Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

başın sağ olsun gülüm

Basın sağolsun cnm

İnş. Bu sefer son olur da kurtuluruz şu kilo belasından

Demekki haftaya 7 ler gelecek

Şu tontiş de tatlı yapmayı bıraksın artik:)
ayy bir de kek vardı bir tabak dolusu onu kendi yapmış şerbetlileri hazır almış öğleden önce mesaj atmış diğer komşular gidecekmiş beni de çağırmış eşim öğle geliyor diye ben gitmedim öğleden sonra da ben onu çağırınca tabaklara doldurup getirmiş ikramlıklarını:)

Haftaya Bi min.yuzde 1 le gelmede ben güzel Bi ödül verecem :) )

Aa ayip ediyorsun abla tabiki bugunden sonra dikkat edicem

Valla listeyi düşünüp yemedim yoksa milkalar angebottaydi :) bu hafta güzel Bi acilis yapmalıyız

Aynen abla haklisin

Hamile olma ihtimalin varmı pinar

Ay bilmemki hic ole dusunmedim ama hic bi belirti yokki yinede biraz dha bekliym olmadi bi test yaparm

Pnrrr-12 yanlış hatirlamiyorsam karşı komsun komşucugun fazla suyunu çıkarmıştı naptınız şuan nasıl iliskin

Ewt ilk baslarda cok abartmisdi sonradan duruldu haftda 1 - 2 falan gorusuyoruz bazen ben mesafe koyunca anliyor oda cok sukur

ayy ben de hatırladım zıttırı bıttırı gelen çağıran komşusunu

Aynen abla smdi iyiyiz sukur ozamanlr hergun gorusmek istiyodu tabi bende bi anda affalamistm smdi arad bi gorusuyoruz iyi oluyor

hah çok iyi olması gereken de bu zaten arada bir tatlı muhabbet iyidir

Bu kadın katil eder adamı

ayyyy o kibar hanımlara pek bi özeniyorum
ben yemek yerken kurabiye canavarına dönüyorum
benim yaptığım eyleme yemek denmez aslında bildiğin ağzıma tepmek

Menü güzel afiyet olsun
Benim gibi balıklama atlayın herkesler nooluyo yav desin. Bu manyak ta kim olaki .
Keşke her gelen böyle olsa bizim için daha iyi
Kız sende gizli rakip mi seçtin beni
Geçen hafta 80,2
Güncel 82,3
Fark +2,1

Mefkurem
Sesinin cikmamasindn belliydi seni fındık toplamaya da gonderemeyiz mevsimi değil ağzına küreklemi vursam
Menümü yazıyorum
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
1 dilim ekmek
Öğle saat 15.00
Yeşil mercimek yemeği 7 kasım
Yeşillik domates
Akşam
Balık
Salata
bb

Pazartesi 113.1
Cuma 112.1
Fark -1
Bu hafta baslangic alisma.donemi oldu haftaya en az -2 hedefim insallah
ekşi güzel canım

menum
13.00
peynir yumurta
2 ceri
1 salatalik

17.00
1 kivi
2 ceviz

20.00
1 bardak ayran
koz patlican biber

spor
60dk yuruyus Pnrrr-12
Kız doyuyor musun bu kadarxikla
yarin benim icin yogun bir gun kizlar.herkese simdiden iyi hafta sonlari,bol eksiler
hayırdır neden neredesin yaramazlık yapma

Hasta olan ben uyuyan eşim ellerim ayaklarım buz isitamiyorum bir türlü kızı ayağımda uyuttum büyük salıncakta cizgifilm izliyor
İnsan daha bir sınır oluyor işte
Bu saat oldu niye menüler yazılmadı

Heralde sarı kartları özlediniz :))
Şimdi menüde cislar varsa sarı kart alıyor muyuz yoksa yazmayınca mi alıyoruz yoksa her ikisinde alıyor muyuz yoksa bir sarı kart diğerini goturur mu Dünya yuvarlak mi , kraterler nasıl oluştu , dağlar denize paralel mi uzanıyor , bulunduğumuz yerin rakimi kaç , aflotoksinler en iyi nerde ürer
30.11.cuma

11.30
1 tb sandwich Ekm.
1 yumurta
Peynir
2 zeytin
Maydonoz
2 çatal bal

18.00
2 yumurtayla kıymalı omlet
2 dil. Ekm

Su 2 lt
bir salata olsun bir sulu yemek olsun görmek isterdi bu gözler kabız olursun

cikolari yemeye başlamış son pınar jelibon ne kız cocukmusun sen

North River bak bu hafta yarısıyoruz bahane istemiyorum

Herkesin huzurunda meydan okuyorum
Aha bir tane daha hayir profilimde potansiyel rakiptir yazıyorda ben mi bilmiyorum önüne gelen beni gözüne kestirmis o değilde herkese de rakibim bu gazla ben hala neden mezun olamadım ya

Gel bebek sende gel hepiniz birden gelin Ay Yasemin nasıl özledim simit yemeyi bir bilsen
Ay dilek gözüm korkuyor valla bugün eltimin kızın doğum günü vardı gittik bı sürü güzel şey yapmış eline sağlık ama kendisi eşofmanla duruyor dedim git üstüne birşey giy bu tshirti yeni giydim dedi kızım yürü git düzgün birşey giy fotoğraf çekilirsiniz şimdi böyle olmaz salma kendini hemen bu ne be dedim değiştirdi eski halimden biliyorum insan çocuğa adiyor kendine bakmıyor valla
bu Tontis akıllara zarar ay iyi ki Tontis yok çevremde

Wuwww ne güzel bir menü

biliyorsun ben menülere pek yorum yapmam ama valla bu olmamış bacım tamamen yetersiz bir menü yarın yine niyetli misin, oruç tutacaksan sahur yapıp yumurta peynir ayran hepsini ye iç de dengele bari gülüm

iyi ki yok yoldan çıkarır normal insanı allahtan ben inadın önde gideniyim bu konu da yok yemem dedim mi asla yediremez kimse:)

Onun pasakliligindan o :)
Evet ilk aylar siyah bir tsortum vardı üniforma gibi tüm gün uzerimdeydeydi ama ilk 6 ay ya ondan sonra toparliyorsun yavastan
Sen zaten fit gebe lohusa olucagin için hemen toparlanırsin canısı

Hiç yakıştıramadım kaptan yardimcima
Bide ben bu hafta açılışı güzel yapalım diyorum
Hiç hayal kurmayim bari

Yetersiz bol karbonlu Bi menu

Özetle direk diskalifiye desek anlasirmiyiz

Rabbim gönlüne göre versin canım

Benim yan komsuda öyleydi ya ilk taşındığim zaman dedim bu kadın bana aşık :)aynı bloktan lakin iki kat üstten ev aldım 1 sene sonra ona bile üzüldü bu sefer katımdaki komsudan kıskanmaya başlayınca sen dedim dur orda ben hayatta gelemem böyle seylere zaten komsuculuk oyniyacak zamanim yok benim
O olaydan sonra mesafemi koydum şimdi ayda bir günümüz oluyor orda görüşüyoruz bişey lazım olunca kapımı çalıyor tatlı gelip tatlı gidiyor anliycan

Kadının duygularıyla oynamisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…