Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rica ederim cnm

Fatoscum senin kac cocuk vardi yada varmiydi :)) ben unuttum
Sende onceden kilo verip geri almistin heralde
Kaca kadar dusmustun
Benim bir tane oğlum var abla 20 aylık emziriyorum 25 yaşındayım he ya kaç kere 78 kadar indi çıktım bilmiyorum yaa bu yaz 80 e kadar düştüm 5 ayda bu kiloya geldim yani bu kilom kof kilo o yüzden çabuk gidiyor bakalım 80 den sonra nasıl vericem

Yarın misafirim geliyor sefa gelsinler hoşgelsinler:)
Temizliğe giriştim bende oğlanın gözünun kenarı şişmiş itdirseğimi ne diyorlardı bizim oralarda nasıl geçer o gotursemmiki doktora

Beynimizi şartlamiyoruz bizim metomuz çok iyi hedefe kadar duraklamadan gidicez

Geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin yeterki
Teşekkür ederim canım sende toparlanirca yapalım bı kapisma

Bacaklar kalın zaten incelirse benden mutlusu olmaz
Kuzu çok yer kaplamiyor bu ev tipi olanlar salonda duruyor benim şuan hiç rahatsızlık verici derece degil

Bidaha son cumleyi kullanma :))
Sende benim gibi cabuk aliyon bende 6 ayda 20 kilo aldiydim
Tabiki her zaman baslangictaki gibi fazla fazla gitmez
Bazen az bazen cok gider
Ama onemli olan pes etmeden devam etmek

Ben 113 den 68 dustugumde benim 20 senelik kilolarimdi
Ama hic duraklama falan yasamadim
Ki sen benden daha gencsin
Senin meton canavar gibi bide emziriyosunki
Duble oluyor :))

Yarın misafirim geliyor sefa gelsinler hoşgelsinler:)
Temizliğe giriştim bende oğlanın gözünun kenarı şişmiş itdirseğimi ne diyorlardı bizim oralarda nasıl geçer o gotursemmiki doktora
Bende de kucukken cok olurdu
Kendiliginden gecerdi
Tabi simdi zaman degisti :)) ilaci falan varmi bilmiyorum

Vercem vercem abla sizinde desteklerini Zile inşallah bu sefer olacak demekki herkeste var bu verip alma sende cokk güzel vermişsin, yaa hızlı gidiyor bakalım emzirmenin de cokk faydası var ya buna inanıyorum Mayıs'a kadar ilk hedefine ulaşacağım inşallah yazın kuzenimin düğünü var elbise mi aldım onun içine sigmam lazım

Gozun aydinn canim. Artik nigarla sen her gube eliptik sporu yazdirirsiniz . Onunda bgn geldi. Simdi eliotik bindiginda calistirdigin kaslarin suanluk zayif oldugu icin oyle zor geliryor hele bi kaslarin alissin ucurursun
İnşallah hiç bıkmadan devam ederiz, dün biraz zorladım galiba bacaklarım ağrıyo:).
Azimle devam:)

Oh maşallah, devamı gelsin inşallah. Ben de dün sadece 10 dk sürdüm hemen eksiler geldi :). Çok değil ama olsun .

İkra ile tozunu attıracaz burlarin heyt be kim tutar bizi:)
Hadi bakalım inşallah:)

Teşekkür ederim canım:).
Ayrıca çok geçmiş olsun , bir an önce atlatırsınız inşallah.

Eeee kizlar ne var ne yok anlatin bjraz
Valla güne eksi başlamanın mutluluğu var ablacım:). Ayrıca felaket bi bacak ağrısı, olmayan kaslarımı çok yordum galiba. Bugün yine yapayım yavaş yavaş alışsın vücut...

Coook guzel 1 i gecer bu gidisle

Tatlim listeye girmek istiyomusun
Iyice duzene girdin
Bu hafta dereceyi etkilemezse seni alalim diye dusunuyorum
Ama min. - 800 isterim haftalik :))
Insallah olur abla,74.7 iyle eksi olmadan giriyorum abla cokta uzak degil,yakalyim oyle al beni olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…