- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.661
onlar arkadaşın değil ne demek 3 tane içmeyle zararı olmaz 3 ü içen 5i de 10 u da içer en iyisini yapıyorsun hiç içmiyorsun helal sanaGünlük 5,6 sigara içen biriyim ama hamile kalınca sanki direk ona gidiyor mantığıyla hemen bıraktım diğer yavrularimdada içmedim bazı arkadaşlar 3 tane içmenin bı zararı yok desede bunu aklım kabul etmiyor .işte aynı bu mantıkla zayıflamaya odaklanmak ve o kiloda kalmak istiyorum ama nasıl yapicam bunu bilmiyorum
Her takımın kendi amblemi var cnm bizimki aslanaslan ne ola ki abla
ne için konuyor bilmiyorum ben
afiyet bal olsunKahvaltı yapıp gelecem
yatmıycam sabah 7 :30 da kalktım 9 u biraz geçe geri yattım zaten 11:30 da da geri uyandım eşim öğleye gelecek bir şeyler hazırlıyayım dedim :)Gunaydin cnm
Geri yatacanmi
hmmmm o zaman ben de istiyorum ben de ben deeHer takımın kendi amblemi var cnm bizimki aslan
Benim nickimin altında aslan resmi var ya o
mefkurem bir tanem 19 yaşın da 3 küçük çocuk annesiydin büyük ihtimal hızla yedim yedim yoksa çocuklardan fırsat olmayacak diye bu alışkanlığı edindin kendini sevmeye gelince hiç fırsatın olmamış ki , kendini düşünüp sevmeye çocuklar ev eş derken bu zamana gelmişsin şimdi sakince zaman geçirip kendini sevebileceğin bol bol vakit bulabilirsinBen şahsen herkesi ozlemistim ama buraya gelince daha iyi anladım çok alismisim herkese
Bide herkesdeki samimiyeti özlemi sıcaklığı hissettim
Buda ders olsun bize bidaha birbirimizi bırakmayalım
Ne zamandır o kadar yorgun halsiz mutsuzdumki
Dün Bi enerji geldi sizden bisuru iş yaptım :)
Sorun heralde kendimi sevmeyisim
Dileğinde dediği gibi normal insan gibi yememek
Tabiki normal yemek kilo aldırmaz
Biz görmemiş, bidaha bulamicakmisiz gibi yiyoruz
kolaymi cnm 2 kucuj çocuk
Minik apalamaya basladimi
aynen cnm
Eger 1 tb yemekle doymuyosan 2 tabak ye
Önemli olan doğru seyler yemek
aman ne azmi kuzum
Düşünsene bide hiç vermeden sürekli almaya devam etsem :)
Ama nenyapayım başka alternatifim yok
Ne kadar alsamda kabullenemiyorum kiliyu
hemde nasıl guzellllll
tütuuuu tütuuuu nazarndegmesin
Herkes de cok azimli
aman kizzz yaşı küçük aklı büyük senin oğlanın
Baya ugrastiracak sizi heralde
tek sen değil birkaç kişinin daha yok cnm yarin tam bakayim ona göre haber ederiz
hele Bi listeye girelim o zaman daha tatli olacam
Senin metoyu cozebilsek ogretecezde :))
vayyy karar verdinizmi
beden aklıyla zayıfla kitabını 4 sene önce okuyup diyeti bırakmış ve zayıflamaya başlamıştım cidden güzel kitapoleyyyy :))
tabiki başaracağım
Gecikmeli olarak nice mutlu yıllara cnm mm
izin ne demek Bi tanem
Seve seve
İstediğini yapabilirsin bana :))
Vayyy harikasın cnm
Çok sevindim merakla bekliyorum nasıl gececek
Benim sorunum sevgisizlik heralde
Neler okuyorsun cnm
Ben en son Didem gonca ustayin kitabını okudum yarın diyete basliyorum
Diyetisyen önceden kiloluymus
NeNzaman diyet yapmayı bıraktım oozaman kilo verdim diyor
Fevzi ozgonulun kitabini okuycam beden akliyla zayifla
