Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sizi gece gece mesaja boğdum kaçıyorum. atladığım menüler, mesajlar varsa affola. Yarın iş açısından yoğun bir gün benim için. Yine de uğramaya çalışacağım.
Hepinize tatlı rüyalar
Yine sorumluluk sahibi edibem o kadar mesaj okuyup cevap yazmış

Calisiyomusun cnm sen

Ben yine nöbetçi negmfes alamıyor bir saat içinde uyanıp duruyor
Oy kıyamam ya tez zamanda düzelir inşallah kuzum
götürdüm tatlım ikisinide çarşamba tekrar kontrole gidicez

edibem dikkat etmeye çalışıyorum artık keşke müthiş bir irade ile uygulayıp zayiflayabilsem amma çok kasamiyorum nedense
Genede elimden gelini yapicam 100 görmemek için mücadele edicem

gunaydin kizlar Edibe12 evet haklisiniz biraz once bir daha test yaptim oda tam koyu cikmadi ama hafif silikti hazirlanip saglik ocagina gtcem biraz grip gibiyim doktor beni bide diyetistene yonlendirsin daha cok erken belkide 2 haftalik sekeri meyvelerden alirsam yeter insallah incir hurma muz bunlardan karsilarim sekeri ve unu cikarcam hayatimdan tabi tuzuda tuzsuz beslenmeye gayret gostericem midemde bulanmalar var canim hicbisey istemiyor mutluluktanda olabilir kilo falan hepsi verilir sukur rabbim bana nasip etti ya gerisi kolay benim azmime bagli sukurler olsun rabbim tum istiyen kullarina nasip etsin insallah

Canim büyük ihtimal hamilesin benim tetsimde senun gibu cikmisti ben 113 ile hamile kaldım ve dogumdan hemen sonra 105 idim kilo verdim hamilelikte . Seninde en fazla 6 ile 7 kilo alman lazim..

Benim aldığım top şeklinde onu yoğurda ekleyip hemen yiyorum

Evet uymaya çalışıyorum listeye elimden geldiği kadar sadece su da sıkıntı var.

Bu ne orucu ? Merak ettim

Ben çok beğendim

Ben beğendim ama sabah ve öğle yemeği arası çok uzun sadece bir muz yemissin meyvenin yanında çaydan ziyade yogurt yeseydin hiç olmazsa şekerini dengelerdin ama yine de güzel olmuş

Bugün ikindin cocuklar gelince spor kaldı
Boş geçmemek için en azından 1 mil yapayım dedim bu saatte o kadar oldu
Zuhal şimdi ben doktora gittim hem kardiyolojiye hem üç hastalıklarına hem de diyetisyene kesinlikle spor yasak dediler bunu neden sana söylüyorum yaşıtiz diye:)) çünkü brnim kalbim 60_65 kilo için kan pompalıyor normalde Üzerind e 40 kilo fazla var o yoruyor kalbimi çok fazla bir da spor tehlikeli kesinlikle onun yerine bizim gibi kilosu fazla olanlar biraz verip sonra spor yapmalıymış. Bana ne zaman yapmaya başlamam gerektiğini söyleyecek doktor bence sen de dikkat et. Sonuçta grupta 40 yas altı çok onlar yapar ama biz dikkat etsek iyi olur derim

Canim büyük ihtimal hamilesin benim tetsimde senun gibu cikmisti ben 113 ile hamile kaldım ve dogumdan hemen sonra 105 idim kilo verdim hamilelikte . Seninde en fazla 6 ile 7 kilo alman lazim..
Ben kendime guveniyorum ilk 3 ay guzel bi kilo verirsem son 3 aylarda da aldigim insallah bebegime yarar yeterki saglikli olsun kiloyu veya herhangi biseyi kafama takmiyorum verebilirim cok cok ozenli ve saglikli beslenicem allahin izniyle benim gayretimle ve sizlerin destegiyle

Evet gerçekten zor oluyor bu kiloda gebelik ama nasipse oluyor sen hiç merak etme. Diyetisyene git düzenli beslen yeter sana yürüyüşünü ihmal etme o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…