- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.301
Hesapladim abla 140 p yazdim.yaMenu güzelde cnm niye kaysilar akşama kalıyor sabah kalkınca yesene
Bide yarından itibaren bulgur vs. Olmasin
Salata yogurt harici hepsi karbon olmuş Zeynep
Spor puanınızı hesaplayıp yazın
Cevabini biliyon bence :) ))Sagol abla hayirlisi haber ederm tabipeki ben hamileysem listeye giremiycemmi
Hakkınızda hayırlısı olsun cnmMefkurem abla sozlesmesi bitmesine 13 ay kaldi tabi 5 6 ay once pek icimden gelmiyodu ama insan bekledikce umitsizlige kapiliyor artik olsunda evimizi aldigimizda ele avuca gelir ben rahat ederim napayim 2 sene oldu milletin diline dustuk vallaha demedik laf kalmadi ne pis zihniyetliler bende 2 aydir istiyordum ve esimin ne kadar istedigini farkettim doktora falan gittik iste bide ben demir hapi d vitamini folikasit ve gynositol kullaniyodum buda yumurtaliklarimin uzun sure yumurtlamasi icin bide ankaradaydim son 1 ay boyunca 3 gun babannemde 2 gun anneannemgilde kaldim duzensizligin icinde kayboldum resmen 1bucuk 2 ay icinde aldim geri kilolari yoksa hemen hemen koruyordum kilolari 108i gorunce hemen panikleyip adam akilli yiyordum ama iste bide doktora git orda burda derken aldim basimi gittim. Habinar North River dediginiz gibi diyetisyene gidecem ve kendimde artik dur diyecem eliptik bisiklet almistim ankaraya gtmeden once oda var karda sogukta sporumu eksik etmeyecem yani insalyanirabbim bi yoluna koyar artik herseyin olumlu tarafindan bakmayi deneyecem
O zaman hedefini yüksek tutarız erken mezun olursun2 hafta bari gireydim
güzel menü beğendim benMenu
Kahvalti 10:00
2 dilim ekmek, 2 dilim kasar
1kk peynir, 4zeytin, 1ck salca
Yarim domates
Ara 14:00
1 cb sut, 2ceviz, 1muz, 3yk yulaf ezmesi, 1tk bal, 1ck keten tohumu (hepsini 1 kase karisdirdim yedim)
Ara 17:00
1 yesil elma
Aksam 18:30
2 kepce Karnibahar corbasi
1 kepce bamye yemegi
1 kase salata ve
3yk kadar yogurtlu patlican
2lt Su
Spor yok
canım eliptik ilk etapta doğru değil hamilelikte yürüyüş daha iyiMefkurem abla sozlesmesi bitmesine 13 ay kaldi tabi 5 6 ay once pek icimden gelmiyodu ama insan bekledikce umitsizlige kapiliyor artik olsunda evimizi aldigimizda ele avuca gelir ben rahat ederim napayim 2 sene oldu milletin diline dustuk vallaha demedik laf kalmadi ne pis zihniyetliler bende 2 aydir istiyordum ve esimin ne kadar istedigini farkettim doktora falan gittik iste bide ben demir hapi d vitamini folikasit ve gynositol kullaniyodum buda yumurtaliklarimin uzun sure yumurtlamasi icin bide ankaradaydim son 1 ay boyunca 3 gun babannemde 2 gun anneannemgilde kaldim duzensizligin icinde kayboldum resmen 1bucuk 2 ay icinde aldim geri kilolari yoksa hemen hemen koruyordum kilolari 108i gorunce hemen panikleyip adam akilli yiyordum ama iste bide doktora git orda burda derken aldim basimi gittim. Habinar North River dediginiz gibi diyetisyene gidecem ve kendimde artik dur diyecem eliptik bisiklet almistim ankaraya gtmeden once oda var karda sogukta sporumu eksik etmeyecem yani insalyanirabbim bi yoluna koyar artik herseyin olumlu tarafindan bakmayi deneyecem
Benimde oda soguk hep burnum tikanir karbonatli ilik su yapiyorum burnumu yikayip snra genzime cekip tukuruyorum cok guzel aciyor denemediysen dene cok faydasi oluyoBen yine nöbetçi negmfes alamıyor bir saat içinde uyanıp duruyor
Yavas yavas yapiyim diyorum ya bilmiyorum hic yapmamaktan gene iyi disari ayaz sinuzit var bas agrisi yapiyo ruzgar ve soguk napacam pek bilemiyorum yurumeye calisacam atki falan dolarim artikgüzel menü beğendim ben
canım eliptik ilk etapta doğru değil hamilelikte yürüyüş daha iyi
güzel tatlimMenu
Yarim domates
1 cb sut, 2ceviz, 1muz, 3yk yulaf ezmesi, 1tk bal, 1ck keten tohumu (hepsini 1 kase karisdirdim yedim)
1 yesil elma
1 kepce bamye yemegi
1 kase salata ve
2lt Su
Spor yok
ne oldu gripmi oldu cnmBen yine nöbetçi negmfes alamıyor bir saat içinde uyanıp duruyor
güzel seydamBenim menü
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 yumurtadan Omlet
Örgü peyniri
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19.00
1 porsiyon döner eti
Salata
Ayran 1 bardak
Su 2 lt
Başlangıç için çok çok güzel cnmMenüm
sabah 9.30
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Bol salatalık ve dereotu
Ara (saati tam hatırlayamıyorum)
bir orta boy muz
Yeşil çay
Öğle 3.30
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık taze fasulye
1 küçük dilim mango
Akşam 6.30
Peynirli havuç- marul salatası
1 dilim ekmek
Su 8-9 bardak (tam sayamadım, yarın daha dikkat edeceğim)
Spor 45 dakika yürüyüş 40 puanPnrrr-12
Yeşil çayı kafeinsiz olanından içtim, o da metabolizmayı hızlandırır mı acaba, bilgisi olan var mı?