senin mesajı az önce mefkuremin alıntısın da gördüm gülüm kusura bakmaYoo kız kuzey resmen sağlıklı besleniyor ben bildiğin eşime otlakcilik yaptim
dün çocuğa diyorum ki ne istiyorsan al
* Çok abur cubur yersem dişlerim çürür mipyoplar bizi ele geçirir .evd e bitter var mı ,yoksa alalım birde kırmızı elma alalım yeter diyor . Bu olgunluk oyuncak reyonunda uçup gidiyor ama
Ablam görmedin sen beni msji yogunluktan . İyiyim abla tamamen ayrıldığımız gibi diyebilirim tek değişiklik kuzeyle araç kullanmazken artık aktif araç kullanıyorum haa bide bebek düşünüp tutturamiyoruz
Hoşgeldin canım şimdi yaşı bir kenara bırakıyoruz . Tıbbi olarak sağlıksız gebelikler son buluyor evet kabul etmesi zor geliyor kendimden biliyorum ,hatta bir ay önce aynı durumu ablamda da yaşadık 14 yıl sonra hamile kaldı ikinciye ama nasip işte . Manevi yonu bu ol derse oluyor kal derse kalıyor takdir Allah'tan . İlkini düşürüp kuzeyde de 6 ay bir fiil yattığım halde 5 dk yürüdüm diye hastaneye zor yetiştik biz ve hep kendini suçluyor insan
Kendine bu işkenceyi yapma . Sigarayı birakman çok iyi olmuş herşey bir şeye vesile işte
Uygulamadan mı giriyorsunuz ,uygulamada sorun var beni de ikide bir atıyor geri ggirme zorunda kalıyorum
afiyet olsun abla bence de az olmuş hemen azaltmak yok akşam belki bir dilim ekmek yada bir kepçe çorbada olurmuş
Verdik mi vermedik mi emin değilim ama bayadir deniyoruz 7 ay oldu mu bilmiyorum çokta takmıyorum dilimde öyle geyik olsun diye kısmet nasipse sağlıklı sıhhatli inşallah
Abooo kolay gelsin Mehlika
uff evet ya nasıl ulaşacağız
Ben seni profilinde ki kilo zannediyorum maşallah iyi vermişsin ablabenim kilo da 80. 7 malum dönemin son günleri, haftaya inşallah tekrar 79 u görürüm
Selam canım ben dilekhmmmm o zaman ben de istiyorum ben de ben dee
Yoo kız kuzey resmen sağlıklı besleniyor ben bildiğin eşime otlakcilik yaptim
dün çocuğa diyorum ki ne istiyorsan al
* Çok abur cubur yersem dişlerim çürür mipyoplar bizi ele geçirir .evd e bitter var mı ,yoksa alalım birde kırmızı elma alalım yeter diyor . Bu olgunluk oyuncak reyonunda uçup gidiyor ama
Ablam görmedin sen beni msji yogunluktan . İyiyim abla tamamen ayrıldığımız gibi diyebilirim tek değişiklik kuzeyle araç kullanmazken artık aktif araç kullanıyorum haa bide bebek düşünüp tutturamiyoruz
Hoşgeldin canım şimdi yaşı bir kenara bırakıyoruz . Tıbbi olarak sağlıksız gebelikler son buluyor evet kabul etmesi zor geliyor kendimden biliyorum ,hatta bir ay önce aynı durumu ablamda da yaşadık 14 yıl sonra hamile kaldı ikinciye ama nasip işte . Manevi yonu bu ol derse oluyor kal derse kalıyor takdir Allah'tan . İlkini düşürüp kuzeyde de 6 ay bir fiil yattığım halde 5 dk yürüdüm diye hastaneye zor yetiştik biz ve hep kendini suçluyor insan
Kendine bu işkenceyi yapma . Sigarayı birakman çok iyi olmuş herşey bir şeye vesile işte
Uygulamadan mı giriyorsunuz ,uygulamada sorun var beni de ikide bir atıyor geri ggirme zorunda kalıyorum
afiyet olsun abla bence de az olmuş hemen azaltmak yok akşam belki bir dilim ekmek yada bir kepçe çorbada olurmuş
