- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.701
Ben doğuma kadar fasulyede mi sayilacam şimdiAyy iddiamız olmadığı için hiç cuma heyecanida yok :))) Az daha sabredelim
Listeyi sonra yaparım
Bende bugün köfte yapiyim bulgur pilavim yanında da turşu bak canım çekti yazarken bile:)Benim de yemeğim yok da annemden alacağım sanırım sulu köfte varmış
salatam var
biraz da pilav yerim yanına da yoğurt
sabah kötü yedim ama
kalmadı valla gece rüyalarıma girmeye başladı sancılarım şimdidenAlışırsın bacım hem seninle ortak noktamız varya bebisleride konuşuruz:)
Senin doğuma bişey kalmamış kaç kilo aldın şimdiye kadar
ayyyyy hakkını helal et tek hamile benmişim gibi yazdım bi de açık açıkBende bugün köfte yapiyim bulgur pilavim yanında da turşu bak canım çekti yazarken bile:)
Ödemdir o ödemAyy sinirlerimi hoplatiyosunuz
Kız acelen ne ben size çok vermeyin diyom
Estağfurullah canim benim,ayyyyy hakkını helal et tek hamile benmişim gibi yazdım bi de açık açık
Ben burda 10 kilodan fazla kilo verdim 1 ay önce kan testi yaptırdım çok şükür demir eksikliği çıkmadı tatlım düzenli beslenirsek meyve sebzeyi bol tuketirsek hem forada kalırız hem kilo almayız bende demir eksikliği çıkmadı ama kilo aldığım için kötü kolesterolda yavaş yavaş yükselme varmış doktor diyet yapmak yağdan uzak dur dedikızlar bu arada bu hamileliğimle beraber çok şey öğrendim ben
belki bir çoğunuz biliyordur ama yine ben de kalmasın :)
demir eksikliği kilo tutumuna neden olurmuş
eğer diyet yapıp yapıp kilo veremiyorsanız demir eksikliği için testinizi yaptırın muhakkak
hep şöyle bir kanı vardır bilirsiniz demir hapları iştah açar diye aksine eğer demir eksikliği olan kişiler demir ilacı almazsa kilo veremezlermiş
bir de çoğunuz zaten biliyordur tiroid çok önemli
tiroidlerinize muhakkak baktırın ve eğer bir sıkıntınız varsa ayda bir muhakkak takibini yaptırın
ben şimdi hem demir hapı hem tiroid ilacı kullanıyorum enerjim binlere şükür yerinde
kilo alımı için bişe diyemiyorum doğum sonrası onu da test edeceğim inşallah
ohhhh afiyet olsun o zamanEstağfurullah canim benim,
Zaten planimda vardı köfte öyle gördüğümü yazılani canim çekmez sadece her buldugumu iştahla yerim ben:)
Kan uyuşmazlığı bebek için bi sorun oluyormu cnm
Pozitif negatif mi sizinki
Ben küçüklükten beri yemeyi çok severdim cnm kendimi bildim bileli hep dikkat ederdim
Hepte siskoluk kompleksim vardı
Şişman değildim ama uzun boylu yapiliydim tabi kendimi şişman görüyordum
Çocuklardan sonra zaten kendimi biraktim
Al ver debelendim durdum
Bende biran önce başlıyım ozaman
Cook güzel Bi rakam :))
Güzel baslangic cnmc
normalde sabahlari benim cnm okadar istemiyor
Ben gececiyim :))
Heeee yi de gör
Sadece çok azaltma birden sonra zorlanirsin
başka sebebi yoksa ödem dır cnm
Hem daha dur bismillah ne moral bozmasi
tmm cnm bunu alalim
Sen yogunmusun bugun
hoş geldin gülümmemnun oldum canım
ben de yasemin
