Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kiz cikti mi sonuc
Yoldayiz canim anca gidiyrz kbaba gec geldi
Hahahaa pinar yarin sabah test yapacak ben bugun test yaptim silikti simdi netlestirmek icin acilde kan vericem onceden hamile degildim 6 aydir bende istiyorum olmadi bu sefer oldu insallah bakalim sonucu alir almaz paylasirim sizle

içime doğmuştu bak cee diyor ordan

Çok saçma valla aklım almıyor evladın kzii erkegimi olur
Kizz aksine cok merak ediyorm ama eczaci dediki sabah yap testi yoksa dogru cikmiyabiliyor bende beni yaniltmasin diye sabahi bekliyorm geceden idrarda birikiyormus daha net oluyormus
Yok canım çıkar varsa bir iki gün gecikme değil ki geç döllenme bile olsa senin HCG şuan minimum 50 bile olsa çıkar HCG 20den sonra testte çıkıyor merakta bırakma bizi iki test alsaydin hem
Menümü yazayım arkadaşlar
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
Salata
1 dilim ekmek tam tahilli
Ara
1 fitre kahve
Öğle
Ispanak yogurt
Yulaf kepeği
Ara
2 aktivia
Akşam
Ebe gümeci
Yogurt
1lt su
afiyet olsun ama suyu yatana kadar 2 yaparsın dimi en kotu

bence gerek yok cnm
Dediklerimi yap yeter :))

Emzirirken oruç tutman doğrumu onu bilemedim

hepimiz birbirimizden güç aliyoruz cnm
Kv ne kadar kalacak sende
abla en fazla 10 gün kalır

bacı tam anlayamadim

Menüm
Sabah (11:00)
1 yumurtadan omlet
Domates
4 top peynir parmak kadar cecil
2 zeytin

Ara(16:00)
1 kupa 1 parmak sütlü kahve
3 ceviz
2 tane tam buğday bisküvi

Akşam (18:30)
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane kanat
Salata
2 YK pırasa (pirincsiz)
2 kare bitter evdekiler tatlı yiyordu bende böyle bastirdim

Su: 2 oldu şimdilik spor : 45 dk eliptik Pnrrr-12 180 puan

Off kizlar ya bi devlet hastanesini aciline gittik bide sehir hastanesine gttik kan almadilar sabah gebe muayenesine gelin o zaman aliriz dedi sira bekleyen bir suru hasta var gecmis olsun dedi basindan savdi yani anliyacaginiz

hadi inşallah canım
İcini ferah tut
Kizz aksine cok merak ediyorm ama eczaci dediki sabah yap testi yoksa dogru cikmiyabiliyor bende beni yaniltmasin diye sabahi bekliyorm geceden idrarda birikiyormus daha net oluyormus
Ben akşam yapmıştım cikmisti
Cuma günü tartıldigimda 103 kiloydum
Anladım abla
Valla ne cok hamile var benimde pozitif cikarsa bence sen bitane daha dusun kacirma bu şenligi
Ay yok canım ben size mani olmayın valla hepten yanar bende sigortalar ikisiyle baş edemiyorum birde hamilelik doğum Rabbim olmayana isteyene versin olanlarada sağlık sıhhat versin
Menümü yazayım arkadaşlar
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
Salata
1 dilim ekmek tam tahilli
Ara
1 fitre kahve
Öğle
Ispanak yogurt
Yulaf kepeği
Ara
2 aktivia
Akşam
Ebe gümeci
Yogurt
1lt su
Suyu çoğaltın mi gayet güzel abla
Mefkurem abla 3 5gun katilamam heralde heyecanima ver tabiki yemekte artik şaşma olmayacak bebegim icin hersey bikac gun alisiyim emin olayimkendime geleyimde olur mu ablacim
kız gebeyim diye nereye kaciyon 115 kilo yum diyorsun kolay doğum için kilo vermen lazım hemde sağlıklı bir gebelik için

Gayet güzel canim
menum
13.00
30gr peynir
1 salatalik domates
5 zeytin
1 dilim ekmek

17.00
1/2 kefir
1/2 diyet biskuvi

20.00
2 kepce yesil mercimek
1 bardak ayran

spor 55 dk yuruyus 165 puan Pnrrr-12
yarim saat utu yaptim kol hareketi sayilir mi kiii
Akşama bir salata olsa fena olmaz
Off kizlar ya bi devlet hastanesini aciline gittik bide sehir hastanesine gttik kan almadilar sabah gebe muayenesine gelin o zaman aliriz dedi sira bekleyen bir suru hasta var gecmis olsun dedi basindan savdi yani anliyacaginiz
canım midem bulanıyor başım dönüyor diye gidecektin sapasağlam görürse tabi bakmaz gebelik şüphen var mı diye soracaktı evet diyecektin bakacakti

Kizlar bende dayanamadim yapiym test dedm sizde israr edince benmkide nartanesindeki gbi 2 cizgi 1ci gbi belirgin degil ama var yani silik sekilde. Yarin saglik ocagina gidip kan vericem kesinlessin cok heycanlandim smdi ama hic belirti yoktu vucut olarak hatta netten okuyodum diyodum bende hicbiri yok diye sasirdim o yuzden

Hadi hayırlı haberler insallah canim

25 canim. 2bucuk senelik evliyim :)

