Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

memnun oldum canım
ben de yasemin
Aaa adaşız gel bi sarılayım
Ben de yasemin 16 yaşında ikizlerim ve 6 yaşında ufaklığımla 3 çocuk annesiyim 36 yaşındayım Ankara dayım 88 kilo ile başladığım 9. Takımda 67 kiloya kadar inip 75 ile tekrar başlıyorum diyete 9. Takımda aile gibiyiz aile sadece anne baba koca çocukdan oluşmuyor birbirimizi hiç görmediğimiz insanlarla farklı bir bağımız var üzüntü sevinç rutin hayat paylaştıkça anlam kazanıyor burada seviyorum burayı
Ay gene çenem düştü uzun uzun yazmaya başladım kusura bakma :)

ende Sehriye corbasi bulgurlu kabak yemeği var ama ben akşam yemicem ikindin biraz fazla yedim
Onumjzddki haftalarda bu ikindin yddiklerin olacakmi acaba
an önce listelere dahil olmak lazim
aynen cnm böyle boslukta gibi tam konsantre olamıyoruz

Gözünde şekerden dolayı bir problem var canım 2 defa operasyon geçirdi şimdi tekrar iki gözden de bu sefer operasyon geçiricek
çok gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Soysuz ne abla ya
Soyu olmayan
Çirkef gibi yani

sağol ablacım
eminim yoktur ona şüphem yok da ben de sıkıntı var işte çekingenim ya azıcık

Bende oyleyimdir ama burd acildim herkez cok icten ve cana yakin

Hmm bende uygulamadan giruyirm ama dune gore daha iyi bakalm
Annem iyi sukurler olsun ya atlattik o kotu gunleri

düşünceleri neye yoğunlaştırırsak onu çekeriz senin ki şişman olma korkusu ,onu çekiyorsun gülüm

İyi akşamlar kızlar
Cuma günleri apartmanda toplanıyoruz kuran okuyoruz çay faslı felan oluyor bugün o yüzden gelemedim hemen geçmişe bakicam bakalım
Allah kabul etsin mervecim ne güzel toplanip kaynasmak ve evde dua okunması zaman çok güzel geçmiştir

kız kaç kere dedim depresyona tek başına girilmez kötü yerler orası kapısından açıp cee bile demeyeceksin :)
mükemmel yaratılmış mucicizeyiz biz nasıl kendini sevmeyip kendi kendini bıçaklarsın var olmuş olman bile kendini sevmek için tek başına yeterli sebepken milyonlarca güzel sebep daha varken nasıl sevmem dersin git hemen aynaya bak kendine gülümse ve 10 kere seni seviyorum de (ödevini yap abla emri) :))

vallaha mııı poniponim de mi hamiş hahahahah çok bereketli topiğiz maşallah ay ne hoş haber oldu bana sen de güzel sevindiri haberler al inşallah mefkuşumm

sen de çözmüşsün, ne güzel anlatmışsın gülüm
keşkelerle yaşamamak için geçmişin yüklerini taşıyıp geleceğin yüklerini tasa etmeyip şimdiyi şu anı yaşayıp bize verilenlerin kıymetini bilip şükredicez

Gözünde şekerden dolayı bir problem var canım 2 defa operasyon geçirdi şimdi tekrar iki gözden de bu sefer operasyon geçiricek
Çok
Geçmiş olsun canım
hepsiyle olmasa da kaynastik abla çok şükür

Onumjzddki haftalarda bu ikindin yddiklerin olacakmi acaba
aynen cnm böyle boslukta gibi tam konsantre olamıyoruz

çok gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Soyu olmayan
Çirkef gibi yani
daha sağlıklı atlatmaya calisicam abla

Allah kabul etsin mervecim ne güzel toplanip kaynasmak ve evde dua okunması zaman çok güzel geçmiştir
Evet canım çok şükür güzel oluyor

hangi kitap o merak ettim şimdi :)
Ekimcim psikoloji kitapları okuma etkinliğine katılıyorum ayda 1 kitap okuyup üzerine söyleşi yapıyoruz bu ay ki ödevimiz bu kitap
Okunan her kitapta farklı olumlama alıyoruz farkındalığımız daha da artıyor

Selam güzellikler
Beyimi almaya geldim onu beklerken sizlere bakıp menumu yazayım dedim bende

Gebe kadın menüsü:)
Uyanınca 1 muz

Kahvaltı
2 dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
Çeri domates
1t.k bal, tereyağ ,cokokrem

Arada 15 tane fındık
1 mandalina

Öğle kocaman kase sütlü yulaf ezmesi içine 10 tane kadarda siyah üzümle birazda kakao koydum mis oldu:)

Akşam 1 tabak patatesli bulgurlu sulu köfte
1 kase yoğurt
1 kase turşu

Arada caylan küçük kase cekirdek
4 bisküvi

Birazdanda ya nar yada elma yerim

2lt su

Bi gün bende senin gibi listelerde olucam sabreden derviş muradına erermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…