Verdik mi vermedik mi emin değilim ama bayadir deniyoruz 7 ay oldu mu bilmiyorum çokta takmıyorum dilimde öyle geyik olsun diye kısmet nasipse sağlıklı sıhhatli inşallah
Abooo kolay gelsin Mehlika
uff evet ya nasıl ulaşacağız
Afiyet olsun ablam iyki kahvaltı diye bişey var elhamdülillah,:)Kahvaltı yapıp gelecem
memnun oldum canımSelam canım ben dilek
İlk benden gelsin o zaman
Başlangıç 75.8
Cuma 75.1
-700
Hızlı gelen hızlımı gidiyor acep :)
Pınarcım ne zaman dönüyorsun trye
2 hafta var listeye
Gerçekten bu uyku öncesi telkinleri ise ise yariyormu denedim ama düzenli uzun sure yapamadım ,nasıl cümleler kurabilirim nekadar süre yapilmalionlar arkadaşın değil ne demek 3 tane içmeyle zararı olmaz 3 ü içen 5i de 10 u da içer en iyisini yapıyorsun hiç içmiyorsun helal sana
bak ne güzel demişsin odaklanmak doğru yoldasın zayıflanmaya odaklan sürekli ısrar edercesine değil ters tepmesin ara ara ve özellikle beyin dalga boyutu teta seviyesindeyken yani uyku dalmadan hemen önce :)
Kilo bildirimi
Dün 104.3
Bugün 103.4
Fark 0.9
Geçmişe gidiyom :))
hamarat kadın maşallah
Ben evlenmeden önce cok yapardım
şifa olsun cnm
Bende meyveyi hiç aramam
Maşallah iyi bırakmışsın cnm
Sigarayı bırakan kiloyu haydi haydi verir
valla 2 sefer güncelleme yaptim cnm biraz azaldı ama duzelmedi
Coook iyiyizzzz :)
tmm cnm 1 hafta menüden muafsin
Ama dengelemeye çalış az da olsa eksi gel
Yoksa deneme süren basarisiz olur
yok cnm dun uygulama hiç açılmadı bile bende
Google dan giriyom
oozaman 2 hafta aksamlarida karbon yiyim
Kuru fasulye pilavda vardı yemediydim
baklavaya rağmen yinede eksi gelmis :)
Tabiki öylede cnm
2 hafta acele etmeyelim çok azaltma yediklerini
Haftada 500 gitse yeter :)
sende coook seviliyorsun cnm
Dönünce rahat rahat sohbet ederiz
Cook özledim
sakınnnnnnnçok vermeyin diyom size
Bende öyleydim öncede, hatta hala kenarda iğne oyaları car yarım kalanElişi yapman örgü orenlere imrwnmisimdir lakin ben baslayipta sıkılıp bitiremeyenlerdenim
Bence denemelisin, bebek için de çok güzel şeyleri kendin yapabilrisin arada değişiklik olur hem ))Maşallah eline saglik cnm kanavice cok severm okulda islemistim ama kendim hic alip yapmadim belki alirim
Tamam şimdi bi tencere mantı yapıp yiimmii ablammAyy sinirlerimi hoplatiyosunuz
Kız acelen ne ben size çok vermeyin diyom
Bende omuzlarımda o kadar yük hissediyorum ki üzerimdeki sorumluluklar sanki omzumda taşıyorum bazen nasıl ağrıyor.ilk iş kendini sevmek ve sana yük olan kızgınlık üzüntü stres yaratan geçmişle ilgili ne ve kimler varsa affetmekle başlayacaksın ve elbette kendini de affedeceksin tüm olumsuzlukları serbest bırakmış olacaksın böylece ruh beden ve bilinç altını denge ve uyum için de çalışmasını bedenin deki tıkalı enerjileri (çakraları) açacaksın sonrası olumlama ve telkinle bilinç altına basit olumlu kısa cümlelerle emir vermek
Rakip mi olsak tatlımmbenim kilo da 80. 7 malum dönemin son günleri, haftaya inşallah tekrar 79 u görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?