Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm ben kalcadan almiyorum sansima göbekden biraz yağ var içkideden oluyor saniyorum bunda 4 sene once spor yapardim simdi yapmiyorum artik başlamak gerekir galiba

hmm.. neyse iyi tarafindan bak kalca basen eritmek daha zor
hergun mekik cekmeye basla o halde sen de benim gibi :) gunde 30-50 arasi yapmaya calisiyorum hic yoktan iyidir bir faydasi olacak diye umuyorum

hmm.. neyse iyi tarafindan bak kalca basen eritmek daha zor
hergun mekik cekmeye basla o halde sen de benim gibi :) gunde 30-50 arasi yapmaya calisiyorum hic yoktan iyidir bir faydasi olacak diye umuyorum

valla ben jennıfır lopez felan tanımam ben kalçalarım daha güzel hehehe eritemeyince sevmeyi de öğreniyorsunuz Artık tek isteğim eski kiloma ulaşmak basen dursun sorun değil

valla ben jennıfır lopez felan tanımam ben kalçalarım daha güzel hehehe eritemeyince sevmeyi de öğreniyorsunuz Artık tek isteğim eski kiloma ulaşmak basen dursun sorun değil

acikcasi ben de bu sabah kendi kendime oyle diyordum su kiloyu bi vereyim sikayet etmicem oram cikti buran pirtladi diye.. ne cikarsa kabul

acikcasi ben de bu sabah kendi kendime oyle diyordum su kiloyu bi vereyim sikayet etmicem oram cikti buran pirtladi diye.. ne cikarsa kabul

yok canım ya şaka bir yana da seviyorum ben vucudumu basenlerimi doğumdan kalan 6 kiloyu versem biraz rahatlayacağım..Sonra da bir 10 kilo daha ohhhh misss vücüt yapımı seviyorum..Dün eski resimlerimi arkadaşıma gösterdim bayıldı fiziğin süpermiş dedi gaza geldim iyiceeeeeeeeee hepsini vereceğim Allah'In izni ile

wala helal olsun ben bu menuyu uygulamayi asla basaramazdim

Teşkür ederim canım.... Tesadüfen okudum bu diyeti, ben bunu bi deniyeyim dedim. Oldu gibi dayanıyo insan.... Canım bir şeyler isteyince yediklerine say diyorum kendime :)))

Çizelgen yok bu arada. Benimkide silinişti ayarları değiştiriyorlar herhalde sitede.

vericeksin tabi kim tutar seni
hepimiz ideal kilomuza ulasicaz bir gun ^^

slm kızlar
menümü yazıp çıkayım kimseciklerde yokkk:2:

2011-10-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 20 dak 113.472
[2] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 40 dak 258.464

[3] Mandalina 1 ADET 50
[4] Ekmek (çok tahıllı) 1 DİLİM 65
[5] yesil cay 1 adet 0
[6] Ayva Tatlısı 0.50 PORSİYON 115
[7] YOĞURTLU MAKARNA 0.50 PORSİYON 273
[8] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.50 PORSİYON 100
[9] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[10] Elma 1 ADET 60
[11] Poğaça (sade) 1 ADET 180
[12] Bal 10 GRAM 31.5
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Ekmek 2 DİLİM 130

bol suuu

Toplam : 747.924 kal.

ben de ilk kez yazayim ne yedigimi bugun.. parantez icindekiler kalori miktari

sabah: armutlu yesil cay (3)

ara: Special K Red Berries, kahvaltilik gevrek 50gram (190)
seker ilavesiz soya sutu 100 ml (22)

ogle: orta boy patatesten firinda kumpir, yagsiz tuzsuz (142)
ustune 1 cay kasigi light mayonez ile yapilmis coleslaw (55)
yagsiz tuzsuz (iceberg+salatalik++mor sogan) salata (25)
extra light ucgen krem peynir, 2 adet (40)
bir dilim diyet ekmek (58)
yesil zeytin (25)

aksam: firinda ispanak+domates+yumurta ile yaptigim bir yemek (165)
firinda kabak (18) ustune yagsiz sarimsakli yogurt (72)
2 dilim diyet ekmek (116)
extra light ucgen krem peynir (20)

Toplam 951, 1200e tamamlamam gerek. Biraz meyve yemeyi dusunuyorum 9 gibi, sonra da bir activia (yagsiz olanindan).