düzenli uyku öncesi ve uyanır uyanmaz yapılması en doğrusu , gülüm ben diyet yapmadan sadece acıkmayı bekleyerek 31-32 kiloyu verdim sürekli olumlama telkin yaparak , biliyorsun ben mutfakta yaşayan biriyim ve sürekli hamur işi sarma v.s. yapıyorum ama olumlamalar sayesin de canım hiç bir şey çekmiyor abur cuburla neredeyse hiç işim yok nefsimle savaşmak yerine olumlama yapıp zihin altına devrettim işi :)Gerçekten bu uyku öncesi telkinleri ise ise yariyormu denedim ama düzenli uzun sure yapamadım ,nasıl cümleler kurabilirim nekadar süre yapilmali
aman be gülüm sanki acemisin uykusuz kalınca suyu az içersen ödemden 1.5 kiloya kadar fark olabiliyor biliyorsun ne diye moralini bozuyorsun misal sabah ben kalkıp erkenden tartılıp sonra yine yatıp öğleye doğru kalkıp tartıldığım da 900 gram eksi oluyorBenim anlamadığım bir artı var odemdir diye umut ediyorum ve moralim bozuldu tartıda eksi beklerken
Dün 87.9
Bugun 88,6
+700
Hoşbuldummmhoş geldin gülümhem de hamiş hamiş geldin hem hamişler hem yaseminler 2 oldu sayen de
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ay abla Bi hevesle çıktım tartıya da ondan oldu yoksa ne moral bozmasiKan uyuşmazlığı bebek için bi sorun oluyormu cnm
Pozitif negatif mi sizinki
Ben küçüklükten beri yemeyi çok severdim cnm kendimi bildim bileli hep dikkat ederdim
Hepte siskoluk kompleksim vardı
Şişman değildim ama uzun boylu yapiliydim tabi kendimi şişman görüyordum
Çocuklardan sonra zaten kendimi biraktim
Al ver debelendim durdum
Bende biran önce başlıyım ozaman
Cook güzel Bi rakam :))
Güzel baslangic cnmc
normalde sabahlari benim cnm okadar istemiyor
Ben gececiyim :))
Heeee yi de gör
Sadece çok azaltma birden sonra zorlanirsin
başka sebebi yoksa ödem dır cnm
Hem daha dur bismillah ne moral bozmasi
tmm cnm bunu alalim
Sen yogunmusun bugun
d vitamini eksikliği de aynı şekilde kilo vermeye engel oluyorkızlar bu arada bu hamileliğimle beraber çok şey öğrendim ben
belki bir çoğunuz biliyordur ama yine ben de kalmasın :)
demir eksikliği kilo tutumuna neden olurmuş
eğer diyet yapıp yapıp kilo veremiyorsanız demir eksikliği için testinizi yaptırın muhakkak
hep şöyle bir kanı vardır bilirsiniz demir hapları iştah açar diye aksine eğer demir eksikliği olan kişiler demir ilacı almazsa kilo veremezlermiş
bir de çoğunuz zaten biliyordur tiroid çok önemli
tiroidlerinize muhakkak baktırın ve eğer bir sıkıntınız varsa ayda bir muhakkak takibini yaptırın
ben şimdi hem demir hapı hem tiroid ilacı kullanıyorum enerjim binlere şükür yerinde
kilo alımı için bişe diyemiyorum doğum sonrası onu da test edeceğim inşallah
bende Sehriye corbasi bulgurlu kabak yemeği var ama ben akşam yemicem ikindin biraz fazla yedimCnm istemiyordu ama yinede az yemiş olmamak için dolu Bi kahvaltı yaptım
Akşama kadar acikmam heralde
Bugün yemekde var
Birazdan çamaşır asıp kuruyanlari toplayıp utu yapicam
Sizlerde yemekler hazirmi planlar neler
bir an önce listelere dahil olmak lazimAyy iddiamız olmadığı için hiç cuma heyecanida yok :))) Az daha sabredelim
Listeyi sonra yaparım
Bi an kendimi gördüm sendeBen doğuma kadar fasulyede mi sayilacam şimdi
önemli bisey yoktur inşallah canımAbla bugün işe gittim önce öğleden sonra izinliydim annemi doktora götürdüm de ondan yoğunum bayağa
