- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.721
Sen elinden geleni yap ta gittiği kadar gitsin cnm
Süre uzayınca da insan sikiliyor
Sebebini biliyorsun cnm
Baslangiciniz hayırlı olsun kizlar
eminim haftaya daha güzel olacak cnm
Bu hafta zaten liste yok cnm
Olsaydida artiyla giremezdin :)
yasimmm süper cnm bu performansi hep bekliyorum :)
hepsini birden yemene gerek yok kizz
Korkma almicam :) ) )
gayet guzel cnm
Bende kocayı gönderdim bi sürü işim var
kız pinarrrrr harikasın bebeğim
haftaya 7 ler gelir inş Cnm
tatlım sen kuralları okuyup formu doldurdunmu
tabiki guzel seydacim
Ama ne yalan soyliyim menulerine göre daha fazla bekliyordum :) artık sporami baslasan acabaa
çok iyi mervecim bundan sonrashep eksi olacak inş.
yeni baslamadigin için 5 günlük sonuç için iyii cnm
haftaya minm - 1 bekliyorum :)
Sen sevilmicek kadinmisinki canom
Bizde seviyoruz seniiii
Bende Bikac gündür yapmaya calisiyorum yatinca
hay maşallah sen de hamişsinnn hahahahah rabbim sağlıkjla kucağına almayı nasip etsin gülüm ayy ne güzel denk geldiniz 4. hamiş olarak aynı topikte, çok güzel oldu bu yaaaaHepinize çok teşekkür ederim kızlar allah razı olsun
Bayılıyorum o kıza ya en son videoları nasıl ama kilo vermeye çalışan ev kadını rolüyle
yaaa gülüm biz tabağındaki bitir zayi ziyan olmasın kafasın da yetişen nesiliz çocuğun varsa onun yemedikleri ziyan olmasın der yeriz sofrada kalan 2 kaşık yemek zayi olmasın çöpe gitmesin günah der yeriz ama artık bittiablacım işte benim böyle bir sıkıntım var doysam bile canımın çekmesi geçse bile elimdeki yiyeceğin dibini alırım
koca tobleronu sırf kalmasın geride diye bitirdiğimi bilirim yaa
kız biz karmayız çıtırlar, çatur çuturlar, katur katurlar her telden her cinsteniz gök kuşağı gibiyiz çekinme gel gariii:))Merhaba kızlar. Kaptanın merhaba. Bende gelecektim buralara ama herkes 70 li rakamlarda ben ne yapım nerelere gidim nerelere başımı vurum. Buralar bana göre değil heralde.
Yukardaki listeye baktım hep çıtırlar var burda.
sadece az yavaşla gülüm her lokmanın tadını çıkar bırak ağzın da eğlence bombaları patlatsınlar dilinin her yanı o lokmanın tadına varsın tepip durursan ağzına lezzeti de alamazsın ki sadece kendine yavaş yavaş tadını çıkararak yiyorum de o zaman 2 lokma da 20 lokma da aynı gelecek sana 2 lokmayla yetinebileceksinayyyy o kibar hanımlara pek bi özeniyorum
ben yemek yerken kurabiye canavarına dönüyorum
benim yaptığım eyleme yemek denmez aslında bildiğin ağzıma tepmek
stresten uzak durup dingin ve mutlu kalmak için pınarım bunu sık sık kendime tekrar ettim günümden 5-10 dk çalan hırsız için tüm günümü neden ziyan edeyim hele de hiçbir şey hissetmediğim ya da hoşlanmadığım biriyse asla ziyan edememSagol canim
Sagol cnim.
