- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.681
Kan uyuşmazlığı bebek için bi sorun oluyormu cnmtamam ablacım inşallah unutmayacağım bundan sonra
yokkontrol değil kan uyuşmazlığı var da eşimle onun için kan vermem gerekiyordu o yüzden gittim
Ben küçüklükten beri yemeyi çok severdim cnm kendimi bildim bileli hep dikkat ederdimmefkurem bir tanem 19 yaşın da 3 küçük çocuk annesiydin büyük ihtimal hızla yedim yedim yoksa çocuklardan fırsat olmayacak diye bu alışkanlığı edindin kendini sevmeye gelince hiç fırsatın olmamış ki , kendini düşünüp sevmeye çocuklar ev eş derken bu zamana gelmişsin şimdi sakince zaman geçirip kendini sevebileceğin bol bol vakit bulabilirsin
bana göre: BİR İNSANIN KENDİNİ SEVMEMESİ, ya da sevmeyi öğrenmemesi HEM YARADANA HEM KENDİNE BÜYÜK BİR İHANETTİR artık düşüncelerim bile değişti çünkü mucizenin biz insanlar olduğunu ve nasıl muhteşem şeylerle donatıldığımızı biliyorum
Bende biran önce başlıyım ozamanbeden aklıyla zayıfla kitabını 4 sene önce okuyup diyeti bırakmış ve zayıflamaya başlamıştım cidden güzel kitap
ben de şifa rehberi kuantum iyileşme diye pdf bir kitap okuyorum bilgisayarım bozulunca (3 haftadan fazla bilgisayarsızdım) orada kayıtlı yarım kalmış tüm pdf kitaplarım gitti o yüzden artık aynı anda 2-3 kitap okumuyorum birini bitirip diğerine başlıyorum:)
Cook güzel Bi rakam :))benim kilo da 80. 7 malum dönemin son günleri, haftaya inşallah tekrar 79 u görürüm
Güzel baslangic cnmcBende yazayim ozaman
Dun 69.4
Bugun 68.9 - 500gr
normalde sabahlari benim cnm okadar istemiyorAfiyet olsun ablam iyki kahvaltı diye bişey var elhamdülillah,:)
Heeee yi de görTamam şimdi bi tencere mantı yapıp yiimmii ablamm
başka sebebi yoksa ödem dır cnmBenim anlamadığım bir artı var odemdir diye umut ediyorum ve moralim bozuldu tartıda eksi beklerken
Dün 87.9
Bugun 88,6
+700
tmm cnm bunu alalimKızlar sabah 70.5 dum başlangıcı bunu sayalım ablaMefkurem
Yasemincim yeniyim diye cekinme burda ki herkes senin gibi cana yakın samimidir aramızda hiç huysuz soysuz biri yok:)hmmmm o zaman ben de istiyorum ben de ben dee
Tebrik ederim canım güzel ekşiBende yazayim ozaman
Dun 69.4
Bugun 68.9 - 500gr
Allah korusun önlem alınmazsa evet bebek için tehlikeli birşeyKan uyuşmazlığı bebek için bi sorun oluyormu cnm
Pozitif negatif mi sizinki
sağol ablacımYasemincim yeniyim diye cekinme burda ki herkes senin gibi cana yakın samimidir aramızda hiç huysuz soysuz biri yok:)
Zamanla kaynasicagina eminim
@nanekekik ablam bahar estirikli biraz sanki tepesi ativeriyor senede 1,2 sanki:)Yasemincim yeniyim diye cekinme burda ki herkes senin gibi cana yakın samimidir aramızda hiç huysuz soysuz biri yok:)
birşey diyeceğim o aslan nasıl eklenecek yerimizi bilsinler di mi amaYasemincim yeniyim diye cekinme burda ki herkes senin gibi cana yakın samimidir aramızda hiç huysuz soysuz biri yok:)
hamarat kadın maşallah
Ben evlenmeden önce cok yapardım
şifa olsun cnm
Bende meyveyi hiç aramam
Maşallah iyi bırakmışsın cnm
Sigarayı bırakan kiloyu haydi haydi verir
valla 2 sefer güncelleme yaptim cnm biraz azaldı ama duzelmedi
Coook iyiyizzzz :)
tmm cnm 1 hafta menüden muafsin
Ama dengelemeye çalış az da olsa eksi gel
Yoksa deneme süren basarisiz olur
yok cnm dun uygulama hiç açılmadı bile bende
Google dan giriyom
oozaman 2 hafta aksamlarida karbon yiyim
Kuru fasulye pilavda vardı yemediydim
baklavaya rağmen yinede eksi gelmis :)
Tabiki öylede cnm
2 hafta acele etmeyelim çok azaltma yediklerini
Haftada 500 gitse yeter :)
sende coook seviliyorsun cnm
Dönünce rahat rahat sohbet ederiz
Cook özledim
sakınnnnnnnçok vermeyin diyom size
Evet mantikli bende denemeliyimBende öyleydim öncede, hatta hala kenarda iğne oyaları car yarım kalan
Annem duymasın
Ama bu işi sevdim zevkli geliyor işlemek ))
Bence denemelisin, bebek için de çok güzel şeyleri kendin yapabilrisin arada değişiklik olur hem ))
Tamam şimdi bi tencere mantı yapıp yiimmii ablamm
Bende omuzlarımda o kadar yük hissediyorum ki üzerimdeki sorumluluklar sanki omzumda taşıyorum bazen nasıl ağrıyor.
