Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyyy aynı benim kardeşimin öğretmenini anlattın 2. sınıfta kardeşimin kulağını çekmiş ertesi gün hemen gidip konuştum bir daha g... yiyorsa çeksinde görelim kardeşimin kulağını ,o günden beride tip tip bakışıyoruz :)

mursh doğrudur canım 78 hatırlıyorum ben bu haftaki tabloyada bakmadım bu hafta 78.8 çıkmıştım nasıl hesaplıyorsanız artık ayarlayın ,mayısta ayrıldım sonra bir dönem geldim ama düzenli giremediğim için izinli sayıldım

ve 4 ay diyet yapmadım sadece dikkat ettim tatile gittim orda biraz kaçırdım tabi 2 kilo alıp verdim dengede kalmaya çalışıyorum umarım hedefime ulaşırım

2011-10-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Ev Temizlemek 50 dak 41.475
[3] Yürümek (Asfalt) 20 dak 126.4

[4] Nar 1 adet 105
[5] Grissini (kepekli) 3 ÇUBUK(6.2GR) 77.04
[6] Et Döner 0.50 100 gr 105
[7] Pirinç Pilavı 0.30 PORSİYON 97.8
[8] Şehriye Çorbası 0.50 PORSİYON 57.5
[9] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[10] İnce Hamurlu Peynirli Pizza 1 DİLİM 150
[11] Vişneli Tatlı 1 ADET 240
[12] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Ekmek 3 DİLİM 195

bol suu

Toplam : 997.315 kal.

günaydın hanımlar bugün tartıldım kilom 56.7 ,hedefime ulaştım nihayet ama hiç mutlu değilim çünkü teyzemin böbreklerinde taş var ve şu anda hastahanede ,bende birazdan yanına gitcem çok dua edin ameliyatı falan iyi geçsin ve ayrıca yarında kilo bildiriminde bulunamazsam beni 56.7 diye yazarsınız

öyle ama bizimki kulak çekmeyi geçmiş..
Ilk kulaklarının yanında fauller varya oradan çekmeden bailamış..defterle şap şup ele vurma devamı sonra yüze tokata kafaya arkadan vurmaya başlamış zekaözürlü..
Bugün toplantısı var izin alabilirsem gidecem
o öğretmeni milletin içinde rezil etmezsem bende ben değilimmm

geçmiş olsun canım üzülmee böbreklerinde taş sancı verir ama allah daha büyük dert vermesin geçer tedavisini güzel olursa..

bugünkü şarkımızzzz hemen telefon melodim yaptım çok sefdimmmm

Aşkla senin arana ne girdi ne dersin
Kalbini çöpe atıp giderken söyle kimsin
Tanıyamadım bu yeni seni ben
Sevmişim bir yabancı
Alışamadım bu yeni sana ben
Anlayamadım yalancı

Kalamam arkadaş git
Madem yarımsın bari bit
Lütfen ne bir selam ne bir satır
Dayanamam haydi git

Kalple senin arana ne girdi ne dersin
Böylesine bir ceza verirken söyle kimsin
Yaptığım altı üstü bir hata
Sevmişim bir yabancı
Tuz basar gibi açık yarama
Sevmedin beni yalancı

Günaydın Kızlar..Kendimi çooook yorgun hissediyorum..Uykum var daha kalvaltı yapmadım canım hiçbir şey istemiyor

okurken bile tüylerim diken diken oldu yaa...bu ne manyak öğretmenmiş böyle ..benim kızımda dörde gidiyor , bir an onun başına gelmiş gibi hissettim...eddam muhakkak git okula ve herkesin içinde sor ...benim kardeşim ne yaptıki hergün dövüyosunuz de...ne yaparsa yapsın bir çocuğa el kalkmaz yaa...biz okulda öğretmenler dövsün diyemi çocuk doğuruyoruz...gözün gibi bak , sonra efendim okulda öğretmen dövsün...olduuu.....sabredemiyosan yapmayacaksın bu mesleği..canım o da korkudan ses çıkaramıyomuş öylemi???yazık yaa...hakkaten yazık..

Selam kızlar nasılsınız..Ben yine gece uyuyamadım paşacım çok fena öksürüyor..

Hala 81,6 aşağı inmeye niyeti yok gibi ya bayrama kadar gitsinler ya 79 olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm
canım başka bir doktora daha götürseydin bebeğini, çok uzun zaman oldu...şimdiye kadar geçmesi gerekmezmiydi???

ayy daha fazla anlatma kuşum hakkaten okurken tansiyonum çıktı...o toplantıya muhakkak git...

gidecem hayatım..
bende duyunca sinirlerim zıpladı çocuk okuldan nefrett etti ya..
bende diyorum bu çocuk son zamanlar niye kötülük yapıyo..
her akşam huysuz annem ödev yaptırıyoyaa azcık huysuzlansa annem herkez gibi seni öğretmenine diycem diyoduk ve bu çıldırıyodu.. nolurr demeyin... ama kriz gibi ağlıyodu..
meger çocuk korkusundan..

Bugün babam sabah başka kardeşimin eski okuluna gitti oraya aldırcaz onu..
çocuk toplar kendini ya..
Yavrum okdar korkuyokii annem dün soruyomuş anlat vuruyomu yok anneee vurmuyo diyo..
sonra annem anlat kimseye demiycem dogruyu anlatırsan seni başka okula aldırcam diyince ağlayarak anlatmış anneme..
her gün vuruyo.. dünde verdiği testteki bir soruyu sadece 1 soruyu yapmadı diye dövmüş hayvan herif..

bugün rapor aldım ona 2 gün.. bi konişiyim okulu değişinceye kadar el değdirebilecekmi daha.. g.. ister bundan sonra..

78 isen gecen haftaki liste yanlıştı...
murch burdamısın canım bu haftaki listede değişiklik yok dimi sonuçta gecen hafta 78.8 bildirmiş.. yarınki kilosuna gre normal hesaplama yapılacak

Son düzenleme:
canım rapor aldıysan ilçe milli eğitime şikayet bile edebilirsin onu...bugün belki senin kardeşine bişey yapmaz ama yarın diğer çocuklara el kaldıracağı zaman önce bir düşünür hayvan...ben olsam parçalarım onu vallahi..sabah sabah çok sinirlendim çok...çocuklar sözkonusu olunda gözüm hiçbişey görmüyo..

canım biz alakasız neler paylaşıyoruz neler...hayat sadece diyet değil tabiiki..bebeğinin cicilerine bayıldım , harika şeyler...ben hiçbiyerde görmedim onlardan , görseydim bende alırdım...büyükler için olanı gördüm ama bebekler için olanına ilk defa rastladım...güle güle giysin bebeğin..

Teşekkür ederim =)) valla daha var ama bunlara bayıldımmmmmmmmmmmmmmmm =)) amin inş. canım..Bende dün gördüm hemen hoooop aldım

bilgisayar açık...gidiyorum geliyorum...işlerim var biraz...geçen yaptığım poğaçadan yapıp buzluğa atıcam..

hay demez olaydım yaaaa...poğaça yapıcam dedim ya, şimdi arkadaşım aradı...yarın misafirliğe geleceklermiş

bilgisayar açık...gidiyorum geliyorum...işlerim var biraz...geçen yaptığım poğaçadan yapıp buzluğa atıcam..

eveeet buzluğa çok ii oluyor bende sigara böreği bulundururum sürekli aniden biri gelince iyi oluyor yanına hemen makarna salatası yapıyorum irmik tatlısı =D 3 çeşit aniden gelene iyi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…