- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.021
Hemen aklina kotu seyler getirme cnmSaol abla,insallah usutmedir ,bi kac belirti daha var belirtiler hic hayra alamet degil,hayirlisiyla bi muayene oluyum ,insallah basit biseydir
abla menüm dün akşam da biraz önce de yarım kaldı kizimin dışı çıkıyor dün akşamdan beri ateşli sabahLadik biraz önce Dr U aramistim yine yarım kaldı siteden çıkmak zorunda kaldım hemen yazıyorumMerve hanim selam verip kacma gel iki sohbet edelim :))
Senin menuler niye yazilmiyor
Vayyy kilo vermeden elbisemi aldinVercem vercem abla sizinde desteklerini Zile inşallah bu sefer olacak demekki herkeste var bu verip alma sende cokk güzel vermişsin, yaa hızlı gidiyor bakalım emzirmenin de cokk faydası var ya buna inanıyorum Mayıs'a kadar ilk hedefine ulaşacağım inşallah yazın kuzenimin düğünü var elbise mi aldım onun içine sigmam lazım
Ayy sen izin kilona yaklastinmi :))Insallah olur abla,74.7 iyle eksi olmadan giriyorum abla cokta uzak degil,yakalyim oyle al beni olmazmi
Ooo sporda yapilmis dun efferimm :)) menude guzelDünkü menum
Emziren ve alerji diyeti yapan anne menusu
Saat 12.00 civarı kahvaltı
2 zeytin
1 ceri
1 dilim salatalık
Yarım tb
2 kaşık kavrulmuş kıyma
Saat 16.00
1 dilim ekmek le sandviç
Domates salatalık yeşillik bir dilim de hindi füme ile
Yarım portakal
Saat 20.00 akşam
1 tabak Kıymalı ıspanak kavurması
1 kase tavuklu Şehriye çorbası
Su 2.5 litre
3 mil leslie =135 puan
10 dakika plates 30 puan
Toplam 165 puanPnrrr-12
Ohhh guzel haberler gelmisValla güne eksi başlamanın mutluluğu var ablacım:). Ayrıca felaket bi bacak ağrısı, olmayan kaslarımı çok yordum galiba. Bugün yine yapayım yavaş yavaş alışsın vücut...
Sagol canimm bide dun cok yurudum ondan bugun ceremesini cekiyorum hic bu kadar agrimamisti bugun saglik ocagindaki doktorada gosterdim kan verdim bakalim ne cikarsa artik insallah kotu bisey degildir kireclenme olursa diye odum kopuyor ailede var cunku insallah olmaz
Bu menunun karailigi kesin gelir bu ayrab detoksu icinde bulday nohut nercimek olan degil dimi bu baska bisi mi
Herkese gunaydiinnn. Sabah beri kosturuyorum. Kizimin kontrolu vardi vardi bugun hastaneye gittik geldik dun gece cok agladi yavrum icli icli. Doktor idrar yolu enfeksiyonundan suphelendi test yaptirdik insallah birsey cikmaz. Disler icinde yakinda gelir damagi cok sertlesmis dedi. Onun disinda hersey yolunda sukur. Bugun tartilamadim da o yuzden insallah yarin hepimiz guzel sonuclar aliriz. Eliptikleri gelen arkadaslar @Warriorinside @_ikra_ gule gule kullanin. Bol bol yaglar yakin insallah. Kizim olmasa bende sizinle yarisa katilirdim ama anca kendi capimda yapabiliyorum. @asfarovski canim sanada cok gecmis olsun. Bence inat etme doktora gitmicem diye ciddi birsey olabilir gorunmekte fayda var.Pnrrr-12 canim.sizde umarim en kisa surede gonlunuze gore bir ev bulur kurtulursunuz. Ne pinti adammis kotu komsu , ev sahibi cidden adami ev sahibi yapiyormus.
