- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.001
Rica ederim cnmTamamdir anladım abla çok teşekkür ederim açıklama için
Benim bir tane oğlum var abla 20 aylık emziriyorum 25 yaşındayım he ya kaç kere 78 kadar indi çıktım bilmiyorum yaa bu yaz 80 e kadar düştüm 5 ayda bu kiloya geldim yani bu kilom kof kilo o yüzden çabuk gidiyor bakalım 80 den sonra nasıl vericemRica ederim cnm
Fatoscum senin kac cocuk vardi yada varmiydi :)) ben unuttum
Sende onceden kilo verip geri almistin heralde
Kaca kadar dusmustun
Beynimizi şartlamiyoruz bizim metomuz çok iyi hedefe kadar duraklamadan gidicezBenim bir tane oğlum var abla 20 aylık emziriyorum 25 yaşındayım he ya kaç kere 78 kadar indi çıktım bilmiyorum yaa bu yaz 80 e kadar düştüm 5 ayda bu kiloya geldim yani bu kilom kof kilo o yüzden çabuk gidiyor bakalım 80 den sonra nasıl vericem
Geçmiş olsun canım Rabbim dermansız dert vermesin yeterkiHerkese gunaydiinnn. Sabah beri kosturuyorum. Kizimin kontrolu vardi vardi bugun hastaneye gittik geldik dun gece cok agladi yavrum icli icli. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi test yaptirdik insallah birsey cikmaz. Disler icinde yakinda gelir damagi cok sertlesmis dedi. Onun disinda hersey yolunda sukur. Bugun tartilamadim da o yuzden insallah yarin hepimiz guzel sonuclar aliriz. Eliptikleri gelen arkadaslarWarriorinside I _ikra_ gule gule kullanin. Bol bol yaglar yakin insallah. Kizim olmasa bende sizinle yarisa katilirdim ama anca kendi capimda yapabiliyorum. @asfarovski canim sanada cok gecmis olsun. Bence inat etme doktora gitmicem diye ciddi birsey olabilir gorunmekte fayda var. @Pnrrr-20 canim.sizde umarim en kisa surede gonlunuze gore bir ev bulur kurtulursunuz. Ne pinti adammis kotu komsu , ev sahibi cidden adami ev sahibi yapiyormus.
Bacaklar kalın zaten incelirse benden mutlusu olmazben de deli gibi kitap okuyorum beslenmeyle ilgili. neredeyse hepsi birbirinden farklı şeyler söylüyor çıldırmak üzereyim. diyetisyenler de birbiriyle çelişiyor. doktor şunu yemen lazım diyor, diyetisten olmaz yiyemezsin diyor. anam babam usulü yemeye başlayacağım az kaldı
ama ara öğünü başarabildiğim kadarıyla kaldıracam ona kesin karar verdim. öğünleri tam yiyebilirsem tabi
hayırlı olsun eliptiğin
bacak ve basenlerin muhteşem olacak
evde koyacak yer olsa ben de alırdım kesin, eliptiğe bayılıyorum
yarına gelsin eksilerDunku menum
Sabah7
1d ekmek 1tk kaymak kirmizi biber
Maydinoz 8zeytin
Ogle12
2yumurta
Aksam18
1 kase tarhana corba
Salata yogurt
Su 2.5lt
Spor 30 dk yuruyus
Bugünde dikkatli bir menü ile kesin iyi bir eksi gorursunGunaydin hatunlar nasiliz bakalim bugun azcikta olsa eksi gordum ins yarina baya cogalir
Bidaha son cumleyi kullanma :))Benim bir tane oğlum var abla 20 aylık emziriyorum 25 yaşındayım he ya kaç kere 78 kadar indi çıktım bilmiyorum yaa bu yaz 80 e kadar düştüm 5 ayda bu kiloya geldim yani bu kilom kof kilo o yüzden çabuk gidiyor bakalım 80 den sonra nasıl vericem
Aynen öyle bu sefer buradayım inşallah bı aksilik olmaz da bu kiloları vericem kafama koydumBeynimizi şartlamiyoruz bizim metomuz çok iyi hedefe kadar duraklamadan gidicez
Bende de kucukken cok olurduYarın misafirim geliyor sefa gelsinler hoşgelsinler:)
Temizliğe giriştim bende oğlanın gözünun kenarı şişmiş itdirseğimi ne diyorlardı bizim oralarda nasıl geçer o gotursemmiki doktora
Merve hanim selam verip kacma gel iki sohbet edelim :))Tünaydın herkese bol bol eskiler dolu perşembe olsun
