- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.321
Yine sorumluluk sahibi edibem o kadar mesaj okuyup cevap yazmışsizi gece gece mesaja boğdum kaçıyorum. atladığım menüler, mesajlar varsa affola. Yarın iş açısından yoğun bir gün benim için. Yine de uğramaya çalışacağım.
Hepinize tatlı rüyalar
Oy kıyamam yaBen yine nöbetçi negmfes alamıyor bir saat içinde uyanıp duruyor
götürdüm tatlım ikisinide çarşamba tekrar kontrole gidicezKaptana yakışır, efsane bir sonuç. Cuma'ya kadar katlanarak artar umarım.
Allah ailece hepinize şifa versin, tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Hele bebeği mutlaka doktora götür bence.
Allah kabul etsin Zeynep. Ben de kısa günlerde borçlarımı tutayım diyordum ama aç kalmaktan korktuğum için tutamadım daha hiç
Aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamayayım kısmı benim de duygularıma tercüman olmuş.
Ah arkadaşım ben de öyle yapıyorum bazen ama yanlış, tevekkül etmek lazım. Yoksa istediğimiz kadar endişe edelim elimizden ne gelir, hepsi Allah'a emanet.
Hayırlı olsun İrem, artık bebeğin için daha dikkatli beslenmelisin. @Habinar 'ın dediği gibi ben de gebelik şekerinden çektim, aman diyeyim şekeri olabildiğince azalt şimdiden.
Çok acı... Aile içi kırgınlıklar, küslükler keşke hiç olmasa ....
Merhaba Eylem, menün güzel bence. Sana yulaf kepeğini soracaktım, öyle yoğurtlu ıspanağa serpip yiyor musun? Yoksa karıştırıp yemeden önce biraz beklemek mi gerekiyor?
Çok güzel @nanekekik, ne güzel ekmek yok. Ben iki dilim yedim o bile az geldi. Pirinçsiz pırasayı da hiç denemedim.
Bulguru ben de üç kaşık yiyecektim, o dördüncüyü nasıl koydum hatırlamıyorum
Sütlacı daha erken saatte yeseydin keşke.
Güzel Pınarcığım, yoğurtlu patlıcan kızartma değil di mi?
edibem dikkat etmeye çalışıyorum artık keşke müthiş bir irade ile uygulayıp zayiflayabilsem amma çok kasamiyorum nedenseAh canım yaa ne kötü olmuş, okurken benim içim acıdı, seni düşünemiyorum. Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. İyi aklıma getirdin, ben de çocuklara okumayı son zamanlarda ihmal ettim. Hepimiz dikkat edelim.
Yani bence sen de ver az da olsa. Bana kızımda diyetisyen öyle bir liste vermişti ki normal zamandaki diyetisyen listelerimden bile azdı. Depolar dolu olunca bebeğe de birşey olmaz merak etme.
Bak yaa yine hızlı başladı bu hatunÖdem filan diyoruz da benim hatırladığım sen bu hız hedefe kadar gitmiştin.
hiç merak etme tatlım, ben oğluma hamileyken son ay neredeyse haftada bir kilo vermiştim. çok şükür oğlum normal kilo da doğdu. Endişe, stres daha zarar, kendini rahatlat.
Memnun oldum Pınarcığım. Bebeğin de hayırlı olsun. İnşallah çok dikkatli bir hamilelik geçirir ve şu anki halinden en az beş altı kilo az doğuma gidersin.
