Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hastalıktan değil kilodan dolayıymış fazla olduğu için biraz kilo verdikten sonra spor yapabilirsin dedi tabi sen bilirsin

Az sabir cnm.
Farkında olmuyiruz ama zaman öyle çabuk geciyorki
Hayırlısıyla bebis gelsin sen kendini bi toparla
Biz baya Bi uzun zaman burdayız zaten :)
öyle öyle
hamile olduğumu öğrendiğim eşime söylediğim gün dün gibi ama zaman yaklaştıkça uzaklaşıyor sanki
takımda açıldı ya hele
inşallah gazlı huzursuz bir bebeğim olmaz da rahat rahat sporumla beraber diyetime devam ederim
spora büyük kızımı da dahil edeceğim hatta benden hevesli bıdık her akşam anne spor yapalım diyor (Leslieden bahsediyor, hamilelikten önce yapardım o da bana takılırdı :) )

Bugün planlar ne kizlar
Benim dünkü menü azcık artı getirmis
Evde kineo kisiri, kıymalı lavaş sarma var onlardan yesemmi bilemedim
Aslında akşama karbonsuz olsa daha iyi olur
Valla abla evi toplayıp temizlemeye çalışıyorum ev savaş alanına döndü 1 haftadır hiç bisey yapamadım evi... Götürüyor resmen akşama da Tarhana çorbası kendime de kereviz sotelemeyi düşünüyorum salata ayran yerim herhalde

Hastalıktan değil kilodan dolayıymış fazla olduğu için biraz kilo verdikten sonra spor yapabilirsin dedi tabi sen bilirsin
anladım bitanem
Zaten fazla kiloda eliptik ip atlama gibi sporlar yarardan çok zarar olur kemikleri mahveder
Ama kendini hirpalamadan yapilan yürüyüş kan dolaşımını da faydalı
Bide ben genelde evdeyim çok harejetsizim

ohhh nenguzel bicirik simdiden alışıyor spora

Senin zaten Kilon fazla değil cnm
DogumdaD da gider biraz
Emzirirken sağlıklı beskendinmi kalanda birden gider

Hepsini birden yapacam diye yorma kendini cnm olduğu kadar olsun

Bende de kereviz varda o Salata gibi geliyor bana yanında sıcak bi yemek arıyorum
Normal yemeğini yapmadım hic
1 kere portakallı yaptım onuda pek sevmedim

Sende 1 kase çorba ye sıcak sıcak iyi olur

Hepsini birden yapacam diye yorma kendini cnm olduğu kadar olsun

Bende de kereviz varda o Salata gibi geliyor bana yanında sıcak bi yemek arıyorum
Normal yemeğini yapmadım hic
1 kere portakallı yaptım onuda pek sevmedim

Sende 1 kase çorba ye sıcak sıcak iyi olur
ben her türlüsünü seviyorum abla kerevizin evde benden başka yiyen yok zaten 2 haftadır eşime diyorum al diye o nasıl bisey diyor bu hafta almış sonunda

bir şey olmaz gülüm geç olsun temiz olsun demi hayırlı sonuç çıkar inşallah mecbur yarını bekliycez hepimiz

Bugün planlar ne kizlar
Benim dünkü menü azcık artı getirmis
Evde kineo kisiri, kıymalı lavaş sarma var onlardan yesemmi bilemedim
Aslında akşama karbonsuz olsa daha iyi olur
Bende kuru fasulye yaptım ne kadar yesem bilmiyom pilav tavuk var pilav yemem ikisi karbonlu olur tavuk fasulye yerim herhalde ekmeksiz

amiinn sağlıkla doğru zaman da inşanllah
hele hele şuna bak acelen ne kızz bırak bebişin rahatça büyüsün içeri de sen de psikolojik olarak ideal beden de genç anne olmaya iyice hazırlan , böyle aceleci olursan bebek de acele eder az sabret daaa

Dunki menum
Sabah
4 yk menemen peynir zeytin iki dilim ekmek 1b sekersiz kahve
Öğlen
1 karışık sandviç 1b kahve
Ara
iki kuçuk kurabiye
Aksam
Birica kaç parça tavuk 3 kaşık pilav 2 biber turşu 1 kase yoğurt
1lt su
30 dk hafif tempo yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20

ayyy ne biliyim bebeğimi görmek için de heyecanlıyım büyük kızım ne tepki verecek onu merakla bekliyorum
tabii takımda aktif olmak için de, böyle kendimi veremiyorum
ay aman Allah korusun doğru zamanda sağlıkla gelsin bebişim dünyaya beni dinlemesin

ben evdekilere kıymalı nohut pilav yapıcam ,dün akşamdan kalma yayla çorbası salata yerim belki dün akşam da çorba salata yemiştim zaten akşam olsun acıkayım ona göre bakarım artık:)

bu ara sabır olumlaması yapmam gerekiyor herhalde benim adamı evire çevire çırpmamak için dili durmuyor hafta sonunu saymazsam 2 gündür evde ama bana 20 gün gibi geliyor üstelik dün öğleden sonra komşuma gitmiştim evde değildim , şansıma televizyon bozuldu adamın tek meşgalesiydi yaa o da gelip gelip benim leptabın başına oturuyor saatlerce kalkmıyor yeni aldık onu getir fişe takayım şurda karşılıklı oturur pc ye bakarız diyorum ne gerek var diyor gel de dellenme :)

siz kızının üstüne düşüp aman bebeği yadırgamasın diye aşırı ilgili olursanız yada tam tersi hiç ilgisiz(ki asla öyle yapmazsın biliyorum) ikisi de kızını kötü etkiler akışına bırakın arada abla olduğu için övün bebeğe bak ablan ne güzel seninle ilgileniyor v.s. konuşmalar yeterli oluyor genelde onun için endişelenme şimdiden eee bir kore atasözü ne der: kan sudan üstündür .. kan çeker yanii:)

@
Gunaydin kizlar anca ugruyorum tabiki bugun hemen kalktim saglik ocagina gittim kan verdim ama sonuclar yarin ogleden sonra cikiyormus yani 1 gun daha bekliycem neyse hayirlisi olsun bakalim
Tatlım niye idrar testi yapmıyorsun evde 5 dakika sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…