Şimdi bu gerçekten o sebepten olabilir mi, yoksa psikolojik mi? ben nasıl hafif hissedebilirim acaba.
Birde olumlamalar arıyorum bulamıyorum bunu doğaçlamam mı yapmalıyım yoksa kaynaklar varmı üstadım )))
Rakip mi olsak tatlımm
Sagol cnmTebrik ederim canım güzel ekşi
İlahi ablamYasemincim yeniyim diye cekinme burda ki herkes senin gibi cana yakın samimidir aramızda hiç huysuz soysuz biri yok:)
aman Allah korusunAllah korusun önlem alınmazsa evet bebek için tehlikeli birşey
ben negatif eşim pozitif
onun için dedim zati :) çekinme kuzum dal sohbetesağol ablacım
eminim yoktur ona şüphem yok da ben de sıkıntı var işte çekingenim ya azıcık
yok kizz aile içine değil dışarıya bazen :)@nanekekik ablam bahar estirikli biraz sanki tepesi ativeriyor senede 1,2 sanki:)
Kimde yoksa yoneticeye liste yapicam cnmbirşey diyeceğim o aslan nasıl eklenecek yerimizi bilsinler di mi ama
Pınar uygulamayı indirdim oradan yazıyorum şimdiDikkat edicem abla merk etme eksiyle gelicem
Evet mantikli bende denemeliyim
Sagol cnm
alışırız alışırız tabii eminim benİlahi ablam
Jasminium84 heşy cok guzel olacak inşallah tnıstıkca dah acok anlaşıcaz dıye dusunuyorum ))
Hepimiz huylu soyluyuz şükür Yarabbiim
Tekrar hatırlattığın için teşekkür ederiz cnmkızlar bu arada bu hamileliğimle beraber çok şey öğrendim ben
belki bir çoğunuz biliyordur ama yine ben de kalmasın :)
demir eksikliği kilo tutumuna neden olurmuş
eğer diyet yapıp yapıp kilo veremiyorsanız demir eksikliği için testinizi yaptırın muhakkak
hep şöyle bir kanı vardır bilirsiniz demir hapları iştah açar diye aksine eğer demir eksikliği olan kişiler demir ilacı almazsa kilo veremezlermiş
bir de çoğunuz zaten biliyordur tiroid çok önemli
tiroidlerinize muhakkak baktırın ve eğer bir sıkıntınız varsa ayda bir muhakkak takibini yaptırın
ben şimdi hem demir hapı hem tiroid ilacı kullanıyorum enerjim binlere şükür yerinde
kilo alımı için bişe diyemiyorum doğum sonrası onu da test edeceğim inşallah
Benim de yemeğim yok da annemden alacağım sanırım sulu köfte varmışCnm istemiyordu ama yinede az yemiş olmamak için dolu Bi kahvaltı yaptım
Akşama kadar acikmam heralde
Bugün yemekde var
Birazdan çamaşır asıp kuruyanlari toplayıp utu yapicam
Sizlerde yemekler hazirmi planlar neler
evet abla değerlerimi normal sınıra getirene kadar nerdeyse her hafta test yaptırdıkTekrar hatırlattığın için teşekkür ederiz cnm
sende troid sorunumu varmış
Alışırsın bacım hem seninle ortak noktamız varya bebisleride konuşuruz:)alışırız alışırız tabii eminim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?