- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.041
Aslanlariniz hayırlı olsun kizlar
bugun icin iyi cnm ama hep boyle az olmasinBugunku menumu erkwnden yazaym
Sabah7
1d ekmek
Az yagda yumurta
6zeytin kirmizi biber
Ogle12
2yumurta
Aksam18 olur
Salata yogurt
Su 2ye simdiden yaklastim
Spor 35dk yurudum
ne diyim kuzum sen bilirsinMerhaba güzeller
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doktor konusunda kuru ınat değil de kendimi tanıyorum o yüzden ağırdan alıyorum.
Hala moralim diplerde galiba havalardan oluyor geçer yakında.
Hepinizi çok seviyorum.
Eliptikli kızlar hayırlı olsun
Mervecim zeynepcim geçmiş olsun kuzulara
Irem dikkat et kuzum zorlama fazla
Tugce sen nasıl oldun aklım sen de kaldı
Zuhal ablam dediğin gibi çok şükür hayatıma ama bazen insan ruhu da mevsim değiştiriyor galiba
Bahar pınar poni ekim nigar canan fatos ikra kamile hamile merve bebekli merve merhabaay ismini hatırlamadığım kaldı mi acaba çok özür dilerim unuttuğum olduysa
rica ederim bebegimÇok teşekkürler ablacım
Ollleeeeeyyy artık benim de aslanım var
ben hic ordaki tabirleri bilmiyorum cnmKizlar kan sonucunu aldim LDL kolestrol 45 cikmis dusuk gosteriyor.bide bilmedigim RCB RDW MPV PDW degerleri hep yuksek acaba neden ki bizim bu aile hekimi ayni mal gbi soruyorum onemsiz diyo her seferinde gicik oluyorum bunlar ne ola ki yaaa bileniniz var mi
Ne anlama geldiklerine internetten bakicam simdi abla hastaneyede gittim doktor ayagima parmagima krem ve hap vermisti hap bitti kremde bi nebze agrisini geciriyor ama asil sorun ne bilemiyorum bugun sabah uyandigimda tuvalete zor gttim uzerine basiyorum ama bukerken cok canim aciyo ikisinide nasil sismislerdi bi gorsen aglayacaktim nerdeyse fakulte hastanesi direk romatolojiye gitcem cunku romatizma yada kireclenme olabilir cunku eklemlerimde sıkıntı ayaklarim benim herseyim gec bile kaldim biran once gidip sira almam lazimben hic ordaki tabirleri bilmiyorum cnm
Ayagina ne dedi peki
Acaba hast. Mi gitsen
Tam beklediğim gibi değildi ama sabit kalmaktan iyidir. Belki verdiğim kilo çok değil ama bacaklarımda belli olmaya başladı:).
Sabah biraz ağrı vardı ama geçti, 15 dk daha eliptik yaptım üstüne:) . Akşama yüklenmemek için sporu şimdi halledeyim dedim. Akşama sadece mekik bölgesel hareketlere yönelicem...Ayy ilk leslie yaptığım gün eklima geldi benimde 3 mil yapmıştım iki gün kas ağrısından uyuyamistim ya ilaç falan almıştım azar azar başlayıp artırmak lazım aslında
Teşekkür ederim kaptanım:))Aslanlariniz hayırlı olsun kizlar
O da olur ablam merak etme, sen bu kadar yol katetmişsin , halledersin onu da:))Benim bmi 27.7 kilolu kismindayim
Cok sasirdim
Ancak 72 kiloya dusersem normal orana inebiliyorum
Normali 24.9
Geçmiş olsun canım, ihmal etme sakın.Ne anlama geldiklerine internetten bakicam simdi abla hastaneyede gittim doktor ayagima parmagima krem ve hap vermisti hap bitti kremde bi nebze agrisini geciriyor ama asil sorun ne bilemiyorum bugun sabah uyandigimda tuvalete zor gttim uzerine basiyorum ama bukerken cok canim aciyo ikisinide nasil sismislerdi bi gorsen aglayacaktim nerdeyse fakulte hastanesi direk romatolojiye gitcem cunku romatizma yada kireclenme olabilir cunku eklemlerimde sıkıntı ayaklarim benim herseyim gec bile kaldim biran once gidip sira almam lazim
Cokkk teşekkürler abla resmen 9.takimdayiz artık :)Aslanlariniz hayırlı olsun kizlar
Sagol canim en yakin zamanda gidecem insallahGeçmiş olsun canım, ihmal etme sakın.
