- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.801
sorma abla sahur yapmadım uykudan uyanıpbiliyorsun ben menülere pek yorum yapmam ama valla bu olmamış bacım tamamen yetersiz bir menü yarın yine niyetli misin, oruç tutacaksan sahur yapıp yumurta peynir ayran hepsini ye iç de dengele bari gülüm
Yok kuzu onun bebe biri işte 3 oldu kardeş geldi herşeye cirlak aglak diğeride daha 50 günlük napsin kız yaşıda küçük vallaOnun pasakliligindan o :)
Evet ilk aylar siyah bir tsortum vardı üniforma gibi tüm gün uzerimdeydeydi ama ilk 6 ay ya ondan sonra toparliyorsun yavastan
Sen zaten fit gebe lohusa olucagin için hemen toparlanırsin canısı
Ben yarın ekşi çıkayım bari kesin çıkarım zaten
Hiç yakıştıramadım kaptan yardimcima
Bide ben bu hafta açılışı güzel yapalım diyorum
Hiç hayal kurmayim bari
Yetersiz bol karbonlu Bi menu
Özetle direk diskalifiye desek anlasirmiyiz
abla ya borç çok ama oruç olunca da sistem karışıyor sabah kalkmak gerek anlaşılan yoksa böyle olmayacakBende isterdim
Yapaydın da yiyeydim :))
Hakkını helal etsin eltin :)sorma abla sahur yapmadım uykudan uyanıpama iftarda oraya gideceğimiz için evde yesem hiç olmayacaktı iki ucu ... Değnek
Yok kuzu onun bebe biri işte 3 oldu kardeş geldi herşeye cirlak aglak diğeride daha 50 günlük napsin kız yaşıda küçük valla
Ben yarın ekşi çıkayım bari kesin çıkarım zaten
abla ya borç çok ama oruç olunca da sistem karışıyor sabah kalkmak gerek anlaşılan yoksa böyle olmayacak
Ama ben ona baştan dedim bana kapılma bende bağlanma sorunu var üzerim ben seni diye:))Kadının duygularıyla oynamisin
Mefkusum hiç unutmam kızı dogurmusun 2,3 aylık felan bı başlamışim diyete spora kız uyur uyamaz ya lesli ya kosubandi evden çıkma az olunca da dahada kolay uygulamıştım ozaman sende zayifla sitesine uyeydim 80den 68 dusmustum.O zamanda emziriyom diye kaçma da
Tmm o zaman peşini bırakmamMefkusum hiç unutmam kızı dogurmusun 2,3 aylık felan bı başlamışim diyete spora kız uyur uyamaz ya lesli ya kosubandi evden çıkma az olunca da dahada kolay uygulamıştım ozaman sende zayifla sitesine uyeydim 80den 68 dusmustum.
Yani uzun lafın kısası doğurduktan sonra o iş bende
Menun hafif olmus ama sanki cokmu az bilemedim :) bu arada spor puan olark etiketleniyor ilk sayfadan hesaplayip bu sefer ben hallettim bidhakine ole yazaran cnm olurmu
Ay cok kotu oluyor ole ya insallah gelir bende ayni durumdayim gecikti biraz bazen 1 hafta falan gecikiyodu o yuzden onemsemedim ama 1 haftyida gecmeye basladi gaz oldum ondan sanirsam
İnşallah yaseminim eski tempoma bir dönsem başka bisey istemem 2 çocuk valla yordu beni
Kız birden vücudum ağrımaya başladı ve ateşim yükseldi ilaç almamak için zor duruyorum vücut savaşsın bakalım azicik
Sağol abla takayim bari yoksa gülsima da hastalanacak
güzel kahvaltı biraz daha çeşitli olabilir sanki
Şifa olsun canım
Hadi bismillah
Senin menüler niye bana az geliyor anlamadım gitti
Sağol canım
Soğan suyudu fayda ediyor Şeyda
Ne güzel yazmışsın abla valla kendimi çöp kutusu gibi hissediyorum bazen
tamam abla bol su tüketmeye gayret ediyorhn
Oyuncaklar ne kadar pahalı ya valla insan alırken açıyor almasa olmuyor
Revani gözüme çarptı ve yeşillik yok hic
kızdım abla az sonra uyandır çok uykum geldi dedi
adaçayı demle iç çabuk sökülsün ki sen de rahatla gülüm
Akşam şart değil cnm gündüz gelsende yeter
Listenin dışına çıktığın zaman onuda belirt cnnc
Su hala icmiyonmu
Guzel başlangıç cnm
yürüyüşlerin tempolu spor yuruyusumu cnm
Menüde daha iyi
Baska bibsüpriz olmasın :))
Neden
Nicin
ne yapacan :))
Burda herseyimizi anlatiyoz
ben begendim cnmMenü
Sabah 6.30
1 bardak içecek
10.30
2 yumurtadan omlet
1 dilim ekmek
Beyaz peynir
Zeytin 6 tane
Öğlen 13.30
2 avuç fındık
1 tane gün kurusu
Akşam 19.30
4 kaşık erişte
6 kaşık tavuk sote mantarlı
Ara
Sade Türk kahvesi
Su 2 lt
Vayyy iddaliyim diyon yani :)Kızlar yılbaşına 1 ay var
Hedefler gelsinmiii
mefkurem 102.3/96/-6.3
seydan94 69.9/64/-5.9
Son mesajdan alintilayiniz
demekki haftaya daha cok eksi gelecekkkkkAaa iyi hatırlattın yarın gelmezse evde de var içerim
Yok yok abla anlatırım yani tabi de öyle başka bişey olması imkansız, henüz hazır değilimsadece çok şişiyorum ben bi kaç gün önce ondan rahatlicam dedim
Evet oncesi ve sonra 1 gün hayvansal hicbisi yenmiyor ablaHacamat öncesi sonrası bazı şeyler tuketilmiyor heralde dimidcnm
ben begendim cnm
Fındık fazla gibi dursada ana öğün yerine olduğu için olabilir
Vayyy iddaliyim diyon yani :)
demekki haftaya daha cok eksi gelecekkkkk
Ablam dün bütün gün yoğun geçti akafamda annem gildeydik eve geç geldik şarjım yoktu tlf numarası sarjaar taktım çocukları uyuttum onazarlardan bende uyumuşumBugün menü yazmayanlar
@seydan94
Mehlikatun
@Sweetyy83
askrhpozitif
istikrar1986
massskara kuzum sen devam etmiceksen bilelim
SEHER YILDIZI sehercim menulerini yarından itibaren bekliyorum
Gunaydin ablaGunaydinnnnnn
Mutlu hafta sonları
Tabiki kacamaksiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?