Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..takımımıza renk kattınız..umarım en yakın zamanda eririzzz...inceliriz...güzelleşiriz....

Hoşbulduk şekercim, inşallah çabuk olur bu erime :)))

inşaalh canım..tanışalım seninle betülcüm..
ben 28 yasında 4 aylık bir kız bebek annesiyim...evlenince hızla ani aldıgım kilolarımı vermek için çalışıyorum..normalde kamuda çalışıyorım ama su anda doğum iznindeyim cnm..sen kaç yasındasın..evli misin?

tanışalım kelebeğim bende 28 yaşındayım ama evde kaldım :))) Allah bebişini analı babalı büyütsün, pek tatlıdır şimdii o ....... Ben beş yıl önce şok bir diyetle 62 de 47 ye düştüm sonra yavaş yavaş sezdirmeden 67.8 e kadar çıktım... bu yılın başından beride kastırıyorum platestir bilmem nedir. Ama zayıflamama pek katkısı olmadı. Bir hafta önce elma diyetine başladım 66 kiloyla şimdi 62 yim..... Ama boyum kısa olduğundan insanlar kilo verdiğime dahi inan mıyo :))) Hala şişkoyum çünkü. Şöyle 55 falan herhalde anca insanlara aaa zayıflamışsın dedirtçek.

aaa benim çizelgem bozulmuş..hemen bakayım cnm..
benim boyumda kısa..157 falan sanırım...bende hayatım boyu hep kilolarımla savaştım ama mböylesine vahim duruma ulaşmamıştı..
ben de senin gibi bir keresinde 4 8e düşmüştüm ahhhhh ahhhh ne güzeldi o zamanlar ve evlenirken 50 kg idim.. doğuma giderken 99 idim ve gecen hafta 85 dim..
ben de bekarken sen gibi en fazla 66 larda olmuştum..aman dikkat et boyumuz aynı sen ben gibi olma sakın evlenince ve hayatının hiçbir döneminde..bence üzülme bu kilolardayken konrole alman çok güzel ben inanıyorum zayıflayacagımıza inşaallah..

selam tombul kelebeklerim ....malum pazartesi ve benim ennn nefret ettiğim gün...bütün haftasonu yayılmaktan evin bütün işi pazartesiye kalıyo ve benimde sinirlerimde tepeme çıkıyo...herkes nasıl ?????keyifler yerindedir umarım....malum geçen cuma bütün takımlar arasındaki derecemiz pek fenaydı...bu hafta mümkünse hepiniz şu boğazınızı tutun (tabiiki bende ..)sporunuzu yapın ..yoksa ye ye nereye kadar bacılarımmmm.

ay hopiş kırıldınmı gel barışalım kız dedim pazar hopiş adaya gitmiştir kocasıyla
kız bu havada gitmem adalara modalara...çok esiyodur şimdi orasıııı

vay vay vay...nur evdeydinde bi selam bile vermedin heee....bizde meraklanıyoruz nerde bu kız diyeee..

sobamı yaktım yeşil çayımı aldım hazır kocada gelmedi yemege bende işlerimi bitirdim kk başındayken çayımı yudumluyorum içine toz tarçın koydum daha güzel oldu

günaydın kızlar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben semaa

hosbulduk :)) memnun oldum fulya ben de

wala helal olsun ben bu menuyu uygulamayi asla basaramazdim

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz..takımımıza renk kattınız..umarım en yakın zamanda eririzzz...inceliriz...güzelleşiriz....

cok tesekkur ederimm evet hep beraber incecik olma yolundayiz :)))

uzun zaman sonra yeşil çaya geri döndüm..yağlarımı ertimesini diliyorum kendisinden

ben de ilk yesil cayimi ictim bu sabah, elmali+armutluydu tabi normalini henuz icemiyorum... fena degildi yalniz zor bitirdim :/ hergun kendimi zorlayip icicem artik ne yapalim

kizlar kusura bakmayin benim kilo 60 ama artik yavaş yavaş yağlar çikmiya başladi ne yapmaliyim

Selammmm kızlar havalar iyice soğudu buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz gibi oldu..Çamaşır sermeye çıktım dondummmmmmmmmmm..

Neler yapıyorsunuz nasılsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…