- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.761
Gel beraber yiyelim yasomGördüm mantıları bereketli olsun kışlık yapmışsın :) o kadar yapıp yemeyecenmi hamilesin canın çıkar
Valla listeyi düşünüp yemedim yoksa milkalar angebottaydi :) bu hafta güzel Bi acilis yapmalıyızOh iyi yapmissin abla hediyeler guzel bence oyuncak 2 dk oynayip atiyo zamani cocuklari bende yegenime aldim birsuru giderken 2 gun gormedi bile
O aclik bikere dusunce icine kolay kolay gitmiyor bilirim abla iyiki yememissin cukolardan
Listeye giriliyor mu haftaEvett öyle oldu çok şükür:) sen bizi asıl haftaya gör
Kandırma benim azimli cekirgemi :)Gel beraber yiyelim yasom
peki yemekten hemen önce su içiyor musunİyi hatırlattın cnm
Normalde diyolar ya yemekten sonra 2 saat su içmeyin. Bende içmeyince tokluk hissi olusmuyor
Tıka basa yersem anca
O zamanda zaten susuyom :))
Şimdiki çocuklar zaten kolay kolay bisey begenmiyolar. Maksat elimiz boş gitmesin. Orda benim kizla baya ilgileniyorlar
EvettttEvet aynen oyleListeye giriliyor mu hafta
Desene kaptanım senlik var cuma zayıflama guruplarinda bu hafta itibariyle
Kuzu cevirsem kanmaz azimle çekirgen ablamKandırma benim azimli cekirgemi :)
Cogu zaman içiyorumpeki yemekten hemen önce su içiyor musun
Hamile olma ihtimalin varmı pinarMenun hafif olmus ama sanki cokmu az bilemedim :) bu arada spor puan olark etiketleniyor ilk sayfadan hesaplayip bu sefer ben hallettim bidhakine ole yazaran cnm olurmu
Ay cok kotu oluyor ole ya insallah gelir bende ayni durumdayim gecikti biraz bazen 1 hafta falan gecikiyodu o yuzden onemsemedim ama 1 haftyida gecmeye basladi gaz oldum ondan sanirsam
aminnn inşallah canooom:)Şifa olsun canım
Veeee pınar sahalara dönüyor
Allah söyletti Ekimcim bizimle beraber 70 kilo olursun inşallah
Açlıktan
Anneye servis tabakları almışsın güle güle kullansın çocuklarda oyuncaktan bol ne var evler almıyo artık
Tam tersi olsa şaşırırdım merve
Bu rahatlıkları ayvazlıkları ne zaman bitecek acaba
kendini de önemseyeceksin hak ediyorsa başkalarını da amaa hak etmeyene de ,demek ki hayatımda ki rolü buraya kadarmış diyip bırakacaksın gitsinCok haklisin abla ben dha bu konularda acemiyim kimseyi kirmiyim etmiyim diye bazen hayir bile demeye zorlaniyorum ama senin yazdiklarin ve yasayip gorduklerim tecrube oluyor aslinda KENDINDEN BASKA KIMSEYI ONEMSEMEMEK GEREKIYOR bazen
Kuzum anneler felan gelmeyi dusunuyormu,yada söyle soruyum yükünü bir süreliğine alicak nefes almanı sagliyacak bı yakının varmıİnşallah yaseminim eski tempoma bir dönsem başka bisey istemem 2 çocuk valla yordu beni
Kız birden vücudum ağrımaya başladı ve ateşim yükseldi ilaç almamak için zor duruyorum vücut savaşsın bakalım azicik
Sağol abla takayim bari yoksa gülsima da hastalanacak
güzel kahvaltı biraz daha çeşitli olabilir sanki
Şifa olsun canım
Hadi bismillah
Senin menüler niye bana az geliyor anlamadım gitti
Sağol canım
Soğan suyudu fayda ediyor Şeyda
Ne güzel yazmışsın abla valla kendimi çöp kutusu gibi hissediyorum bazen
tamam abla bol su tüketmeye gayret ediyorhn
Oyuncaklar ne kadar pahalı ya valla insan alırken açıyor almasa olmuyor
Revani gözüme çarptı ve yeşillik yok hic
kızdım abla az sonra uyandır çok uykum geldi dedi
Ben çok iyi yaparım bunu vallakendini de önemseyeceksin hak ediyorsa başkalarını da amaa hak etmeyene de ,demek ki hayatımda ki rolü buraya kadarmış diyip bırakacaksın gitsin
ben yemek öncesi yarım litre kadar içiyorum yemeğe saldırmamı engelliyor akşam açım hadi yiyelim dedim durdum öğleden sonra tontişim gelmişti saat 4 gibi benim mide bi sesler çıkardı ki sorma tontişim sen aç mısın dedi gurultuları duyunca :)) suyumu önden içip öyle oturdum sofraya şükür cozutmadan yedim kalktım ki masada 2 çeşidini tontişimin getirdiği şerbetli tatlı bir çeşit benim yaptığım süt ağırlıklı tatlı ve benim 2 çeşitle beraber 5 çeşit hamur işi vardı ben yumurtalı melemen yedim kalktım :)Cogu zaman içiyorum
seni yaradana kurban sen baştan işi biliyorsun gülüm ben 35 inden sonra öğrendim :)Ben çok iyi yaparım bunu valla
Olmazsa olmazim çocuklarıdımdir eşimde dahil değer verdiği adim attığı kadar atarım
ayy ben de hatırladım zıttırı bıttırı gelen çağıran komşusunu@Pnrrr-20 yanlış hatirlamiyorsam karşı komsun komşucugun fazla suyunu çıkarmıştı naptınız şuan nasıl iliskin
O zamanda emziriyom diye kaçma daCanım tartilmadim ben doğuma kadar tartı stresi istemediğime karar verdim
Doğumdan sonra listeye dönünce seve seve olmasada dove döve zayıflatır beni nasılsaMefkurem sultanım
Sağolasın..10 aydır takım kapaliydi ya yeni açtık
Tekrar basladik
Sen 1.takimdaykende Gördüm de buraya ugramayinca ses etmediydim :)
O zaman 65 dedik dedik
bende 68 i görüp mezun olduydum koruyamadim
Şimdi tekrar 100 lerigordum basladim bakalim
Sanada arada bakıyorum cnm maşallah çok güzel gidiyosun
Demekki haftaya 7 ler gelecekben yemek öncesi yarım litre kadar içiyorum yemeğe saldırmamı engelliyor akşam açım hadi yiyelim dedim durdum öğleden sonra tontişim gelmişti saat 4 gibi benim mide bi sesler çıkardı ki sorma tontişim sen aç mısın dedi gurultuları duyunca :)) suyumu önden içip öyle oturdum sofraya şükür cozutmadan yedim kalktım ki masada 2 çeşidini tontişimin getirdiği şerbetli tatlı bir çeşit benim yaptığım süt ağırlıklı tatlı ve benim 2 çeşitle beraber 5 çeşit hamur işi vardı ben yumurtalı melemen yedim kalktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?