stres yapma diye :))
Sen zaten heddfe ulastin cnm
Nasil rahat ediyosan o sekilde beslen
Yemegi abartmadiktan sonra zaten korursun

ins. Onemli biseyi yoktur cnm

Gunaydin hatunlar nasiliz bakalim bugun azcikta olsa eksi gordum ins yarina baya cogalir
ohh eksiler gorunmus yarina daha iyi olur ins.

Dunku menum
Sabah7
1d ekmek 1tk kaymak kirmizi biber
Maydinoz 8zeytin

Ogle12
2yumurta

Aksam18
1 kase tarhana corba
Salata yogurt

Su 2.5lt
Spor 30 dk yuruyus
tatlim sabah kaymak yerine peynir yesen dahami doyurucu olur acaba
Menu guzel gorunuyor

selam kızlar dun aksam bı salaklık yaptım oturdum bır guzel cekırdek yedım .. sımdıye kadar yemedıgım cekırdegın gozunu cıkardım ve tartıdakı sonuc + 900 gram anında su topladım ya
1 gundemi geldi bu arti
Cokmu tuzluydu cekirdek

1 gunde geldı abla asırı tuzlu degıldı aslında ama ne bılım gec saatte yatıp erken kalk bıde gec saatte yenınce dıyorum herhalde bu sonuc oldu ınsallah yarına ıner

1 gunde geldı abla asırı tuzlu degıldı aslında ama ne bılım gec saatte yatıp erken kalk bıde gec saatte yenınce dıyorum herhalde bu sonuc oldu ınsallah yarına ıner
Ne kadar farketmesekde tuzlu oluyor cnm tabi bide gec vakit yiyince...
Benim adam her aksam yer :))

Şimdiye kadar dikkatimi çekmemişti desem neyse zamanla öğreneceğiz şimdi aslanı neye göre alıyoruz vallahi çok soru soruyorum ama ne yapayim
Bu takimin butun uyeleri aliyor cnm
Sadece yeni gelenlere hemen vermiyoruz :))
Bi sure sonra ortadan kayboluyor kimileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…