Ah canım yaa ne kötü olmuş, okurken benim içim acıdı, seni düşünemiyorum. Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. İyi aklıma getirdin, ben de çocuklara okumayı son zamanlarda ihmal ettim. Hepimiz dikkat edelim.Slm kızlar ben hiç uyumadım kuzey grip oluyor ama sorun bu değil birden bı hapsurdu burnündan öylece kan geldi damar çatlamistir çocuklarin hassas desemde
kafanı bir yere vurdun mu diye sordum evet peteğe vurdum dedi(ki şiddetli Bursa aglardi hiç aglamadi ) birde midem bulanıyor deyince evham yapıp takipte kaldım zaten kendiside mızir mızir hic uyumadı
Biraz önce sordum mide bulantısı yok hiçbir yeri agrimiyor
Sonuç yine nazar değdi bence bu çocuğa ne zaman nazar değer o zaman böyle mızir mızir konuşup durur
Gözümden değil tüm hücrelerimden uyku akıyor
Yani bence sen de ver az da olsa. Bana kızımda diyetisyen öyle bir liste vermişti ki normal zamandaki diyetisyen listelerimden bile azdı. Depolar dolu olunca bebeğe de birşey olmaz merak etme.Günaydın 9. Takımın aZimli kızları
Sizin için bol kilo vermeli benim içinde en azından almadigim bir hafta olsun
Bak yaa yine hızlı başladı bu hatunEvveet süper ve enerjik dolu bir güne başlıyoruz,
Tartıyla barıştım da biraz bu sabah ayıptır söylemesi
82,3 olan cuma kilom
80,9 oldu
Hehheyyt
Ylnız neden bu kadar ani iniş çıkışlar anlamış değilim
hiç merak etme tatlım, ben oğluma hamileyken son ay neredeyse haftada bir kilo vermiştim. çok şükür oğlum normal kilo da doğdu. Endişe, stres daha zarar, kendini rahatlat.kilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Memnun oldum Pınarcığım. Bebeğin de hayırlı olsun. İnşallah çok dikkatli bir hamilelik geçirir ve şu anki halinden en az beş altı kilo az doğuma gidersin.Hosgeldin cnm biz tanismiyoruz sanirim ben pinar 25 yasindaym 2bucuk senelik evliyim calismiyorum evde pinekliyorum
1 sene once falan katildm buraya baya iyide kilo verdm 80 den 65 kadar (baslangicim 91 idi 80e kadar kendim vermistim) sonra biraz geri aldim bu sefer hedefide dusurdum insallah hepberaber veririz kilolari
Yerleştik çok şükür. Hayat telaşı çoluk çocuk koşturmacası her yerde aynı. Yanlış gördün galiba kilo aldım malesef. Geçen yıl 94 ile başlayıp 85.7 ile izne ayrılmıştım. Bir ara 98'e kadar çıktım. Şimdi 95'im. Öncelikle acil 10 kiloyu vermem lazım. Hala motivasyon pantolonum beni bekliyorEdibe12 edibe hoşgeldin canım
İngiltereye yerleştinmi hayat nasıl gidiyor
Kilo vermişsin devamı gelir inş.
