Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merve hanim selam verip kacma gel iki sohbet edelim :))
Senin menuler niye yazilmiyor
abla menüm dün akşam da biraz önce de yarım kaldı kizimin dışı çıkıyor dün akşamdan beri ateşli sabahLadik biraz önce Dr U aramistim yine yarım kaldı siteden çıkmak zorunda kaldım hemen yazıyorum

Vayyy kilo vermeden elbisemi aldin
Buyuk cesaret :)) kac beden aldinki
Nasil elbise

Valla masallahin var cnm
Senin hedefe ulasman hic uzun surmicek ins.

Dünkü menum
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menusu
Saat 12.00 civarı kahvaltı
2 zeytin
1 ceri
1 dilim salatalık
Yarım tb
2 kaşık kavrulmuş kıyma
Saat 16.00
1 dilim ekmek le sandviç
Domates salatalık yeşillik bir dilim de hindi füme ile
Yarım portakal
Saat 20.00 akşam
1 tabak Kıymalı ıspanak kavurması
1 kase tavuklu Şehriye çorbası
Su 2.5 litre
3 mil leslie =135 puan
10 dakika plates 30 puan
Toplam 165 puan Pnrrr-12

Ooo sporda yapilmis dun efferimm :)) menude guzel

Kizinada gecmis olsun cnm
Hastalik olmasinda dis icin normal artik

Ayy dikkat et cnm doktora git bence bi Allah korusun

Bu menunun karailigi kesin gelir bu ayrab detoksu icinde bulday nohut nercimek olan degil dimi bu baska bisi mi

Yok bu baska cnm bunda ayran, cig kabak, salatalik, pulbiber, taze zencefil, yulaf ezmesi var bugunde yapiyorm bakalm insallah güzel eksi gelir

Günsydin canimm günlerdir ilkdefa rahat rahat uyudm cok dinc uyandm :)

Günaydin canimmm, insallah enfeksiyon yoktur ya
Insallah cnm valla ev sahibi olmakda zor ama insani illalah ettiriyorlar

Ooo sporda yapilmis dun efferimm :)) menude guzel

Kizinada gecmis olsun cnm
Hastalik olmasinda dis icin normal artik
sporu senle mesjlastiktan hemen sonra yaptım eğer aksama kalsaydi spor işi yalan olurdu:)

Hastalık geçirdik zaten bu son olsun. Dış ler bi gelseydi Dr rahatlasaydik ailecek dün baharin dediği gibi dış kontrolü yaptım çay kasigi ile kızım çok sevdi tik tık öyle anladım

Ben hergun sana sporrr sporrr diye mesaj atayim o zaman
Oldugun kilodan daha ince fit olmak istiyosan spor sart cnm
Biz sadece zayif olmak degil fit olmak istiyoruz

Dislerde cikar kiz da bi bakmisin kocaman olmus :)
Sonra zaman ne cabuk gecmis diceksin

Vayyy kilo vermeden elbisemi aldin
Buyuk cesaret :)) kac beden aldinki
Nasil elbise

Valla masallahin var cnm
Senin hedefe ulasman hic uzun surmicek ins.
52 beden giyiyorum gerçi şimdi 50 olmusumdur yavaştan bol gelmeye başlıyor kiyafetlerim ya aldığım elbise 40 beden abla gerçi eşim yanyana etti hemen alma diye ama büyük bedenini denedim güzel durdu ya aslında hedefim o elbiseye girene kadar kilo vermek bakalım verebilecek miyim benim butceme göre pahalı bı elbise ama olsun ucunda kilo vermek var ya değer bence düğünde ne çok kilo almışsın demesinler dimi şöyle elbise mi giyinip gideyim de

Ya birde şu basenleri nasıl eritecegim bilmiyorum hele bir bahar gelsinde bol yürüyüş yapacağım inşallah sinir oluyorum göbekten çok bişi yok basenlerim dolayı hep giydiğim bedenin daha büyüğünü alıyorum

Ayy ilk leslie yaptığım gün eklima geldi benimde 3 mil yapmıştım iki gün kas ağrısından uyuyamistim ya ilaç falan almıştım azar azar başlayıp artırmak lazım aslında

yok abla sen zahmet etme ben yapmaya çalışıcam zaman çabuk geçiyor aslında daha dün gebeydim şimdi kızım 7 aylik

melegimve ben canım geçmiş olsun size de idrar yolu enfeksiyonu inşallah yoktur kültür de baktirsaydiniz. Biz 2 aylıkken geçirdik enfeksiyon maalesef kızım beni emmek bile istemiyordu çok sıkıntılı geçti antibiyotik kullandık atlattık şükür.

Giyisilerle tartilmisdm abla asagi yukari 400-600 gitmis ama tabi tam bilemiyorm. Sonra unutup su ictm kuru meyve yedm kaldi öle
neyse en azindan ise yaramis biraz :)
Kiyafet zannetigimizden fazlada cikabiliyor
Ic camasiri tayt tişört 500 gr ediyor bende :))

yok abla sen zahmet etme ben yapmaya çalışıcam zaman çabuk geçiyor aslında daha dün gebeydim şimdi kızım 7 aylik
Hadi bakalim gorelim o zaman senide sporcu guzeli olarak :))

Aynen cnm zaman cok cabuk geciyor
Bizim kiz bile dun dogdu gibi 2.5 yasinda oldu
Oglan desen 2 aylik :) o da gulmeye basladi

sagol canim insallah. Kultur de istedi ilk defa yaptiriyoruz biz netten baktim ama hastanenin sisteminde hata var goremedim sonuclari. Emme konusunda bi sikinti yok cok sukur ask yasiyoruz hatta :))) sizinde dis zorluyormus gecmis olsun. Bizimde cok sertlesmis yakinda patlar dedi bende sabirsizlikla bekliyorum bakalim.

Abla peynir koy peyniri cok tuzlu o yuzden yedim kaymagi
Aslani olmayan kimler vardi
Benim hatirladiklarim

@seydan94
@Habinar
@Beyazpapatyammm
F Fittek
@_ikra_

Unuttugum varsa haber etsin
Biz nezaman aliriz. Aslandan bende istiyooooom
Bugünde dikkatli bir menü ile kesin iyi bir eksi gorursun
ins canim ya 78in ucundan tutabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…