- 27 Kasım 2018
- 119
- 224
- 18
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.381
ya birşey soracağım bu kefirin meyveli olanları da faydalı mıHaftaya beslenme duzenimi degistirecem zaten.menulerime kefir ve yulaf ezmesi eklemem lazim.kilo vermede daha etkililer.
Her gun içmek bağırsak tembelliği yaparevet abla nerden bildin.yesil cay kayisi slim fit karisik bitki cayi her gun iciyorum
Meyveli olanları sekerlidirya birşey soracağım bu kefirin meyveli olanları da faydalı mı
ben sadesini içemiyorum
Aşk olsun ablaSize bişey diyeceğim. Ben grubun açıldığını tamamen unutmusum öğretmenler günü toplantı derken aklımdan çıkmış inanın bugün aklıma geldi. Alışma süreci diyelim çok üzgünüm
Nasıl becermis kız kırık çatlak yok dimiGünaydın kızlar
Kızım faranjit olmuş boğazı çok kötü
Sınav haftası sabah gene rapor aldık
Ufaklıkta ayağını burkmuş topallıyor
Banada bulaştırdılar boğazım yanıyor
((
Hemen sana özelden adresimi gönderiyorumInsallah 1 kareyle kalir
Ayy sormayin kizlar birsuru oldu herkez getirdi artik birazini bende hediye veririm birazini yavas yavas esimle beraber
Gunaydinnnnnn
Çarşamba gelmiss
Tartıya son 2 günnnnnnn
Eksi olmayan listeye alinmicak
Benden soylemesi
Sonra duymadım bilmiyodum olmasin
İnşallah sevilayimInşallah istediğin kiloya kavuşursun baharcim zaten hepimizin gayreti kilo vermekhepimizde birbirimizi az çok tanıyoruz birbirimize kenetlenip isteğimiz kiloya kavuşacaz inşallah
Nerden hatırlıyorsun kız senSen fazla verirsin bence cok hirsliydin diye hatirliyorum
Kuru meyveleri akşamdan ıslatıp sabah hem meyvesini hem suyunu tüketici canımKizlar bende kronik kabizlik var.Icmedigim cay maydonoz sulari kalmadi.Ayrica gaz sorunu nedeniyle karnabahar brokoli sut falan da yiyemiyorum.2 gun agrisi beni mahvediyor.Benim gibi olup bir yontem deneyip sonuc alan var mi?
Elmayı dilimleyip kaynatıp ılık suyunu iç posasini boğazına sarMerhabaa . Daha yeni kendime.geldim 7 den.sonra uyudu oglum.12 de uyandik esimle kahvalti filan derken etrafımı yeni toparladim sesim cok kısıldı kizlar oneriniz varmi ?
Oo hemen bırakmalısınevet abla nerden bildin.yesil cay kayisi slim fit karisik bitki cayi her gun iciyorum
meyvelisi hiç kefire benzemiyor canım ya ,aslında mayasını buldup evde kendin yapınca çok ekşi olmuyorya birşey soracağım bu kefirin meyveli olanları da faydalı mı
ben sadesini içemiyorum
evde öyle şeyler yapamıyorum ya üşengecim azıcıkAşk olsun ablanasil unuttun bizi
Nasıl becermis kız kırık çatlak yok dimi
Hemen sana özelden adresimi gönderiyorum
İnşallah sevilayim
Nerden hatırlıyorsun kız sen
Kuru meyveleri akşamdan ıslatıp sabah hem meyvesini hem suyunu tüketici canım
Elmayı dilimleyip kaynatıp ılık suyunu iç posasini boğazına sar
Oo hemen bırakmalısın
meyvelisi hiç kefire benzemiyor canım ya ,aslında mayasını buldup evde kendin yapınca çok ekşi olmuyor
yaaaa kıyamam ben ona çok geçmiş olsunAy benim kız hiç bu kadar kötü hastalanma misti ilk defa antibiyotik kullanıyoruz resmen baygın baygın dolanıyor evde
Aynı benim kızda fısıldayıp duruyor doktora gittinmi faranjit dedi bize doktorMerhabaa . Daha yeni kendime.geldim 7 den.sonra uyudu oglum.12 de uyandik esimle kahvalti filan derken etrafımı yeni toparladim sesim cok kısıldı kizlar oneriniz varmi ?
Kolay gelsin abla yeni yaşınız hayırlı olsunBugün pek gelemem kızlar
Akşama çocuklar gelecek
Oğlana pasta yapicam
Kıymalı pide falanda yaparım
Arada bakmaya calisirim
Ördekçilik oynuyorlarmış ayağının altı şiş sıpa işte et saracam şimdiAşk olsun ablanasil unuttun bizi
Nasıl becermis kız kırık çatlak yok dimi
Hemen sana özelden adresimi gönderiyorum
İnşallah sevilayim
Nerden hatırlıyorsun kız sen
Kuru meyveleri akşamdan ıslatıp sabah hem meyvesini hem suyunu tüketici canım
Elmayı dilimleyip kaynatıp ılık suyunu iç posasini boğazına sar
Oo hemen bırakmalısın
meyvelisi hiç kefire benzemiyor canım ya ,aslında mayasını buldup evde kendin yapınca çok ekşi olmuyor
Maşallah merve bu yaşına kadar hiç hasta etmemişsin antibiyotik baya ezmiştir çocuğuAy benim kız hiç bu kadar kötü hastalanma misti ilk defa antibiyotik kullanıyoruz resmen baygın baygın dolanıyor evde
Kuzum sen bizi kekliyonmuSen fazla verirsin bence cok hirsliydin diye hatirliyorum
CanımsınAman bak kuzum
Sen bize lazımsın :)
cok sekerliMeyveli olanları sekerlidir
Hiç denemedim, gormedimde
ay ne guldum.Yok canim ben girip girip okuyanlardanim.ama nanekekik yer etmis zihnimde.Kuzum sen bizi kekliyonmu
kesin tanıdık birisin de hadi bakalım
Heralde cnm çünkü 58 kiloyken bile kendimi çok şişman görüyordum
Hatta eşim beni nasıl beğendi demiştim :))
Ama bu kucuklugumden beri olan bu korku nerden geldi onu bilmiyorum
İlkokulda bile bacaklarım kalın diye cok utanirdim
ben meyveli ictim cok sekerli.sade benim de damak tadima uymuyor.ama tekrar zorlayacam kendimi.olmadi quark yicem.sade activia falanya birşey soracağım bu kefirin meyveli olanları da faydalı mı
ben sadesini içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?