Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zaten çoğunlukla bu mantık daha geçerli
Ama önemli olan kilo verince de bu beslenmeyi hayat tarzi haline getirebilirmiyiz

EVet ablacım ne yazık ki hamilelik döneminde çok yer oldum
Çünkü yumurta hiç midem almıyor hamile kaldığından beri
Kuzum hiç ekmek yemicem diye kendini sartlandirma
Sadece abartma

İyi akşamlar küçğün ödevi anca bitti hasta bide yarım yamalak yaptı zorlamadım
1. Sınıf çok zor cidden
Herkes aynı şeyden şikayetçi
Niye çocukları böyle zorluyorlar

Lokum neinnnn
akşama kadarkgez sonra başım ağrıyor de :)

cok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Daha sağlıklı Bi kahvaltı olsa iyi olurdu

Ilk menum
12.30
1 yumurtali peynir

16.30
3 kasik yogurt
1/2 diyet biskuvi

20.00
ayran detoks corbasi
icindekiler
1 bardak ayran
2 kasik bulgur
1 salatalik
dereotu
2 ceviz
pulbiber
Bende yasemine katılıyorum cnm
Vücudu bukadar az yemeye alıştırmasan iyi olur ilerde zorlanirsin

gayetgguzel seydam ben beğendim

Ailemle yasiyorum.ama benim yediklerimi ayri yapiyorum.Genelde annem yapiyor yemekleri de.Hamur isi falan cok oluyor bizde.Ben de biraz asiri dikkat ettigimden genelde uymuyor bana menuler
hamurisi kimin evinde yokki malesef

Abla senin yaşın daha küçük ya menopoz için gidecektin hani doktora
gitmedimm

artık kızıyorum amaaaa

27.11.sali

Kalkinca sirkeli su corekotu yağı

Öğlen
saati hatirlamiyom 11.30 12.00 heralde
2 dil. Kaşarlı tost
Zeytin

17.15
1 tb ciğer sote
Yoğurt
3 biber
2 dil. Ekm

20.00
3 hurma 6 badem

Su 2 lt
Ablacim ben 1 aydir boyle gidiyorum genelde.henuz veremem gibi birsey olmadi.ama tabi ilerde vucut kitlenebilir.o yuzden bu hafta yine boyle gidip haftaya normal menulere donup,liste haftasi da tekrar buna donup bir dongu olusturmayi planliyorum.ayrica hic sporum yoktu.yarin spora basliyorum.bakalim nasil bir etki olacak.

Mesela normalde senin bazal metobolizma hızın 1800 kalori yakıyorsa
Sen bir süre 1000 kalori alıp kilo verirsin
Ama bi süre sonra vücudun 1000 kalori yakar metobolizman yavaşlar
Sonra normal Bi beslenmeyle hemen geri alırsin
O yüzden sağlıklı şeyleri yeterince yiyip vücuda gerekli doğru enerjiyi vermek lazim

Evet kesinlikle dogru.normal duzene gecmem gerek bir an once

abla bende deneme surecindeyim değilmi
sizden yani guruptan ayrildigim sene 65 kilo civarindaydim diyetime devam ettim 59 kiloya kadar dustum koruma evresine geçemeden hamilelik araya girince tekrar başa döndüm emzirme dönemi derken 20 kilo geri geldi gelen gitmek için vardır tekrar gidecek insallah ama sende çok hızlı almışsın abla kısa zamanda gidrde bir dahada geri gelmez inşallah
evet canım sende mi hatırladığım kadarıyla senin bir tane vardı sizleri görmek cok guzel
sağol canım seni gördüğüme de çok sevindim iki erkek bebek zormuş kardeşe tepkili ama normal süreç geçici saf sevgiyle kabul edip güvenli baglanma sağlamak için uğraşıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor

Bıraktığın gibi desek yeri canım
Gunaydin oglum.gece 3 te kalkti hala uyumaya çalışıyor hep boyle hasta oldugum donem bütün sınırlarımı zorluyor bu cocuk
acaba ona da mı hulasti

Günaydın
Cuma ya surda ne kalmış canım
Benim için toparlanma zamanı artık önümdeki plan belli ne yapıp Edip beni 7 subatta 65 kilo yapıyoruz 3 ayda 9 kg gayet sağlıklı ve normal fazlası olursa ne ala ama minimum bu arkadaşlar etim sizin kemiğim bana lazım

Gunaydin oglum.gece 3 te kalkti hala uyumaya çalışıyor hep boyle hasta oldugum donem bütün sınırlarımı zorluyor bu cocuk
Hissediyorlar sanki
Geçmiş olsun canım
İnşallah bahar listeye girince çok umutluyum bu sefer
Yoğun dönemine denk gelmiş Eylem
Bu arada öğretmenler günün kutlu olsun
Artık bizi unutma

Kahve yanında bı kare yersin o çikolataları

Insallah 1 kareyle kalir

Pnrrr-12 Pınarcımmmm alaman cikolatasi fazla götürme gözün kayar şeytana uyarsın dikkat et ben korkumdan eve cikolata alamiyom :)

ayyyy o Alman çikolataları yok mu ahhhhhh
kayınbiraderler geldikçe ev çikolata dolup taşıyor tut tutabilirsen kendini :)

Ayy sormayin kizlar birsuru oldu herkez getirdi artik birazini bende hediye veririm birazini yavas yavas esimle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…