Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oh iyi yapmissin abla hediyeler guzel bence oyuncak 2 dk oynayip atiyo zamani cocuklari bende yegenime aldim birsuru giderken 2 gun gormedi bile
O aclik bikere dusunce icine kolay kolay gitmiyor bilirim abla iyiki yememissin cukolardan
Valla listeyi düşünüp yemedim yoksa milkalar angebottaydi :) bu hafta güzel Bi acilis yapmalıyız

peki yemekten hemen önce su içiyor musun

Hamile olma ihtimalin varmı pinar

aminnn inşallah canooom:)

Cok haklisin abla ben dha bu konularda acemiyim kimseyi kirmiyim etmiyim diye bazen hayir bile demeye zorlaniyorum ama senin yazdiklarin ve yasayip gorduklerim tecrube oluyor aslinda KENDINDEN BASKA KIMSEYI ONEMSEMEMEK GEREKIYOR bazen
kendini de önemseyeceksin hak ediyorsa başkalarını da amaa hak etmeyene de ,demek ki hayatımda ki rolü buraya kadarmış diyip bırakacaksın gitsin

Kuzum anneler felan gelmeyi dusunuyormu,yada söyle soruyum yükünü bir süreliğine alicak nefes almanı sagliyacak bı yakının varmı
Çocukları 1 saatliğine birine bırakıp dışarda yürüyüş yapabilsen nasıl iyi gelir nasıl deşarj olursun aslinda

kendini de önemseyeceksin hak ediyorsa başkalarını da amaa hak etmeyene de ,demek ki hayatımda ki rolü buraya kadarmış diyip bırakacaksın gitsin
Ben çok iyi yaparım bunu valla
Olmazsa olmazim çocuklarıdımdir eşimde dahil değer verdiği adim attığı kadar atarım

Cogu zaman içiyorum
ben yemek öncesi yarım litre kadar içiyorum yemeğe saldırmamı engelliyor akşam açım hadi yiyelim dedim durdum öğleden sonra tontişim gelmişti saat 4 gibi benim mide bi sesler çıkardı ki sorma tontişim sen aç mısın dedi gurultuları duyunca :)) suyumu önden içip öyle oturdum sofraya şükür cozutmadan yedim kalktım ki masada 2 çeşidini tontişimin getirdiği şerbetli tatlı bir çeşit benim yaptığım süt ağırlıklı tatlı ve benim 2 çeşitle beraber 5 çeşit hamur işi vardı ben yumurtalı melemen yedim kalktım :)

Sağolasın..

Bu sene başı gayet iyi vermistim, 73 ü gördüm 1.takımla.nisan mayıs gibi çok üzücü şeyler yaşadım, babanemi kaybettim kendimi yemek yemeye verdim 90 ı gördüm.kendimi toparlamak oyalanmak için tekrar geri döndüm.iyi gidiyo şükür..

Ben seni 70 li kilolarda hatırlıyorum.insallah yine verirsin.eminim vereceğine..

Demekki haftaya 7 ler gelecek

Şu tontiş de tatlı yapmayı bıraksın artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…