Kaptana yakışır, efsane bir sonuç. Cuma'ya kadar katlanarak artar umarım.Bildirim yapıp gecmise öyle devam edeyim
Cuma 102.3
Bugün 101
Fark - 1.3
Allah ailece hepinize şifa versin, tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Hele bebeği mutlaka doktora götür bence.Çok sık uyandı abla da ben çok fenayım ishal mide bulantısı kusma baş ağrısı halsizlik kv gitti Sinopta
Allah kabul etsin Zeynep. Ben de kısa günlerde borçlarımı tutayım diyordum ama aç kalmaktan korktuğum için tutamadım daha hiçMerhaba hanimlar sabah gec kalktim.hemen oglusa kahvalti yaptirip dışarı ciktim hava guzelken islerimi hallettim şükür bayada yürüdüm. Gece sahura da kalkamadim sahursuz niyetlendim bende gunler kisa diye. Bu hafta bol eksili olur insallah
Aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamayayım kısmı benim de duygularıma tercüman olmuş.45 dk eliptigimi yaptım geldim kendime sözüm var bir ay boyunca aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamak yok ve haftada 5 gün en az 500 calori yakacagim hemen geçmiş yapmalıyım
Ah arkadaşım ben de öyle yapıyorum bazen ama yanlış, tevekkül etmek lazım. Yoksa istediğimiz kadar endişe edelim elimizden ne gelir, hepsi Allah'a emanet.Aynen öyle. Kaç gece dinledim nefesini. Ateşini nefesinden anlarım solunum hızından o kadar çok takip ettim. Bu kadar endişeli olduğunu bilseydim hızlandırırdım dedi. Rabbim ilk önce sağlık versin ve kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemesin bir de kimseyi evladı ile sınamasın.
Kuzunu da sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun İrem, artık bebeğin için daha dikkatli beslenmelisin.Abla ya suan 115.2 yim toimkarnina tartildim sabah aklimdan cikti valla bnde 1 saat once tartildim 106 107ydim enson 9 kilo aldim yani
Çok acı... Aile içi kırgınlıklar, küslükler keşke hiç olmasa ....Bende şimdi şimdi gülüyorum. Baba benim için sadece bir kelime...
Kızıma haksızlık yaptılar diye eşimn ailesini sildim hepten görüşmüyorum evlat başka bişeymiş ya bizimkiler çok ayırdı kız çocuğu diye ah ah neyse..
Merhaba Eylem, menün güzel bence. Sana yulaf kepeğini soracaktım, öyle yoğurtlu ıspanağa serpip yiyor musun? Yoksa karıştırıp yemeden önce biraz beklemek mi gerekiyor?Menümü yazayım arkadaşlar
Sabah 09.00
2 yumurta
2 ceviz
Salata
1 dilim ekmek tam tahilli
Ara
1 fitre kahve
Öğle
Ispanak yogurt
Yulaf kepeği
Ara
2 aktivia
Akşam
Ebe gümeci
Yogurt
1lt su
Çok güzelMenüm
Sabah (11:00)
1 yumurtadan omlet
Domates
4 top peynir parmak kadar cecil
2 zeytin
Ara(16:00)
1 kupa 1 parmak sütlü kahve
3 ceviz
2 tane tam buğday bisküvi
Akşam (18:30)
1 kepçe mercimek çorbası
4 tane kanat
Salata
2 YK pırasa (pirincsiz)
2 kare bitter evdekiler tatlı yiyordu bende böyle bastirdim
Su: 2 oldu şimdilik spor : 45 dk eliptikPnrrr-12 180 puan
Bulguru ben de üç kaşık yiyecektim, o dördüncüyü nasıl koydum hatırlamıyorumMenüm
Sabah 11 2 dl çavdar ekmeği ile beyaz peynirli domatesli tost
Öğlen 14:30
1/2 kefir
Akşam 19
2-3 parça tavuk
3 kaşık bulgur
1 kase kadar buharda brokoli yoğurtlu
21:00 da
4-5 kuru kayısı 3 yarım ceviz
Su 2 litre
Spor 1 saat cardioplatesPnrrr-12
Sütlacı daha erken saatte yeseydin keşke.
Güzel Pınarcığım, yoğurtlu patlıcan kızartma değil di mi?Menu
Yarim domates
1 yesil elma
1 kepce bamye yemegi
1 kase salata ve
2lt Su
Spor yok
Tüh ya zaten uykusuzdun. Şöyle göğsüne vicks sürsen fayda eder mi acaba?Ben yine nöbetçi negmfes alamıyor bir saat içinde uyanıp duruyor
Çok başarılı04.12.pazartesi
Kahvaltıdan önce
1 TK keçiboynuzu pekmezi +polen
10.30
2 yumurta az süt, 2 kș kepek le krep
Peynir
Maydanoz
Ara
3 hurma 6 badem
17.00
1 tb yesillikli kineo kısıri
Yoğurtlu kereviz havuç salatası (çiğ)
Yarım bar. Ayran
Su 2 lt
Spor 1 mil leslie
15*3=45 puan
Pnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?