- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.401
Sendemi iki öğünlü besleniyorsun
hadi inşallahsiz kızının üstüne düşüp aman bebeği yadırgamasın diye aşırı ilgili olursanız yada tam tersi hiç ilgisiz(ki asla öyle yapmazsın biliyorum) ikisi de kızını kötü etkiler akışına bırakın arada abla olduğu için övün bebeğe bak ablan ne güzel seninle ilgileniyor v.s. konuşmalar yeterli oluyor genelde onun için endişelenme şimdiden eee bir kore atasözü ne der: kan sudan üstündür .. kan çeker yanii:)
bizde de yiyen olmaz cnmben her türlüsünü seviyorum abla kerevizin evde benden başka yiyen yok zaten 2 haftadır eşime diyorum al diye o nasıl bisey diyor bu hafta almış sonunda
1 ana yemek olsa daha iyi olur sankiBende kuru fasulye yaptım ne kadar yesem bilmiyom pilav tavuk var pilav yemem ikisi karbonlu olur tavuk fasulye yerim herhalde ekmeksiz
Suuu çok azzzzDunki menum
Sabah
4 yk menemen peynir zeytin iki dilim ekmek 1b sekersiz kahve
Öğlen
1 karışık sandviç 1b kahve
Ara
iki kuçuk kurabiye
Aksam
Birica kaç parça tavuk 3 kaşık pilav 2 biber turşu 1 kase yoğurt
1lt su
30 dk hafif tempo yürüyüş 30 puan @Pnrrr-20
kendi telinden baksin niye laptopa sulaniyorkiben evdekilere kıymalı nohut pilav yapıcam ,dün akşamdan kalma yayla çorbası salata yerim belki dün akşam da çorba salata yemiştim zaten akşam olsun acıkayım ona göre bakarım artık:)
bu ara sabır olumlaması yapmam gerekiyor herhalde benim adamı evire çevire çırpmamak için dili durmuyor hafta sonunu saymazsam 2 gündür evde ama bana 20 gün gibi geliyor üstelik dün öğleden sonra komşuma gitmiştim evde değildim , şansıma televizyon bozuldu adamın tek meşgalesiydi yaa o da gelip gelip benim leptabın başına oturuyor saatlerce kalkmıyor yeni aldık onu getir fişe takayım şurda karşılıklı oturur pc ye bakarız diyorum ne gerek var diyor gel de dellenme :)
Dun akşam yaptı silik cikmis@
Tatlım niye idrar testi yapmıyorsun evde 5 dakika sürmez
Öğlen disardaydim abla acıktım kurabiye yemek zorunda kaldım akşama nasıl yapsam bilmiyom kuru fasulye için uygun gün galiba tartı öncesi karbonsuz yada az karbonlu beslenirsem bu arada kilom gayet iyi eksiye gidiyor :) masallahbizde de yiyen olmaz cnm
Bende sevnemde sağlıklı diye yiyom işte
Ama brokoli le Brüksel lahanasini sağlık için bile yiyemiyom :)
1 ana yemek olsa daha iyi olur sanki
Suuu çok azzzz
Kurbisleri çıkarıp yerine kuruyemis koyalım litfennnn :)
kendi telinden baksin niye laptopa sulaniyorki
Silik çıktıysa hamiledir ben iki çocuğumda da idrar testi yaptım başta silik çıkıyor daha sonra test yaptığında belirginlesiyor hadi hayırlısı :)Dun akşam yaptı silik cikmis
Emin olmak için
Tmm cnm fasulyeyi bugün ye abartmadan salataylaÖğlen disardaydim abla acıktım kurabiye yemek zorunda kaldım akşama nasıl yapsam bilmiyom kuru fasulye için uygun gün galiba tartı öncesi karbonsuz yada az karbonlu beslenirsem bu arada kilom gayet iyi eksiye gidiyor :) masallahçünkü yesemde çok hareket ediyorum yürüyüşleri saymıyorum yatana kadar ayaktayim
Brüksel lahanasini bende yiyemiyorum ama brokoliyide çok severim abla ben kereviz ben 20 yıl ağzıma koymadım sonra birgun misafirlikte mecburen yemek zorunda kaldım o günden sonrada yapraklarına varana kadar yiyorumbizde de yiyen olmaz cnm
Suuu çok azzzz
bizim telden nete bakma huyumuz yok ki ben de adam da geri kafalıyız o yöndenbizde de yiyen olmaz cnm
Suuu çok azzzz
Ben sabah kan verdim simdi almaya gidiyrm 5e dgru gel cikar belki dedi bazen laboratuardan erken geliyomus sonuc insallah cikmistir yoldayim suan canim
Bazilarinin isine gelmiyo canim benm dktor biliyo uzun zamandr bekledigimi ya gel 5 de dedi sagolsunGunaydin kizlaranca ugruyorum tabiki bugun hemen kalktim saglik ocagina gittim kan verdim ama sonuclar yarin ogleden sonra cikiyormus yani 1 gun daha bekliycem neyse hayirlisi olsun bakalim
kendini çok yoruyorsun gülüm az dinlensene ufaklık uyumuşken kalan işleri yarına bırak ev kirli olsun canın iyi oldu mu bir günde temizlenir , bak işte sen hasta olunca hooop diye iyileşmiyorsun bu hastalanıyor bize yeni bir beden diyip ceket çıkarır gibi gibi de bedenimizi çıkarıp değişemiyeceğimize göre yatttt dinlen daaaBende ufaklık uyanmisken gidim süpürgemi açayım ev süpürge yüzü görmedi bir haftadır valla normalde hergun acardim