Ben 1 hafta iyi 1 hafta az veririm cnm ama sen yinede kork
Ewet aslins 3 gundur dikkat ettim ama abartida salmiyordum kendimi belki onlasa alakali, biraz d tarti farki olabilkir bence
Cok guzel yazmissin ekim abla gercekten oyle
sana da bulaştı demek sonun da ufaklığı emzirirken ağız ve burun bölgesine tülbent bir şey sar kuzuma bulaşmasınEvet kızlar ve hazin son bende hastalandım tek umudum ufakligin hastalanmamasi
78 değil ama bir kere 79.6 yı görmüştüm :)Çok iyisin pınar maşallah iyi koruyorsun 5 ileri 5 geri oturur böylece
Görecez bakalım :)))
Ekim sen 78 kiloyamı düştüm demiştin başladın demi diyete
Tebrikler şeyda
Süpersin merve küllerinden doğuyorsun
Bu kadar açlığa çok çok az vermişsin
Her zaman böylemi yiyorsun kıtlıktamısın acaba
Haftaya geçecem seni gizli rakibem :)
Yok canım bizde senin gibi kilolardan düştük tekrar başlıyoruz hiç yabancılık çekme gel içeri
Alma abla listeye girmek için debelenip duralım yok öyle havadan liste :)
Canım kaptanda yazmış liste halinde saatleriyle yazarsan daha iyi anlarız birde bizim menüleri takip et yorum yap birbirimize destek olmaz isek ne işe yarar takım ruhu
Hani bildirim abla benmi görmedim
Ne zaman yola çıkacaksınız
Hediye aldınmı ne aldın
adaçayı demle iç çabuk sökülsün ki sen de rahatla gülümAyyy kızlar regl olcam olamadım normalde bugün olması gerekiyordu olsam bi rahatlicam
Akşam şart değil cnm gündüz gelsende yeterEvet sıkıntı yok artık uyum sağlıyorum merak etme ama bi onbeş gündür akşamları çok basim ağrıyor erkenden uyuyorum akşam sohbetlerine katılamazsam kusura bakmayın
Listenin dışına çıktığın zaman onuda belirt cnncMenümü yazıyorum
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Öğle saat 15.00
Yeşil mercimek yemeği 7 kasım
Yeşillik domates
Akşam
Balık
Salata
Guzel başlangıç cnmPazartesi 113.1
Cuma 112.1
Fark -1
Bu hafta baslangic alisma.donemi oldu haftaya en az -2 hedefim insallah
yürüyüşlerin tempolu spor yuruyusumu cnmmenum
13.00
peynir yumurta
2 ceri
1 salatalik
17.00
1 kivi
2 ceviz
20.00
1 bardak ayran
koz patlican biber
spor
60dk yuruyus @Pnrrr-20
Baska bibsüpriz olmasın :))Ayyy kızlar regl olcam olamadım normalde bugün olması gerekiyordu olsam bi rahatlicam
Nedenyarin benim icin yogun bir gun kizlar.herkese simdiden iyi hafta sonlari,bol eksiler
2 bardak su iç 5 dk bekle hala aç mısın bir kendini dinle bak hala açsan yoğurda meyve kat ye sultanımGeldimmm
Oğlanın antramanida vardı ona arabayi yetistireyim diye kostur koştur gittim
Eltimin kızına 2 set modern servis tabağı aldım cocuklarada birer kazakk, cukulatalar
Oyuncak alacaktim Bi bebek baktım 40 euro
2 tane lazım vazgeçtim :)
Çocukların bedenini sormak için eltimi aradım cebine çıkmadı evini aradım yok
Ama eve gelince farkettimki onun yerine bizim evi aramışım
Cok acikmistim dışarıa cukolara saldirmamak için zor tuttum kendimi
Gelince hemen biseylee yedim
Ama hala aç hissediyorum
İyi hatırlattın cnm2 bardak su iç 5 dk bekle hala aç mısın bir kendini dinle bak hala açsan yoğurda meyve kat ye sultanım
oyuncak ne kadar pahalı yaaav iyi ki almamışsın şimdi çocuklara aldığın oyuncağı götürüyorsun bi bakıyorsun ya aynından yada benzerinden zaten var :)
Hacamat öncesi sonrası bazı şeyler tuketilmiyor heralde dimidcnmMenue
Kahvalti 11.30
Yarim pattes haslama
4 kasik domates pisirmesi
1 dilim ekmek
Ara 15.00
1 dilim revani
Aksam 18.30
1 tabak bamya
Su 3 lt spor yokMefkurem
Kiz biraz naz yapsanaHasta olan ben uyuyan eşimellerim ayaklarım buz isitamiyorum bir türlü kızı ayağımda uyuttum büyük salıncakta cizgifilm izliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?