- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.341
Acaba bu mevsimde multivitamin falanmi almak gerekiyor
Heyacanliyiz canım 2 gün kaldıNasılsınız kızlarr Cumaya da az kaldı
aslın da gerekiyor da kafamıza göre vitamin yüklemesi yapmak da doğru değilmiş ama en azıncan d vitamini alınıp biraz pekmez bala ağırlık vermek gerekiyor pekmezle birlikte mevsimi zaten c vit. için portakal mandalina güzel olur
@seydan94 multi vitamini kapsül olacakmış alıyorsun bende adacayiyla çok vitaminli grip ilaçları var ondan kullanıyorum toz şeklinde var suya katip iciyorum bide tablet olarak var
Niyeki havadan dolayimiUcagim birazdn kalkck gecikme yapti
Anacim sizin sitedeki hatunlar yaşıyor valla :)dün geç kalktım tam eşim başladı yemeye ben de hiç canım istemeyerek oturdum mesaj geldi bizim hatunlar site de ki kafe de yiyeceklermiş sen de gel diye bunlar haftanın 3-4 günü zaten kafe de yiyor bana da hep diyorlar ama ben öğlen eşimle yemiş oluyordum bu defa erken dediler bir kerelik gidim gari dedim sonra da tontişimle bizim eve geldik çay kahve içtik eşim oğlan geldi yemek akşam uykusu derken azıcıkta yazmam gereken şeyler vardı kafamı toparlıyamadım bir türlü sanırım dün yine bana nazar değdi kaç kilosun yine mi zayıfladın denildi kalabalığa girip çıkınca hep enerjim gidiyor yaavf
Ben pek meyve yiyen biri degilimaslın da gerekiyor da kafamıza göre vitamin yüklemesi yapmak da doğru değilmiş ama en azıncan d vitamini alınıp biraz pekmez bala ağırlık vermek gerekiyor pekmezle birlikte mevsimi zaten c vit. için portakal mandalina güzel olur
Seninki suda eriyen degilmi cnmBenim multivitamin tarzında bi ilacım var tam multivitamin diye geçiyor mu bilmiyorum aslında ama bana kesinlikle işe yarıyor çok da uygun fiyatlı doktorumun önerdiği bir ilaç
canım onu kullanıyorum kapsül olarak toz şeklinde suya katılan ilaçların içinde şeker olduğu için hergün vücuduma ordan bi şeker ya da tatlandırıcı almayı doğru bulmuyorum zaten
Bende bi bakıyım canım faydaliysa alıyım her sene gripten kurtulamıyorum butün kış griple geçiyorBenim multivitamin tarzında bi ilacım var tam multivitamin diye geçiyor mu bilmiyorum aslında ama bana kesinlikle işe yarıyor çok da uygun fiyatlı doktorumun önerdiği bir ilaç
canım onu kullanıyorum kapsül olarak toz şeklinde suya katılan ilaçların içinde şeker olduğu için hergün vücuduma ordan bi şeker ya da tatlandırıcı almayı doğru bulmuyorum zaten
kırpızı etli biber kapyalarda evet çok daha fazla c vit var :)Ben pek meyve yiyen biri degilim
Bide biber de portakaldan daha çok c. Vitamini varmış
çok yedim gözlerinin önün de :)Anacim sizin sitedeki hatunlar yaşıyor valla :)
Bi daha toplum içine girmeden iyice kendini oku git cnm
Deseydin yok ne vermesi boğazım hiç durmuyor falan diye :)
Aslında en iyisi bol c vitamin tuketmek biberde c vitamini çoksa büyük marketlerde çocuklar için küçük turuncu biberler satılıyor küçük kovalarda belki görmüşsündür abla oğlum seviyor o biberleri ondan alıyım bari kız yemezdi oğlan sever tatlı biber :) bazen kucuk salatalıkla karışık oluyorBen pek meyve yiyen biri degilim
Bide biber de portakaldan daha çok c. Vitamini varmış
Sen fazla verirsin bence cok hirsliydin diye hatirliyorumGünaydın
Cuma ya surda ne kalmış canım
Benim için toparlanma zamanı artık önümdeki plan belli ne yapıp Edip beni 7 subatta 65 kilo yapıyoruz 3 ayda 9 kg gayet sağlıklı ve normal fazlası olursa ne ala ama minimum bu arkadaşlar etim sizin kemiğim bana lazım
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar
Kızım faranjit olmuş boğazı çok kötü
Sınav haftası sabah gene rapor aldık
Ufaklıkta ayağını burkmuş topallıyor
Banada bulaştırdılar boğazım yanıyor
((
aklıma geldiği gibi tartıldım ablacım,Maşallah güzel vermisin cnm
Sana izinden dönen uygulaması yapılacak
oyyy Allaha yardımcın olsun cnm
çok makul ve olabilir bir hedef
Tabi bunun için kacamaklari bırakmak gerekiyor
Kilonu çok iyi cnm
Ama yanlis günde tartilmisin :))
Kiz alemsin eylem :)))
Ben heralde hazır değilsin diye dusunduydum
off hepsi ust üste gelmis
Sirkeli suyla gargara yap cnm
yolculuk bugün kaçta cnm
ben gayet iyiyim
Tartidanda memnunum :)
Artık çocuklarda Cook çabuk hasta oluyorlar
çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
((
akraba olunca bir kv gelince mecbur gittik ablakeske esin yalnız gitseydi
Bizi eskiden berimi takip ediyorsun cnm yoksa yeni acildigimizdami
ben kül yutmazim
Kactan kaça düştün tatlım
Sağol canım valla keşke o hasta olacağına ben olsaydimAbooo hastalıklar başladı geçmiş olsun kızlar
İnşallah Şeydacim ufakligi bol bol emzirmeye gayret ediyorum geçmesin diyeGeçmiş olsunn canım çok mu kötüledi inşallah ufaklığa da geçmeden çabucak iyileşir
Şimdi 2 kızım oldu çok şükürevet canım sende mi hatırladığım kadarıyla senin bir tane vardı sizleri görmek cok guzel
Geçmiş olsun yasim dikkat etGünaydın kızlar
((
Bu haftadan hiç umudum yok abla tartıya bile çıkamadımGunaydinnnnnn
Çarşamba gelmiss
Tartıya son 2 günnnnnnn
Eksi olmayan listeye alinmicak
Benden soylemesi
Sonra duymadım bilmiyodum olmasin
belkide abla çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmek lazimAcaba bu mevsimde multivitamin falanmi almak gerekiyor
doktorla hiç görüştün mü canım bu konudaKizlar bende kronik kabizlik var.Icmedigim cay maydonoz sulari kalmadi.Ayrica gaz sorunu nedeniyle karnabahar brokoli sut falan da yiyemiyorum.2 gun agrisi beni mahvediyor.Benim gibi olup bir yontem deneyip sonuc alan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?