- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.281
Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzYoldayiz canim anca gidiyrz kbaba gec geldi
Hahahaa pinar yarin sabah test yapacak ben bugun test yaptim silikti simdi netlestirmek icin acilde kan vericem onceden hamile degildim 6 aydir bende istiyorum olmadi bu sefer oldu insallah bakalim sonucu alir almaz paylasirim sizle
Iyi geceler sana daİyi geceler hepicinize
tatlım ben diyecektim ama hevesim kirilmasin kalabalık değilse belki bakarlae diye demedim , kadın doğumun gece muayenesi oluyor keşke oraya gitseydinOff kizlar ya bi devlet hastanesini aciline gittik bide sehir hastanesine gttik kan almadilar sabah gebe muayenesine gelin o zaman aliriz dedi sira bekleyen bir suru hasta var gecmis olsun dedi basindan savdi yani anliyacaginiz
Ana bu ne be 9. Takım gebeleriKizlar bende dayanamadim yapiym test dedm sizde israr edincebenmkide nartanesindeki gbi 2 cizgi 1ci gbi belirgin degil ama var yani silik sekilde. Yarin saglik ocagina gidip kan vericem kesinlessin cok heycanlandim smdi ama hic belirti yoktu vucut olarak hatta netten okuyodum diyodum bende hicbiri yok diye sasirdim o yuzden
hamsi çok değilse güzel menü canım sporu ilk sayfadaki gibi hesaplayıp @Pnrrr-20 etiketliyoruzMerhaba arkadaşlar , bende ancak fırsat bulabildim de geldim.
Buğünkü Menüm;
Sabah 11:00
2 yumurta, zeytin , peynir,salatalık, domates ve yeşilçay
Öglen 13:00
1 bardak kefir
15:00
1 mandalina
18: 00
zeytinyağda kızırmış hamsi , bol salata az da pırasa yemegi
3 litre su içtim. Birde 19:00-20:00 pilates
Afiyet olsun canım güzel menüMenüm
Sabah 11 2 dl çavdar ekmeği ile beyaz peynirli domatesli tost
Öğlen 14:30
1/2 kefir
Akşam 19
2-3 parça tavuk
3 kaşık bulgur
1 kase kadar buharda brokoli yoğurtlu
21:00 da
4-5 kuru kayısı 3 yarım ceviz
Su 2 litre
Spor 1 saat cardioplatesPnrrr-12
aynen 2 yıl garantisi var kız ben köye bile taşıdım birşey olmadı ama olacaksa oluyor bı tanesi patlamıştı hatırla takıma geldiğimdeOğlan uyudu az ders çalışıyım
Sonra yatarım spor çok yordu bugün
Haaa bu arada tartıyı aldım tefal pembe olanındanNorth River seninkide ondan demi bahar inşallah iyi çıkar garantisi varmış güya bi bahane bulup garanti kapsamı dışında demesinlerde
Listeni tam uyguluyomusun cnmMenümü yazayım arkadaşlar
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
Salata
1 dilim ekmek tam tahilli
Ara
1 fitre kahve
Öğle
Ispanak yogurt
Yulaf kepeği
Ara
2 aktivia
Akşam
Ebe gümeci
Yogurt
1lt su
Hakkinda hayırlısı olsun cnmMefkurem abla 3 5gun katilamam heralde heyecanima ver tabiki yemekte artik şaşma olmayacak bebegim icin hersey bikac gun alisiyim emin olayimkendime geleyimde olur mu ablacim
bende değilim :)) ama burdan gitsekmi acaba :))) hamisler basıyor burayı :))Yaaa bu hamileleri anlayamadım. Pınar sonuç bekliyor pufuduks bizim kocasının bal tanesiydi o da mı sonuç bekliyor yani o da mı hamile yoksa o önceden mi hamileydi kafam yandı:) walla bildiğim tek şey ben hamile değilim:))))
