- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.341
Çok geçmiş olsun güzelimBen yine nöbetçi negmfes alamıyor bir saat içinde uyanıp duruyor
Rabbim sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin canımevet doğru canım azıcık fazla yiyeyim midemin şişliğinden oturamıyorum kalkamıyorum dolayısıyla çok yiyemiyorum belki o etkiliyordur.
kızım da yaşadığımız sağlık problemi beni çok korkutuyor şu an, zaten vitamin eksikliğim had safhada doktorum çok endişeli bebeği etkileyecek diye o yüzden ben de panik haldeyim belirsizlik mahvetti beni
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Yaaa gerçekten bütün kızlar gebe biz burda fazlalık oldukAcaba biz burayı hamislere bırakıp gitsekmi
Iyi bu kadar az yemekle doyuyorsunuz gerçekten ben şokMenüm
Sabah 11 2 dl çavdar ekmeği ile beyaz peynirli domatesli tost
Öğlen 14:30
1/2 kefir
Akşam 19
2-3 parça tavuk
3 kaşık bulgur
1 kase kadar buharda brokoli yoğurtlu
21:00 da
4-5 kuru kayısı 3 yarım ceviz
Su 2 litre
Spor 1 saat cardioplatesPnrrr-12
aminn canım sağolasınRabbim sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım
Benimde yavruma böbrek büyük dedi kalbi içinde kardalojiye yönlendirdi ,böbrek zaman içinde normale döneceğini kalbinde rutin bir kontrol olduğunu düşünüyorum
benim çok şükür bi rahatsızlığım yok cnm ana zaten yavaş yavaş baslicamZuhal şimdi ben doktora gittim hem kardiyolojiye hem üç hastalıklarına hem de diyetisyene kesinlikle spor yasak dediler bunu neden sana söylüyorum yaşıtiz diye:)) çünkü brnim kalbim 60_65 kilo için kan pompalıyor normalde Üzerind e 40 kilo fazla var o yoruyor kalbimi çok fazla bir da spor tehlikeli kesinlikle onun yerine bizim gibi kilosu fazla olanlar biraz verip sonra spor yapmalıymış. Bana ne zaman yapmaya başlamam gerektiğini söyleyecek doktor bence sen de dikkat et. Sonuçta grupta 40 yas altı çok onlar yapar ama biz dikkat etsek iyi olur derim
kaç gunun var tatlımBugün gunum var komşularla sabahtan beri temizlikle cebellesiyirum.Allahtan ikramliklari ev sahibi yapmıyor yoksa anam ağlardi valla:)
Yakında 7 ler gelir ins
O zaman hedefini yüksek tutarız erken mezun olursun
Hele bi belli olsunda sonra dusunuruz cnm
Bugün ikindin cocuklar gelince spor kaldı
Boş geçmemek için en azından 1 mil yapayım dedim bu saatte o kadar oldu
Kaptana yakışır, efsane bir sonuç. Cuma'ya kadar katlanarak artar umarım.
Allah ailece hepinize şifa versin, tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Hele bebeği mutlaka doktora götür bence.
Allah kabul etsin Zeynep. Ben de kısa günlerde borçlarımı tutayım diyordum ama aç kalmaktan korktuğum için tutamadım daha hiç
Aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamayayım kısmı benim de duygularıma tercüman olmuş.
Ah arkadaşım ben de öyle yapıyorum bazen ama yanlış, tevekkül etmek lazım. Yoksa istediğimiz kadar endişe edelim elimizden ne gelir, hepsi Allah'a emanet.
Hayırlı olsun İrem, artık bebeğin için daha dikkatli beslenmelisin. @Habinar 'ın dediği gibi ben de gebelik şekerinden çektim, aman diyeyim şekeri olabildiğince azalt şimdiden.
Çok acı... Aile içi kırgınlıklar, küslükler keşke hiç olmasa ....
Merhaba Eylem, menün güzel bence. Sana yulaf kepeğini soracaktım, öyle yoğurtlu ıspanağa serpip yiyor musun? Yoksa karıştırıp yemeden önce biraz beklemek mi gerekiyor?
Çok güzel @nanekekik, ne güzel ekmek yok. Ben iki dilim yedim o bile az geldi. Pirinçsiz pırasayı da hiç denemedim.
Bulguru ben de üç kaşık yiyecektim, o dördüncüyü nasıl koydum hatırlamıyorum
Sütlacı daha erken saatte yeseydin keşke.
Güzel Pınarcığım, yoğurtlu patlıcan kızartma değil di mi?
Yanina bolca salatada ekle cnm 1 dil Ekm. De olurHerkese gunaydinlar . Bugun eksiyi gördüm tartida bakaalim cuma ne kadar gidecek
Şehriye corbasi ve palamut var iftarda insallah .
Takimda hamile kalmayı yasaklicamgünaydınnnnnnnnnnnnnnn 9. takım
bu gün hayırlı haberler bekliyoruz demek pınarım pofidik im bir an önce şu sonuçları alında paylaşın meraktan ablanız çatlamasın takımın geri kalanıyla hadi hayırlısı
evet cnm hatirimdaAynen abla bi belli olsun bakalim ama gecende mezun olamamistm icimde kalmisdi mezuniyetime 3 kilo kala kapanmisdi
Aman yarabbimmmm
evet cnm hatirimda
Bende o yüzden dedim
Ne oldu gittinmi
Dönüşümün muhteşem olacağını söylemişmiydim mefkuşummMehlikatun Mehlika hayalet olmayı bırakıp gelsen çok mutlu olacam ciğerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?