- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.959
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.401
yok yok ben ne kadar zorlarsam zorlayım yiyemiyorumben meyveli ictim cok sekerli.sade benim de damak tadima uymuyor.ama tekrar zorlayacam kendimi.olmadi quark yicem.sade activia falan
icine pulbiber nane falan mi katsak kiyok yok ben ne kadar zorlarsam zorlayım yiyemiyorum
bilmem ki denenebilir aslındaicine pulbiber nane falan mi katsak ki
Oy kıyamamAy benim kız hiç bu kadar kötü hastalanma misti ilk defa antibiyotik kullanıyoruz resmen baygın baygın dolanıyor evde
Anam ördekcilik ne :)Kolay gelsin abla yeni yaşınız hayırlı olsun
Ördekçilik oynuyorlarmış ayağının altı şiş sıpa işte et saracam şimdi
Maşallah merve bu yaşına kadar hiç hasta etmemişsin antibiyotik baya ezmiştir çocuğu
Bende sevmiyorum antibiyotik vermeyi ama artık bağışıklıkları çok güçsüz benim çocukların atlatamıyorlar iğne anca kesiyor
Çoğunlukla bir tugcemiz var bekar oda şuan pek aktif değilburda herkes evli cocuklu galiba
aşağı yukarı 30 diyelim herkesyaslari da bilmiyorum herkese genel hitap ediyorum.bir tek kaptanima abla diyorumkusua bakmayin
Aynen bende şuan kalksada yaramazlık yapsın diye gözünün içine bakıyorumyaaaa kıyamam ben ona çok geçmiş olsun
benim kız da hastalanınca içim bi garip oluyor böyle baygın baygın yatıyor diyorum ki sen keşke bi an önce iyileş de istediğin gibi yaramazlık yap
ama iyileşip çok yaramazlık yapınca da kızıyorum yine o ayrı :)
hasta oluyordu yasemin le antibiyotiksiz hallediyorduk çok şükür ama bu sefer birden bire kotulesiverdi önlem almaya fırsat olmadıKolay gelsin abla yeni yaşınız hayırlı olsun
Ördekçilik oynuyorlarmış ayağının altı şiş sıpa işte et saracam şimdi
Maşallah merve bu yaşına kadar hiç hasta etmemişsin antibiyotik baya ezmiştir çocuğu
Bende sevmiyorum antibiyotik vermeyi ama artık bağışıklıkları çok güçsüz benim çocukların atlatamıyorlar iğne anca kesiyor
Hosgeldin Aynur ben merveAdı:Aynur SERT
Yaşı:35
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları:15 ve 5
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Muhasebe
Şu anda çalışıyomusun: Şuan da çalışmıyorum
Boy:1,60
Kilo:71,6
Hedef:56
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Mutlu , umutlu. sabırlı
Yeniden Merhaba arkadaşlar
Yeni başlayan biri için gayet güzel bir menü olmuşBaşlamışken size bugunkü menümdende bahsedeyim.
Sabah hergün 8 de kalkarım. Saat 10 da bir yumurta. kibrit kutusu kadar peynir. roka , salatalık ve şekersiz çay
Öglen bir gibi yarım enginar yedim.
Saat 3 gibi 1 portakal
Akşam biraz önce bol salata yarım enginar garnatürlü yedim.
Haftanın 3 günüde 19-20 arası yarım saat step , yarım saat pilates yapıyorum.
Kilo verme sürecine yeni başladım. Aranızda olduğum için mutluyum.
Ayrıca bu saate kadar 2 litre su
Ablacığım yarın tekrardan bı deniyimCok fazlamı form cayi içtin cnm
Maydanoz falan daha çok ödem atmakaicin
Bide az yemekten de olur
Kuru meyveri sıcak suyla ıslatıp denedinmi
Zeytinyagli pırasa kabak
Aç karna armut falanda ișe yarar
Eeee sen baştan pes edip kendini öyle sartlandiriyon
Vermesen bile sabit kalmaya çalış cnm
Sonrasindada biliyorsun mide Bi büyüyünce kucultmek zor oluyor
Günaydın kızlar
Kızım faranjit olmuş boğazı çok kötü
Sınav haftası sabah gene rapor aldık
Ufaklıkta ayağını burkmuş topallıyor
Banada bulaştırdılar boğazım yanıyor
((
dün geç kalktım tam eşim başladı yemeye ben de hiç canım istemeyerek oturdum mesaj geldi bizim hatunlar site de ki kafe de yiyeceklermiş sen de gel diye bunlar haftanın 3-4 günü zaten kafe de yiyor bana da hep diyorlar ama ben öğlen eşimle yemiş oluyordum bu defa erken dediler bir kerelik gidim gari dedim sonra da tontişimle bizim eve geldik çay kahve içtik eşim oğlan geldi yemek akşam uykusu derken azıcıkta yazmam gereken şeyler vardı kafamı toparlıyamadım bir türlü sanırım dün yine bana nazar değdi kaç kilosun yine mi zayıfladın denildi kalabalığa girip çıkınca hep enerjim gidiyor yaavf
evet abla nerden bildin.yesil cay kayisi slim fit karisik bitki cayi her gun iciyorum
Bugün pek gelemem kızlar
Akşama çocuklar gelecek
Oğlana pasta yapicam
Kıymalı pide falanda yaparım
Arada bakmaya calisirim
burda herkes evli cocuklu galiba
Aynen bende şuan kalksada yaramazlık yapsın diye gözünün içine bakıyorum
hasta oluyordu yasemin le antibiyotiksiz hallediyorduk çok şükür ama bu sefer birden bire kotulesiverdi önlem almaya fırsat olmadı
hosgeldin canim.boyumuz kiomuz hedefimiz yasimiz hep yakin .insallah cabucak ulasirizAdı:Aynur SERT
Tekrar hosgeldin aynurcum bende ZühalAdı:Aynur SERT
Ben bekarım
İsmim Tuğçe
Memnun oldum
sagolasinscnmKolay gelsin abla yeni yaşınız hayırlı olsun
benden baska abla yok :)yaslari da bilmiyorum herkese genel hitap ediyorum.bir tek kaptanima abla diyorumkusua bakmayin
Tuğçe ben seni çok özledim yaaMerhabalaaarrr, nasılsınız can' larım...