gayet güzel tatlımMenüm
Sabah (11:00)
1 yumurtadan omlet
Domates
4 top peynir parmak kadar cecil
2 zeytin
Ara(16:00)
1 kupa 1 parmak sütlü kahve
3 ceviz
2 tane tam buğday bisküvi
Akşam (18:30)
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane kanat
Salata
2 YK pırasa (pirincsiz)
2 kare bitter evdekiler tatlı yiyordu bende böyle bastirdim
Su: 2 oldu şimdilik spor : 45 dk eliptikPnrrr-12 180 puan
sabaha 1 yumurtamenum
13.00
30gr peynir
1 salatalik domates
5 zeytin
1 dilim ekmek
17.00
1/2 kefir
1/2 diyet biskuvi
20.00
2 kepce yesil mercimek
1 bardak ayran
spor 55 dk yuruyus 165 puanPnrrr-12
yarim saat utu yaptim kol hareketi sayilir mi kiii
ayyy Hadi hayırlısı cnm sabah haberlerini bekliyoruzKizlar bende dayanamadim yapiym test dedm sizde israr edincebenmkide nartanesindeki gbi 2 cizgi 1ci gbi belirgin degil ama var yani silik sekilde. Yarin saglik ocagina gidip kan vericem kesinlessin cok heycanlandim smdi ama hic belirti yoktu vucut olarak hatta netten okuyodum diyodum bende hicbiri yok diye sasirdim o yuzden
güzel görünüyor tatlımMerhaba arkadaşlar , bende ancak fırsat bulabildim de geldim.
Buğünkü Menüm;
Sabah 11:00
2 yumurta, zeytin , peynir,salatalık, domates ve yeşilçay
Öglen 13:00
1 bardak kefir
15:00
1 mandalina
18: 00
zeytinyağda kızırmış hamsi , bol salata az da pırasa yemegi
3 litre su içtim. Birde 19:00-20:00 pilates
Hayırlı olsun cnm hep eksiler göstersinOğlan uyudu az ders çalışıyım
Sonra yatarım spor çok yordu bugün
Haaa bu arada tartıyı aldım tefal pembe olanındanNorth River seninkide ondan demi bahar inşallah iyi çıkar garantisi varmış güya bi bahane bulup garanti kapsamı dışında demesinlerde
Menüm
1/2 kefir
Akşam 19
2-3 parça tavuk
3 kaşık bulgur
Su 2 litre
Bu saattemi uyuyonİyi geceler hepicinize
Yarin guzel haberleri veririz insallah pinarcimm cok sevincliyim hemde seninle ayni donemde olacagi icin de mutlu oldum
Şeker var ivettt meyve diye şekeri basıyorlar
Eylem harikasın
Bende seni tebrik ederim cicim
Geçmiş olsun canım nesi var kayınvalidenin
İstikrar istikrar istikrar
Cumayı düşünemiyorum bomba geliyoooo
Merve başladın şükür çok iyi tebrikler canım
Geçmiş olsun sanada çabuk atlatırsınız inşallah
Tebrikler
Ayyyy hala yarın diyo kız ben evde yedek test bulundururdum habire
varsa var yoksa yok nasip kader canım çok fazla stres yapma relax ol bu konuda lütfen
O sızı hiç bitmiyor oğlan 16 yaşında maçta dizini kanatmış anneee diye geldi amannn dizine bakmamla içimden ılık ılık bişeyler aktı kelebekler karnımda uçuşuyor koca oğlan benşm gözümde bebe :))
Oooo irem naptın
gebe kalsan bile zaten doktorunda yönlendirir kesin diyetisyene gitmeye başla hamilelikte sağlıklı beslenip güzel kilolar verirsin bak ben hamileyken diyetisyene gidiyordum gebelik şekeri çıktı hergün 3 öğün insülin yapıyordum kendime yoksa bebeğe zarar verecekti 1800 kalorilik diyet yapıyordum mecburen bebek için düşün
