- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.741
İnşallah yaseminim eski tempoma bir dönsem başka bisey istemem 2 çocuk valla yordu beniSüpersin merve küllerinden doğuyorsun
Kız birden vücudum ağrımaya başladı ve ateşim yükseldi ilaç almamak için zor duruyorum vücut savaşsın bakalım azicikBende öyleydim merve hemen adaçayı ile gargara ıhlamur ballı süt iç aman küçüğe geçmesin
Ben hasta olmayayım diyr uğraştım atlattım şükür
Sağol abla takayim bari yoksa gülsima da hastalanacakçok geçmiş olsun cnm maske falan tak bari
güzel kahvaltı biraz daha çeşitli olabilir sankiMenümü yazıyorum
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Öğle saat 15.00
Yeşil mercimek yemeği 7 kasım
Yeşillik domates
Akşam
Balık
Salata
Şifa olsun canımGeldim.kizlar şükür hacamatimi yaptirdim bakalim.insallah faydasi olur . Yazip gondermemisim.dun dunden beri misafir yogunlugu elimi tele atamadim bide 11 tane hacamat yaptim.baya düştü enerjim.
Hadi bismillahPazartesi 113.1
Cuma 112.1
Fark -1
Bu hafta baslangic alisma.donemi oldu haftaya en az -2 hedefim insallah
Senin menüler niye bana az geliyor anlamadım gittimenum
13.00
peynir yumurta
2 ceri
1 salatalik
17.00
1 kivi
2 ceviz
20.00
1 bardak ayran
koz patlican biber
spor
60dk yuruyusPnrrr-12
Sağol canımGeçmiş olsun cnm
Soğan suyudu fayda ediyor ŞeydaAyyy kızlar regl olcam olamadım normalde bugün olması gerekiyordu olsam bi rahatlicam
Ne güzel yazmışsın abla valla kendimi çöp kutusu gibi hissediyorum bazenyaaa gülüm biz tabağındaki bitir zayi ziyan olmasın kafasın da yetişen nesiliz çocuğun varsa onun yemedikleri ziyan olmasın der yeriz sofrada kalan 2 kaşık yemek zayi olmasın çöpe gitmesin günah der yeriz ama artık bitti
BEN ZAYİ OLACAĞIMA YEMEK OLSUN YAAVV demeyi öğrenicez valla benim gibi biri bile öğrendiyse herkes öğrenir kim ısrar ederse etsin benim midem çöp kovası değil de diyecez yemek ziyan olmasın diye ben zayi ziyan olamam da kendi kendimize diyecez o yemekleri de en yakın hayvanların ulaşacağı yere bırakıcaz onlar doysun işte bu kadarr
tamam abla bol su tüketmeye gayret ediyorhnsana da bulaştı demek sonun da ufaklığı emzirirken ağız ve burun bölgesine tülbent bir şey sar kuzuma bulaşmasın
eğer burun tıkanıklığın varsa burun deliklerinin oraya biraz viks sür hem burnun açılır hem de mikrop kırar
Oyuncaklar ne kadar pahalı ya valla insan alırken açıyor almasa olmuyorGeldimmm
Oğlanın antramanida vardı ona arabayi yetistireyim diye kostur koştur gittim
Eltimin kızına 2 set modern servis tabağı aldım cocuklarada birer kazakk, cukulatalar
Oyuncak alacaktim Bi bebek baktım 40 euro
2 tane lazım vazgeçtim :)
Çocukların bedenini sormak için eltimi aradım cebine çıkmadı evini aradım yok
Ama eve gelince farkettimki onun yerine bizim evi aramışım
Cok acikmistim dışarıa cukolara saldirmamak için zor tuttum kendimi
Gelince hemen biseylee yedim
Ama hala aç hissediyorum
Revani gözüme çarptı ve yeşillik yok hicMenue
Kahvalti 11.30
Yarim pattes haslama
4 kasik domates pisirmesi
1 dilim ekmek