Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablacım işte benim böyle bir sıkıntım var doysam bile canımın çekmesi geçse bile elimdeki yiyeceğin dibini alırım
koca tobleronu sırf kalmasın geride diye bitirdiğimi bilirim yaa
yaaa gülüm biz tabağındaki bitir zayi ziyan olmasın kafasın da yetişen nesiliz çocuğun varsa onun yemedikleri ziyan olmasın der yeriz sofrada kalan 2 kaşık yemek zayi olmasın çöpe gitmesin günah der yeriz ama artık bitti
BEN ZAYİ OLACAĞIMA YEMEK OLSUN YAAVV demeyi öğrenicez valla benim gibi biri bile öğrendiyse herkes öğrenir kim ısrar ederse etsin benim midem çöp kovası değil de diyecez yemek ziyan olmasın diye ben zayi ziyan olamam da kendi kendimize diyecez o yemekleri de en yakın hayvanların ulaşacağı yere bırakıcaz onlar doysun işte bu kadarr

kız biz karmayız çıtırlar, çatur çuturlar, katur katurlar her telden her cinsteniz gök kuşağı gibiyiz çekinme gel gariii:))

ayyyy o kibar hanımlara pek bi özeniyorum
ben yemek yerken kurabiye canavarına dönüyorum
benim yaptığım eyleme yemek denmez aslında bildiğin ağzıma tepmek
sadece az yavaşla gülüm her lokmanın tadını çıkar bırak ağzın da eğlence bombaları patlatsınlar dilinin her yanı o lokmanın tadına varsın tepip durursan ağzına lezzeti de alamazsın ki sadece kendine yavaş yavaş tadını çıkararak yiyorum de o zaman 2 lokma da 20 lokma da aynı gelecek sana 2 lokmayla yetinebileceksin

stresten uzak durup dingin ve mutlu kalmak için pınarım bunu sık sık kendime tekrar ettim günümden 5-10 dk çalan hırsız için tüm günümü neden ziyan edeyim hele de hiçbir şey hissetmediğim ya da hoşlanmadığım biriyse asla ziyan edemem
çok değer verip sevdiğim biri olsa belki ama diğerleri için asla :)

Evet kızlar ve hazin son bende hastalandım tek umudum ufakligin hastalanmamasi
sana da bulaştı demek sonun da ufaklığı emzirirken ağız ve burun bölgesine tülbent bir şey sar kuzuma bulaşmasın
eğer burun tıkanıklığın varsa burun deliklerinin oraya biraz viks sür hem burnun açılır hem de mikrop kırar

78 değil ama bir kere 79.6 yı görmüştüm :)
dikkat etmeye başladım tekrar yoğurt sütü çok savsaklamıştım tekrardan başlıyorum bedeninin ihtiyacına göre beslenmeye

Geldimmm

Oğlanın antramanida vardı ona arabayi yetistireyim diye kostur koştur gittim

Eltimin kızına 2 set modern servis tabağı aldım cocuklarada birer kazakk, cukulatalar
Oyuncak alacaktim Bi bebek baktım 40 euro
2 tane lazım vazgeçtim :)

Çocukların bedenini sormak için eltimi aradım cebine çıkmadı evini aradım yok

Ama eve gelince farkettimki onun yerine bizim evi aramışım

Cok acikmistim dışarıa cukolara saldirmamak için zor tuttum kendimi
Gelince hemen biseylee yedim
Ama hala aç hissediyorum

Evet sıkıntı yok artık uyum sağlıyorum merak etme ama bi onbeş gündür akşamları çok basim ağrıyor erkenden uyuyorum akşam sohbetlerine katılamazsam kusura bakmayın
Akşam şart değil cnm gündüz gelsende yeter
Menümü yazıyorum
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Öğle saat 15.00
Yeşil mercimek yemeği 7 kasım
Yeşillik domates
Akşam
Balık
Salata
Listenin dışına çıktığın zaman onuda belirt cnnc
Su hala icmiyonmu

Pazartesi 113.1
Cuma 112.1
Fark -1
Bu hafta baslangic alisma.donemi oldu haftaya en az -2 hedefim insallah
Guzel başlangıç cnm
menum
13.00
peynir yumurta
2 ceri
1 salatalik

17.00
1 kivi
2 ceviz

20.00
1 bardak ayran
koz patlican biber

spor
60dk yuruyus @Pnrrr-20
yürüyüşlerin tempolu spor yuruyusumu cnm
Menüde daha iyi

Ayyy kızlar regl olcam olamadım normalde bugün olması gerekiyordu olsam bi rahatlicam
Baska bibsüpriz olmasın :))
yarin benim icin yogun bir gun kizlar.herkese simdiden iyi hafta sonlari,bol eksiler
Neden
Nicin
ne yapacan :))

Burda herseyimizi anlatiyoz

2 bardak su iç 5 dk bekle hala aç mısın bir kendini dinle bak hala açsan yoğurda meyve kat ye sultanım
oyuncak ne kadar pahalı yaaav iyi ki almamışsın şimdi çocuklara aldığın oyuncağı götürüyorsun bi bakıyorsun ya aynından yada benzerinden zaten var :)

İyi hatırlattın cnm
Normalde diyolar ya yemekten sonra 2 saat su içmeyin. Bende içmeyince tokluk hissi olusmuyor
Tıka basa yersem anca
O zamanda zaten susuyom :))

Şimdiki çocuklar zaten kolay kolay bisey begenmiyolar. Maksat elimiz boş gitmesin. Orda benim kizla baya ilgileniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…