Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim de yemeğim yok da annemden alacağım sanırım sulu köfte varmış
salatam var
biraz da pilav yerim yanına da yoğurt
sabah kötü yedim ama
Bende bugün köfte yapiyim bulgur pilavim yanında da turşu bak canım çekti yazarken bile:)

Alışırsın bacım hem seninle ortak noktamız varya bebisleride konuşuruz:)
Senin doğuma bişey kalmamış kaç kilo aldın şimdiye kadar
kalmadı valla gece rüyalarıma girmeye başladı sancılarım şimdiden
62-63tüm hamile kaldığımda şimdi 74-75 arasıyım tam bilmiyorum ama
ilk bir ay bir anda 65 oldum sonraki ay 62ye düştüm sonrada 5-6 ay içinde bu kiloya geldim
senin nasıl kilo alımın

Ben burda 10 kilodan fazla kilo verdim 1 ay önce kan testi yaptırdım çok şükür demir eksikliği çıkmadı tatlım düzenli beslenirsek meyve sebzeyi bol tuketirsek hem forada kalırız hem kilo almayız bende demir eksikliği çıkmadı ama kilo aldığım için kötü kolesterolda yavaş yavaş yükselme varmış doktor diyet yapmak yağdan uzak dur dedi

Abla bugün işe gittim önce öğleden sonra izinliydim annemi doktora götürdüm de ondan yoğunum bayağa

Eğitimden sıkılan çocuktan selamlar, arada girip çıkıyorum ama aklım kalıyor burada...
Alıntı yapamıyorum, geçmişe dalamıyorum... Hafta sonu daha rahat olurum inşallah... Dönünce de miss sohbetlerrrr

ekim2009 insan kendini nasıl seviyor ki? Kendimi bildim bileli sevmem ben kendimi.. Ondan mı sık giriyorum depresyona acaba

Gerçekten bu uyku öncesi telkinleri ise ise yariyormu denedim ama düzenli uzun sure yapamadım ,nasıl cümleler kurabilirim nekadar süre yapilmali
düzenli uyku öncesi ve uyanır uyanmaz yapılması en doğrusu , gülüm ben diyet yapmadan sadece acıkmayı bekleyerek 31-32 kiloyu verdim sürekli olumlama telkin yaparak , biliyorsun ben mutfakta yaşayan biriyim ve sürekli hamur işi sarma v.s. yapıyorum ama olumlamalar sayesin de canım hiç bir şey çekmiyor abur cuburla neredeyse hiç işim yok nefsimle savaşmak yerine olumlama yapıp zihin altına devrettim işi :)
süre olara en az 21 gün devam etmelisin neden 21 gün dersen insan bedenin de ki hücrelerin yenilenme süresi 21 gün de ondan çünkü hücreler de bilgiyi tutar ve taşır yeni bilgi, inanç yada davranış ne istiyorsak en az 21 gün aksatmadan devam etmeliyiz gerçi benim güçlü hafıza olumları 2 ay sürdükten sonra devreye girmişti:)

Benim anlamadığım bir artı var odemdir diye umut ediyorum ve moralim bozuldu tartıda eksi beklerken
Dün 87.9
Bugun 88,6
+700
aman be gülüm sanki acemisin uykusuz kalınca suyu az içersen ödemden 1.5 kiloya kadar fark olabiliyor biliyorsun ne diye moralini bozuyorsun misal sabah ben kalkıp erkenden tartılıp sonra yine yatıp öğleye doğru kalkıp tartıldığım da 900 gram eksi oluyor

ay abla Bi hevesle çıktım tartıya da ondan oldu yoksa ne moral bozmasi

d vitamini eksikliği de aynı şekilde kilo vermeye engel oluyor

Cnm istemiyordu ama yinede az yemiş olmamak için dolu Bi kahvaltı yaptım
Akşama kadar acikmam heralde
Bugün yemekde var

Birazdan çamaşır asıp kuruyanlari toplayıp utu yapicam

Sizlerde yemekler hazirmi planlar neler
bende Sehriye corbasi bulgurlu kabak yemeği var ama ben akşam yemicem ikindin biraz fazla yedim

Ayy iddiamız olmadığı için hiç cuma heyecanida yok :))) Az daha sabredelim

Listeyi sonra yaparım
bir an önce listelere dahil olmak lazim

Ben doğuma kadar fasulyede mi sayilacam şimdi
Bi an kendimi gördüm sende
Abla bugün işe gittim önce öğleden sonra izinliydim annemi doktora götürdüm de ondan yoğunum bayağa
önemli bisey yoktur inşallah canım

öyle abla ben Bi heyecanla çıkınca tartıya ondan öyle oldu moral bozuldu eksi beklerken artıyi görünce fal taşı misali açıldı gozlerim

Gözünde şekerden dolayı bir problem var canım 2 defa operasyon geçirdi şimdi tekrar iki gözden de bu sefer operasyon geçiricek

Benim de yemeğim yok da annemden alacağım sanırım sulu köfte varmış
salatam var
biraz da pilav yerim yanına da yoğurt
sabah kötü yedim ama
Kötü derken?

demir, b 12, d vt. Hepsi etkili oluyor cnm
Demir ilacı hiç kullanmadım ama istah açtığı söyleniyor
Milletde istahini kontrol edemeyip yiyince ilac kilo yapmış oluyor :))

Ben doğuma kadar fasulyede mi sayilacam şimdi
Siz 3 nuz takımın bereketi ciceklerisiniz
hayirdir cnm rahatsizmi annen

Kiz sen niye sevmiyon kendini
Ne guzel istediğin kilodasin işin var çalışıyorsun koca derdi yok :) daha ne olsun
hoş geldin gülüm hem de hamiş hamiş geldin hem hamişler hem yaseminler 2 oldu sayen de
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Poni de hamile 3 hamisimiz var
Pek bereketliyiz
İyi akşamlar kızlar
Cuma günleri apartmanda toplanıyoruz kuran okuyoruz çay faslı felan oluyor bugün o yüzden gelemedim hemen geçmişe bakicam bakalım
Allah kabul etsin cnm kaynasttinmi aoartmandakilerle

Çok haklısın ekimcim
Şu anda okuduğum psikolojik bir kitap var ve aynı sözlerden bahsettiniz tevafuk oldu

Niye sevmiyorsun kendini kuzum
Sevmeye kendinden başlamalısın sen mutluysan etrafına yaydığın pozitif enerji ile çevrendekiler de mutlu olacak saçını sev gözünü sev boyunu posunu kalbini ruhunu... öze güven kendini sevmek ile başlar
Allah bu canı bize emanet etmiş şurda ortalama yaşamımız 60-70 sene
Sonsuzluk içerisinde öyle kısa bir zaman ki
Bize emanet edilen bedenimizi ruhumuzu sevmez isek ona değer vermez isek kısacık hayatımız da kainatın içinde nokta kadar varlığımızla hayatı severek kendimizi severek değer vererek yaratılanlara tefekkür ederek yaşamaz isek emanetimizi teslim ettiğimizde nasıl bir hüsran ve üzüntüyle karşılaşacağız
düşünsene keşkelerle dolu bir hayat ne acı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…