- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.641
hamarat kadın maşallahKanaviçe işliyorum, kasnak çerceve yapıcam, sabaha yetişcek de, cocuklarla arkadasa yolluycam daha da bitmedi artık yarın uyur dururum napam ))
şifa olsun cnmGunaydin 9.takimin azimli hatunlarioglum okula yollayıp tekrar yatıcam bebek olana kadar uyku depolamam lazim
1 muz yedim şimdi hem kızıma şifa olsun diye hemde kalkar kalkmaz meyve yemek midemin rahatsız olmasını engelliyor
Gebelikte en çok meyve yemeyi sevdim şimdi dizginlenmeye çalışıyorum normalde günlük rahat 8,10 tane yemisimdir
Maşallah iyi bırakmışsın cnmEvet zor zamanlar geçirdim ama herşey bir sınav diye düşünüyorum. Hayırlısı böyleymiş. Ben 25 yıl sigara içtim hem de öyle az değil ama 2 aydır ağzıma sürmedim. Ve içmeyeceğim kesin kararliyim. Gerçekten çok zorlandım ama bu da geçecek sen de mutlaka denemelisin
valla 2 sefer güncelleme yaptim cnm biraz azaldı ama duzelmediAynen abla nasil cozucez bunu ya acaba buraylami alakali anlamadimki baska yerde bu sorun olmuyor cnku
Coook iyiyizzzz :)Günaydın fit güzeller nasılsınız
tmm cnm 1 hafta menüden muafsinBen acaba 1 hafta sonrami baslasam menu paylasmaya abla suanda tatildeyim hic dikkat edemiyorm aslinda abartida yemiyorm ama yinede kotu ornek olmiyim
yok cnm dun uygulama hiç açılmadı bile bendeUygulamadan mı giriyorsunuz ,uygulamada sorun var beni de ikide bir atıyor geri ggirme zorunda
oozaman 2 hafta aksamlarida karbon yiyimolsun abla bence de az olmuş hemen azaltmak yok akşam belki bir dilim ekmek yada bir kepçe çorbada olurmuş
baklavaya rağmen yinede eksi gelmis :)Kilo bildirimi
Dün:75.01
Bugün 74.9
-200
Tabiki öylede cnmİlk benden gelsin o zaman
Başlangıç 75.8
Cuma 75.1
-700
Hızlı gelen hızlımı gidiyor acep :)
sende coook seviliyorsun cnmEğitilmekten geçmişe dönemeyen bu kızdan herkeşlere kocaman günaydınnnnn
Herkes iyidir inşallah, hepinizi seviyorum çok
sakınnnnnnnHaftaya sen görürsün güzel bir eksiyle gelecem
Gunaydinnn cnm tartildinmigünaydıınnn
Maşallah ablaKilo bildirimi
Dün 104.3
Bugün 103.4
Fark 0.9
Geçmişe gidiyom :))
Abla ben yine unuttumGunaydinnn cnm tartildinmi
Aman masallahlik Bi durum yokMaşallah abla
Ayy sinirlerimi hoplatiyosunuzBaşlangıç 82.1
Güncel 80.2
Mefkurem
Ay keşke böyle hızlı gitsem hep işe bak yaa )))
Tmm cnm ama cumalari unutmamaya çalışAbla ben yine unuttum
sabah yine bi koşturmayla çıktık evden hastaneye gittim paldır küldür çıktım evden
ama 74,5 yazalım başlangıç olarak
bir iki gün önce 74tüm çünkü
Gunaydin cnm
ilk iş kendini sevmek ve sana yük olan kızgınlık üzüntü stres yaratan geçmişle ilgili ne ve kimler varsa affetmekle başlayacaksın ve elbette kendini de affedeceksin tüm olumsuzlukları serbest bırakmış olacaksın böylece ruh beden ve bilinç altını denge ve uyum için de çalışmasını bedenin deki tıkalı enerjileri (çakraları) açacaksın sonrası olumlama ve telkinle bilinç altına basit olumlu kısa cümlelerle emir vermekDuruşunda ablalık var :) oyuzden ben abla demeye devam ediyim
Peki nasıl ben bilinçaltına hukmedicem
tamam ablacım inşallah unutmayacağım bundan sonraTmm cnm ama cumalari unutmamaya çalış
Kontrolemi gittin hayırdır
aslan ne ola ki ablaKizlar kimin aslanı yok
Benim gördüğüm Sevilay Tuğçe Ekim eylem hamiș yasemin
Başka varmi eksik olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?