- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.781
başın sağ olsun gülümSağolasın..
Bu sene başı gayet iyi vermistim, 73 ü gördüm 1.takımla.nisan mayıs gibi çok üzücü şeyler yaşadım, babanemi kaybettim kendimi yemek yemeye verdim 90 ı gördüm.kendimi toparlamak oyalanmak için tekrar geri döndüm.iyi gidiyo şükür..
Ben seni 70 li kilolarda hatırlıyorum.insallah yine verirsin.eminim vereceğine..
Basın sağolsun cnmSağolasın..
Bu sene başı gayet iyi vermistim, 73 ü gördüm 1.takımla.nisan mayıs gibi çok üzücü şeyler yaşadım, babanemi kaybettim kendimi yemek yemeye verdim 90 ı gördüm.kendimi toparlamak oyalanmak için tekrar geri döndüm.iyi gidiyo şükür..
Ben seni 70 li kilolarda hatırlıyorum.insallah yine verirsin.eminim vereceğine..
ayy bir de kek vardı bir tabak dolusu onu kendi yapmış şerbetlileri hazır almış öğleden önce mesaj atmış diğer komşular gidecekmiş beni de çağırmış eşim öğle geliyor diye ben gitmedim öğleden sonra da ben onu çağırınca tabaklara doldurup getirmiş ikramlıklarını:)Demekki haftaya 7 ler gelecek
Şu tontiş de tatlı yapmayı bıraksın artik:)
Haftaya Bi min.yuzde 1 le gelmede ben güzel Bi ödül verecem :) )
Valla listeyi düşünüp yemedim yoksa milkalar angebottaydi :) bu hafta güzel Bi acilis yapmalıyız
Hamile olma ihtimalin varmı pinar
Pnrrr-12 yanlış hatirlamiyorsam karşı komsun komşucugun fazla suyunu çıkarmıştı naptınız şuan nasıl iliskin
ayy ben de hatırladım zıttırı bıttırı gelen çağıran komşusunu
hah çok iyi olması gereken de bu zaten arada bir tatlı muhabbet iyidirAa ayip ediyorsun abla tabiki bugunden sonra dikkat edicem
Aynen abla haklisin
Ay bilmemki hic ole dusunmedim ama hic bi belirti yokkiyinede biraz dha bekliym olmadi bi test yaparm
Ewt ilk baslarda cok abartmisdi sonradan duruldu haftda 1 - 2 falan gorusuyoruz bazen ben mesafe koyunca anliyor oda cok sukur
Aynen abla smdi iyiyiz sukur ozamanlr hergun gorusmek istiyodu tabi bende bi anda affalamistm smdi arad bi gorusuyoruz iyi oluyor
başın sağ olsun gülüm
Basın sağolsun cnm
İnş. Bu sefer son olur da kurtuluruz şu kilo belasından
Bu kadın katil eder adamıayy bir de kek vardı bir tabak dolusu onu kendi yapmış şerbetlileri hazır almış öğleden önce mesaj atmış diğer komşular gidecekmiş beni de çağırmış eşim öğle geliyor diye ben gitmedim öğleden sonra da ben onu çağırınca tabaklara doldurup getirmiş ikramlıklarını:)
ayyyy o kibar hanımlara pek bi özeniyorum
ben yemek yerken kurabiye canavarına dönüyorum
benim yaptığım eyleme yemek denmez aslında bildiğin ağzıma tepmek
Menü güzel afiyet olsunBende bugün kahvaltımı geç yaptım . Saat 12 de kalktım kahvaltıdan. 2 yumurta yeşillik zeytin saat 15 bir ayva saat 6 da biraz sonra tavuk pirzolayi tavada yağsız pisircegim. 2 litre su içtim. Saat 7 de spora gidicem. Sonra fırsat olmuyor . Erken yazdım .
Keşke her gelen böyle olsa bizim için daha iyiBenim gibi balıklama atlayın herkesler nooluyo yav desin. Bu manyak ta kim olaki .
