Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tmm abla mesaj alındı

Bende sen gibi dusunuyorum abla. Bide bi sorun yaziyorsun mesela sadece tek goruslu oluyor belki tartisdigin kisi cok farkli dusunuyor ve o yuzden oyle davraniyor

ben sorunlarımı hatta başkalarının sorunlarını da çözdüğüm için sanırım bdv yazmak aklıma gelmez ama arada bakıyorum sorun ve çözüm belli olanlar var dayanamayıp onlara yazıyorum
Senin tontiş komşu ne yapıyor tatlım :)

abla işte bazen o kadar tıkanıyordum ki bi de ben eşimle ilgili sorunları tanıdıklarımla paylaşmayı sevmiyorum
çünkü biz o sorunu aşsak bile bahsettiğim kişiler tekrar tekrar herşey yolunda mı diye sorunca rahatsız oluyorum
ama artık eşim okur diye buraya da yazamıyorum

Bide insanı tanımadan yargılıyorlar abla konu sahibi konuyu actigına acacağına pişman oluyor :)

Bende oyle anlatabilen biri değilim ama ordada kadınları çok fiștekliyolar :)

Senin hesabinami bakıyor kociș

Bende oyle anlatabilen biri değilim ama ordada kadınları çok fiștekliyolar :)

Senin hesabinami bakıyor kociș
valla hesabım olduğunu bile bilmediğini zannediyordum nasıl olduysa interneti mi kurcaladı bi şekilde takip mi etti hesabımı bulmuş ve bütüüüünnnn yazdıklarımı okumuş, nerdeyse 2 sene oldu ama hala başıma kakıyor

Sen nasıl benim ozelimi karistirirsin diye üste çıksaydın :)

Bugün günlerden temizlik kızı gönderdim oğlan gelene kadar 1 odayı temizlesem kardir
Hedefim bütün evi sil supur toz almak :)
Kendime güveniyorum daha önce yaptim gene yaparım:)
Hepsini 1 gunde yapicam diye çok yorma kendini cnm

Sen nasıl benim ozelimi karistirirsin diye üste çıksaydın :)
aaaaaaa ayıpsın ablacım, yavuz hırsız hesabı bi üste çıkmaya çalıştım ki sorma
gerçi o anda gerçekten sinirlenmiştim üste çıkmak için değil ama sinirimden neler neler söyledim kızdım çünkü sanki bi yanlışım olmuş gibi neyimi takip ediyorsun ki sen ne bulmayı düşünerek yaptın bunu ama benim adamı tanısan bin kat bastırdı beni

Adamın fendi kadını yenmiş o zaman

Hadi inş. Tatlim
Daha ozlem gideremeden gozukmuyosunuz :))
Kanevice dışında başka seylerdemi yapiyosun
Kizin nasıl yurttami kaliyor hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…