Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biliyorsun ben menülere pek yorum yapmam ama valla bu olmamış bacım tamamen yetersiz bir menü yarın yine niyetli misin, oruç tutacaksan sahur yapıp yumurta peynir ayran hepsini ye iç de dengele bari gülüm
sorma abla sahur yapmadım uykudan uyanıp ama iftarda oraya gideceğimiz için evde yesem hiç olmayacaktı iki ucu ... Değnek

Onun pasakliligindan o :)
Evet ilk aylar siyah bir tsortum vardı üniforma gibi tüm gün uzerimdeydeydi ama ilk 6 ay ya ondan sonra toparliyorsun yavastan
Sen zaten fit gebe lohusa olucagin için hemen toparlanırsin canısı
Yok kuzu onun bebe biri işte 3 oldu kardeş geldi herşeye cirlak aglak diğeride daha 50 günlük napsin kız yaşıda küçük valla

Hiç yakıştıramadım kaptan yardimcima
Bide ben bu hafta açılışı güzel yapalım diyorum
Hiç hayal kurmayim bari

Yetersiz bol karbonlu Bi menu
Ben yarın ekşi çıkayım bari kesin çıkarım zaten
Özetle direk diskalifiye desek anlasirmiyiz

Bende isterdim
Yapaydın da yiyeydim :))
abla ya borç çok ama oruç olunca da sistem karışıyor sabah kalkmak gerek anlaşılan yoksa böyle olmayacak

Hakkını helal etsin eltin :)
Ben küçük bebek olduğunu bilemedim
Ozaman kusmuklu tişörle bile dolaşsa lafım olmaz:)

O zamanda emziriyom diye kaçma da
Mefkusum hiç unutmam kızı dogurmusun 2,3 aylık felan bı başlamışim diyete spora kız uyur uyamaz ya lesli ya kosubandi evden çıkma az olunca da dahada kolay uygulamıştım ozaman sende zayifla sitesine uyeydim 80den 68 dusmustum.
Yani uzun lafın kısası doğurduktan sonra o iş bende

Tmm o zaman peşini bırakmam

Menü
Sabah 6.30
1 bardak içecek
10.30
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Zeytin 6 tane
Öğlen 13.30
2 avuç fındık
1 tane gün kurusu
Akşam 19.30
4 kaşık erişte
6 kaşık tavuk sote mantarlı
Ara
Sade Türk kahvesi
Su 2 lt

Benim öyle gecikmem olmuyor normalde ama işte mevsim değişimlerinde falan normal gerçi bi kaç gün de ama beni rahatsız ediyor işte

Biliyorum canım ama o kadarlık olacağını sanmam gelir herhalde yarın falan aslında gecikme de sayılmaz bu geriye attığı için bana göre gecikme

adaçayı demle iç çabuk sökülsün ki sen de rahatla gülüm

Aaa iyi hatırlattın yarın gelmezse evde de var içerim

Yok yok abla anlatırım yani tabi de öyle başka bişey olması imkansız, henüz hazır değilim sadece çok şişiyorum ben bi kaç gün önce ondan rahatlicam dedim

ben begendim cnm
Fındık fazla gibi dursada ana öğün yerine olduğu için olabilir

Kızlar yılbaşına 1 ay var

Hedefler gelsinmiii

mefkurem 102.3/96/-6.3
seydan94 69.9/64/-5.9

Son mesajdan alintilayiniz
Vayyy iddaliyim diyon yani :)
demekki haftaya daha cok eksi gelecekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…