- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.361
Bitirdinmi işleriGüzel bir gün bizi bekliyordu sanırımm,
Bu gün ev işine giriştim erkenden, hadi şurasıda hadi burasıda bitsin derken baktım öğlen olmuş))
Neyseki yaptım kahvaltımı şimdi elişimi alırım otururum oh mis ))
Gelene kadar mezun olurum zaten, no piropleemmo relaxxAman yarabbimmmm
Senin 3 dene var zaten bide koca yok içim rahatr
O şampiyonluğa bizde şahitlik edip el ele olsak daha güzel olur sankiDönüşümün muhteşem olacağını söylemişmiydim mefkuşumm
Cuma günü şampiyonluk hedefliyorum da ))
Bi daha dusunmuyirsundur heralde :)Gelene kadar mezun olurum zaten, no piropleemmo relaxx
Memüm çok sadeydi önemsememişim elaam )Bitirdinmi işleri
Ben daha kahvaltı bile yapmadım
Sen dün bisey yemedinmi
Menu yazmadın da
AaaaGittim abla sonuc yarin belli oluyormus tupler labaratuara gidiyomus falan bitmedi cilem
Bugün gunum var komşularla sabahtan beri temizlikle cebellesiyirum.Allahtan ikramliklari ev sahibi yapmıyor yoksa anam ağlardi valla:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnn 9. takım
bu gün hayırlı haberler bekliyoruz demek pınarım pofidik im bir an önce şu sonuçları alında paylaşın meraktan ablanız çatlamasın takımın geri kalanıyla hadi hayırlısı
Güzel bir gün bizi bekliyordu sanırımm,
Bu gün ev işine giriştim erkenden, hadi şurasıda hadi burasıda bitsin derken baktım öğlen olmuş))
Neyseki yaptım kahvaltımı şimdi elişimi alırım otururum oh mis ))
Allah olmayanlara versin amin)Bi daha dusunmuyirsundur heralde :)
Ne zaman geliyodu
Aaaa
Kan testi hemen belli oluyor zannediyodum
MenuyeMemüm çok sadeydi önemsememişim elaam )
Sabah 11
5 sunta piskevit
1 bardak kefir
Akşam 5 gibi
1kase yeşil mercimek
1 kase yoğurt
1,5 lt su
54 dk yürüyüş
Oyyyy baya varmışAllah olmayanlara versin amin)
Ramazana doğru hasret bitecek inşallah
Küçük yer oldugu içindir cnmBende sasirdm Almanyada olsa 2 dkda cikar sonuclar burda 1 şeyi ogrrnmek ne zor ya belkide kucuk saglik ocagi oldugundan bilemiyorm ama ne derlerse desinler oranin yerini tutmuyor hastaneler
normalde 1 saate veriyorlar sonucu canım hayırlı haberler gelsin de varsın 1 gün daha beklensinGunaydin kizlaranca ugruyorum tabiki bugun hemen kalktim saglik ocagina gittim kan verdim ama sonuclar yarin ogleden sonra cikiyormus yani 1 gun daha bekliycem neyse hayirlisi olsun bakalim
Hosgeldinnnn mervecimHerkese merhaba takım yeniden kurulmuş hayırlı olsun kaç kez girdim yazamadan çıktım malum evde iki bebek :) ben tekrar diyet e başladım bu bebeğimde de alerji çıktı maalesef teli elime alabilsem buraya girip takıma dahil olurum ama zor cevapsız çağrılarima bile 2 gün sonra döndüğüm oluyor hala bi düzen oturmadi ablamız kardeşi kıskanıyor ve hala oda emiyor. Bu arada hamilelik te çok kilo almadım şu an 66 kiloyum arada yine yazar kendimi unutturmqm inşallah :)
Hosgeldin canim seni burada görmek çok güzel fazla özletme kendini bu aradaHerkese merhaba takım yeniden kurulmuş hayırlı olsun kaç kez girdim yazamadan çıktım malum evde iki bebek :) ben tekrar diyet e başladım bu bebeğimde de alerji çıktı maalesef teli elime alabilsem buraya girip takıma dahil olurum ama zor cevapsız çağrılarima bile 2 gün sonra döndüğüm oluyor hala bi düzen oturmadi ablamız kardeşi kıskanıyor ve hala oda emiyor. Bu arada hamilelik te çok kilo almadım şu an 66 kiloyum arada yine yazar kendimi unutturmqm inşallah :)
Az sabir cnm.ayyyyyy kızlar yaaa, Allah sağlıkla doğru zamanda bebişimi kucağıma almayı nasip etsin ama bir an önce aktif olarak aranızda yer almak istiyorum
çok heyecanlıyım çok korkuyorum .ünkü doğumun nasıl bişe olduğunu biliyorum artık
ve bir an önce zaman geçsin ve kucağıma alayım istiyorum bebişi
sonra da fit anne olma yoluna gireyim di mi amaaa böyle uzaktan uzaktan kesmiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?