Saol abla,insallah usutmedir ,bi kac belirti daha var belirtiler hic hayra alamet degil,hayirlisiyla bi muayene oluyum ,insallah basit biseydircok gecmis olsun cnm ya usuttun yada iltihap falanmi var acaba
Menulerde gayet guzel
Vercem vercem abla sizinde desteklerini Zile inşallah bu sefer olacak demekki herkeste var bu verip alma sende cokk güzel vermişsin, yaa hızlı gidiyor bakalım emzirmenin de cokk faydası var ya buna inanıyorum Mayıs'a kadar ilk hedefine ulaşacağım inşallah yazın kuzenimin düğünü var elbise mi aldım onun içine sigmam lazımBidaha son cumleyi kullanma :))
Sende benim gibi cabuk aliyon bende 6 ayda 20 kilo aldiydim
Tabiki her zaman baslangictaki gibi fazla fazla gitmez
Bazen az bazen cok gider
Ama onemli olan pes etmeden devam etmek
Ben 113 den 68 dustugumde benim 20 senelik kilolarimdi
Ama hic duraklama falan yasamadim
Ki sen benden daha gencsin
Senin meton canavar gibi bide emziriyosunki
Duble oluyor :))
İnşallah hiç bıkmadan devam ederiz, dün biraz zorladım galiba bacaklarım ağrıyo:).Gozun aydinn canim. Artik nigarla sen her gube eliptik sporu yazdirirsiniz . Onunda bgn geldi. Simdi eliotik bindiginda calistirdigin kaslarin suanluk zayif oldugu icin oyle zor geliryor hele bi kaslarin alissin ucurursun
Oh maşallah, devamı gelsin inşallah. Ben de dün sadece 10 dk sürdüm hemen eksiler geldi :). Çok değil ama olsunGúnaydın 9.takimin azimli hatunlari
Görmemişin eliptiği olmuş üstünden inmemis diye boşuna dememiş atalarımız:))
Yarım saat eliptiğimi yaptım,15dk egzersiz daha ne olsun
Duşumu alıp kahvalti yapiyim iyi aciktim 2 cevizle filtre kahve içtim spor öncesi şimdiye kadar götürdü onlar iyi oldu
Tartiya son 1 gün eminim herkes elinden gelenin en iyisini yapicak ve güzel bir derece ile taçlandiricaz emeğimizin..
Öperim sizi kaçtım ben
İkra ile tozunu attıracaz burlarin heyt be kim tutar bizi:)
Teşekkür ederim canım:).Herkese gunaydiinnn. Sabah beri kosturuyorum. Kizimin kontrolu vardi vardi bugun hastaneye gittik geldik dun gece cok agladi yavrum icli icli. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi test yaptirdik insallah birsey cikmaz. Disler icinde yakinda gelir damagi cok sertlesmis dedi. Onun disinda hersey yolunda sukur. Bugun tartilamadim da o yuzden insallah yarin hepimiz guzel sonuclar aliriz. Eliptikleri gelen arkadaslarWarriorinside I _ikra_ gule gule kullanin. Bol bol yaglar yakin insallah. Kizim olmasa bende sizinle yarisa katilirdim ama anca kendi capimda yapabiliyorum. @asfarovski canim sanada cok gecmis olsun. Bence inat etme doktora gitmicem diye ciddi birsey olabilir gorunmekte fayda var. @Pnrrr-20 canim.sizde umarim en kisa surede gonlunuze gore bir ev bulur kurtulursunuz. Ne pinti adammis kotu komsu , ev sahibi cidden adami ev sahibi yapiyormus.
Valla güne eksi başlamanın mutluluğu var ablacım:). Ayrıca felaket bi bacak ağrısı, olmayan kaslarımı çok yordum galibaEeee kizlar ne var ne yok anlatin bjraz
Insallah olur abla,74.7 iyle eksi olmadan giriyorum abla cokta uzak degil,yakalyim oyle al beni olmazmiCoook guzel 1 i gecer bu gidisle
Tatlim listeye girmek istiyomusun
Iyice duzene girdin
Bu hafta dereceyi etkilemezse seni alalim diye dusunuyorum
Ama min. - 800 isterim haftalik :))
Insallah canim 1 olsundaOo süper 1,5 olur bu kesin
Insallah canim ,hayret ediyorum kendime nasil boyke yemeden duramiyorum DiyeSüpermis canim cumaya süper bisi gelicek ozaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?