- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.061
Guzelim tavuk sis yada sote daha iyi olurOfff ya binada dogalgaz calismasi var birde sanirim dairenin biri dogalgazi kacak kullaniyormus oglen dogalgazi kestiler hala da bitmemis. Aksama yemek yok. Mecburen disarida yiyecegiz zaten alisverise cikacaktik. Ama simdide beni ne yiyecegim telasi sardi. Oneriniz varmi avmye gidecegiz yemek icin ne yiyebilirim ekmeksiz iskender olur mu?
Tamamdir ablaGuzelim tavuk sis yada sote daha iyi olur
Aman hafif tut malum yarin cuma
canim bi ortammi degistirsen iyi gelir belkiMerhaba güzeller
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doktor konusunda kuru ınat değil de kendimi tanıyorum o yüzden ağırdan alıyorum.
Hala moralim diplerde galiba havalardan oluyor geçer yakında.
Hepinizi çok seviyorum.
Eliptikli kızlar hayırlı olsun
Mervecim zeynepcim geçmiş olsun kuzulara
Irem dikkat et kuzum zorlama fazla
Tugce sen nasıl oldun aklım sen de kaldı
Zuhal ablam dediğin gibi çok şükür hayatıma ama bazen insan ruhu da mevsim değiştiriyor galiba
Bahar pınar poni ekim nigar canan fatos ikra kamile hamile merve bebekli merve merhabaay ismini hatırlamadığım kaldı mi acaba çok özür dilerim unuttuğum olduysa
haklisin abla bu hafta hep az yedim arti gitsin diye cok bi ise yaramadi ogleni cesitlendireyim dedgin gibibugun icin iyi cnm ama hep boyle az olmasin
Ogleni falan birazdaha cesitlendir
ne diyim kuzum sen bilirsin
O zaman gitme dr a basini ordan oraya at :)))
rica ederim bebegim
Hakkinizdi zaten :))
ben hic ordaki tabirleri bilmiyorum cnm
Ayagina ne dedi peki
Acaba hast. Mi gitsen
Haklisin canimm ama agrim cok oluyor o yuzden endiseleniyorum yaa artik hissetmemeye basladim resmenGeçmiş olsun tatlım
Önemli birsey olsaydı Dr sana mutlaka açıklama yapardı bazen bazı degerler düşük ya da fazla olabiliyor eğer referans aralığından uçuk değilse dikkat etmemistir korkma
İrem eşinin haberi yok kk ya resim koyuyorsun sadece üyeler değil rastgele girenler bile görebiliyor üyeler açık biliyorsun değil mi ?Kizlar aksama kiymali patlican yemegi yogurt corba mi yesem yoksa corba ve yogurtlu kereviz salatasi mi yesem hangisi daha hafif olur kerevizide cok severim evde benden baska yiyen yok buyuklugu avuc icini doldurur yaptigimda hepsini yiyorum ama
Herkes mi goruyo ayy ben onu unuttum iyiki uyardin degistiriyim hemen simdi biri denk gelir falan abooovİrem eşinin haberi yok kk ya resim koyuyorsun sadece üyeler değil rastgele girenler bile görebiliyor üyeler açık biliyorsun değil mi ?
Eeee kizlar ne var ne yok anlatin bjraz
neyse en azindan ise yaramis biraz :)
Kiyafet zannetigimizden fazlada cikabiliyor
Ic camasiri tayt tişört 500 gr ediyor bende :))
Hadi bakalim gorelim o zaman senide sporcu guzeli olarak :))
Aynen cnm zaman cok cabuk geciyor
Bizim kiz bile dun dogdu gibi 2.5 yasinda oldu
Oglan desen 2 aylik :) o da gulmeye basladi
Merhaba güzeller
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Doktor konusunda kuru ınat değil de kendimi tanıyorum o yüzden ağırdan alıyorum.
Hala moralim diplerde galiba havalardan oluyor geçer yakında.
Hepinizi çok seviyorum.
Eliptikli kızlar hayırlı olsun
Mervecim zeynepcim geçmiş olsun kuzulara
Irem dikkat et kuzum zorlama fazla
Tugce sen nasıl oldun aklım sen de kaldı
Zuhal ablam dediğin gibi çok şükür hayatıma ama bazen insan ruhu da mevsim değiştiriyor galiba
Bahar pınar poni ekim nigar canan fatos ikra kamile hamile merve bebekli merve merhabaay ismini hatırlamadığım kaldı mi acaba çok özür dilerim unuttuğum olduysa
Benimki normale inebildiBenim bmi 27.7 kilolu kismindayim
Cok sasirdim
Ancak 72 kiloya dusersem normal orana inebiliyorum
Normali 24.9
Menumm
1 cay br aci kahve
Kahvalti 11.30
2 yumurtali omlet
3 ceri domates
Kk beyaz peynir
5 zeytin
Ara yapmadim hemde gec yaptim kahvaltiyi hemde disardaydim
Aksam 18.30
1 kase corba
1 k kase yogurt
1 tabak kiymali patlican yemegi
2.5 su 3 olur
3 mil leslie 135
70 dk tempolu 140
45 dk kondisyon b 90
15 dk aletli 45
Toplam 410pPnrrr-12
Menüm:
11:00 5 kuru üzüm
11:45 1 bardak Ayran detoksu
14:30 1/2kk peynir, 1az sütlü kahve
15:30 1bardak Ayran detoksu
18:00 1 corba kasesi Ayran detoksu
2 fincan yesilcay kiraz sapli
2lt ödem suyu
3 lt Su
4mil leslie = 180p
200 hoplama = 10p
5dk karin egzersizi = 15p Toplam = 205puan
Slm millet ben geldim hala eve gitmedim inşallah gideceğim sabah 9 dan beri eltimdeyim değişik örgü modeli çıkarıyoruz beynim döndü artık
Bugün ne mi yedim greyfurtla yumurtagünü bitirdim inşallah tartı yüzüme güler artık
Çorba ne çorbası canım onu da yazarmısın?