Diyetin 8. gunu bitti bu arada umarim hep boyle istikrarli giderim :) bugun regl oldugum icin ne yemek pisirmek istedim ne de yerimden kalkmak..o yuzden menu biraz bastan savma hehe :))

Ama firinda kabak olayi super, cok seviyorum. Halka halka kesip ustune 1-2 sprey zeytinyagi, firina atiyorum ustune light yogurt+sarimsak. Cok az kaloriye uzun sure tok tutuyor.

Ispanakli tarif de gecen gazetede cikmisti saklamistim bugun denedim. Ispanaklari yikadim, kaynar su doktum ustunden sonsunler diye. Sonra domatesleri kup kup dograyip pul biber ile tuz ilave ettim. Pek derin olmayan cam bir kaba (tabak gibi birseydi benimki, gazetede guvecimsi birsey gosteriyorlar) ispanaklari koydum. Ustune domatesleri bosalttim. Sonra ortasini soyle kasikla actim delik gibi. O delige bir yumurta kirdim, sonra da 200 derecede onceden isittigim firina attim. 15 dakika sonra hazirdi. Ilk kez denedim inanilmaz kolay ve kalorisi cok cok az. Calisan/zamani olmayan veya pratik birseyler yapip hemen yemek isteyenler icin bence cok guzel bir ogun olabilir.

Günaydın fıstıklarrr
topikimiz şenlenmiş yeni arkadaşlarrr paylaşımlarınız ço kgüzel gidiyo söylemeden edemicem :)))
böyle giderse kaptanımızda gelsin size listeye ekler sanırım

kızlarr dün nöbet iznimdii
annemdeydimm

Menüm

sabah patates kızartması ama az yedim
çay
beyaz peynir
başka bişe yiyemedim canım istemedimm
1 dilim ekmek

ara yok

öğle 3 kaşık fasulye yemeği(patatessiz)

ara 1 bardak capuccino

akşam 4 tek yaprak sarma

su

günaydın yetim topik sahipsiz topik terkedilmiş topik .....................eda nasılsın

iyidir fadime abla yaa
işteyimm kahvaltı yapmadım börek aldım 1 parça pstaneden onu yiyom öğlede yemek yemicem çünkü çorba içerim diye düşünüyomm

sen napıyonn evdemisin erkencisin erkenmi kalkıyon heppp

6 30 da ayaktayım akşamda 11 dedimi küt yataktayım evdeyim çok kötü öksürüyorum evimiz buz gibi sobayı kurdum daha dogfalgazı baglayamadık üst katın bitmesini bekliyoruz bitince hepsini birden yapıcaklarmış bu kış yine sobayla ugraşcam

kızlar ben facemi kapatıyorum haberiniz olsun eşimden gizli açmıştım gizli şeyleride sevmiyorum eniyisi sileyim içim rahat etsin

ohhh sıcacık oluyodurr bayılıyom sobanın başında uzansam uyusammm
ahh ahhh
çalışmaktan nefret etmeye başlıyorum yawaş yawaş..

Truly bu kabak işi benim damak lezzetime uyacak gibi yaa
en kısa zamanda denemem lazımm kabak varmıdır şuan pazarda kızlarrr

menünde öyle abartılı değil sadece mesela öğlede kumpir yemişsin
patates tamamen nişanta deposu bunu yedikten sonra akşam sadece salatayla geçirebilsen yada hafif birşeyle daha iyi olurdu

birde yazmışsınki gece cornflex yedim..
cornflex zararlı değil öyle çok ama onu ara öğün yerine yemektense ana öğün olarak yesen en azından zararı olmaz
bu gece yemeklerini kesmeye çalış bi kaç gün zorlanırsın ama sonra gör bak sen istesende yiyemiyeceksin.. vijdanın yedirtmiycek sana
ah bide tartıda azaldıgını görsenn seni kimse tutamazz sadece azcık sabretmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…