Yerleştik çok şükür. Hayat telaşı çoluk çocuk koşturmacası her yerde aynı. Yanlış gördün galiba kilo aldım malesef. Geçen yıl 94 ile başlayıp 85.7 ile izne ayrılmıştım. Bir ara 98'e kadar çıktım. Şimdi 95'im. Öncelikle acil 10 kiloyu vermem lazım. Hala motivasyon pantolonum beni bekliyor
Canim büyük ihtimal hamilesin benim tetsimde senun gibu cikmisti ben 113 ile hamile kaldım ve dogumdan hemen sonra 105 idim kilo verdim hamilelikte . Seninde en fazla 6 ile 7 kilo alman lazim..gunaydin kizlarEdibe12 evet haklisiniz biraz once bir daha test yaptim oda tam koyu cikmadi ama hafif silikti hazirlanip saglik ocagina gtcem biraz grip gibiyim doktor beni bide diyetistene yonlendirsin daha cok erken belkide 2 haftalik sekeri meyvelerden alirsam yeter insallah incir hurma muz bunlardan karsilarim sekeri ve unu cikarcam hayatimdan tabi tuzuda tuzsuz beslenmeye gayret gostericem midemde bulanmalar var canim hicbisey istemiyor mutluluktanda olabilir kilo falan hepsi verilir sukur rabbim bana nasip etti ya gerisi kolay benim azmime bagli sukurler olsun rabbim tum istiyen kullarina nasip etsin insallah
Benim aldığım top şeklinde onu yoğurda ekleyip hemen yiyorumKaptana yakışır, efsane bir sonuç. Cuma'ya kadar katlanarak artar umarım.
Allah ailece hepinize şifa versin, tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Hele bebeği mutlaka doktora götür bence.
Allah kabul etsin Zeynep. Ben de kısa günlerde borçlarımı tutayım diyordum ama aç kalmaktan korktuğum için tutamadım daha hiç
Aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamayayım kısmı benim de duygularıma tercüman olmuş.
Ah arkadaşım ben de öyle yapıyorum bazen ama yanlış, tevekkül etmek lazım. Yoksa istediğimiz kadar endişe edelim elimizden ne gelir, hepsi Allah'a emanet.
Hayırlı olsun İrem, artık bebeğin için daha dikkatli beslenmelisin. @Habinar 'ın dediği gibi ben de gebelik şekerinden çektim, aman diyeyim şekeri olabildiğince azalt şimdiden.
Çok acı... Aile içi kırgınlıklar, küslükler keşke hiç olmasa ....
Merhaba Eylem, menün güzel bence. Sana yulaf kepeğini soracaktım, öyle yoğurtlu ıspanağa serpip yiyor musun? Yoksa karıştırıp yemeden önce biraz beklemek mi gerekiyor?
Çok güzel @nanekekik, ne güzel ekmek yok. Ben iki dilim yedim o bile az geldi. Pirinçsiz pırasayı da hiç denemedim.
Bulguru ben de üç kaşık yiyecektim, o dördüncüyü nasıl koydum hatırlamıyorum
Sütlacı daha erken saatte yeseydin keşke.
Güzel Pınarcığım, yoğurtlu patlıcan kızartma değil di mi?
Evet uymaya çalışıyorum listeye elimden geldiği kadar sadece su da sıkıntı var.Listeni tam uyguluyomusun cnm
Su hariç güzel görünüyor
Hakkinda hayırlısı olsun cnm
Hamile olsanda diyetisyene gitsen iyiiolur
Kilo vermen lazım
Hani istemiyodun nasıl ikna oldun
Sartlariniz degistimi
bende değilim :)) ama burdan gitsekmi acaba :))) hamisler basıyor burayı :))
gayet güzel tatlım
Yalnız cukolar akşama kalmasa iyi olur
sabaha 1 yumurta
Akşamda Salata eklesen daha guzel olurdu tatlım
ayyy Hadi hayırlısı cnm sabah haberlerini bekliyoruz
güzel görünüyor tatlım
Ama takımda devam etmek istiyorsan daha fazla paylaşım yapman lazım
Hayırlı olsun cnm hep eksiler göstersin
Sendemi iki öğünlü besleniyorsunBenim menü
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 yumurtadan Omlet
Örgü peyniri
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19.00
1 porsiyon döner eti
Salata
Ayran 1 bardak
Su 2 lt
Ben çok beğendim04.12.pazartesi
Kahvaltıdan önce
1 TK keçiboynuzu pekmezi +polen
10.30
2 yumurta az süt, 2 kș kepek le krep
Peynir
Maydanoz
Ara
3 hurma 6 badem
17.00
1 tb yesillikli kineo kısıri
Yoğurtlu kereviz havuç salatası (çiğ)
Yarım bar. Ayran
Su 2 lt
Spor 1 mil leslie
15*3=45 puan
@Pnrrr-20
Ben beğendim ama sabah ve öğle yemeği arası çok uzun sadece bir muz yemissin meyvenin yanında çaydan ziyade yogurt yeseydin hiç olmazsa şekerini dengelerdin ama yine de güzel olmuşMenüm
sabah 9.30
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Bol salatalık ve dereotu
Ara (saati tam hatırlayamıyorum)
bir orta boy muz
Yeşil çay
Öğle 3.30
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık taze fasulye
1 küçük dilim mango
Akşam 6.30
Peynirli havuç- marul salatası
1 dilim ekmek
Su 8-9 bardak (tam sayamadım, yarın daha dikkat edeceğim)
Spor 45 dakika yürüyüş 40 puan @Pnrrr-20
Yeşil çayı kafeinsiz olanından içtim, o da metabolizmayı hızlandırır mı acaba, bilgisi olan var mı?