öyle abla ben Bi heyecanla çıkınca tartıya ondan öyle oldu moral bozuldu eksi beklerken artıyi görünce fal taşı misali açıldı gozlerimaman be gülüm sanki acemisin uykusuz kalınca suyu az içersen ödemden 1.5 kiloya kadar fark olabiliyor biliyorsun ne diye moralini bozuyorsun misal sabah ben kalkıp erkenden tartılıp sonra yine yatıp öğleye doğru kalkıp tartıldığım da 900 gram eksi oluyor
ay abla Bi hevesle çıktım tartıya da ondan oldu yoksa ne moral bozmasi
d vitamini eksikliği de aynı şekilde kilo vermeye engel oluyor
bende Sehriye corbasi bulgurlu kabak yemeği var ama ben akşam yemicem ikindin biraz fazla yedim
bir an önce listelere dahil olmak lazim
Bi an kendimi gördüm sende
önemli bisey yoktur inşallah canım
öyle abla ben Bi heyecanla çıkınca tartıya ondan öyle oldu moral bozuldu eksi beklerken artıyi görünce fal taşı misali açıldı gozlerim
Kötü derken?Benim de yemeğim yok da annemden alacağım sanırım sulu köfte varmış
salatam var
biraz da pilav yerim yanına da yoğurt
sabah kötü yedim ama
demir, b 12, d vt. Hepsi etkili oluyor cnmevet abla değerlerimi normal sınıra getirene kadar nerdeyse her hafta test yaptırdık
tiroidin kilo yaptığını bilirdim de demir eksikliğini ilk defa duydum
çünkü ben de hep demir ilacı iştah açar kilo yapar zannedenlerdendim
Siz 3 nuz takımın bereketi ciceklerisinizBen doğuma kadar fasulyede mi sayilacam şimdi
hayirdir cnm rahatsizmi annenAbla bugün işe gittim önce öğleden sonra izinliydim annemi doktora götürdüm de ondan yoğunum bayağa
Kiz sen niye sevmiyon kendiniEğitimden sıkılan çocuktan selamlar, arada girip çıkıyorum ama aklım kalıyor burada...
Alıntı yapamıyorum, geçmişe dalamıyorum... Hafta sonu daha rahat olurum inşallah... Dönünce de miss sohbetlerrrr
ekim2009 insan kendini nasıl seviyor ki? Kendimi bildim bileli sevmem ben kendimi.. Ondan mı sık giriyorum depresyona acaba
Poni de hamile 3 hamisimiz varhoş geldin gülümhem de hamiş hamiş geldin hem hamişler hem yaseminler 2 oldu sayen de
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah kabul etsin cnm kaynasttinmi aoartmandakilerleİyi akşamlar kızlar
Cuma günleri apartmanda toplanıyoruz kuran okuyoruz çay faslı felan oluyor bugün o yüzden gelemedim hemen geçmişe bakicam bakalım
Çok haklısın ekimcimmefkurem bir tanem 19 yaşın da 3 küçük çocuk annesiydin büyük ihtimal hızla yedim yedim yoksa çocuklardan fırsat olmayacak diye bu alışkanlığı edindin kendini sevmeye gelince hiç fırsatın olmamış ki , kendini düşünüp sevmeye çocuklar ev eş derken bu zamana gelmişsin şimdi sakince zaman geçirip kendini sevebileceğin bol bol vakit bulabilirsin
bana göre: BİR İNSANIN KENDİNİ SEVMEMESİ, ya da sevmeyi öğrenmemesi HEM YARADANA HEM KENDİNE BÜYÜK BİR İHANETTİR artık düşüncelerim bile değişti çünkü mucizenin biz insanlar olduğunu ve nasıl muhteşem şeylerle donatıldığımızı biliyorum
Niye sevmiyorsun kendini kuzumEğitimden sıkılan çocuktan selamlar, arada girip çıkıyorum ama aklım kalıyor burada...
Alıntı yapamıyorum, geçmişe dalamıyorum... Hafta sonu daha rahat olurum inşallah... Dönünce de miss sohbetlerrrr
ekim2009 insan kendini nasıl seviyor ki? Kendimi bildim bileli sevmem ben kendimi.. Ondan mı sık giriyorum depresyona acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?