maşallah abla seninkiler de kocaman oldu daha dün doğum ne zaman diye soruyorduk:) zaman geçip gidiyor önemli olan geçen zamanı nasıl gönderdigimiz :) bende doyasiya yaşamaya çalışıyorumneyse en azindan ise yaramis biraz :)
Kiyafet zannetigimizden fazlada cikabiliyor
Ic camasiri tayt tişört 500 gr ediyor bende :))
Hadi bakalim gorelim o zaman senide sporcu guzeli olarak :))
Aynen cnm zaman cok cabuk geciyor
Bizim kiz bile dun dogdu gibi 2.5 yasinda oldu
Oglan desen 2 aylik :) o da gulmeye basladi
saol tatlım dün ilk kez bu kadar uyku ile mücadele etti ağladı uykusunda saçlarını cekistirip durdu kuzum ağrı kesici surupla da tanışmış oldu dünsagol canim insallah. Kultur de istedi ilk defa yaptiriyoruz biz netten baktim ama hastanenin sisteminde hata var goremedim sonuclari. Emme konusunda bi sikinti yok cok sukur ask yasiyoruz hatta :))) sizinde dis zorluyormus gecmis olsun. Bizimde cok sertlesmis yakinda patlar dedi bende sabirsizlikla bekliyorum bakalim.
saol fatmamMerhaba güzeller
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doktor konusunda kuru ınat değil de kendimi tanıyorum o yüzden ağırdan alıyorum.
Hala moralim diplerde galiba havalardan oluyor geçer yakında.
Hepinizi çok seviyorum.
Eliptikli kızlar hayırlı olsun
Mervecim zeynepcim geçmiş olsun kuzulara
Irem dikkat et kuzum zorlama fazla
Tugce sen nasıl oldun aklım sen de kaldı
Zuhal ablam dediğin gibi çok şükür hayatıma ama bazen insan ruhu da mevsim değiştiriyor galiba
Bahar pınar poni ekim nigar canan fatos ikra kamile hamile merve bebekli merve merhabaay ismini hatırlamadığım kaldı mi acaba çok özür dilerim unuttuğum olduysa
Valla ben girdim galiba mervecim bir de emir e kv bakması fikri düştü kocamın kafasına ben de o kafayı düşüneceğim az kaldımaşallah abla seninkiler de kocaman oldu daha dün doğum ne zaman diye soruyorduk:) zaman geçip gidiyor önemli olan geçen zamanı nasıl gönderdigimiz :) bende doyasiya yaşamaya çalışıyorum
saol tatlım dün ilk kez bu kadar uyku ile mücadele etti ağladı uykusunda saçlarını cekistirip durdu kuzum ağrı kesici surupla da tanışmış oldu dünonu içince uyudu diyebilirim.
idrar sonucu hemen çıkıyor ama kültür 3 4 gün sürüyor canım inşallah temiz çıkar sonuçlar.
saol fatmamsende inşallah biran önce kafanı toparlarsin. Baksana ruh halin bedenine yansımış bulantı in var ben de bi ara kafam bi milyon ama neden olduğunu bilmiyorum eşime depresyona girmek istiyorum bi kaç gün kızla sen ilgilenir misin dedim depresyon ayağına bol yatış planım vardi ama gel gör ki 10 dakka sürmedi kızım babasının kucağında aglayinca o moda girmemle çıkmam bir oldu
Kolay gelsin utu bunaltir insani ama insallah sana iyi gelirGidip ütü yapayım belki iyi gelir
Geçmiş olsun tatlımSagol canim en yakin zamanda gidecem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?