- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.381
Hastalıktan değil kilodan dolayıymış fazla olduğu için biraz kilo verdikten sonra spor yapabilirsin dedi tabi sen bilirsinbenim çok şükür bi rahatsızlığım yok cnm ana zaten yavaş yavaş baslicam
Hiç kondisyonum kalmadı artık çok çabuk yoruluyorum
İnsan spor yaptıkça daha fit hissediyor
kaç gunun var tatlım
Yakında 7 ler gelir ins
öyle öyleAz sabir cnm.
Farkında olmuyiruz ama zaman öyle çabuk geciyorki
Hayırlısıyla bebis gelsin sen kendini bi toparla
Biz baya Bi uzun zaman burdayız zaten :)
Ben iyiyim abla hümanin bir öksürük kaldı gülsima ise hapsurma öksürme devam çok şükür onda ateş yok
Aman daha iyi olun ins. CnmBen iyiyim abla hümanin bir öksürük kaldı gülsima ise hapsurma öksürme devam çok şükür onda ateş yok
Valla abla evi toplayıp temizlemeye çalışıyorum ev savaş alanına döndü 1 haftadır hiç bisey yapamadım evi... Götürüyor resmen akşama da Tarhana çorbası kendime de kereviz sotelemeyi düşünüyorum salata ayran yerim herhaldeBugün planlar ne kizlar
Benim dünkü menü azcık artı getirmis
Evde kineo kisiri, kıymalı lavaş sarma var onlardan yesemmi bilemedim
Aslında akşama karbonsuz olsa daha iyi olur
anladım bitanemHastalıktan değil kilodan dolayıymış fazla olduğu için biraz kilo verdikten sonra spor yapabilirsin dedi tabi sen bilirsin
ohhh nenguzel bicirik simdiden alışıyor sporaöyle öyle
hamile olduğumu öğrendiğim eşime söylediğim gün dün gibi ama zaman yaklaştıkça uzaklaşıyor sanki
takımda açıldı ya hele
inşallah gazlı huzursuz bir bebeğim olmaz da rahat rahat sporumla beraber diyetime devam ederim
spora büyük kızımı da dahil edeceğim hattabenden hevesli bıdık her akşam anne spor yapalım diyor (Leslieden bahsediyor, hamilelikten önce yapardım o da bana takılırdı :) )
Hepsini birden yapacam diye yorma kendini cnm olduğu kadar olsunValla abla evi toplayıp temizlemeye çalışıyorum ev savaş alanına döndü 1 haftadır hiç bisey yapamadım evi... Götürüyor resmen akşama da Tarhana çorbası kendime de kereviz sotelemeyi düşünüyorum salata ayran yerim herhalde
Sende 1 kase çorba ye sıcak sıcak iyi olurValla abla evi toplayıp temizlemeye çalışıyorum ev savaş alanına döndü 1 haftadır hiç bisey yapamadım evi... Götürüyor resmen akşama da Tarhana çorbası kendime de kereviz sotelemeyi düşünüyorum salata ayran yerim herhalde
Hepsini birden yapacam diye yorma kendini cnm olduğu kadar olsun
Bende de kereviz varda o Salata gibi geliyor bana yanında sıcak bi yemek arıyorum
Normal yemeğini yapmadım hic
1 kere portakallı yaptım onuda pek sevmedim
ben her türlüsünü seviyorum abla kerevizin evde benden başka yiyen yok zaten 2 haftadır eşime diyorum al diye o nasıl bisey diyor bu hafta almış sonundaSende 1 kase çorba ye sıcak sıcak iyi olur
bir şey olmaz gülüm geç olsun temiz olsun demi hayırlı sonuç çıkar inşallah mecbur yarını bekliycez hepimizOhh ne guzelmis oyle toplaniyorsunuz, ahh ah bizim burda yok hic ole ya apartmanda yasitim ve evde olan 2 kisi var okadar gerisi calisiyor veya yok bilmiyorm.
Herkez 1şey yapipmi getiriyor en mantiklisi aslinda hem evi sil toparla hem bisiler hazirla zor olur cnku
Ablaa izin vermiyorlar ogrenelimmm uzuyoda uzuyoneyseki yarin belli olcak insallah
Gittim cnm ama sonuc yarina malesef
Ohh isler bitmis keyif zamani gelmis senden iyisi yok
Bende kuru fasulye yaptım ne kadar yesem bilmiyom pilav tavuk var pilav yemem ikisi karbonlu olur tavuk fasulye yerim herhalde ekmeksizBugün planlar ne kizlar
Benim dünkü menü azcık artı getirmis
Evde kineo kisiri, kıymalı lavaş sarma var onlardan yesemmi bilemedim
Aslında akşama karbonsuz olsa daha iyi olur
sen o zaman iğne ipliğe dönersin de dün cidden çok yetersiz yemişsin gülüm geçen defa ki hatayı yapma bir ayda 10-12 kilo gitmesine gerek yokAllah olmayanlara versin amin)
Ramazana doğru hasret bitecek inşallah
amiinn sağlıkla doğru zaman da inşanllahayyyyyy kızlar yaaa, Allah sağlıkla doğru zamanda bebişimi kucağıma almayı nasip etsin ama bir an önce aktif olarak aranızda yer almak istiyorum
çok heyecanlıyım çok korkuyorum .ünkü doğumun nasıl bişe olduğunu biliyorum artık
ve bir an önce zaman geçsin ve kucağıma alayım istiyorum bebişi
sonra da fit anne olma yoluna gireyim di mi amaaa böyle uzaktan uzaktan kesmiyor beni
ayyy ne biliyim bebeğimi görmek için de heyecanlıyım büyük kızım ne tepki verecek onu merakla bekliyorumamiinn sağlıkla doğru zaman da inşanllah
hele hele şuna bak acelen ne kızz bırak bebişin rahatça büyüsün içeri de sen de psikolojik olarak ideal beden de genç anne olmaya iyice hazırlan , böyle aceleci olursan bebek de acele eder az sabret daaa
siz kızının üstüne düşüp aman bebeği yadırgamasın diye aşırı ilgili olursanız yada tam tersi hiç ilgisiz(ki asla öyle yapmazsın biliyorum) ikisi de kızını kötü etkiler akışına bırakın arada abla olduğu için övün bebeğe bak ablan ne güzel seninle ilgileniyor v.s. konuşmalar yeterli oluyor genelde onun için endişelenme şimdiden eee bir kore atasözü ne der: kan sudan üstündür .. kan çeker yanii:)ayyy ne biliyim bebeğimi görmek için de heyecanlıyım büyük kızım ne tepki verecek onu merakla bekliyorum
tabii takımda aktif olmak için de, böyle kendimi veremiyorum
ay aman Allah korusun doğru zamanda sağlıkla gelsin bebişim dünyaya beni dinlemesin
Tatlım niye idrar testi yapmıyorsun evde 5 dakika sürmezGunaydin kizlaranca ugruyorum tabiki bugun hemen kalktim saglik ocagina gittim kan verdim ama sonuclar yarin ogleden sonra cikiyormus yani 1 gun daha bekliycem neyse hayirlisi olsun bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?