Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem abla sozlesmesi bitmesine 13 ay kaldi tabi 5 6 ay once pek icimden gelmiyodu ama insan bekledikce umitsizlige kapiliyor artik olsunda evimizi aldigimizda ele avuca gelir ben rahat ederim napayim 2 sene oldu milletin diline dustuk vallaha demedik laf kalmadi ne pis zihniyetliler bende 2 aydir istiyordum ve esimin ne kadar istedigini farkettim doktora falan gittik iste bide ben demir hapi d vitamini folikasit ve gynositol kullaniyodum buda yumurtaliklarimin uzun sure yumurtlamasi icin bide ankaradaydim son 1 ay boyunca 3 gun babannemde 2 gun anneannemgilde kaldim duzensizligin icinde kayboldum resmen 1bucuk 2 ay icinde aldim geri kilolari yoksa hemen hemen koruyordum kilolari 108i gorunce hemen panikleyip adam akilli yiyordum ama iste bide doktora git orda burda derken aldim basimi gittim. Habinar North River dediginiz gibi diyetisyene gidecem ve kendimde artik dur diyecem eliptik bisiklet almistim ankaraya gtmeden once oda var karda sogukta sporumu eksik etmeyecem yani insalyanirabbim bi yoluna koyar artik herseyin olumlu tarafindan bakmayi deneyecem

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm

güzel menü beğendim ben

canım eliptik ilk etapta doğru değil hamilelikte yürüyüş daha iyi

güzel menü beğendim ben

canım eliptik ilk etapta doğru değil hamilelikte yürüyüş daha iyi
Yavas yavas yapiyim diyorum ya bilmiyorum hic yapmamaktan gene iyi disari ayaz sinuzit var bas agrisi yapiyo ruzgar ve soguk napacam pek bilemiyorum yurumeye calisacam atki falan dolarim artik

Menüm
sabah 9.30
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Bol salatalık ve dereotu

Ara (saati tam hatırlayamıyorum)
bir orta boy muz
Yeşil çay

Öğle 3.30
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık taze fasulye
1 küçük dilim mango

Akşam 6.30
Peynirli havuç- marul salatası
1 dilim ekmek

Su 8-9 bardak (tam sayamadım, yarın daha dikkat edeceğim)

Spor 45 dakika yürüyüş 40 puan Pnrrr-12

Yeşil çayı kafeinsiz olanından içtim, o da metabolizmayı hızlandırır mı acaba, bilgisi olan var mı?

Eveeet, herkese selamlar...
Muhtemelen yattınız, üç saat fark da çok yaaa.. Kendi adıma güzel bir gün oldu diyet açısından, bacağımda bir ağrı var nedense o yüzden kondisyon bisikletini kullanmadım ama normal tempo yürüdüm. Hava baya soğuktu ama çok iyi geldi yürüyüş. Keşke hergün çıkabilsem. Malesef gün içinde yazdıklarınıza göz gezdirdim ama cevap yazamadım. Yarından itibaren daha erken saatlerde aktif olmaya çalışayım. Çünkü grup baya aktif maşallah. Şimdi geçmiş yapayım

04.12.pazartesi

Kahvaltıdan önce
1 TK keçiboynuzu pekmezi +polen

10.30
2 yumurta az süt, 2 kș kepek le krep
Peynir
Maydanoz

Ara
3 hurma 6 badem

17.00
1 tb yesillikli kineo kısıri
Yoğurtlu kereviz havuç salatası (çiğ)
Yarım bar. Ayran

Su 2 lt
Spor 1 mil leslie

15*3=45 puan
Pnrrr-12

güzel tatlim

Ben yine nöbetçi negmfes alamıyor bir saat içinde uyanıp duruyor
ne oldu gripmi oldu cnm

Benim menü
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 yumurtadan Omlet
Örgü peyniri
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19.00
1 porsiyon döner eti
Salata
Ayran 1 bardak
Su 2 lt
güzel seydam

