- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.261
kiz cikti mi sonucMefkurem abla 3 5gun katilamam heralde heyecanima ver tabiki yemekte artik şaşma olmayacak bebegim icin hersey bikac gun alisiyim emin olayimkendime geleyimde olur mu ablacim
Yoldayiz canim anca gidiyrz kbaba gec geldikiz cikti mi sonuc
Hahahaa pinar yarin sabah test yapacak ben bugun test yaptim silikti simdi netlestirmek icin acilde kan vericem onceden hamile degildim 6 aydir bende istiyorum olmadi bu sefer oldu insallah bakalim sonucu alir almaz paylasirim sizleYaaa bu hamileleri anlayamadım. Pınar sonuç bekliyor pufuduks bizim kocasının bal tanesiydi o da mı sonuç bekliyor yani o da mı hamile yoksa o önceden mi hamileydi kafam yandı:) walla bildiğim tek şey ben hamile değilim:))))
içime doğmuştu bak cee diyor ordanNorth River Canim 6 aydir bebek bekliyoruz 3ay once pkolandim ertesi ay sogan kuruyle temizledim cok sukur.tedaviye baslayacktik bu ay olmasaydi ama bugun cok telasliyim uyandigmdan beri heyecandan elim ayagim titriyo.yarin adet gunum sabah merakimdan duramadim testyaptim 2.cizgi silik cikti bikac saat sonra acile gtcem basim dönüyo sadece sizde bakin hamileyimdir insallah Eki Görüntüle 2211771
Çok saçma valla aklım almıyor evladın kzii erkegimi olurBende şimdi şimdi gülüyorum. Baba benim için sadece bir kelime...
Kızıma haksızlık yaptılar diye eşimn ailesini sildim hepten görüşmüyorum evlat başka bişeymiş ya bizimkiler çok ayırdı kız çocuğu diye ah ah neyse..
Yok canım çıkar varsa bir iki gün gecikme değil ki geç döllenme bile olsa senin HCG şuan minimum 50 bile olsa çıkar HCG 20den sonra testte çıkıyor merakta bırakma bizi iki test alsaydin hemKizz aksine cok merak ediyorm ama eczaci dediki sabah yap testi yoksa dogru cikmiyabiliyor bende beni yaniltmasin diye sabahi bekliyorm geceden idrarda birikiyormus daha net oluyormus
afiyet olsun ama suyu yatana kadar 2 yaparsın dimi en kotuMenümü yazayım arkadaşlar
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
Salata
1 dilim ekmek tam tahilli
Ara
1 fitre kahve
Öğle
Ispanak yogurt
Yulaf kepeği
Ara
2 aktivia
Akşam
Ebe gümeci
Yogurt
1lt su
abla en fazla 10 gün kalırbence gerek yok cnm
Dediklerimi yap yeter :))
Emzirirken oruç tutman doğrumu onu bilemedim
hepimiz birbirimizden güç aliyoruz cnm
Kv ne kadar kalacak sende
bacı tam anlayamadimcanım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim anca fırsatım oldu kusura bakma
Kızın için çok gusel bir doğum günü olmuş abla Rabbim sağlıklı hayırlı mutlu ömürler versib
Hoşgeldin iremcim
Çok geçmiş olsun canım çocuklara kötü olunca annelerede otomatikman yansıyor inşallah şimdi daha iyidirkuzey okuyuver annesi enam takar bizde şu hastalık kasvet modundan bir an önce çıkmak istiyorum valla
Kedidir o kedi
Çikolatalar engel bence tartıya şeker hemen ödem tutuyor
Canım kilo ile alakalı olsaydı benim büyük kız hiç gelisemezdi 7 ay boyunca tek lokma yiyemedim yedikçe de kustum o senin depolarından alicani alıyor ilk kızım 3480 doğdu ikincide normal yedim 3250 dogdu
Gayet güzel
Hadi hayırlısı inşallah canım hamisler çoğalıyor hepiniz benim doğurmami bekliyormussunuz insan bana o zaman eşlik ederdi
arzum kullanıyorum bende şimdilik saglam
Süper cuma kaçtın ki
Kız Ayşenur c e değip gitme gene
Gayet güzel canım
Vay be abla o kadar yolculuk yap banamisin demesin masallah
Kekigim o kadar uykusuzluk çok normal
Şuan iyiyim abla istifra edip tuvalete bol bol çıktıktan sonra terleyince düzeldim çok şükür
Güzel
Balik yapıcam ben dünden çorbm var birde salata yaparim
Helal olsun valladaha ben baslayamadim
O zaman sizlere çok iş düşüyor abla bizim listeye girebilmemiz icin
Sorma valla bahar bir kara bulut dolanıyor ama hayırlısı
kız hayırlı olsun bebiş geliyor
İcini ferah tuthadi inşallah canım
Ben akşam yapmıştım cikmistiKizz aksine cok merak ediyorm ama eczaci dediki sabah yap testi yoksa dogru cikmiyabiliyor bende beni yaniltmasin diye sabahi bekliyorm geceden idrarda birikiyormus daha net oluyormus
