Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

onlar arkadaşın değil ne demek 3 tane içmeyle zararı olmaz 3 ü içen 5i de 10 u da içer en iyisini yapıyorsun hiç içmiyorsun helal sana
bak ne güzel demişsin odaklanmak doğru yoldasın zayıflanmaya odaklan sürekli ısrar edercesine değil ters tepmesin ara ara ve özellikle beyin dalga boyutu teta seviyesindeyken yani uyku dalmadan hemen önce :)

mefkurem bir tanem 19 yaşın da 3 küçük çocuk annesiydin büyük ihtimal hızla yedim yedim yoksa çocuklardan fırsat olmayacak diye bu alışkanlığı edindin kendini sevmeye gelince hiç fırsatın olmamış ki , kendini düşünüp sevmeye çocuklar ev eş derken bu zamana gelmişsin şimdi sakince zaman geçirip kendini sevebileceğin bol bol vakit bulabilirsin
bana göre: BİR İNSANIN KENDİNİ SEVMEMESİ, ya da sevmeyi öğrenmemesi HEM YARADANA HEM KENDİNE BÜYÜK BİR İHANETTİR artık düşüncelerim bile değişti çünkü mucizenin biz insanlar olduğunu ve nasıl muhteşem şeylerle donatıldığımızı biliyorum

beden aklıyla zayıfla kitabını 4 sene önce okuyup diyeti bırakmış ve zayıflamaya başlamıştım cidden güzel kitap
ben de şifa rehberi kuantum iyileşme diye pdf bir kitap okuyorum bilgisayarım bozulunca (3 haftadan fazla bilgisayarsızdım) orada kayıtlı yarım kalmış tüm pdf kitaplarım gitti o yüzden artık aynı anda 2-3 kitap okumuyorum birini bitirip diğerine başlıyorum:)

senin mesajı az önce mefkuremin alıntısın da gördüm gülüm kusura bakma
ben o kuzeyin mipyoplar diyen dilini yerim maşallah nasıl da zeki
artık araç da kullanıyorsun ohh kendini daha iyi özgür hissediyorsundur
bebeği siz tuttaramıyor değilsiniz henüz rabbim nasip etmiyor zamanı var demek ki

Aynen uygulamadan giriyorm demekki onla alakali insallah duzelir

Gerçekten bu uyku öncesi telkinleri ise ise yariyormu denedim ama düzenli uzun sure yapamadım ,nasıl cümleler kurabilirim nekadar süre yapilmali

Kilo bildirimi

Dün 104.3
Bugün 103.4
Fark 0.9

Geçmişe gidiyom :))

Masallah abla cok iyi gitmis

Sorun bendede azaldi ama birz dha var bakalim nezaman tamamen duzelcek

Elişi yapman örgü orenlere imrwnmisimdir lakin ben baslayipta sıkılıp bitiremeyenlerdenim
Bende öyleydim öncede, hatta hala kenarda iğne oyaları car yarım kalan
Annem duymasın
Ama bu işi sevdim zevkli geliyor işlemek ))
Maşallah eline saglik cnm kanavice cok severm okulda islemistim ama kendim hic alip yapmadim belki alirim
Bence denemelisin, bebek için de çok güzel şeyleri kendin yapabilrisin arada değişiklik olur hem ))
Ayy sinirlerimi hoplatiyosunuz
Kız acelen ne ben size çok vermeyin diyom
Tamam şimdi bi tencere mantı yapıp yiimmii ablamm

Bende omuzlarımda o kadar yük hissediyorum ki üzerimdeki sorumluluklar sanki omzumda taşıyorum bazen nasıl ağrıyor.
Şimdi bu gerçekten o sebepten olabilir mi, yoksa psikolojik mi? ben nasıl hafif hissedebilirim acaba.
Birde olumlamalar arıyorum bulamıyorum bunu doğaçlamam mı yapmalıyım yoksa kaynaklar varmı üstadım )))

benim kilo da 80. 7 malum dönemin son günleri, haftaya inşallah tekrar 79 u görürüm
Rakip mi olsak tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…