- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.701
Cnm sonuç listelerinde çıkmıyor yada ben bulamadım sonra bidaha bakarızBundan sonra bi daha katıldım 68 e düştüm ama ne zaman ayrıldım hatırlamıyorum. 2014 2015 de.
Tisikkurlerrr :)Heh şimdi gördüm tebrikler abla
çok geçmiş olsun cnm maske falan tak bariEvet kızlar ve hazin son bende hastalandım tek umudum ufakligin hastalanmamasi
80 89 arasındakiler grubunda en son nisan 2015 de bildirim yapmışım ama diğerinden emin değilim. Mecburi mi bulmak.Cnm sonuç listelerinde çıkmıyor yada ben bulamadım sonra bidaha bakarız
Kizzzz bu neeee
Haa tmm desene güzelim:)80 89 arasındakiler grubunda en son nisan 2015 de bildirim yapmışım ama diğerinden emin değilim. Mecburi mi bulmak.
Göz yanılmasıdır oooKizzzz bu neeee
Dr. Nov ne diyorGöz yanılmasıdır ooobende anlamadım kilo olamaz o bence yaa o kadar yemedim kiii
Yok yanlış ifade ettim oynakbaşı nın kaptan olduğu grupta zaten vardım da geçmişe bi baktım orda da bildirim yapmışım. Hani tarih olarak belki işene yarar diye.Haa tmm desene güzelim:)
Onlar free grub bizi bağlamıyor
Ne zaman burada ki takimlarda bulunduğun önemli olan
Evet sıkıntı yok artık uyum sağlıyorum merak etme ama bi onbeş gündür akşamları çok basim ağrıyor erkenden uyuyorum akşam sohbetlerine katılamazsam kusura bakmayınEylemcim artık eski duzenimize döndük
Sen anladin:))
Zararın neresnden dönerdçisen kar canım. Yatarak emme dırumu da zormuş ama bnm sütüm olmadı aahh ah neyse..... Bende 2 yıl izine ayrılmayı planlıyorum kızımda 4 yaşında olacak depresyon geçmişimde var gurbetteym depresyona girer miyim acaba bu yüzdn hobi edinmeye çalışıyorımHızla yolumda ilerlerken hamile kaldım. Tamda isten çıkmıştım. 88 89 ile doğuma girdim belki daha da azdır. Gebelik tansiyonu çıktı bende.
Sonra işten çıkmak iki çocuk tansiyonun beni sürüklediği depresyon çok ağır geldi. Doğumdan sonra bile zariftim ama sonra hızla aldım kilo. 2 sene sabahtan akşama kadar yattım kızımda sabahtan akşama kadar üstüme yatıp emdi. Abartmıyorum geceliğimi hiç çıkarmıyordum. Misafirlikte bile yatarak emiyordu üstüme çıkıp. Ben de iş yapmaya yemek yapmaya gezmeye kendime bakmaya hiç fırsat bulamadım ama en cok bunalıp saldım kendimi.Tam 2 yaşında ani bir şekilde işe başladım .Buadada sabahları yediğim simit poğaça beni mayalı poğaça ya çevirdi. Durum gördüğün gibi içler acısı.
Bayılıyorum o kıza ya en son videoları nasıl ama kilo vermeye çalışan ev kadını rolüyleİnstagramda bi yasemin sakallıoğlu varya
Ben yemek yemessem adamı keserim diyo
Aynı ben :)
Neden ortadan kaybolduğun belli oldu tıkınıyormuş bayan
Geçmiş olsun cnmEvet kızlar ve hazin son bende hastalandım tek umudum ufakligin hastalanmamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?