Başlangıç için çok çok güzel cnm
Hadi inş böyle devam etsin

Ah canım yaa ne kötü olmuş, okurken benim içim acıdı, seni düşünemiyorum. Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. İyi aklıma getirdin, ben de çocuklara okumayı son zamanlarda ihmal ettim. Hepimiz dikkat edelim.
Günaydın 9. Takımın aZimli kızları
Sizin için bol kilo vermeli benim içinde en azından almadigim bir hafta olsun
Yani bence sen de ver az da olsa. Bana kızımda diyetisyen öyle bir liste vermişti ki normal zamandaki diyetisyen listelerimden bile azdı. Depolar dolu olunca bebeğe de birşey olmaz merak etme.
Bak yaa yine hızlı başladı bu hatun Ödem filan diyoruz da benim hatırladığım sen bu hız hedefe kadar gitmiştin.
kilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
hiç merak etme tatlım, ben oğluma hamileyken son ay neredeyse haftada bir kilo vermiştim. çok şükür oğlum normal kilo da doğdu. Endişe, stres daha zarar, kendini rahatlat.
Memnun oldum Pınarcığım. Bebeğin de hayırlı olsun. İnşallah çok dikkatli bir hamilelik geçirir ve şu anki halinden en az beş altı kilo az doğuma gidersin.
Edibe12 edibe hoşgeldin canım
İngiltereye yerleştinmi hayat nasıl gidiyor
Kilo vermişsin devamı gelir inş.
Yerleştik çok şükür. Hayat telaşı çoluk çocuk koşturmacası her yerde aynı. Yanlış gördün galiba kilo aldım malesef. Geçen yıl 94 ile başlayıp 85.7 ile izne ayrılmıştım. Bir ara 98'e kadar çıktım. Şimdi 95'im. Öncelikle acil 10 kiloyu vermem lazım. Hala motivasyon pantolonum beni bekliyor

Bildirim yapıp gecmise öyle devam edeyim
Cuma 102.3
Bugün 101
Fark - 1.3
Kaptana yakışır, efsane bir sonuç. Cuma'ya kadar katlanarak artar umarım.
Çok sık uyandı abla da ben çok fenayım ishal mide bulantısı kusma baş ağrısı halsizlik kv gitti Sinopta
Allah ailece hepinize şifa versin, tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Hele bebeği mutlaka doktora götür bence.
Allah kabul etsin Zeynep. Ben de kısa günlerde borçlarımı tutayım diyordum ama aç kalmaktan korktuğum için tutamadım daha hiç
45 dk eliptigimi yaptım geldim kendime sözüm var bir ay boyunca aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamak yok ve haftada 5 gün en az 500 calori yakacagim hemen geçmiş yapmalıyım
Aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamayayım kısmı benim de duygularıma tercüman olmuş.
Ah arkadaşım ben de öyle yapıyorum bazen ama yanlış, tevekkül etmek lazım. Yoksa istediğimiz kadar endişe edelim elimizden ne gelir, hepsi Allah'a emanet.
Abla ya suan 115.2 yim toimkarnina tartildim sabah aklimdan cikti valla bnde 1 saat once tartildim 106 107ydim enson 9 kilo aldim yani
Hayırlı olsun İrem, artık bebeğin için daha dikkatli beslenmelisin. Habinar 'ın dediği gibi ben de gebelik şekerinden çektim, aman diyeyim şekeri olabildiğince azalt şimdiden.
Çok acı... Aile içi kırgınlıklar, küslükler keşke hiç olmasa ....
Menümü yazayım arkadaşlar
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
Salata
1 dilim ekmek tam tahilli
Ara
1 fitre kahve
Öğle
Ispanak yogurt
Yulaf kepeği
Ara
2 aktivia
Akşam
Ebe gümeci
Yogurt
1lt su
Merhaba Eylem, menün güzel bence. Sana yulaf kepeğini soracaktım, öyle yoğurtlu ıspanağa serpip yiyor musun? Yoksa karıştırıp yemeden önce biraz beklemek mi gerekiyor?
Çok güzel North River , ne güzel ekmek yok. Ben iki dilim yedim o bile az geldi. Pirinçsiz pırasayı da hiç denemedim.

Bulguru ben de üç kaşık yiyecektim, o dördüncüyü nasıl koydum hatırlamıyorum
Sütlacı daha erken saatte yeseydin keşke.
Güzel Pınarcığım, yoğurtlu patlıcan kızartma değil di mi?

Ben yine nöbetçi negmfes alamıyor bir saat içinde uyanıp duruyor
Tüh ya zaten uykusuzdun. Şöyle göğsüne vicks sürsen fayda eder mi acaba?
Çok başarılı Mefkurem . Diyet demek aynı şeyleri yemekten kendini bıktırmak demek değil. Ne güzel değişik bir menü olmuş. Ben bazen o hatayı yapıp çabuk sıkılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…