Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba güzeller

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doktor konusunda kuru ınat değil de kendimi tanıyorum o yüzden ağırdan alıyorum.

Hala moralim diplerde galiba havalardan oluyor geçer yakında.

Hepinizi çok seviyorum.

Eliptikli kızlar hayırlı olsun

Mervecim zeynepcim geçmiş olsun kuzulara

Irem dikkat et kuzum zorlama fazla

Tugce sen nasıl oldun aklım sen de kaldı

Zuhal ablam dediğin gibi çok şükür hayatıma ama bazen insan ruhu da mevsim değiştiriyor galiba

Bahar pınar poni ekim nigar canan fatos ikra kamile hamile merve bebekli merve merhaba ay ismini hatırlamadığım kaldı mi acaba çok özür dilerim unuttuğum olduysa

Kizlar kan sonucunu aldim LDL kolestrol 45 cikmis dusuk gosteriyor.bide bilmedigim RCB RDW MPV PDW degerleri hep yuksek acaba neden ki bizim bu aile hekimi ayni mal gbi soruyorum onemsiz diyo her seferinde gicik oluyorum bunlar ne ola ki yaaa bileniniz var mi

Bugunku menumu erkwnden yazaym
Sabah7
1d ekmek
Az yagda yumurta
6zeytin kirmizi biber

Ogle12
2yumurta

Aksam18 olur
Salata yogurt

Su 2ye simdiden yaklastim
Spor 35dk yurudum
bugun icin iyi cnm ama hep boyle az olmasin
Ogleni falan birazdaha cesitlendir

ne diyim kuzum sen bilirsin
O zaman gitme dr a basini ordan oraya at :)))

Çok teşekkürler ablacım
Ollleeeeeyyy artık benim de aslanım var
rica ederim bebegim
Hakkinizdi zaten :))

ben hic ordaki tabirleri bilmiyorum cnm
Ayagina ne dedi peki
Acaba hast. Mi gitsen

ben hic ordaki tabirleri bilmiyorum cnm
Ayagina ne dedi peki
Acaba hast. Mi gitsen
Ne anlama geldiklerine internetten bakicam simdi abla hastaneyede gittim doktor ayagima parmagima krem ve hap vermisti hap bitti kremde bi nebze agrisini geciriyor ama asil sorun ne bilemiyorum bugun sabah uyandigimda tuvalete zor gttim uzerine basiyorum ama bukerken cok canim aciyo ikisinide nasil sismislerdi bi gorsen aglayacaktim nerdeyse fakulte hastanesi direk romatolojiye gitcem cunku romatizma yada kireclenme olabilir cunku eklemlerimde sıkıntı ayaklarim benim herseyim gec bile kaldim biran once gidip sira almam lazim

Simdi parka indim hem hava aliyim hemde spor yapayim diye canim cok sıkkın hastaneye gidecek olmak bile beni geriyo milleti hastalik hastasi ediyo bu doktorlar ya

I _ikra_ sen ne yapiyon cnm
Tarti bekledigin gibi dusmusmu :))
Tam beklediğim gibi değildi ama sabit kalmaktan iyidir. Belki verdiğim kilo çok değil ama bacaklarımda belli olmaya başladı:).

Ayy ilk leslie yaptığım gün eklima geldi benimde 3 mil yapmıştım iki gün kas ağrısından uyuyamistim ya ilaç falan almıştım azar azar başlayıp artırmak lazım aslında
Sabah biraz ağrı vardı ama geçti, 15 dk daha eliptik yaptım üstüne:) . Akşama yüklenmemek için sporu şimdi halledeyim dedim. Akşama sadece mekik bölgesel hareketlere yönelicem...
Aslanlariniz hayırlı olsun kizlar
Teşekkür ederim kaptanım:))
Benim bmi 27.7 kilolu kismindayim
Cok sasirdim
Ancak 72 kiloya dusersem normal orana inebiliyorum
Normali 24.9
O da olur ablam merak etme, sen bu kadar yol katetmişsin , halledersin onu da:))

Geçmiş olsun canım, ihmal etme sakın.

maşallah abla seninkiler de kocaman oldu daha dün doğum ne zaman diye soruyorduk:) zaman geçip gidiyor önemli olan geçen zamanı nasıl gönderdigimiz :) bende doyasiya yaşamaya çalışıyorum

saol tatlım dün ilk kez bu kadar uyku ile mücadele etti ağladı uykusunda saçlarını cekistirip durdu kuzum ağrı kesici surupla da tanışmış oldu dün onu içince uyudu diyebilirim.
idrar sonucu hemen çıkıyor ama kültür 3 4 gün sürüyor canım inşallah temiz çıkar sonuçlar.

saol fatmam sende inşallah biran önce kafanı toparlarsin. Baksana ruh halin bedenine yansımış bulantı in var ben de bi ara kafam bi milyon ama neden olduğunu bilmiyorum eşime depresyona girmek istiyorum bi kaç gün kızla sen ilgilenir misin dedim depresyon ayağına bol yatış planım vardi ama gel gör ki 10 dakka sürmedi kızım babasının kucağında aglayinca o moda girmemle çıkmam bir oldu

Valla ben girdim galiba mervecim bir de emir e kv bakması fikri düştü kocamın kafasına ben de o kafayı düşüneceğim az kaldı

Aman geçer bir kaç güne nasılsa bu da böyle olsun bakalım

Bu arada ablaaa beni yarın mezun edecek misin Mefkurem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…