Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi inşallah

ben her türlüsünü seviyorum abla kerevizin evde benden başka yiyen yok zaten 2 haftadır eşime diyorum al diye o nasıl bisey diyor bu hafta almış sonunda
bizde de yiyen olmaz cnm
Bende sevnemde sağlıklı diye yiyom işte
Ama brokoli le Brüksel lahanasini sağlık için bile yiyemiyom :)

Bende kuru fasulye yaptım ne kadar yesem bilmiyom pilav tavuk var pilav yemem ikisi karbonlu olur tavuk fasulye yerim herhalde ekmeksiz
1 ana yemek olsa daha iyi olur sanki

Suuu çok azzzz
Kurbisleri çıkarıp yerine kuruyemis koyalım litfennnn :)
kendi telinden baksin niye laptopa sulaniyorki

Öğlen disardaydim abla acıktım kurabiye yemek zorunda kaldım akşama nasıl yapsam bilmiyom kuru fasulye için uygun gün galiba tartı öncesi karbonsuz yada az karbonlu beslenirsem bu arada kilom gayet iyi eksiye gidiyor :) masallah çünkü yesemde çok hareket ediyorum yürüyüşleri saymıyorum yatana kadar ayaktayim

Dun akşam yaptı silik cikmis
Emin olmak için
Silik çıktıysa hamiledir ben iki çocuğumda da idrar testi yaptım başta silik çıkıyor daha sonra test yaptığında belirginlesiyor hadi hayırlısı :)

Tmm cnm fasulyeyi bugün ye abartmadan salatayla

Brüksel lahanasini bende yiyemiyorum ama brokoliyide çok severim abla ben kereviz ben 20 yıl ağzıma koymadım sonra birgun misafirlikte mecburen yemek zorunda kaldım o günden sonrada yapraklarına varana kadar yiyorum

bizim telden nete bakma huyumuz yok ki ben de adam da geri kafalıyız o yönden

86 rakamını ucundanda olsa gördüm şükür Pufuduks @Pnrrr-20 naptiniz gittiniz mi sağlık ocağına
Ben sabah kan verdim simdi almaya gidiyrm 5e dgru gel cikar belki dedi bazen laboratuardan erken geliyomus sonuc insallah cikmistir yoldayim suan canim

Gunaydin kizlar anca ugruyorum tabiki bugun hemen kalktim saglik ocagina gittim kan verdim ama sonuclar yarin ogleden sonra cikiyormus yani 1 gun daha bekliycem neyse hayirlisi olsun bakalim
Bazilarinin isine gelmiyo canim benm dktor biliyo uzun zamandr bekledigimi ya gel 5 de dedi sagolsun

Bende ufaklık uyanmisken gidim süpürgemi açayım ev süpürge yüzü görmedi bir haftadır valla normalde hergun acardim
kendini çok yoruyorsun gülüm az dinlensene ufaklık uyumuşken kalan işleri yarına bırak ev kirli olsun canın iyi oldu mu bir günde temizlenir , bak işte sen hasta olunca hooop diye iyileşmiyorsun bu hastalanıyor bize yeni bir beden diyip ceket çıkarır gibi gibi de bedenimizi çıkarıp değişemiyeceğimize göre yatttt dinlen daaa

Brüksel lahanasini bende yiyemiyorum ama brokoliyide çok severim abla ben kereviz ben 20 yıl ağzıma koymadım sonra birgun misafirlikte mecburen yemek zorunda kaldım o günden sonrada yapraklarına varana kadar yiyorum
Brokoliyi haşlayıp yogurtlayabilirsin yeesen çok lezzetli canım yogurtla yenilirse daha yararlanmış kerevinin hiç tadına bile bakmadım :)

Benimde oda soguk hep burnum tikanir karbonatli ilik su yapiyorum burnumu yikayip snra genzime cekip tukuruyorum cok guzel aciyor denemediysen dene cok faydasi oluyo
Canım o yapamaz henüz 3.5 yaşında yaptırmzda
Benim menü
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 yumurtadan Omlet
Örgü peyniri
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19.00
1 porsiyon döner eti
Salata
Ayran 1 bardak
Su 2 lt
Afiyet olsun canım her zaman ki gibi güzel
Oo güzel başlangıç bu kafeinsiz dediğin rooibos mu bende onu akşam sütle içiyorum diyetisyen öyle demişti baya da tatlı isteğini kesiyor ama dün sade denedim oda güzel
Güzel menü abla
güzel tatlim

ne oldu gripmi oldu cnm

güzel seydam

Başlangıç için çok çok güzel cnm
Hadi inş böyle devam etsin
Evet abla grip oldu
Bugün ikindin cocuklar gelince spor kaldı
Boş geçmemek için en azından 1 mil yapayım dedim bu saatte o kadar oldu
kendin için birşey yapmak bile iyi hissettiriyor hem zaten başta zorlama bu kadar sen zaten az yiyorsun ileri ki aşamaları düşün

Ben ekşili yapıyorum güzel oluyor canım
Burnu tıkalı olunca pek fark etmiyor canım bı iki gün böyle devam eder
Günaydın bugün tukkani ben açayım güzel bir gün olsun mutlu haberlerle dolu olsun
Hadi inşallah
Canım kilolu hamile kalınca zaten çok kilo alınmıyor normal insan gibi yemedigimiz için arkadaşların dediği gibi doktoruna şöyle seni diyetisyene yönlendirsin gebelikte 15 kg veren bile var
Çok mantıklı kilo insana yük gerçekten 10 kg bile nasıl fark ediyor dizlerde de aşınma yapıyormuş ağır kiloda spor
Bugün gunum var komşularla sabahtan beri temizlikle cebellesiyirum.Allahtan ikramliklari ev sahibi yapmıyor yoksa anam ağlardi valla:)
Kolay gelsin
Çok geçmiş olsun güzelim
Sağol abla
Kimin kız niye haberimiz yok
Yaaa gerçekten bütün kızlar gebe biz burda fazlalık olduk
Sorma bulaşıyor
aynen aynen

Brokoliyi haşlayıp yogurtlayabilirsin yeesen çok lezzetli canım yogurtla yenilirse daha yararlanmış kerevinin hiç tadına bile bakmadım :)
Ben yogutkayinca bile sevmiyorum
Belki köftesi ni yapsam daha yenilebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…