Kız sende gizli rakip mi seçtin beniÇok iyisin pınar maşallah iyi koruyorsun 5 ileri 5 geri oturur böylece
Görecez bakalım :)))
Ekim sen 78 kiloyamı düştüm demiştin başladın demi diyete
Tebrikler şeyda
Süpersin merve küllerinden doğuyorsun
Bu kadar açlığa çok çok az vermişsin
Her zaman böylemi yiyorsun kıtlıktamısın acaba
Haftaya geçecem seni gizli rakibem :)
Yok canım bizde senin gibi kilolardan düştük tekrar başlıyoruz hiç yabancılık çekme gel içeri
Alma abla listeye girmek için debelenip duralım yok öyle havadan liste :)
Canım kaptanda yazmış liste halinde saatleriyle yazarsan daha iyi anlarız birde bizim menüleri takip et yorum yap birbirimize destek olmaz isek ne işe yarar takım ruhu
Hani bildirim abla benmi görmedim
Ne zaman yola çıkacaksınız
Hediye aldınmı ne aldın
Sesinin cikmamasindn belliydi seni fındık toplamaya da gonderemeyiz mevsimi değil ağzına küreklemi vursam
bbMenümü yazıyorum
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Öğle saat 15.00
Yeşil mercimek yemeği 7 kasım
Yeşillik domates
Akşam
Balık
Salata
ekşi güzel canımPazartesi 113.1
Cuma 112.1
Fark -1
Bu hafta baslangic alisma.donemi oldu haftaya en az -2 hedefim insallah
Kız doyuyor musun bu kadarxiklamenum
13.00
peynir yumurta
2 ceri
1 salatalik
17.00
1 kivi
2 ceviz
20.00
1 bardak ayran
koz patlican biber
spor
60dk yuruyusPnrrr-12
hayırdır neden neredesin yaramazlık yapmayarin benim icin yogun bir gun kizlar.herkese simdiden iyi hafta sonlari,bol eksiler
İnsan daha bir sınır oluyor işteHasta olan ben uyuyan eşimellerim ayaklarım buz isitamiyorum bir türlü kızı ayağımda uyuttum büyük salıncakta cizgifilm izliyor
Şimdi menüde cislar varsa sarı kart alıyor muyuz yoksa yazmayınca mi alıyoruz yoksa her ikisinde alıyor muyuz yoksa bir sarı kart diğerini goturur mu Dünya yuvarlak mi , kraterler nasıl oluştu , dağlar denize paralel mi uzanıyor , bulunduğumuz yerin rakimi kaç , aflotoksinler en iyi nerde ürerBu saat oldu niye menüler yazılmadı
Heralde sarı kartları özlediniz :))
bir salata olsun bir sulu yemek olsun görmek isterdi bu gözler kabız olursun30.11.cuma
11.30
1 tb sandwich Ekm.
1 yumurta
Peynir
2 zeytin
Maydonoz
2 çatal bal
18.00
2 yumurtayla kıymalı omlet
2 dil. Ekm
Su 2 lt
cikolari yemeye başlamış son pınarOzaman ilk menüm gelsin
Kahvalti 12:00
2 dilim ekmek, 1 yumurta
4zeytin, 1kk peynir, domates salatalik
Ara 16:00
2 kare cikolata, 1 mandalin
Aksam 18:00
1 tabak bonfile tavuk sote az kremali
1 kase salata
19:00 siralari 1 avuc jelibon (cuma odulum olsun
2 lt su
60dk yuruyus
Aha bir tane daha
Ay Yasemin nasıl özledim simit yemeyi bir bilsenMenü
Sabah 9:30
Yarım simit peynir zeytin
Öğlen 14:30
1 kase yulaflı kayısılı chialı yoğurt
3 kaşık kısır
Çeyrek elma
Akşam 19:30
Balık salata 2 dl çavdar ekmeği
Su 2 litreye tamamlanır
Spor yok
Ay dilek gözüm korkuyor valla bugün eltimin kızın doğum günü vardı gittik bı sürü güzel şey yapmış eline sağlık ama kendisi eşofmanla duruyor dedim git üstüne birşey giy bu tshirti yeni giydim dedi kızım yürü git düzgün birşey giy fotoğraf çekilirsiniz şimdi böyle olmaz salma kendini hemen bu ne be dedim değiştirdi eski halimden biliyorum insan çocuğa adiyor kendine bakmıyor vallaKuzum anneler felan gelmeyi dusunuyormu,yada söyle soruyum yükünü bir süreliğine alicak nefes almanı sagliyacak bı yakının varmı
