- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.501
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..takımımıza renk kattınız..umarım en yakın zamanda eririzzz...inceliriz...güzelleşiriz....
Hoşbulduk şekercim, inşallah çabuk olur bu erime :)))
inşaalh canım..tanışalım seninle betülcüm..
ben 28 yasında 4 aylık bir kız bebek annesiyim...evlenince hızla ani aldıgım kilolarımı vermek için çalışıyorum..normalde kamuda çalışıyorım ama su anda doğum iznindeyim cnm..sen kaç yasındasın..evli misin?
uzun zaman sonra yeşil çaya geri döndüm..yağlarımı ertimesini diliyorum kendisinden
kız bu havada gitmem adalara modalara...çok esiyodur şimdi orasııııay hopiş kırıldınmı gel barışalım kız dedim pazar hopiş adaya gitmiştir kocasıyla
vay vay vay...nur evdeydinde bi selam bile vermedin heee....selam arkadaşlar....
Nasılsınız...hepiniz umarım iyisinizdir...çok ihmal ettim takımı elimde olmadan yogunluktan dolayı..
Tatil sonrası geçen hafta çok yogundum..evde gün vardı ve yine hafta içi misafirlerim..yarın da büyük bir misafir toplulugum olucak..temizlikti ikramdı derken hep yogun geçti..
Bir de ben pskolojik olarak rejime ihanet ettim mi takıma gelesim gelmiyor..vicdan azabı gibi oluyor..
Ama toparladım çok şükür..
günaydın kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben semaa
Öff valla zor şey bu psikoloji olayları. Herşeyim tamda bir kilo problemim varmış gibi takıntı halini aldı bende. Mutlu olamıyorum. Ben sadece zayııfları görüyorum çevremde. Ayy diyom şuna bak çıtı pıtı biri daha geçiyo ayyy sıfır beden biri daha geçiyo ayy ben böyle zayıf olcam o üstündekini hayatta giymem kıymetini bilmiyolar :))) Ama dikkat ediyorum şimdiki gençler çok bilinçli ve sağlam geliyor.
Neyse, bu günkü menümüz;
08:30 1 yovita
10 fındık
10:00 1 elma
1 b. yeşilçay
12:00 1 elma
80 gr ton balığı
1 küçük ayran
14:00 1 elma
1 b. yeşilçay
16:00 1 elma
1 b. yeşilçay
18:00 1 elma
1 b. yeşilçay
yemede yanında yat yanii....
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..takımımıza renk kattınız..umarım en yakın zamanda eririzzz...inceliriz...güzelleşiriz....
uzun zaman sonra yeşil çaya geri döndüm..yağlarımı ertimesini diliyorum kendisinden
hosbulduk :)) memnun oldum fulya ben de
wala helal olsun ben bu menuyu uygulamayi asla basaramazdim
cok tesekkur ederimm evet hep beraber incecik olma yolundayiz :)))
ben de ilk yesil cayimi ictim bu sabah, elmali+armutluydu tabi normalini henuz icemiyorum... fena degildi yalniz zor bitirdim :/ hergun kendimi zorlayip icicem artik ne yapalim
kizlar kusura bakmayin benim kilo 60 ama artik yavaş yavaş yağlar çikmiya başladi ne yapmaliyim
tatliyi hamuru biraz kesip yuruyus veya evde biraz egzersiz yapmalisin sonucta fazla kilolu degilsin, daha basindayken dur demek icin hemen davranmak lazim yoksa alip basini gidiyor
Selammmm kızlar havalar iyice soğudu buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gibi oldu..Çamaşır sermeye çıktım dondummmmmmmmmmm..
Neler yapıyorsunuz nasılsınız..
cnm yaşim 35 boyum 1,73 yaşladim eskisi gibi degilim yani)))))
evet kış geldi artik
gencsin gencsin yahu zaten yasla ilgisi olmaz sen metabolizmani hizlandirabildikten sonra xx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?