Anladım ablaCuma günü tartıldigimda 103 kiloydum
Ay yok canım ben size mani olmayın valla hepten yanar bende sigortalar ikisiyle baş edemiyorum birde hamilelik doğum Rabbim olmayana isteyene versin olanlarada sağlık sıhhat versinValla ne cok hamile var benimde pozitif cikarsabence sen bitane daha dusun kacirma bu şenligi
Suyu çoğaltın mi gayet güzel ablaMenümü yazayım arkadaşlar
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
Salata
1 dilim ekmek tam tahilli
Ara
1 fitre kahve
Öğle
Ispanak yogurt
Yulaf kepeği
Ara
2 aktivia
Akşam
Ebe gümeci
Yogurt
1lt su
kız gebeyim diye nereye kaciyon 115 kilo yum diyorsun kolay doğum için kilo vermen lazım hemde sağlıklı bir gebelik içinMefkurem abla 3 5gun katilamam heralde heyecanima ver tabiki yemekte artik şaşma olmayacak bebegim icin hersey bikac gun alisiyim emin olayimkendime geleyimde olur mu ablacim
Gayet güzel canimMenüm
Sabah (11:00)
1 yumurtadan omlet
Domates
4 top peynir parmak kadar cecil
2 zeytin
Ara(16:00)
1 kupa 1 parmak sütlü kahve
3 ceviz
2 tane tam buğday bisküvi
Akşam (18:30)
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane kanat
Salata
2 YK pırasa (pirincsiz)
2 kare bitter evdekiler tatlı yiyordu bende böyle bastirdim
Su: 2 oldu şimdilik spor : 45 dk eliptikPnrrr-12 180 puan
Akşama bir salata olsa fena olmazmenum
13.00
30gr peynir
1 salatalik domates
5 zeytin
1 dilim ekmek
17.00
1/2 kefir
1/2 diyet biskuvi
20.00
2 kepce yesil mercimek
1 bardak ayran
spor 55 dk yuruyus 165 puanPnrrr-12
yarim saat utu yaptim kol hareketi sayilir mi kiii
canım midem bulanıyor başım dönüyor diye gidecektin sapasağlam görürse tabi bakmaz gebelik şüphen var mı diye soracaktı evet diyecektin bakacaktiOff kizlar ya bi devlet hastanesini aciline gittik bide sehir hastanesine gttik kan almadilar sabah gebe muayenesine gelin o zaman aliriz dedi sira bekleyen bir suru hasta var gecmis olsun dedi basindan savdi yani anliyacaginiz
Hadi hayırlı haberler insallah canimKizlar bende dayanamadim yapiym test dedm sizde israr edincebenmkide nartanesindeki gbi 2 cizgi 1ci gbi belirgin degil ama var yani silik sekilde. Yarin saglik ocagina gidip kan vericem kesinlessin cok heycanlandim smdi ama hic belirti yoktu vucut olarak hatta netten okuyodum diyodum bende hicbiri yok diye sasirdim o yuzden
canim yas kacti
Off kizlar ya bi devlet hastanesini aciline gittik bide sehir hastanesine gttik kan almadilar sabah gebe muayenesine gelin o zaman aliriz dedi sira bekleyen bir suru hasta var gecmis olsun dedi basindan savdi yani anliyacaginiz
İcini ferah tut
Ben akşam yapmıştım cikmisti
Anladım abla
Ay yok canım ben size mani olmayın valla hepten yanar bende sigortalar ikisiyle baş edemiyorum birde hamilelik doğum Rabbim olmayana isteyene versin olanlarada sağlık sıhhat versin
Suyu çoğaltın mi gayet güzel abla
kız gebeyim diye nereye kaciyon 115 kilo yum diyorsun kolay doğum için kilo vermen lazım hemde sağlıklı bir gebelik için
Hadi hayırlı haberler insallah canim
Yarin guzel haberleri veririz insallah pinarcimm cok sevincliyim hemde seninle ayni donemde olacagi icin de mutlu oldumKizlar bende dayanamadim yapiym test dedm sizde israr edincebenmkide nartanesindeki gbi 2 cizgi 1ci gbi belirgin degil ama var yani silik sekilde. Yarin saglik ocagina gidip kan vericem kesinlessin cok heycanlandim smdi ama hic belirti yoktu vucut olarak hatta netten okuyodum diyodum bende hicbiri yok diye sasirdim o yuzden
Cnm.ben aksam yapmıştım testi.pozitif çıkmıştı sabahi beklemek gerektiğini ilk defa duydumAynen cnm ilk olucak hayirlisiysaayay bitane aldim 2 alsam olurmus dur kiz sabahi beklicem smdi negatif cikar bide hemen uzulmiyim