Çocukları 1 saatliğine birine bırakıp dışarda yürüyüş yapabilsen nasıl iyi gelir nasıl deşarj olursun aslinda
bu Tontis akıllara zarar ay iyi ki Tontis yok çevremdeben yemek öncesi yarım litre kadar içiyorum yemeğe saldırmamı engelliyor akşam açım hadi yiyelim dedim durdum öğleden sonra tontişim gelmişti saat 4 gibi benim mide bi sesler çıkardı ki sorma tontişim sen aç mısın dedi gurultuları duyunca :)) suyumu önden içip öyle oturdum sofraya şükür cozutmadan yedim kalktım ki masada 2 çeşidini tontişimin getirdiği şerbetli tatlı bir çeşit benim yaptığım süt ağırlıklı tatlı ve benim 2 çeşitle beraber 5 çeşit hamur işi vardı ben yumurtalı melemen yedim kalktım :)
Wuwww ne güzel bir menüSon pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var buraya kadar
Sahur
Yok
İftar(17:30)
1 türk kahvesi
20:00
5 tane yaprak sarma
1 üçgen börek
2 tane mercimek köftesi
1yk patates salatası
Zuhal abla sorarsa başı çok agriyordu uyudu deyinbeni gören duyan olmadı ona göre
valla ben alıştım ona gidince öğle yemek yemişsem ne olursa olsun yemiyorum allaha şükür canım da istemiyor eğer normal diyet yapıp zorlanmış olsam her gün tontişim yüzünden diyeti bozarmışım vallla:))Bu kadın katil eder adamı
biliyorsun ben menülere pek yorum yapmam ama valla bu olmamış bacım tamamen yetersiz bir menü yarın yine niyetli misin, oruç tutacaksan sahur yapıp yumurta peynir ayran hepsini ye iç de dengele bari gülümSon pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var buraya kadar
Sahur
Yok
1 türk kahvesi
5 tane yaprak sarma
1 üçgen börek
2 tane mercimek köftesi
1yk patates salatası
Zuhal abla sorarsa başı çok agriyordu uyudu deyinbeni gören duyan olmadı ona göre
iyi ki yok yoldan çıkarır normal insanı allahtan ben inadın önde gideniyim bu konu da yok yemem dedim mi asla yediremez kimse:)
Menü güzel afiyet olsun
Keşke her gelen böyle olsa bizim için daha iyi
Kız sende gizli rakip mi seçtin beni
Sesinin cikmamasindn belliydi seni fındık toplamaya da gonderemeyiz mevsimi değil ağzına küreklemi vursam
bb
ekşi güzel canım
Kız doyuyor musun bu kadarxikla
hayırdır neden neredesin yaramazlık yapma
İnsan daha bir sınır oluyor işte
Şimdi menüde cislar varsa sarı kart alıyor muyuz yoksa yazmayınca mi alıyoruz yoksa her ikisinde alıyor muyuz yoksa bir sarı kart diğerini goturur mu Dünya yuvarlak mi , kraterler nasıl oluştu , dağlar denize paralel mi uzanıyor , bulunduğumuz yerin rakimi kaç , aflotoksinler en iyi nerde ürer
bir salata olsun bir sulu yemek olsun görmek isterdi bu gözler kabız olursun
cikolari yemeye başlamış son pınarjelibon ne kız cocukmusun sen
Aha bir tane dahahayir profilimde potansiyel rakiptir yazıyorda ben mi bilmiyorum önüne gelen beni gözüne kestirmis o değilde herkese de rakibim bu gazla ben hala neden mezun olamadım ya
Gel bebek sende gel hepiniz birden gelin
Ay Yasemin nasıl özledim simit yemeyi bir bilsen
Ay dilek gözüm korkuyor valla bugün eltimin kızın doğum günü vardı gittik bı sürü güzel şey yapmış eline sağlık ama kendisi eşofmanla duruyor dedim git üstüne birşey giy bu tshirti yeni giydim dedi kızım yürü git düzgün birşey giy fotoğraf çekilirsiniz şimdi böyle olmaz salma kendini hemen bu ne be dedim değiştirdi eski halimden biliyorum insan çocuğa adiyor kendine bakmıyor valla
bu Tontis akıllara zarar ay iyi ki Tontis yok çevremde
