Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aşk olsun abla nasil unuttun bizi
Günaydın kızlar
Kızım faranjit olmuş boğazı çok kötü
Sınav haftası sabah gene rapor aldık
Ufaklıkta ayağını burkmuş topallıyor
Banada bulaştırdılar boğazım yanıyor
((
Nasıl becermis kız kırık çatlak yok dimi
Insallah 1 kareyle kalir

Ayy sormayin kizlar birsuru oldu herkez getirdi artik birazini bende hediye veririm birazini yavas yavas esimle beraber
Hemen sana özelden adresimi gönderiyorum
Gunaydinnnnnn

Çarşamba gelmiss

Tartıya son 2 günnnnnnn

Eksi olmayan listeye alinmicak
Benden soylemesi
Sonra duymadım bilmiyodum olmasin

Inşallah istediğin kiloya kavuşursun baharcim zaten hepimizin gayreti kilo vermekhepimizde birbirimizi az çok tanıyoruz birbirimize kenetlenip isteğimiz kiloya kavuşacaz inşallah
İnşallah sevilayim
Sen fazla verirsin bence cok hirsliydin diye hatirliyorum
Nerden hatırlıyorsun kız sen
Kizlar bende kronik kabizlik var.Icmedigim cay maydonoz sulari kalmadi.Ayrica gaz sorunu nedeniyle karnabahar brokoli sut falan da yiyemiyorum.2 gun agrisi beni mahvediyor.Benim gibi olup bir yontem deneyip sonuc alan var mi?
Kuru meyveleri akşamdan ıslatıp sabah hem meyvesini hem suyunu tüketici canım
Merhabaa . Daha yeni kendime.geldim 7 den.sonra uyudu oglum.12 de uyandik esimle kahvalti filan derken etrafımı yeni toparladim sesim cok kısıldı kizlar oneriniz varmi ?
Elmayı dilimleyip kaynatıp ılık suyunu iç posasini boğazına sar
evet abla nerden bildin.yesil cay kayisi slim fit karisik bitki cayi her gun iciyorum
Oo hemen bırakmalısın
ya birşey soracağım bu kefirin meyveli olanları da faydalı mı
ben sadesini içemiyorum
meyvelisi hiç kefire benzemiyor canım ya ,aslında mayasını buldup evde kendin yapınca çok ekşi olmuyor

evde öyle şeyler yapamıyorum ya üşengecim azıcık

Ay benim kız hiç bu kadar kötü hastalanma misti ilk defa antibiyotik kullanıyoruz resmen baygın baygın dolanıyor evde
yaaaa kıyamam ben ona çok geçmiş olsun
benim kız da hastalanınca içim bi garip oluyor böyle baygın baygın yatıyor diyorum ki sen keşke bi an önce iyileş de istediğin gibi yaramazlık yap
ama iyileşip çok yaramazlık yapınca da kızıyorum yine o ayrı :)

Merhabaa . Daha yeni kendime.geldim 7 den.sonra uyudu oglum.12 de uyandik esimle kahvalti filan derken etrafımı yeni toparladim sesim cok kısıldı kizlar oneriniz varmi ?
Aynı benim kızda fısıldayıp duruyor doktora gittinmi faranjit dedi bize doktor

Bugün pek gelemem kızlar
Akşama çocuklar gelecek
Oğlana pasta yapicam
Kıymalı pide falanda yaparım

Arada bakmaya calisirim
Kolay gelsin abla yeni yaşınız hayırlı olsun
Ördekçilik oynuyorlarmış ayağının altı şiş sıpa işte et saracam şimdi
Ay benim kız hiç bu kadar kötü hastalanma misti ilk defa antibiyotik kullanıyoruz resmen baygın baygın dolanıyor evde
Maşallah merve bu yaşına kadar hiç hasta etmemişsin antibiyotik baya ezmiştir çocuğu
Bende sevmiyorum antibiyotik vermeyi ama artık bağışıklıkları çok güçsüz benim çocukların atlatamıyorlar iğne anca kesiyor

o korku bende de çok var, kendimi kocaman bir dünya görüyorum, 2 lokma fazla yesem istifra etmeye koşuyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…