Direk oyle gittim zaten bi oturayim basim donuyo dedim sabah 2 kere istifar ettim dedim ishal ates var mi dedi sagimi solumu muayene ediyo bende ishalim yok ateste yok gebelik ihtimalim olabilir dedim ilac kullaniyorum kesin bakin adet gunumde gecti dedim mahsus oyle soyledim.tamm kan vermeye gerek yok siz hamilesiniz kesin dedi bende emin olmak istiyorum lutfen test yapin ben beklerim dedim siz sabah gelin muayene olun dedi bende sabah gelemem diye direttim bakin disarida birsuru hasta var dedi bende en fazla 5kisi var dedim yapabilecegim bisey yok size dedi bende halden anlasaniz sasarim zaten dedim ciktim salaklar sende bir bayansin kendini benim yerime koysa basina gelse o zmaan anlar nolurdu ki 5 dk alacagi bi tup kan yaniGayet güzel canim
Akşama bir salata olsa fena olmaz
canım midem bulanıyor başım dönüyor diye gidecektin sapasağlam görürse tabi bakmaz gebelik şüphen var mı diye soracaktı evet diyecektin bakacakti
Şeker var ivettt meyve diye şekeri basıyorlarSabah belli oldu malesef,
Ama az önce ilk defa kefir deneyeyim dediö, bazıları lezzetini kötü demişlerdi, dedimne olur ne olmaz meyveli alayım, sanırım hata ettim, şeker tadı var bundaa
Eylem harikasınÇarşamba 103.500
Pazartesi: 101.500
Fark -2
Yuppiiiiiiiii
Bende seni tebrik ederim cicimKızlar benim yaramaz durmuyor bildirimlerin hepsini okuyamadım kilo veren herkezi tebrik ederim kilo veremeyenler cuma eksi görür inşallah
Geçmiş olsun canım nesi var kayınvalideninHanimalr çok yogunum kayınvalidem hasta bize getirdik bir süre bizde görümcem bakacak bir iki güne toparlanirim kaptan bir iki güne toparlanirim inşallah menü yazacağım geçmişe bakamadım kilo bildirimi yapayım da 68.5 geçmiş kilom 79 muydu
İstikrar istikrar istikrarKızlar kilo bildirimi
Cuma 69.9
Bugün 69.5
Fark 400 gram
Cumayı düşünemiyorum bomba geliyooooBildirim yapıp gecmise öyle devam edeyim
Kizlar yoldan vs. Den kesin artiyimdir diye düşünüyordum
Korjarak çıktım Tartıya
Ben sokkkk
Cuma 102.3
Bugün 101
Fark - 1.3
Merve başladın şükür çok iyi tebrikler canımGecdn cuma 87,8
Bugün 87,2
Geçmiş olsun sanada çabuk atlatırsınız inşallahÇok sık uyandı abla da ben çok fenayım ishal mide bulantısı kusma baş ağrısı halsizlik kv gitti Sinopta
Tebriklercuma 69.5
bugun 68.6
fark -900
Ayyyy hala yarın diyo kız ben evde yedek test bulundururdum habireYarin yapiyim ozaman abla aslinda pek bi belirtide yok gbi sadce 2 gun once hafif mide bulantisi falan oldu ama
Oo iyi yuruyus olcak ozaman cnm
Yarin yapicam dur kizz benden cok merak ettingerci bende merak ettim smdi ama bosunada umutlanmak istemiyorum
Haklisin abla duzelticem artik merak etme
O sızı hiç bitmiyor oğlan 16 yaşında maçta dizini kanatmış anneee diye geldi amannn dizine bakmamla içimden ılık ılık bişeyler aktı kelebekler karnımda uçuşuyor koca oğlan benşm gözümde bebe :))aynen öyle canım
bir arkdaşım anneliği bitmek bilmeyen yürek sızısı olarak tanımlıyor
Oooo irem naptınAbla ya suan 115.2 yim toimkarnina tartildim sabah aklimdan cikti valla bnde 1 saat once tartildim 106 107ydim enson 9 kilo aldim yani
Hadi inşallahMerhaba sagol canim evet ilk olacak rabbim nasip ederse insallah
Ayyyyyy hamiş topiği oldu buralarValla ne cok hamile var benimde pozitif cikarsabence sen bitane daha dusun kacirma bu şenligi
Bide ben eylem :)Yaaa bu hamileleri anlayamadım. Pınar sonuç bekliyor pufuduks bizim kocasının bal tanesiydi o da mı sonuç bekliyor yani o da mı hamile yoksa o önceden mi hamileydi kafam yandı:) walla bildiğim tek şey ben hamile değilim:))))
Pınar herkesin farklı oluyoKizlar bende dayanamadim yapiym test dedm sizde israr edincebenmkide nartanesindeki gbi 2 cizgi 1ci gbi belirgin degil ama var yani silik sekilde. Yarin saglik ocagina gidip kan vericem kesinlessin cok heycanlandim smdi ama hic belirti yoktu vucut olarak hatta netten okuyodum diyodum bende hicbiri yok diye sasirdim o yuzden
Hadi bakalım inşallah hayırlı gelsin bebişlerYarin guzel haberleri veririz insallah pinarcimm cok sevincliyim hemde seninle ayni donemde olacagi icin de mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?