- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #252.981
Şu mevzusu elimde değil abla çok içiyorum zorla deil susuyorumbugun hepsi harika olmus canimcim
Eliptige yeni basladinya yarin fazla yapma istersen sislik olmasin
cicielerin hayirli olsun cnm
Ama hadi artik 38 bedenlerde gelsin :))
off cnm yaa ne cektiniz su kombiden
Neyseki 2 ay sonra cikacakmisiniz
Ins. Gonlunuze göre bi ev bulursunuz
Aynen oyle cnm
Artik kendimize pozitif olumlamalar yapalim
sporda gelmis guzel olmus cnm
Vavvv yine 5 mil gelmis :))
Pinarcim yarin tartiyi bi kontrol et istersen yarin yumurta yap
Cunku detokslarin 2.gunu daha az gider
Kuzum daha niye bekliyosun dr a gitmek icin anlamiyorum en azindan nedenini bilirsin
Menude az olmus cnm
Beni ilgilendirmez bu hafta az geldin :))
Rakipten once kaptanim sekerim takimin durumu daha onemli benim icin :) zaten dun menude yazmadin
cok gecmis olsun cnm ya usuttun yada iltihap falanmi var acaba
Menulerde gayet guzel
Coook guzel 1 i gecer bu gidisle
Tatlim listeye girmek istiyomusun
Iyice duzene girdin
Bu hafta dereceyi etkilemezse seni alalim diye dusunuyorum
Ama min. - 800 isterim haftalik :))
dr a gitmisin bari tatlim
Cok agrin varsa sporu abartma
aksam biraz az olmus ama doyduysan cars. Icin sorun degil :))
tmm cnm ins. Guzel bi sonuc gelir
Yarin odem cayinida yapabilirsen iyi olur
gayet guzel tatlim
Ama suyu cokda abartma :)
bencede is beyinde bitiyor cnm
ben kapisindan dondugum icin hep oyle olma korkum var
Bana motivasyon oluyor
yaptigin spordan zevk almakda onemli cnm
Ben eliptigi sevenedim
Evet az olmus cnm
Su yogurdu niye 2 ks. Yersinki yesene 1 kase
Şükür gelmis eliptigin gozun aydin
Baslangicta zorlanman cok normal sakin birden yuklenme dizlerini sakatlarsin
Bence once 5 dk la basla 1 hafta devam et sonra her hafta 5 dk artirirsin
Kanalin adi tlc cnm
Normalde amerikan kanali ama turkce tercumeli cikiyor
Alman tarafinda da var ama programlar ayni olmuyor
Bide sat 1.da the biggest loser baslamis onada bak
Ben cok seviyorum onu
aman canim ya kiloda bi tarafa senin odem toplamaman lazim ilerleyen zamanlarda cok sikinti verir sanaselam kızlar dun aksam bı salaklık yaptım oturdum bır guzel cekırdek yedım .. sımdıye kadar yemedıgım cekırdegın gozunu cıkardım ve tartıdakı sonuc + 900 gram anında su topladım ya
sımdıye kadar tutuyordum bogazımı evde yıyorlardı ben yemıyordum ama dun aksam dayanamadım yedım umarım atabılırım odemı bol bol ıcıyorum bakalım sımdılıkaman canim ya kiloda bi tarafa senin odem toplamaman lazim ilerleyen zamanlarda cok sikinti verir sana
her alette farkli oluyor cnmEvdekilere spagetti yapmıştım , gözüm ona takılıyordu, çorbadan sonra iki kaşık yoğurt yedim sofradan kalktım. Az daha otursaydım dalardım spagettiye:)). Bi daha arttırırım söz
Evet eliptiğim geldi, güzel kolay bişey ama süre olarak sıkıntılı. 1 dk yapıyorum bacaklarım yanıyor.2-3 sn ye durup tekrar devam ediyorum. Ancak bu şekilde 10dk yapabildim. Sanırım benim bacaklarda kas yerine sadece yağ var.1 ay sonra bu süre daha uzun olacak eminim. İhmal etmeden devam edicem. Kaçıncı dereceyle başlamalıyım sence abla?
Anacim bekar bi kiza niye bu kadar misafir gelirkiGunaydin
Hepinizi kocaman opuyorum bgn yene kosusturmali bir gun misafirim gelcek bgn yemege misafirimvar yarinda kahvaltiya sonrada yatili misafirerim gelcek 1 hafta fulll yogunum
boyle gormemislige can kurban :))Gúnaydın 9.takimin azimli hatunlari
Görmemişin eliptiği olmuş üstünden inmemis diye boşuna dememiş atalarımız:))
Yarım saat eliptiğimi yaptım,15dk egzersiz daha ne olsun
Duşumu alıp kahvalti yapiyim iyi aciktim 2 cevizle filtre kahve içtim spor öncesi şimdiye kadar götürdü onlar iyi oldu
Tartiya son 1 gün eminim herkes elinden gelenin en iyisini yapicak ve güzel bir derece ile taçlandiricaz emeğimizin..