Onun pasakliligindan o :)
Menü güzel afiyet olsun
Keşke her gelen böyle olsa bizim için daha iyi
Kız sende gizli rakip mi seçtin beni
bb
ekşi güzel canım
Kız doyuyor musun bu kadarxikla
hayırdır neden neredesin yaramazlık yapma
İnsan daha bir sınır oluyor işte
Şimdi menüde cislar varsa sarı kart alıyor muyuz yoksa yazmayınca mi alıyoruz yoksa her ikisinde alıyor muyuz yoksa bir sarı kart diğerini goturur mu Dünya yuvarlak mi , kraterler nasıl oluştu , dağlar denize paralel mi uzanıyor , bulunduğumuz yerin rakimi kaç , aflotoksinler en iyi nerde ürer
bir salata olsun bir sulu yemek olsun görmek isterdi bu gözler kabız olursun
cikolari yemeye başlamış son pınarjelibon ne kız cocukmusun sen
Aha bir tane dahahayir profilimde potansiyel rakiptir yazıyorda ben mi bilmiyorum önüne gelen beni gözüne kestirmis o değilde herkese de rakibim bu gazla ben hala neden mezun olamadım ya
Gel bebek sende gel hepiniz birden gelin
Ay Yasemin nasıl özledim simit yemeyi bir bilsen
Ay dilek gözüm korkuyor valla bugün eltimin kızın doğum günü vardı gittik bı sürü güzel şey yapmış eline sağlık ama kendisi eşofmanla duruyor dedim git üstüne birşey giy bu tshirti yeni giydim dedi kızım yürü git düzgün birşey giy fotoğraf çekilirsiniz şimdi böyle olmaz salma kendini hemen bu ne be dedim değiştirdi eski halimden biliyorum insan çocuğa adiyor kendine bakmıyor valla
bu Tontis akıllara zarar ay iyi ki Tontis yok çevremde
Çok teşekkür ederim ablamhay maşallah sen de hamişsinnn hahahahah rabbim sağlıkjla kucağına almayı nasip etsin gülüm ayy ne güzel denk geldiniz 4. hamiş olarak aynı topikte, çok güzel oldu bu yaaaa
Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var buraya kadar
Sahur
Yok
1 türk kahvesi
5 tane yaprak sarma
1 üçgen börek
2 tane mercimek köftesi
1yk patates salatası
Özetle direk diskalifiye desek anlasirmiyizŞimdi menüde cislar varsa sarı kart alıyor muyuz yoksa yazmayınca mi alıyoruz yoksa her ikisinde alıyor muyuz yoksa bir sarı kart diğerini goturur mu Dünya yuvarlak mi , kraterler nasıl oluştu , dağlar denize paralel mi uzanıyor , bulunduğumuz yerin rakimi kaç , aflotoksinler en iyi nerde ürer
Bende isterdimir salata olsun bir sulu yemek olsun görmek isterdi bu gözler kabız olursun
Rabbim gönlüne göre versin canımAa ayip ediyorsun abla tabiki bugunden sonra dikkat edicem
Aynen abla haklisin
Ay bilmemki hic ole dusunmedim ama hic bi belirti yokkiyinede biraz dha bekliym olmadi bi test yaparm
Ewt ilk baslarda cok abartmisdi sonradan duruldu haftda 1 - 2 falan gorusuyoruz bazen ben mesafe koyunca anliyor oda cok sukur
Aynen abla smdi iyiyiz sukur ozamanlr hergun gorusmek istiyodu tabi bende bi anda affalamistm smdi arad bi gorusuyoruz iyi oluyor
Kadının duygularıyla oynamisinRabbim gönlüne göre versin canım
Benim yan komsuda öyleydi ya ilk taşındığim zaman dedim bu kadın bana aşık :)aynı bloktan lakin iki kat üstten ev aldım 1 sene sonra ona bile üzüldü bu sefer katımdaki komsudan kıskanmaya başlayınca sen dedim dur orda ben hayatta gelemem böyle seylere zaten komsuculuk oyniyacak zamanim yok benim
O olaydan sonra mesafemi koydum şimdi ayda bir günümüz oluyor orda görüşüyoruz bişey lazım olunca kapımı çalıyor tatlı gelip tatlı gidiyor anliycan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?