Ben iyiyim, yoğunum...
Geçmişin bir kısmını okudum, ödevimi yapacam @ekim2009 ablammm :)
kız başımıza anaroksiya olma dao korku bende de çok var, kendimi kocaman bir dünya görüyorum, 2 lokma fazla yesem istifra etmeye koşuyorum korkudan
sen gelebilin :) öbürleri şişko :))))Doğum günü kutlu olsun, sağlıklı yaşları olsun. Kıymalı pide yemeye gelelim
O nedemek tuğçe Allah korusun alışkanlık haline getirmedin demio korku bende de çok var, kendimi kocaman bir dünya görüyorum, 2 lokma fazla yesem istifra etmeye koşuyorum korkudan
Ayak bileklerinden tutarak yürümeye çalışıyorlarmış yarış yaparak bizimkide ayağını burkmuş işteOy kıyamam
Anam ördekcilik ne :)
Çoğunlukla bir tugcemiz var bekar oda şuan pek aktif değil
aşağı yukarı 30 diyelim herkes
Hoşgeldin tekrarAdı:Aynur SERT
Aynurcum hergün menü vermek zorundayızBaşlamışken size bugunkü menümdende bahsedeyim.
Sabah hergün 8 de kalkarım. Saat 10 da bir yumurta. kibrit kutusu kadar peynir. roka , salatalık ve şekersiz çay
Öglen bir gibi yarım enginar yedim.
Saat 3 gibi 1 portakal
Akşam biraz önce bol salata yarım enginar garnatürlü yedim.
Haftanın 3 günüde 19-20 arası yarım saat step , yarım saat pilates yapıyorum.
Kilo verme sürecine yeni başladım. Aranızda olduğum için mutluyum.
Ayrıca bu saate kadar 2 litre su
Saolasın canımGeçmiş olsun, ne olmuş böyle aileyeayağında çıkık kırık yoktur inşallah
Çünkü insanlar fesat, kötü niyetli ve kıskançlar... Sen bir ortama gitmeden önce oku kendini
Karışık bitki çayları sağlık açısından hiç iyi değil. Hem de bağırsak tembelliğinin en büyük nedeniçok zoemdurımda kalırsan 10 günde 1 içmelisin
Doğum günü kutlu olsun, sağlıklı yaşları olsun. Kıymalı pide yemeye gelelim mi
Ben bekarım
İsmim Tuğçe
Memnun oldum
Kuzum geçmiş olsun
Gördüm mantıları bereketli olsun kışlık yapmışsın :) o kadar yapıp yemeyecenmi hamilesin canın çıkarHemde iki tabak
Dogurana kadar pek beni adamdan saymiyin kaptanım sanki istikrarlı olamiycam gibi
sağol kuzumGeçmiş olsun, ne olmuş böyle aileyeayağında çıkık kırık yoktur inşallah
Çünkü insanlar fesat, kötü niyetli ve kıskançlar... Sen bir ortama gitmeden önce oku kendini
Karışık bitki çayları sağlık açısından hiç iyi değil. Hem de bağırsak tembelliğinin en büyük nedeniçok zoemdurımda kalırsan 10 günde 1 içmelisin
Doğum günü kutlu olsun, sağlıklı yaşları olsun. Kıymalı pide yemeye gelelim mi
Ben bekarım
İsmim Tuğçe
Memnun oldum
Kuzum geçmiş olsun
Seninki suda eriyen degilmi cnm
Bende bi bakıyım canım faydaliysa alıyım her sene gripten kurtulamıyorum butün kış griple geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?