Öperim sizi kaçtım ben
tugce sana kac defa dedik stres yapma diye :))ben de deli gibi kitap okuyorum beslenmeyle ilgili. neredeyse hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyor çıldırmak üzereyim. diyetisyenler de birbiriyle çelişiyor. doktor şunu yemen lazım diyor, diyetisten olmaz yiyemezsin diyor. anam babam usulü yemeye başlayacağım az kaldı
ama ara öğünü başarabildiğim kadarıyla kaldıracam ona kesin karar verdim. öğünleri tam yiyebilirsem tabi
hayırlı olsun eliptiğin
bacak ve basenlerin muhteşem olacak
evde koyacak yer olsa ben de alırdım kesin, eliptiğe bayılıyorum
ins. Onemli biseyi yoktur cnmHerkese gunaydiinnn. Sabah beri kosturuyorum. Kizimin kontrolu vardi vardi bugun hastaneye gittik geldik dun gece cok agladi yavrum icli icli. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi test yaptirdik insallah birsey cikmaz. Disler icinde yakinda gelir damagi cok sertlesmis dedi. Onun disinda hersey yolunda sukur. Bugun tartilamadim da o yuzden insallah yarin hepimiz guzel sonuclar aliriz. Eliptikleri gelen arkadaslarWarriorinside I _ikra_ gule gule kullanin. Bol bol yaglar yakin insallah. Kizim olmasa bende sizinle yarisa katilirdim ama anca kendi capimda yapabiliyorum. asfarovski canim sanada cok gecmis olsun. Bence inat etme doktora gitmicem diye ciddi birsey olabilir gorunmekte fayda var. @Pnrrr-20 canim.sizde umarim en kisa surede gonlunuze gore bir ev bulur kurtulursunuz. Ne pinti adammis kotu komsu , ev sahibi cidden adami ev sahibi yapiyormus.
ohh eksiler gorunmus yarina daha iyi olur ins.Gunaydin hatunlar nasiliz bakalim bugun azcikta olsa eksi gordum ins yarina baya cogalir
tatlim sabah kaymak yerine peynir yesen dahami doyurucu olur acabaDunku menum
Sabah7
1d ekmek 1tk kaymak kirmizi biber
Maydinoz 8zeytin
Ogle12
2yumurta
Aksam18
1 kase tarhana corba
Salata yogurt
Su 2.5lt
Spor 30 dk yuruyus
1 gundemi geldi bu artiselam kızlar dun aksam bı salaklık yaptım oturdum bır guzel cekırdek yedım .. sımdıye kadar yemedıgım cekırdegın gozunu cıkardım ve tartıdakı sonuc + 900 gram anında su topladım ya
1 gunde geldı abla asırı tuzlu degıldı aslında ama ne bılım gec saatte yatıp erken kalk bıde gec saatte yenınce dıyorum herhalde bu sonuc oldu ınsallah yarına ınerher alette farkli oluyor cnm
Kendini cok zorlamicak sekilde basla
Aslinda Su anda kilon fazla eliptik icin
O yuzden az az yap
Anacim bekar bi kiza niye bu kadar misafir gelirki
boyle gormemislige can kurban :))
tugce sana kac defa dedik stres yapma diye :))
Sen zaten heddfe ulastin cnm
Nasil rahat ediyosan o sekilde beslen
Yemegi abartmadiktan sonra zaten korursun
ins. Onemli biseyi yoktur cnm
ohh eksiler gorunmus yarina daha iyi olur ins.
tatlim sabah kaymak yerine peynir yesen dahami doyurucu olur acaba
Menu guzel gorunuyor
1 gundemi geldi bu arti
Cokmu tuzluydu cekirdek
Ne kadar farketmesekde tuzlu oluyor cnm tabi bide gec vakit yiyince...1 gunde geldı abla asırı tuzlu degıldı aslında ama ne bılım gec saatte yatıp erken kalk bıde gec saatte yenınce dıyorum herhalde bu sonuc oldu ınsallah yarına ıner
Her takimin simgesi var cnm bizimkide aslanAslan derken valla anlamadım abla ne kadar alık bı insanın bir şeyden haberim yok :'(
bızımkılerde her aksam yıyorlar abla cekırdek olmazsa patlamıs mısır mutlaka yenıyor en kotu kuru meyve yıyorlarNe kadar farketmesekde tuzlu oluyor cnm tabi bide gec vakit yiyince...
Benim adam her aksam yer :))
Şimdiye kadar dikkatimi çekmemişti desem neyse zamanla öğreneceğiz şimdi aslanı neye göre alıyoruz vallahi çok soru soruyorum ama ne yapayimHer takimin simgesi var cnm bizimkide aslan
Herkesin profilinde varya :) benim adimin altina bak gorursun
Bu takimin butun uyeleri aliyor cnmŞimdiye kadar dikkatimi çekmemişti desem neyse zamanla öğreneceğiz şimdi aslanı neye göre alıyoruz vallahi çok soru soruyorum ama ne yapayim
Tamamdir anladım abla çok teşekkür ederim açıklama içinBu takimin butun uyeleri aliyor cnm
Sadece yeni gelenlere hemen vermiyoruz :))
Bi sure sonra ortadan kayboluyor kimileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?