- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.721
Aaa adaşız gel bi sarılayımmemnun oldum canım
ben de yasemin
Soysuz ne abla yaYasemincim yeniyim diye cekinme burda ki herkes senin gibi cana yakın samimidir aramızda hiç huysuz soysuz biri yok:)
Zamanla kaynasicagina eminim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin anacığınaGözünde şekerden dolayı bir problem var canım 2 defa operasyon geçirdi şimdi tekrar iki gözden de bu sefer operasyon geçiricek
Onumjzddki haftalarda bu ikindin yddiklerin olacakmi acabaende Sehriye corbasi bulgurlu kabak yemeği var ama ben akşam yemicem ikindin biraz fazla yedim
aynen cnm böyle boslukta gibi tam konsantre olamıyoruzan önce listelere dahil olmak lazim
çok gecmis olsun cnm Allah sifa versinGözünde şekerden dolayı bir problem var canım 2 defa operasyon geçirdi şimdi tekrar iki gözden de bu sefer operasyon geçiricek
Soyu olmayanSoysuz ne abla ya
sağol ablacım
eminim yoktur ona şüphem yok da ben de sıkıntı var işte çekingenim ya azıcık
aman Allah korusun
onun için dedim zati :) çekinme kuzum dal sohbete
yok kizz aile içine değil dışarıya bazen :)
Kimde yoksa yoneticeye liste yapicam cnm
Pınar uygulamayı indirdim oradan yazıyorum şimdi
sorun olmuyor ama sayfa biraz tuhaf yazılarda küçük pek sevmedim burayı
Senin annen nasıl oldu cnm
düşünceleri neye yoğunlaştırırsak onu çekeriz senin ki şişman olma korkusu ,onu çekiyorsun gülümKan uyuşmazlığı bebek için bi sorun oluyormu cnm
Pozitif negatif mi sizinki
Ben küçüklükten beri yemeyi çok severdim cnm kendimi bildim bileli hep dikkat ederdim
Hepte siskoluk kompleksim vardı
Şişman değildim ama uzun boylu yapiliydim tabi kendimi şişman görüyordum
Çocuklardan sonra zaten kendimi biraktim
Al ver debelendim durdum
Bende biran önce başlıyım ozaman
Cook güzel Bi rakam :))
Güzel baslangic cnmc
normalde sabahlari benim cnm okadar istemiyor
Ben gececiyim :))
Heeee yi de gör
Sadece çok azaltma birden sonra zorlanirsin
başka sebebi yoksa ödem dır cnm
Hem daha dur bismillah ne moral bozmasi
tmm cnm bunu alalim
Sen yogunmusun bugun
Allah kabul etsin mervecim ne güzel toplanip kaynasmak ve evde dua okunması zaman çok güzel geçmiştirİyi akşamlar kızlar
Cuma günleri apartmanda toplanıyoruz kuran okuyoruz çay faslı felan oluyor bugün o yüzden gelemedim hemen geçmişe bakicam bakalım
kız kaç kere dedim depresyona tek başına girilmez kötü yerler orası kapısından açıp cee bile demeyeceksin :)Eğitimden sıkılan çocuktan selamlar, arada girip çıkıyorum ama aklım kalıyor burada...
Alıntı yapamıyorum, geçmişe dalamıyorum... Hafta sonu daha rahat olurum inşallah... Dönünce de miss sohbetlerrrr
ekim2009 insan kendini nasıl seviyor ki? Kendimi bildim bileli sevmem ben kendimi.. Ondan mı sık giriyorum depresyona acaba
vallaha mııı poniponim de mi hamiş hahahahah çok bereketli topiğiz maşallah ay ne hoş haber oldu bana sen de güzel sevindiri haberler al inşallah mefkuşummKötü derken?
demir, b 12, d vt. Hepsi etkili oluyor cnm
Demir ilacı hiç kullanmadım ama istah açtığı söyleniyor
Milletde istahini kontrol edemeyip yiyince ilac kilo yapmış oluyor :))
Siz 3 nuz takımın bereketi ciceklerisiniz
hayirdir cnm rahatsizmi annen
Kiz sen niye sevmiyon kendini
Ne guzel istediğin kilodasin işin var çalışıyorsun koca derdi yok :) daha ne olsun
Poni de hamile 3 hamisimiz var
Pek bereketliyiz
Allah kabul etsin cnm kaynasttinmi aoartmandakilerle
hangi kitap o merak ettim şimdi :)Çok haklısın ekimcim
Şu anda okuduğum psikolojik bir kitap var ve aynı sözlerden bahsettiniz tevafuk oldu
sen de çözmüşsün, ne güzel anlatmışsın gülümNiye sevmiyorsun kendini kuzum
Sevmeye kendinden başlamalısın sen mutluysan etrafına yaydığın pozitif enerji ile çevrendekiler de mutlu olacak saçını sev gözünü sev boyunu posunu kalbini ruhunu... öze güven kendini sevmek ile başlar
Allah bu canı bize emanet etmiş şurda ortalama yaşamımız 60-70 sene
Sonsuzluk içerisinde öyle kısa bir zaman ki
Bize emanet edilen bedenimizi ruhumuzu sevmez isek ona değer vermez isek kısacık hayatımız da kainatın içinde nokta kadar varlığımızla hayatı severek kendimizi severek değer vererek yaratılanlara tefekkür ederek yaşamaz isek emanetimizi teslim ettiğimizde nasıl bir hüsran ve üzüntüyle karşılaşacağız
düşünsene keşkelerle dolu bir hayat ne acı....
ÇokGözünde şekerden dolayı bir problem var canım 2 defa operasyon geçirdi şimdi tekrar iki gözden de bu sefer operasyon geçiricek
hepsiyle olmasa da kaynastik abla çok şükürKötü derken?
Ne guzel istediğin kilodasin işin var çalışıyorsun koca derdi yok :) daha ne olsun
Pek bereketliyiz
daha sağlıklı atlatmaya calisicam ablaOnumjzddki haftalarda bu ikindin yddiklerin olacakmi acaba
aynen cnm böyle boslukta gibi tam konsantre olamıyoruz
çok gecmis olsun cnm Allah sifa versin
Soyu olmayan
Çirkef gibi yani
Evet canım çok şükür güzel oluyorAllah kabul etsin mervecim ne güzel toplanip kaynasmak ve evde dua okunması zaman çok güzel geçmiştir
Ekimcim psikoloji kitapları okuma etkinliğine katılıyorum ayda 1 kitap okuyup üzerine söyleşi yapıyoruz bu ay ki ödevimiz bu kitaphangi kitap o merak ettim şimdi :)
Kötü derken?
Pek bereketliyiz
Bi gün bende senin gibi listelerde olucam sabreden derviş muradına erermisay abla Bi hevesle çıktım tartıya da ondan oldu yoksa ne moral bozmasi
d vitamini eksikliği de aynı şekilde kilo vermeye engel oluyor
bende Sehriye corbasi bulgurlu kabak yemeği var ama ben akşam yemicem ikindin biraz fazla yedim
bir an önce listelere dahil olmak lazim
Bi an kendimi gördüm sende
önemli bisey yoktur inşallah canım
öyle abla ben Bi heyecanla çıkınca tartıya ondan öyle oldu moral bozuldu eksi beklerken artıyi görünce fal taşı misali açıldı gozlerim
Rabbim dahada iyi etsin inşallah anneciginiBende oyleyimdir ama burd acildim herkez cok icten ve cana yakin
Hmm bende uygulamadan giruyirm ama dune gore daha iyi bakalm
Annem iyi sukurler olsun ya atlattik o kotu gunleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?