Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Insallah 1 kareyle kalir

Ayy sormayin kizlar birsuru oldu herkez getirdi artik birazini bende hediye veririm birazini yavas yavas esimle beraber
Zuhal abla duymasin cikoyu Cumadan sonra sıkı yönetim başlıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar
Kızım faranjit olmuş boğazı çok kötü
Sınav haftası sabah gene rapor aldık
Ufaklıkta ayağını burkmuş topallıyor
Banada bulaştırdılar boğazım yanıyor
((
Kendin için ada çayı iç canım boğazdaki iltihaplı alıyor bender bogaz ağrısı vardı çok şükür geçti cocuklarada geçmiş olsun benimkilerde gece nefes alamiyor burnu tıkanıyor hayırlısıyla kış atlatsaydik

Inşallah istediğin kiloya kavuşursun baharcim zaten hepimizin gayreti kilo vermekhepimizde birbirimizi az çok tanıyoruz birbirimize kenetlenip isteğimiz kiloya kavuşacaz inşallah

Evet canım ada çayı minoset ve multi vitamin benim kullandığım 3 lü çoğunlukla geçiyiror

Maşallah güzel vermisin cnm

Sana izinden dönen uygulaması yapılacak
Gunaydin oglum.gece 3 te kalkti hala uyumaya çalışıyor hep boyle hasta oldugum donem bütün sınırlarımı zorluyor bu cocuk
oyyy Allaha yardımcın olsun cnm

çok makul ve olabilir bir hedef
Tabi bunun için kacamaklari bırakmak gerekiyor

Mefkurem ablacım bu sabah tartıldım 74.2 çıktım.
günlerdir ancak aklıma geldi
Kilonu çok iyi cnm

Ama yanlis günde tartilmisin :))
Kiz alemsin eylem :)))
Ben heralde hazır değilsin diye dusunduydum
Günaydın kızlar
Kızım faranjit olmuş boğazı çok kötü
Sınav haftası sabah gene rapor aldık
Ufaklıkta ayağını burkmuş topallıyor
Banada bulaştırdılar boğazım yanıyor
((
off hepsi ust üste gelmis
Sirkeli suyla gargara yap cnm

yolculuk bugün kaçta cnm

Nasılsınız kızlarr Cumaya da az kaldı
ben gayet iyiyim
Tartidanda memnunum :)

Artık çocuklarda Cook çabuk hasta oluyorlar

Ucagim birazdn kalkck gecikme yapti

Sanada musmutlu gunler cnm

Ne yapiyon nasılsın dun gorunmedin
dün geç kalktım tam eşim başladı yemeye ben de hiç canım istemeyerek oturdum mesaj geldi bizim hatunlar site de ki kafe de yiyeceklermiş sen de gel diye bunlar haftanın 3-4 günü zaten kafe de yiyor bana da hep diyorlar ama ben öğlen eşimle yemiş oluyordum bu defa erken dediler bir kerelik gidim gari dedim sonra da tontişimle bizim eve geldik çay kahve içtik eşim oğlan geldi yemek akşam uykusu derken azıcıkta yazmam gereken şeyler vardı kafamı toparlıyamadım bir türlü sanırım dün yine bana nazar değdi kaç kilosun yine mi zayıfladın denildi kalabalığa girip çıkınca hep enerjim gidiyor yaavf

Acaba bu mevsimde multivitamin falanmi almak gerekiyor
aslın da gerekiyor da kafamıza göre vitamin yüklemesi yapmak da doğru değilmiş ama en azıncan d vitamini alınıp biraz pekmez bala ağırlık vermek gerekiyor pekmezle birlikte mevsimi zaten c vit. için portakal mandalina güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…