Dun tartilamadigin icin 1 gunde ne kadar etki ettiginide bilemiyoruzbu baska cnm bunda ayran, cig kabak, salatalik, pulbiber, taze zencefil, yulaf ezmesi var bugunde yapiyorm bakalm insallah güzel eksi gelir
sporu senle mesjlastiktan hemen sonra yaptım eğer aksama kalsaydi spor işi yalan olurdu:)Ooo sporda yapilmis dun efferimm :)) menude guzel
Kizinada gecmis olsun cnm
Hastalik olmasinda dis icin normal artik
Ben hergun sana sporrr sporrr diye mesaj atayim o zamansporu senle mesjlastiktan hemen sonra yaptım eğer aksama kalsaydi spor işi yalan olurdu:)
Hastalık geçirdik zaten bu son olsun. Dış ler bi gelseydi Dr rahatlasaydik ailecek dün baharin dediği gibi dış kontrolü yaptım çay kasigi ile kızım çok sevdi tik tık öyle anladım
52 beden giyiyorum gerçi şimdi 50 olmusumdur yavaştan bol gelmeye başlıyor kiyafetlerim ya aldığım elbise 40 beden abla gerçi eşim yanyana etti hemen alma diye ama büyük bedenini denedim güzel durdu ya aslında hedefim o elbiseye girene kadar kilo vermek bakalım verebilecek miyim benim butceme göre pahalı bı elbise ama olsun ucunda kilo vermek var ya değer bence düğünde ne çok kilo almışsın demesinler dimi şöyle elbise mi giyinip gideyim deVayyy kilo vermeden elbisemi aldin
Buyuk cesaret :)) kac beden aldinki
Nasil elbise
Valla masallahin var cnm
Senin hedefe ulasman hic uzun surmicek ins.
Dun tartilamadigin icin 1 gunde ne kadar etki ettiginide bilemiyoruz
Ayy ilk leslie yaptığım gün eklima geldi benimde 3 mil yapmıştım iki gün kas ağrısından uyuyamistim ya ilaç falan almıştım azar azar başlayıp artırmak lazım aslındaİnşallah hiç bıkmadan devam ederiz, dün biraz zorladım galiba bacaklarım ağrıyo:).
Azimle devam:)
Oh maşallah, devamı gelsin inşallah. Ben de dün sadece 10 dk sürdüm hemen eksiler geldi :). Çok değil ama olsun.
Hadi bakalım inşallah:)
Teşekkür ederim canım:).
Ayrıca çok geçmiş olsun , bir an önce atlatırsınız inşallah.
Valla güne eksi başlamanın mutluluğu var ablacım:). Ayrıca felaket bi bacak ağrısı, olmayan kaslarımı çok yordum galiba. Bugün yine yapayım yavaş yavaş alışsın vücut...
yok abla sen zahmet etme ben yapmaya çalışıcamBen hergun sana sporrr sporrr diye mesaj atayim o zaman
Oldugun kilodan daha ince fit olmak istiyosan spor sart cnm
Biz sadece zayif olmak degil fit olmak istiyoruz
Dislerde cikar kiz da bi bakmisin kocaman olmus :)
Sonra zaman ne cabuk gecmis diceksin
neyse en azindan ise yaramis biraz :)Giyisilerle tartilmisdm abla asagi yukari 400-600 gitmis ama tabi tam bilemiyorm. Sonra unutup su ictm kuru meyve yedm kaldi öle
Hadi bakalim gorelim o zaman senide sporcu guzeli olarak :))yok abla sen zahmet etme ben yapmaya çalışıcamzaman çabuk geçiyor aslında daha dün gebeydim şimdi kızım 7 aylik
sagol canim insallah. Kultur de istedi ilk defa yaptiriyoruz biz netten baktim ama hastanenin sisteminde hata var goremedim sonuclari. Emme konusunda bi sikinti yok cok sukur ask yasiyoruz hatta :))) sizinde dis zorluyormus gecmis olsun. Bizimde cok sertlesmis yakinda patlar dedi bende sabirsizlikla bekliyorum bakalim.melegimve ben canım geçmiş olsun size de idrar yolu enfeksiyonu inşallah yoktur kültür de baktirsaydiniz. Biz 2 aylıkken geçirdik enfeksiyon maalesef kızım beni emmek bile istemiyordu çok sıkıntılı geçti antibiyotik kullandık atlattık şükür.
Abla peynir koy peyniri cok tuzlu o yuzden yedim kaymagiher alette farkli oluyor cnm
Kendini cok zorlamicak sekilde basla
Aslinda Su anda kilon fazla eliptik icin
O yuzden az az yap
Anacim bekar bi kiza niye bu kadar misafir gelirki
boyle gormemislige can kurban :))
tugce sana kac defa dedik stres yapma diye :))
Sen zaten heddfe ulastin cnm
Nasil rahat ediyosan o sekilde beslen
Yemegi abartmadiktan sonra zaten korursun
ins. Onemli biseyi yoktur cnm
ohh eksiler gorunmus yarina daha iyi olur ins.
tatlim sabah kaymak yerine peynir yesen dahami doyurucu olur acaba
Menu guzel gorunuyor
1 gundemi geldi bu arti
Cokmu tuzluydu cekirdek
Biz nezaman aliriz. Aslandan bende istiyooooom
ins canim ya 78in ucundan tutabilsemBugünde dikkatli bir menü ile kesin iyi bir eksi gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?