Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.041
Tmm abla mesaj alındıkuzum ne ananas yumurtasi zaten eksidesin
Dur Bi bismillah diyelim :)
Sadece normal beslen cnm
Bu silahları ilerisi için saklayalım
anacım kadın baklava yiyip eksi geliyor :))
bizde baştan cok kavga ettiydik:)
Günaydın fistikim
Ayy Bi benmi bdv den hoşlanmıyorum :))
Tabi herkesin kendi bileceği bisey eleştirdiğim için söylemiyorum
Ama ben özel sorunumu yazamam
Bide hem beni tanimayan
hemde benim tanımadığım insanlar
benim için ne kadar doğru yorumlar yapabilirlerki
Oooo cok iyiiiii:)Benim kilo sabit kizlar, zaten daha iyisini beklemiyordum
Senin tontiş komşu ne yapıyor tatlım :)ben sorunlarımı hatta başkalarının sorunlarını da çözdüğüm için sanırım bdv yazmak aklıma gelmez ama arada bakıyorum sorun ve çözüm belli olanlar var dayanamayıp onlara yazıyorum
abla işte bazen o kadar tıkanıyordum ki bi de ben eşimle ilgili sorunları tanıdıklarımla paylaşmayı sevmiyorumAyy Bi benmi bdv den hoşlanmıyorum :))
Bide hem beni tanimayan
Bide insanı tanımadan yargılıyorlar abla konu sahibi konuyu actigına acacağına pişman oluyor :)Ayy Bi benmi bdv den hoşlanmıyorum :))
Bide hem beni tanimayan
Cumaya halledersin tatlimBenim kilo sabit kizlar, zaten daha iyisini beklemiyordum
Bende oyle anlatabilen biri değilim ama ordada kadınları çok fiștekliyolar :)abla işte bazen o kadar tıkanıyordum ki bi de ben eşimle ilgili sorunları tanıdıklarımla paylaşmayı sevmiyorum
çünkü biz o sorunu aşsak bile bahsettiğim kişiler tekrar tekrar herşey yolunda mı diye sorunca rahatsız oluyorum
ama artık eşim okur diye buraya da yazamıyorum
Hee bide o var dimiBide insanı tanımadan yargılıyorlar abla konu sahibi konuyu actigına acacağına pişman oluyor :)
valla hesabım olduğunu bile bilmediğini zannediyordum nasıl olduysa interneti mi kurcaladı bi şekilde takip mi etti hesabımı bulmuş ve bütüüüünnnn yazdıklarımı okumuş, nerdeyse 2 sene oldu ama hala başıma kakıyorBende oyle anlatabilen biri değilim ama ordada kadınları çok fiștekliyolar :)
Senin hesabinami bakıyor kociș
Sen nasıl benim ozelimi karistirirsin diye üste çıksaydın :)valla hesabım olduğunu bile bilmediğini zannediyordum nasıl olduysa interneti mi kurcaladı bi şekilde takip mi etti hesabımı bulmuş ve bütüüüünnnn yazdıklarımı okumuş, nerdeyse 2 sene oldu ama hala başıma kakıyor
Hepsini 1 gunde yapicam diye çok yorma kendini cnmBugün günlerden temizlik kızı gönderdim oğlan gelene kadar 1 odayı temizlesem kardir
Hedefim bütün evi sil supur toz almak :)
Kendime güveniyorum daha önce yaptim gene yaparım:)
aaaaaaa ayıpsın ablacım, yavuz hırsız hesabı bi üste çıkmaya çalıştım ki sormaSen nasıl benim ozelimi karistirirsin diye üste çıksaydın :)
Öğretmenler günü sebebiyle çok yoğun siparişlerim vardı, bu gecede sıfır uykuyla sabahladım, Okula geldim alışverişe çıktım.Sen dün nerdeydinn hıı
Adamın fendi kadını yenmiş o zamanaaaaaaa ayıpsın ablacım, yavuz hırsız hesabı bi üste çıkmaya çalıştım ki sorma
gerçi o anda gerçekten sinirlenmiştim üste çıkmak için değil ama sinirimden neler neler söyledim kızdım çünkü sanki bi yanlışım olmuş gibi neyimi takip ediyorsun ki sen ne bulmayı düşünerek yaptın bunu ama benim adamı tanısan bin kat bastırdı beni
Hadi inş. TatlimÖğretmenler günü sebebiyle çok yoğun siparişlerim vardı, bu gecede sıfır uykuyla sabahladım, Okula geldim alışverişe çıktım.
Bundan sonra daha hafiflerim inşallah, vee daha çok aktif olurum ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?