Hadi inşallah
Ayyyyyy hamiş topiği oldu buralar
Bide ben eylem :)
Pınar herkesin farklı oluyo
Kimi hiç anlamaz
Kimi mide bulantısından duramaz
Hadi bakalım inşallah hayırlı gelsin bebişler
Menu güzelde cnm niye kaysilar akşama kalıyor sabah kalkınca yeseneMenüm
1/2 kefir
Akşam 19
2-3 parça tavuk
3 kaşık bulgur
Su 2 litre
Salata yogurt harici hepsi karbon olmuş Zeynep
tatlım ben diyecektim ama hevesim kirilmasin kalabalık değilse belki bakarlae diye demedim , kadın doğumun gece muayenesi oluyor keşke oraya gitseydin
Ana bu ne be 9. Takım gebelerikaç etti kız sen İrem Poni dilek rose kacirdigim gebe varsa ya şimdi konussun yada 9 ay sussun
hamsi çok değilse güzel menü canım sporu ilk sayfadaki gibi hesaplayıp @Pnrrr-20 etiketliyoruz
Afiyet olsun canım güzel menü
aynen 2 yıl garantisi var kız ben köye bile taşıdım birşey olmadı ama olacaksa oluyor bı tanesi patlamıştı hatırla takıma geldiğimde
Listeni tam uyguluyomusun cnm
Su hariç güzel görünüyor
Hakkinda hayırlısı olsun cnm
Hamile olsanda diyetisyene gitsen iyiiolur
Kilo vermen lazım
Hani istemiyodun nasıl ikna oldun
Sartlariniz degistimi
bende değilim :)) ama burdan gitsekmi acaba :))) hamisler basıyor burayı :))
gayet güzel tatlım
Yalnız cukolar akşama kalmasa iyi olur
sabaha 1 yumurta
Akşamda Salata eklesen daha guzel olurdu tatlım
ayyy Hadi hayırlısı cnm sabah haberlerini bekliyoruz
güzel görünüyor tatlım
Ama takımda devam etmek istiyorsan daha fazla paylaşım yapman lazım
Hayırlı olsun cnm hep eksiler göstersin
Acaba biz burayı hamislere bırakıp gitsekmi
Valla bilmiyorum canım arada nefes alacak zaman şart şuan bunaldım ve 1saat bırakacak kimsem yok daha iyiyiz canım şükür25 canim. 2bucuk senelik evliyim :)
Tuh cnm sende yarin saglik ocagina git istersen bende oyle yapicam
Amin canim insallah. Haklisin ama 2 taneylede ugrasmak zor eskiden nasil ard arda 3-4 tane yapiyolarmis sasiyorm
Sen kizlar dha iyimisiniz
Himm o zaman yarın sağlık ocagina git bakalımDirek oyle gittim zaten bi oturayim basim donuyo dedim sabah 2 kere istifar ettim dedim ishal ates var mi dedi sagimi solumu muayene ediyo bende ishalim yok ateste yok gebelik ihtimalim olabilir dedim ilac kullaniyorum kesin bakin adet gunumde gecti dedim mahsus oyle soyledim.tamm kan vermeye gerek yok siz hamilesiniz kesin dedi bende emin olmak istiyorum lutfen test yapin ben beklerim dedim siz sabah gelin muayene olun dedi bende sabah gelemem diye direttim bakin disarida birsuru hasta var dedi bende en fazla 5kisi var dedim yapabilecegim bisey yok size dedi bende halden anlasaniz sasarim zaten dedim ciktim salaklar sende bir bayansin kendini benim yerime koysa basina gelse o zmaan anlar nolurdu ki 5 dk alacagi bi tup kan yani
Spor yapılmışMenüm
1/2 kefir
Akşam 19
2-3 parça tavuk
3 kaşık bulgur
Su 2 litre
Hepsi kilo alıp gelecekler abla doğum sonrasi biz yerimizde duralımAcaba biz burayı hamislere bırakıp gitsekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?