Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kanaviçe işliyorum, kasnak çerceve yapıcam, sabaha yetişcek de, cocuklarla arkadasa yolluycam daha da bitmedi artık yarın uyur dururum napam ))

Maşallah eline saglik cnm kanavice cok severm okulda islemistim ama kendim hic alip yapmadim belki alirim

Akşamleyin Baya baya kuzeye otlakçı olmuşsun
Yoo kız kuzey resmen sağlıklı besleniyor ben bildiğin eşime otlakcilik yaptim
dün çocuğa diyorum ki ne istiyorsan al
* Çok abur cubur yersem dişlerim çürür mipyoplar bizi ele geçirir .evd e bitter var mı ,yoksa alalım birde kırmızı elma alalım yeter diyor . Bu olgunluk oyuncak reyonunda uçup gidiyor ama
North River ablasının gülüü ne yapan nasılsın adını avatar resmini bile özlemişim beee
Ablam görmedin sen beni msji yogunluktan . İyiyim abla tamamen ayrıldığımız gibi diyebilirim tek değişiklik kuzeyle araç kullanmazken artık aktif araç kullanıyorum haa bide bebek düşünüp tutturamiyoruz
Ben Çok kilo aldım. Ama yaşıma rağmen hamile kaldım. Sonra bebeği kaybettim. Çok üzüldüm antidepresan kullanıyorum hala 2 ay önce sigarayı bıraktım. ve sonuç 103.800
Hoşgeldin canım şimdi yaşı bir kenara bırakıyoruz . Tıbbi olarak sağlıksız gebelikler son buluyor evet kabul etmesi zor geliyor kendimden biliyorum ,hatta bir ay önce aynı durumu ablamda da yaşadık 14 yıl sonra hamile kaldı ikinciye ama nasip işte . Manevi yonu bu ol derse oluyor kal derse kalıyor takdir Allah'tan . İlkini düşürüp kuzeyde de 6 ay bir fiil yattığım halde 5 dk yürüdüm diye hastaneye zor yetiştik biz ve hep kendini suçluyor insan
Kendine bu işkenceyi yapma . Sigarayı birakman çok iyi olmuş herşey bir şeye vesile işte
Benim klavyede bi sorun var yazdigim seyi tekrar yaziyor bazende onune atliyor biturlu cozemedim tek burda olmasida garip
Uygulamadan mı giriyorsunuz ,uygulamada sorun var beni de ikide bir atıyor geri ggirme zorunda kalıyorum
afiyet olsun abla bence de az olmuş hemen azaltmak yok akşam belki bir dilim ekmek yada bir kepçe çorbada olurmuş

Verdik mi vermedik mi emin değilim ama bayadir deniyoruz 7 ay oldu mu bilmiyorum çokta takmıyorum dilimde öyle geyik olsun diye kısmet nasipse sağlıklı sıhhatli inşallah
Abooo kolay gelsin Mehlika
uff evet ya nasıl ulaşacağız

Koca bebeklerin boğazı bidurmuyo ki
Asıl bizi baştan çıkaran kocaların akşam yemeleri değilmi zati
Çocuklar kadar düşünemiyoz mipyoplar ele geçirir

Kızlar hepinize merhaba ben de geldim tabi sizin yoklugunuzda fazlalıklarım oldu hem de çok:) ama önemli değil tekrar başlarız birlikte hepinizi öpüyorum
Hosgeldin abla
Ben Çok kilo aldım. Ama yaşıma rağmen hamile kaldım. Sonra bebeği kaybettim. Çok üzüldüm antidepresan kullanıyorum hala 2 ay önce sigarayı bıraktım. ve sonuç 103.800
hayırlısı buymuş çok uzuldum

Çoktan başladı abla minik tam bir cadı olacak
Günaydin hepicinize
Günaydın
Günaydın fit güzeller nasılsınız
günaydın

Günaydınnnnnn günaydınnnnnn günaydınnnnnn ilk cuma bildirimi kimden gelecek bakalım
Günaydın
Kilo bildirimi
Dün:75.01
Bugün 74.9
-200
Gayet güzel
İlk benden gelsin o zaman
Başlangıç 75.8
Cuma 75.1
-700
Hızlı gelen hızlımı gidiyor acep :)
aynen öyle yasım hızlı gelen hızlı gidiyor

Çok geçmiş olsun eylem
İnşallah güzel bi başlangıç yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…