Bi de patlıcanlar kızartma değildi inşallah ?
mutlaka git cnm bi kremle olacak is degilNe anlama geldiklerine internetten bakicam simdi abla hastaneyede gittim doktor ayagima parmagima krem ve hap vermisti hap bitti kremde bi nebze agrisini geciriyor ama asil sorun ne bilemiyorum bugun sabah uyandigimda tuvalete zor gttim uzerine basiyorum ama bukerken cok canim aciyo ikisinide nasil sismislerdi bi gorsen aglayacaktim nerdeyse fakulte hastanesi direk romatolojiye gitcem cunku romatizma yada kireclenme olabilir cunku eklemlerimde sıkıntı ayaklarim benim herseyim gec bile kaldim biran once gidip sira almam lazim
spor ayakkabinada cok dikkat et cnmSimdi parka indim hem hava aliyim hemde spor yapayim diye canim cok sıkkın hastaneye gidecek olmak bile beni geriyo milleti hastalik hastasi ediyo bu doktorlar ya
Kv sizdemi kalacak o zamanValla ben girdim galiba mervecim bir de emir e kv bakması fikri düştü kocamın kafasına ben de o kafayı düşüneceğim az kaldı
Aman geçer bir kaç güne nasılsa bu da böyle olsun bakalım
Bu arada ablaaa beni yarın mezun edecek misinMefkurem
benimki baya bi hafif :))Kızlar napıyosunuz bugün hafiftir inşallah menüler, perşembeleri akşamı geç yememeye çalışın kızlar
aksam acikirsin ama hayirlisi bakalimYemek fasli bitti bugun erken kapattim dukkani 2yk kadarda menemen yedim menumun ustune
guzelim ozellikle basta yapma bu hatayicanim bi ortammi degistirsen iyi gelir belki
haklisin abla bu hafta hep az yedim arti gitsin diye cok bi ise yaramadi ogleni cesitlendireyim dedgin gibi
Ikiside olur dicektim patlican yemisin :)Kizlar aksama kiymali patlican yemegi yogurt corba mi yesem yoksa corba ve yogurtlu kereviz salatasi mi yesem hangisi daha hafif olur kerevizide cok severim evde benden baska yiyen yok buyuklugu avuc icini doldurur yaptigimda hepsini yiyorum ama
guzel olmus cnmMenumm
1 cay br aci kahve
Kahvalti 11.30
2 yumurtali omlet
3 ceri domates
Kk beyaz peynir
5 zeytin
Ara yapmadim hemde gec yaptim kahvaltiyi hemde disardaydim
Aksam 18.30
1 kase corba
1 k kase yogurt
1 tabak kiymali patlican yemegi
2.5 su 3 olur
3 mil leslie 135
70 dk tempolu 140
45 dk kondisyon b 90
15 dk aletli 45
Toplam 410pPnrrr-12
Sizin icin var kendim icin degil :)Heycan var abla yarinaaasende ne var ne yok
Ewet kiayefetlermi önce onsuz sonra onla tartilip ölcmüstm ona göre söyledm zaten asagi yukari öyle bsi gitti gene iyi gitti sivi detokslar bana daha iyi gelcek sanirim
havalarda etkiliyordur canim
Benimki normale inebildiabla almanya ve türkiye bmside farkli almanlarinkine göre daha zayif olmak gerkiyo
hadi bakalım gelsin eksilerrrMenüm:
11:00 5 kuru üzüm
11:45 1 bardak Ayran detoksu
14:30 1/2kk peynir, 1az sütlü kahve
15:30 1bardak Ayran detoksu
18:00 1 corba kasesi Ayran detoksu
2 fincan yesilcay kiraz sapli
2lt ödem suyu
3 lt Su
4mil leslie = 180p
200 hoplama = 10p
5dk karin egzersizi = 15p Toplam = 205puan
heee bahar hanim eltiyle ask yasiyomus :))Slm millet ben geldim hala eve gitmedim inşallah gideceğim sabah 9 dan beri eltimdeyim değişik örgü modeli çıkarıyoruz beynim döndü artık
Bugün ne mi yedim greyfurtla yumurtagünü bitirdim inşallah tartı yüzüme güler artık
yine yogutsuz bi gun olmus :)Benim de yeme faslı bitti, menümü yazayım hemen..
Sabah 10:30 tiroid ilacı,500 ml su
11:00 2 haşlanmış yumurta,domates, biber
16:30 2 kepçe mercimek çorbası (çoğunluğu sebzeydi), salata
17:10 canım tatlı çekti 2 tane incir ve 5 tane fıstık yedim:)
2.5 lt su,
15dk eliptik 60 puanPnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?