Zuhal şimdi ben doktora gittim hem kardiyolojiye hem üç hastalıklarına hem de diyetisyene kesinlikle spor yasak dediler bunu neden sana söylüyorum yaşıtiz diye:)) çünkü brnim kalbim 60_65 kilo için kan pompalıyor normalde Üzerind e 40 kilo fazla var o yoruyor kalbimi çok fazla bir da spor tehlikeli kesinlikle onun yerine bizim gibi kilosu fazla olanlar biraz verip sonra spor yapmalıymış. Bana ne zaman yapmaya başlamam gerektiğini söyleyecek doktor bence sen de dikkat et. Sonuçta grupta 40 yas altı çok onlar yapar ama biz dikkat etsek iyi olur derimBugün ikindin cocuklar gelince spor kaldı
Boş geçmemek için en azından 1 mil yapayım dedim bu saatte o kadar oldu
Ben kendime guveniyorum ilk 3 ay guzel bi kilo verirsem son 3 aylarda da aldigim insallah bebegime yarar yeterki saglikli olsun kiloyu veya herhangi biseyi kafama takmiyorum verebilirim cok cok ozenli ve saglikli beslenicem allahin izniyle benim gayretimle ve sizlerin destegiyleCanim büyük ihtimal hamilesin benim tetsimde senun gibu cikmisti ben 113 ile hamile kaldım ve dogumdan hemen sonra 105 idim kilo verdim hamilelikte . Seninde en fazla 6 ile 7 kilo alman lazim..
Evet gerçekten zor oluyor bu kiloda gebelik ama nasipse oluyor sen hiç merak etme. Diyetisyene git düzenli beslen yeter sana yürüyüşünü ihmal etme o kadar :)Mefkurem abla sozlesmesi bitmesine 13 ay kaldi tabi 5 6 ay once pek icimden gelmiyodu ama insan bekledikce umitsizlige kapiliyor artik olsunda evimizi aldigimizda ele avuca gelir ben rahat ederim napayim 2 sene oldu milletin diline dustuk vallaha demedik laf kalmadi ne pis zihniyetliler bende 2 aydir istiyordum ve esimin ne kadar istedigini farkettim doktora falan gittik iste bide ben demir hapi d vitamini folikasit ve gynositol kullaniyodum buda yumurtaliklarimin uzun sure yumurtlamasi icin bide ankaradaydim son 1 ay boyunca 3 gun babannemde 2 gun anneannemgilde kaldim duzensizligin icinde kayboldum resmen 1bucuk 2 ay icinde aldim geri kilolari yoksa hemen hemen koruyordum kilolari 108i gorunce hemen panikleyip adam akilli yiyordum ama iste bide doktora git orda burda derken aldim basimi gittim. @Habinar @nanekekik dediginiz gibi diyetisyene gidecem ve kendimde artik dur diyecem eliptik bisiklet almistim ankaraya gtmeden once oda var karda sogukta sporumu eksik etmeyecem yani insalyanirabbim bi yoluna koyar artik herseyin olumlu tarafindan bakmayi deneyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?