Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla kafaya göre vitamin yüklemesi derken zaten hapla alınan vitaminler hiç bir zaman yükleme anlamında olmuyor yani iğne olarak b12 falan alıyorsan o yükleme oluyor ancak kaldı ki mesela kilo aldırır diye düşünülür ama b12 vitamini eksikliğinde kilo verme bile zorlaşırmış aksine yardımcı olurmuş ki suda eriyen vitaminler olduğu için öyle çabuk azalıyor ki yani pekmez bal da dediğine katılıyorum ama organik olursa yoksa içinde şeker katılan balın yararı nerde ki d vitamini de öyle aslında vitaminlerin çok önemi var gerçekten hormonlu meyvelerin içindeki vitaminlerden ne kadar aldığımızı düşünür oluyorum

@seydan94 multi vitamini kapsül olacakmış alıyorsun bende adacayiyla çok vitaminli grip ilaçları var ondan kullanıyorum toz şeklinde var suya katip iciyorum bide tablet olarak var

Benim multivitamin tarzında bi ilacım var tam multivitamin diye geçiyor mu bilmiyorum aslında ama bana kesinlikle işe yarıyor çok da uygun fiyatlı doktorumun önerdiği bir ilaç
canım onu kullanıyorum kapsül olarak toz şeklinde suya katılan ilaçların içinde şeker olduğu için hergün vücuduma ordan bi şeker ya da tatlandırıcı almayı doğru bulmuyorum zaten

Anacim sizin sitedeki hatunlar yaşıyor valla :)
Bi daha toplum içine girmeden iyice kendini oku git cnm

Deseydin yok ne vermesi boğazım hiç durmuyor falan diye :)

Ben pek meyve yiyen biri degilim
Bide biber de portakaldan daha çok c. Vitamini varmış

Seninki suda eriyen degilmi cnm

Bende bi bakıyım canım faydaliysa alıyım her sene gripten kurtulamıyorum butün kış griple geçiyor

Ben pek meyve yiyen biri degilim
Bide biber de portakaldan daha çok c. Vitamini varmış
Aslında en iyisi bol c vitamin tuketmek biberde c vitamini çoksa büyük marketlerde çocuklar için küçük turuncu biberler satılıyor küçük kovalarda belki görmüşsündür abla oğlum seviyor o biberleri ondan alıyım bari kız yemezdi oğlan sever tatlı biber :) bazen kucuk salatalıkla karışık oluyor

Sen fazla verirsin bence cok hirsliydin diye hatirliyorum

aklıma geldiği gibi tartıldım ablacım,
unutuyorum yaa

Kizlar bende kronik kabizlik var.Icmedigim cay maydonoz sulari kalmadi.Ayrica gaz sorunu nedeniyle karnabahar brokoli sut falan da yiyemiyorum.2 gun agrisi beni mahvediyor.Benim gibi olup bir yontem deneyip sonuc alan var mi?

keske esin yalnız gitseydi

Bizi eskiden berimi takip ediyorsun cnm yoksa yeni acildigimizdami
ben kül yutmazim

Kactan kaça düştün tatlım
akraba olunca bir kv gelince mecbur gittik abla

Abooo hastalıklar başladı geçmiş olsun kızlar
Sağol canım valla keşke o hasta olacağına ben olsaydim
Geçmiş olsunn canım çok mu kötüledi inşallah ufaklığa da geçmeden çabucak iyileşir
İnşallah Şeydacim ufakligi bol bol emzirmeye gayret ediyorum geçmesin diye
evet canım sende mi hatırladığım kadarıyla senin bir tane vardı sizleri görmek cok guzel
Şimdi 2 kızım oldu çok şükür
Günaydın kızlar
Kızım faranjit olmuş boğazı çok kötü
Sınav haftası sabah gene rapor aldık
Ufaklıkta ayağını burkmuş topallıyor
Banada bulaştırdılar boğazım yanıyor
((
Geçmiş olsun yasim dikkat et
Gunaydinnnnnn

Çarşamba gelmiss

Tartıya son 2 günnnnnnn

Eksi olmayan listeye alinmicak
Benden soylemesi
Sonra duymadım bilmiyodum olmasin
Bu haftadan hiç umudum yok abla tartıya bile çıkamadım
Acaba bu mevsimde multivitamin falanmi almak gerekiyor
belkide abla çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…