- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.521
cnm ben kalcadan almiyorum sansima göbekden biraz yağ var içkideden oluyor saniyorum bunda 4 sene once spor yapardim simdi yapmiyorum artik başlamak gerekir galiba
hmm.. neyse iyi tarafindan bak kalca basen eritmek daha zor
hergun mekik cekmeye basla o halde sen de benim gibi :) gunde 30-50 arasi yapmaya calisiyorum hic yoktan iyidir bir faydasi olacak diye umuyorum
valla ben jennıfır lopez felan tanımam ben kalçalarım daha güzelhehehe eritemeyince sevmeyi de öğreniyorsunuz Artık tek isteğim eski kiloma ulaşmak basen dursun sorun değil
acikcasi ben de bu sabah kendi kendime oyle diyordum su kiloyu bi vereyim sikayet etmicem oram cikti buran pirtladi diye.. ne cikarsa kabul
wala helal olsun ben bu menuyu uygulamayi asla basaramazdim
yok canım ya şaka bir yana da seviyorum ben vucudumu basenlerimidoğumdan kalan 6 kiloyu versem biraz rahatlayacağım..Sonra da bir 10 kilo daha ohhhh misss vücüt yapımı seviyorum..Dün eski resimlerimi arkadaşıma gösterdim bayıldı fiziğin süpermiş dedi gaza geldim iyiceeeeeeeeee hepsini vereceğim Allah'In izni ile
Hoşbulduk şekercim, inşallah çabuk olur bu erime :)))
günaydın yetim topik sahipsiz topik terkedilmiş topik .....................eda nasılsın
iyidir fadime abla yaa
işteyimm kahvaltı yapmadım börek aldım 1 parça pstaneden onu yiyom öğlede yemek yemicem çünkü çorba içerim diye düşünüyomm
sen napıyonn evdemisin erkencisin erkenmi kalkıyon heppp
6 30 da ayaktayım akşamda 11 dedimi küt yataktayım evdeyim çok kötü öksürüyorum evimiz buz gibi sobayı kurdum daha dogfalgazı baglayamadık üst katın bitmesini bekliyoruz bitince hepsini birden yapıcaklarmış bu kış yine sobayla ugraşcam
ohhh sıcacık oluyodurr bayılıyom sobanın başında uzansam uyusammm
ahh ahhh
çalışmaktan nefret etmeye başlıyorum yawaş yawaş..
ben de ilk kez yazayim ne yedigimi bugun.. parantez icindekiler kalori miktari
sabah: armutlu yesil cay (3)
ara: Special K Red Berries, kahvaltilik gevrek 50gram (190)
seker ilavesiz soya sutu 100 ml (22)
ogle: orta boy patatesten firinda kumpir, yagsiz tuzsuz (142)
ustune 1 cay kasigi light mayonez ile yapilmis coleslaw (55)
yagsiz tuzsuz (iceberg+salatalik++mor sogan) salata (25)
extra light ucgen krem peynir, 2 adet (40)
bir dilim diyet ekmek (58)
yesil zeytin (25)
aksam: firinda ispanak+domates+yumurta ile yaptigim bir yemek (165)
firinda kabak (18) ustune yagsiz sarimsakli yogurt (72)
2 dilim diyet ekmek (116)
extra light ucgen krem peynir (20)
Toplam 951, 1200e tamamlamam gerek. Biraz meyve yemeyi dusunuyorum 9 gibi, sonra da bir activia (yagsiz olanindan).
Diyetin 8. gunu bitti bu arada umarim hep boyle istikrarli giderim :) bugun regl oldugum icin ne yemek pisirmek istedim ne de yerimden kalkmak..o yuzden menu biraz bastan savma hehe :))
Ama firinda kabak olayi super, cok seviyorum. Halka halka kesip ustune 1-2 sprey zeytinyagi, firina atiyorum ustune light yogurt+sarimsak. Cok az kaloriye uzun sure tok tutuyor.Ispanakli tarif de gecen gazetede cikmisti saklamistim bugun denedim. Ispanaklari yikadim, kaynar su doktum ustunden sonsunler diye. Sonra domatesleri kup kup dograyip pul biber ile tuz ilave ettim. Pek derin olmayan cam bir kaba (tabak gibi birseydi benimki, gazetede guvecimsi birsey gosteriyorlar) ispanaklari koydum. Ustune domatesleri bosalttim. Sonra ortasini soyle kasikla actim delik gibi. O delige bir yumurta kirdim, sonra da 200 derecede onceden isittigim firina attim. 15 dakika sonra hazirdi. Ilk kez denedim inanilmaz kolay ve kalorisi cok cok az. Calisan/zamani olmayan veya pratik birseyler yapip hemen yemek isteyenler icin bence cok guzel bir ogun olabilir.
hamile kal kurtul kolayı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?