Tuh cnm sende yarin saglik ocagina git istersen bende oyle yapicam

Amin canim insallah. Haklisin ama 2 taneylede ugrasmak zor eskiden nasil ard arda 3-4 tane yapiyolarmis sasiyorm

Sen kizlar dha iyimisiniz

Yarin guzel haberleri veririz insallah pinarcimm cok sevincliyim hemde seninle ayni donemde olacagi icin de mutlu oldum

Merhaba arkadaşlar , bende ancak fırsat bulabildim de geldim.
Buğünkü Menüm;
Sabah 11:00
2 yumurta, zeytin , peynir,salatalık, domates ve yeşilçay

Öglen 13:00
1 bardak kefir

15:00
1 mandalina

18: 00
zeytinyağda kızırmış hamsi , bol salata az da pırasa yemegi

3 litre su içtim. Birde 19:00-20:00 pilates

Gayet güzel canim

Akşama bir salata olsa fena olmaz
canım midem bulanıyor başım dönüyor diye gidecektin sapasağlam görürse tabi bakmaz gebelik şüphen var mı diye soracaktı evet diyecektin bakacakti
Direk oyle gittim zaten bi oturayim basim donuyo dedim sabah 2 kere istifar ettim dedim ishal ates var mi dedi sagimi solumu muayene ediyo bende ishalim yok ateste yok gebelik ihtimalim olabilir dedim ilac kullaniyorum kesin bakin adet gunumde gecti dedim mahsus oyle soyledim.tamm kan vermeye gerek yok siz hamilesiniz kesin dedi bende emin olmak istiyorum lutfen test yapin ben beklerim dedim siz sabah gelin muayene olun dedi bende sabah gelemem diye direttim bakin disarida birsuru hasta var dedi bende en fazla 5kisi var dedim yapabilecegim bisey yok size dedi bende halden anlasaniz sasarim zaten dedim ciktim salaklar sende bir bayansin kendini benim yerime koysa basina gelse o zmaan anlar nolurdu ki 5 dk alacagi bi tup kan yani

Sabah belli oldu malesef,
Ama az önce ilk defa kefir deneyeyim dediö, bazıları lezzetini kötü demişlerdi, dedimne olur ne olmaz meyveli alayım, sanırım hata ettim, şeker tadı var bundaa
Şeker var ivettt meyve diye şekeri basıyorlar
Çarşamba 103.500
Pazartesi: 101.500
Fark -2
Yuppiiiiiiiii
Eylem harikasın
Kızlar benim yaramaz durmuyor bildirimlerin hepsini okuyamadım kilo veren herkezi tebrik ederim kilo veremeyenler cuma eksi görür inşallah
Bende seni tebrik ederim cicim
Geçmiş olsun canım nesi var kayınvalidenin
Kızlar kilo bildirimi
Cuma 69.9
Bugün 69.5
Fark 400 gram
İstikrar istikrar istikrar
Bildirim yapıp gecmise öyle devam edeyim

Kizlar yoldan vs. Den kesin artiyimdir diye düşünüyordum
Korjarak çıktım Tartıya
Ben sokkkk

Cuma 102.3
Bugün 101
Fark - 1.3
Cumayı düşünemiyorum bomba geliyoooo
Gecdn cuma 87,8
Bugün 87,2
Merve başladın şükür çok iyi tebrikler canım
Çok sık uyandı abla da ben çok fenayım ishal mide bulantısı kusma baş ağrısı halsizlik kv gitti Sinopta
Geçmiş olsun sanada çabuk atlatırsınız inşallah
cuma 69.5
bugun 68.6
fark -900
Tebrikler
Ayyyy hala yarın diyo kız ben evde yedek test bulundururdum habire
varsa var yoksa yok nasip kader canım çok fazla stres yapma relax ol bu konuda lütfen
aynen öyle canım
bir arkdaşım anneliği bitmek bilmeyen yürek sızısı olarak tanımlıyor
O sızı hiç bitmiyor oğlan 16 yaşında maçta dizini kanatmış anneee diye geldi amannn dizine bakmamla içimden ılık ılık bişeyler aktı kelebekler karnımda uçuşuyor koca oğlan benşm gözümde bebe :))
Abla ya suan 115.2 yim toimkarnina tartildim sabah aklimdan cikti valla bnde 1 saat once tartildim 106 107ydim enson 9 kilo aldim yani
Oooo irem naptın
gebe kalsan bile zaten doktorunda yönlendirir kesin diyetisyene gitmeye başla hamilelikte sağlıklı beslenip güzel kilolar verirsin bak ben hamileyken diyetisyene gidiyordum gebelik şekeri çıktı hergün 3 öğün insülin yapıyordum kendime yoksa bebeğe zarar verecekti 1800 kalorilik diyet yapıyordum mecburen bebek için düşün
Merhaba sagol canim evet ilk olacak rabbim nasip ederse insallah
Hadi inşallah
Valla ne cok hamile var benimde pozitif cikarsa bence sen bitane daha dusun kacirma bu şenligi
Ayyyyyy hamiş topiği oldu buralar
Bide ben eylem :)
Pınar herkesin farklı oluyo
Kimi hiç anlamaz
Kimi mide bulantısından duramaz

Yarin guzel haberleri veririz insallah pinarcimm cok sevincliyim hemde seninle ayni donemde olacagi icin de mutlu oldum
Hadi bakalım inşallah hayırlı gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…