Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bitirdinmi işleri
Ben daha kahvaltı bile yapmadım

Sen dün bisey yemedinmi
Menu yazmadın da

Bugün gunum var komşularla sabahtan beri temizlikle cebellesiyirum.Allahtan ikramliklari ev sahibi yapmıyor yoksa anam ağlardi valla:)

Ohh ne guzelmis oyle toplaniyorsunuz, ahh ah bizim burda yok hic ole ya apartmanda yasitim ve evde olan 2 kisi var okadar gerisi calisiyor veya yok bilmiyorm.
Herkez 1şey yapipmi getiriyor en mantiklisi aslinda hem evi sil toparla hem bisiler hazirla zor olur cnku

Ablaa izin vermiyorlar ogrenelimmm uzuyoda uzuyo neyseki yarin belli olcak insallah

86 rakamını ucundanda olsa gördüm şükür @Pufuduks Pnrrr-12 naptiniz gittiniz mi sağlık ocağına

Gittim cnm ama sonuc yarina malesef

Ohh isler bitmis keyif zamani gelmis senden iyisi yok

Aaaa
Kan testi hemen belli oluyor zannediyodum

Bende sasirdm Almanyada olsa 2 dkda cikar sonuclar burda 1 şeyi ogrrnmek ne zor ya belkide kucuk saglik ocagi oldugundan bilemiyorm ama ne derlerse desinler oranin yerini tutmuyor hastaneler

Memüm çok sadeydi önemsememişim elaam )

Sabah 11
5 sunta piskevit
1 bardak kefir

Akşam 5 gibi
1kase yeşil mercimek
1 kase yoğurt

1,5 lt su
54 dk yürüyüş
Menuye

Gercekten olmamış cnm
Ben 2 öğün yapilmasina karşı degilim
Ama içi dolu, dengeli sağlıklı olmali
Geçen seferde hatirla baş donmelerin olmuştu
Boyle çok kas kaybedersin

Not:artik yeni kural çıktı ne kadar versen de yüzde 4 ten fazlası sayilmiyor

Bende sasirdm Almanyada olsa 2 dkda cikar sonuclar burda 1 şeyi ogrrnmek ne zor ya belkide kucuk saglik ocagi oldugundan bilemiyorm ama ne derlerse desinler oranin yerini tutmuyor hastaneler
Küçük yer oldugu içindir cnm
Benim oğlan hastaneye gitti tr de aynı gün rontgen emar çekip sonucu verdiler
Burda sağlık sektörü iyice kötü oldu
Hiç ilgilenmiyolar orası başka
Bide termin almaya kalksan 3-6 ay sonraya veriyorlar

ayyyyyy kızlar yaaa, Allah sağlıkla doğru zamanda bebişimi kucağıma almayı nasip etsin ama bir an önce aktif olarak aranızda yer almak istiyorum
çok heyecanlıyım çok korkuyorum .ünkü doğumun nasıl bişe olduğunu biliyorum artık
ve bir an önce zaman geçsin ve kucağıma alayım istiyorum bebişi
sonra da fit anne olma yoluna gireyim di mi amaaa böyle uzaktan uzaktan kesmiyor beni

Gunaydin kizlar anca ugruyorum tabiki bugun hemen kalktim saglik ocagina gittim kan verdim ama sonuclar yarin ogleden sonra cikiyormus yani 1 gun daha bekliycem neyse hayirlisi olsun bakalim
normalde 1 saate veriyorlar sonucu canım hayırlı haberler gelsin de varsın 1 gün daha beklensin

Herkese merhaba takım yeniden kurulmuş hayırlı olsun kaç kez girdim yazamadan çıktım malum evde iki bebek :) ben tekrar diyet e başladım bu bebeğimde de alerji çıktı maalesef teli elime alabilsem buraya girip takıma dahil olurum ama zor cevapsız çağrılarima bile 2 gün sonra döndüğüm oluyor hala bi düzen oturmadi ablamız kardeşi kıskanıyor ve hala oda emiyor. Bu arada hamilelik te çok kilo almadım şu an 66 kiloyum arada yine yazar kendimi unutturmqm inşallah :)

Hosgeldinnnn mervecim
Çok kolay gelsin
Masallah kilonda cok iyi
Keşke gelebilsen
Herjesi ayri özlüyorum

Hosgeldin canim seni burada görmek çok güzel fazla özletme kendini bu arada
Allah yardımcın olsun canım iki çocuk gerçekten zormuş ne ev toplanıyor ne bir düzen oluyor henüz ben başaramadım ne kadar aralari senin

Az sabir cnm.
Farkında olmuyiruz ama zaman öyle çabuk geciyorki
Hayırlısıyla bebis gelsin sen kendini bi toparla
Biz baya Bi uzun zaman burdayız zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…