- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.361
İnşallah canım ağzın bal yesin:)ay abla düğün değil eziyet pazar günü 10 dk için 1 buçuk saat yol gittik sonuç huma hasta
Hoşgeldin canım
bir meslektaş daha öğretmenler çoğaldı inşallah birlikte hedefe ulasicaz
Gelecek az kaldı bekleyin beni şu yoğunluğu atlatayim
Dilek bu gidişle doğumun çok kolay olacak öyle bir izlenim var bende
bu Bi iki gün daha yoğun olurum abla sonrası tam gaz devam
Bazen oluyor bende
Sağol canım ben hasta olunca durum vahim zaten ama genelde en son gene ben oluyorum hasta
Sağol tatlım
Ay inşallah öyle olmaz canım aman dikkat et sende tatlim
inşallah canım ya hiç antibiyotik kullanmak istemiyorum
Merhaba hoşgeldin
yok abla ya düğünden sonra biz geçtik mecbur oraya
Hosgeldin Ayşenur çocukları sende ciftlemissin
kız fırsat buldukça geçmiş okuyorjm kv bende kız hasta hafta sonu düğün VS olunca işler birikti
:) ))
Hemde iki tabakGunaydinnn fistiklar
gecmis olsun cnm
Gorumcen hasta cocuklarlami geliyor sana
sizede geçmiş olsun tatlım
İnş herkese bulasmaz
Neyse bugun evde dinlenmiş olursun
amann onlar tehlikeli bomba :)
Günaydın azimli seydam
anan dikkat et cnm hemen bitki çaylarını iç
Sirkeli suyla gargara yap
bu sefer mezun olmadan kimseyi birakmak yok
hiç bisey tek basina zayiflatmaz cnm
Ama doğal elma sirkesi sağlık için faydalı
Özellikle bagirsaklar için
bu mantı yiyecen anlaminami geluyor acep
Hırslı dilek geçici bir süre devre dışı galiba abla yaBiz kafamıza koyduysak israrlar bizi yolumuzdan cevirirmi hırslı dileğim :)
Saolasın Ekimcim inşallahHabinar çok geçmiş olsun gülüm ufaklık ayağını burkmuş ana kız boğaz ağrısı başlamış inşallah çabuk atlatırsınız
Hayırlı gel canımUcagim birazdn kalkck gecikme yapti
Bütün biberler aynı oluyomu bilmiyorum cnm ama sebze sonuçta onuda yese kötü değil :)Aslında en iyisi bol c vitamin tuketmek biberde c vitamini çoksa büyük marketlerde çocuklar için küçük turuncu biberler satılıyor küçük kovalarda belki görmüşsündür abla oğlum seviyor o biberleri ondan alıyım bari kız yemezdi oğlan sever tatlı biber :) bazen kucuk salatalıkla karışık oluyor
Şimdi aktara gidiyorum iyi hatırlattın rezene zencefil melisa alacaktım adaçayıda alayım saolasınKendin için ada çayı iç canım boğazdaki iltihaplı alıyor bender bogaz ağrısı vardı çok şükür geçti cocuklarada geçmiş olsun benimkilerde gece nefes alamiyor burnu tıkanıyor hayırlısıyla kış atlatsaydik
Aynen abla gelince üstüste geliyor kendime iyi bakmam lazımMaşallah güzel vermisin cnm
Sana izinden dönen uygulaması yapılacak
oyyy Allaha yardımcın olsun cnm
çok makul ve olabilir bir hedef
Tabi bunun için kacamaklari bırakmak gerekiyor
Kilonu çok iyi cnm
Ama yanlis günde tartilmisin :))
Kiz alemsin eylem :)))
Ben heralde hazır değilsin diye dusunduydum
off hepsi ust üste gelmis
Sirkeli suyla gargara yap cnm
yolculuk bugün kaçta cnm
ben gayet iyiyim
Tartidanda memnunum :)
Artık çocuklarda Cook çabuk hasta oluyorlar
Çoook geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim
çok geçmiş olsun
Teşekkürler kızlarakraba olunca bir kv gelince mecbur gittik abla
Sağol canım valla keşke o hasta olacağına ben olsaydim
İnşallah Şeydacim ufakligi bol bol emzirmeye gayret ediyorum geçmesin diye
Şimdi 2 kızım oldu çok şükür
Geçmiş olsun yasim dikkat et
Bu haftadan hiç umudum yok abla tartıya bile çıkamadım
belkide abla çocukların bağışıklık sistemini güçlendirmek lazim
Cok fazlamı form cayi içtin cnmKizlar bende kronik kabizlik var.Icmedigim cay maydonoz sulari kalmadi.Ayrica gaz sorunu nedeniyle karnabahar brokoli sut falan da yiyemiyorum.2 gun agrisi beni mahvediyor.Benim gibi olup bir yontem deneyip sonuc alan var mi?
Eeee sen baştan pes edip kendini öyle sartlandiriyonHemde iki tabak
Dogurana kadar pek beni adamdan saymiyin kaptanım sanki istikrarlı olamiycam gibi
Aman bak kuzumŞimdi aktara gidiyorum iyi hatırlattın rezene zencefil melisa alacaktım adaçayıda alayım saolasın
Aynen abla gelince üstüste geliyor kendime iyi bakmam lazım
12 bucukda hafif bi kahvalti yaptim aksama da detoks corbasi iceyim diyorum metabolizmam baya yavasladiNasılsınız kızlarr Cumaya da az kaldı
Ayni durum bende de var aklima gelmiyor grup.aliscam.sanirimSize bişey diyeceğim. Ben grubun açıldığını tamamen unutmusum öğretmenler günü toplantı derken aklımdan çıkmış inanın bugün aklıma geldi. Alışma süreci diyelim çok üzgünüm
evet canim bol su yesillik kabak enginardoktorla hiç görüştün mü canım bu konuda
benim de kabızlık sorunum vardır hepevet canim bol su yesillik kabak enginarkabak yiyemiyorum midemi bulandiriyor.aslinda en etkilisi o.arada sarimsakli yogurtlu dereotlu yemeye calisiyorum.
evet abla nerden bildin.yesil cay kayisi slim fit karisik bitki cayi her gun iciyorumCok fazlamı form cayi içtin cnm
Maydanoz falan daha çok ödem atmakaicin
Bide az yemekten de olur
Kuru meyveri sıcak suyla ıslatıp denedinmi
Zeytinyagli pırasa kabak
Aç karna armut falanda ișe yarar
Eeee sen baştan pes edip kendini öyle sartlandiriyon
Vermesen bile sabit kalmaya çalış cnm
Sonrasindada biliyorsun mide Bi büyüyünce kucultmek zor oluyor
kivi denemedim.meyveyle aram pek yok.ama bu hafta arada kivi yiyeyim bakalimbenim de kabızlık sorunum vardır hep
ve bana kayısı zeytinyağı falan hiç işe yaramaz
beni o anlamda rahatlatan kivi olmuştur
iki gün üst üste yiyeyim kivi anında çözülür sorunum
ilaç niyetine ye canımkivi denemedim.meyveyle aram pek yok.ama bu hafta arada kivi yiyeyim bakalim
himmmmmm.detoks corbasi.nasil bir tarif12 bucukda hafif bi kahvalti yaptim aksama da detoks corbasi iceyim diyorum metabolizmam baya yavasladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?