Brokoliyi haşlayıp yogurtlayabilirsin yeesen çok lezzetli canım yogurtla yenilirse daha yararlanmış kerevinin hiç tadına bile bakmadım :)Brüksel lahanasini bende yiyemiyorum ama brokoliyide çok severim abla ben kereviz ben 20 yıl ağzıma koymadım sonra birgun misafirlikte mecburen yemek zorunda kaldım o günden sonrada yapraklarına varana kadar yiyorum
Canım o yapamaz henüz 3.5 yaşında yaptırmzdaBenimde oda soguk hep burnum tikanir karbonatli ilik su yapiyorum burnumu yikayip snra genzime cekip tukuruyorum cok guzel aciyor denemediysen dene cok faydasi oluyo
Afiyet olsun canım her zaman ki gibi güzelBenim menü
Sabah 10.30
2 dilim ekmek
1 yumurtadan Omlet
Örgü peyniri
5 zeytin
Öğlen 14.30
1 avuç beyaz leblebi
Akşam 19.00
1 porsiyon döner eti
Salata
Ayran 1 bardak
Su 2 lt
Oo güzel başlangıç bu kafeinsiz dediğin rooibos mu bende onu akşam sütle içiyorum diyetisyen öyle demişti baya da tatlı isteğini kesiyor ama dün sade denedim oda güzelMenüm
sabah 9.30
bir dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Bol salatalık ve dereotu
Ara (saati tam hatırlayamıyorum)
bir orta boy muz
Yeşil çay
Öğle 3.30
4 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık taze fasulye
1 küçük dilim mango
Akşam 6.30
Peynirli havuç- marul salatası
1 dilim ekmek
Su 8-9 bardak (tam sayamadım, yarın daha dikkat edeceğim)
Spor 45 dakika yürüyüş 40 puan @Pnrrr-20
Yeşil çayı kafeinsiz olanından içtim, o da metabolizmayı hızlandırır mı acaba, bilgisi olan var mı?
Güzel menü abla04.12.pazartesi
Kahvaltıdan önce
1 TK keçiboynuzu pekmezi +polen
10.30
2 yumurta az süt, 2 kș kepek le krep
Peynir
Maydanoz
Ara
3 hurma 6 badem
17.00
1 tb yesillikli kineo kısıri
Yoğurtlu kereviz havuç salatası (çiğ)
Yarım bar. Ayran
Su 2 lt
Spor 1 mil leslie
15*3=45 puan
@Pnrrr-20
Evet abla grip oldugüzel tatlim
ne oldu gripmi oldu cnm
güzel seydam
Başlangıç için çok çok güzel cnm
Hadi inş böyle devam etsin
kendin için birşey yapmak bile iyi hissettiriyor hem zaten başta zorlama bu kadar sen zaten az yiyorsun ileri ki aşamaları düşünBugün ikindin cocuklar gelince spor kaldı
Boş geçmemek için en azından 1 mil yapayım dedim bu saatte o kadar oldu
Ben ekşili yapıyorum güzel oluyor canımKaptana yakışır, efsane bir sonuç. Cuma'ya kadar katlanarak artar umarım.
Allah ailece hepinize şifa versin, tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Hele bebeği mutlaka doktora götür bence.
Allah kabul etsin Zeynep. Ben de kısa günlerde borçlarımı tutayım diyordum ama aç kalmaktan korktuğum için tutamadım daha hiç
Aklımı oynatıp yeme bozukluğu yaşamayayım kısmı benim de duygularıma tercüman olmuş.
Ah arkadaşım ben de öyle yapıyorum bazen ama yanlış, tevekkül etmek lazım. Yoksa istediğimiz kadar endişe edelim elimizden ne gelir, hepsi Allah'a emanet.
Hayırlı olsun İrem, artık bebeğin için daha dikkatli beslenmelisin. @Habinar 'ın dediği gibi ben de gebelik şekerinden çektim, aman diyeyim şekeri olabildiğince azalt şimdiden.
Çok acı... Aile içi kırgınlıklar, küslükler keşke hiç olmasa ....
Merhaba Eylem, menün güzel bence. Sana yulaf kepeğini soracaktım, öyle yoğurtlu ıspanağa serpip yiyor musun? Yoksa karıştırıp yemeden önce biraz beklemek mi gerekiyor?
Çok güzelNorth River , ne güzel ekmek yok. Ben iki dilim yedim o bile az geldi. Pirinçsiz pırasayı da hiç denemedim.
Bulguru ben de üç kaşık yiyecektim, o dördüncüyü nasıl koydum hatırlamıyorum
Sütlacı daha erken saatte yeseydin keşke.
Güzel Pınarcığım, yoğurtlu patlıcan kızartma değil di mi?
Burnu tıkalı olunca pek fark etmiyor canım bı iki gün böyle devam ederTüh ya zaten uykusuzdun. Şöyle göğsüne vicks sürsen fayda eder mi acaba?
Çok başarılıMefkurem . Diyet demek aynı şeyleri yemekten kendini bıktırmak demek değil. Ne güzel değişik bir menü olmuş. Ben bazen o hatayı yapıp çabuk sıkılıyorum.
Hadi inşallahGünaydın bugün tukkani ben açayım güzel bir gün olsun mutlu haberlerle dolu olsun
Canım kilolu hamile kalınca zaten çok kilo alınmıyor normal insan gibi yemedigimiz için arkadaşların dediği gibi doktoruna şöyle seni diyetisyene yönlendirsin gebelikte 15 kg veren bile vargunaydin kizlar @Edibe12 evet haklisiniz biraz once bir daha test yaptim oda tam koyu cikmadi ama hafif silikti hazirlanip saglik ocagina gtcem biraz grip gibiyim doktor beni bide diyetistene yonlendirsin daha cok erken belkide 2 haftalik sekeri meyvelerden alirsam yeter insallah incir hurma muz bunlardan karsilarim sekeri ve unu cikarcam hayatimdan tabi tuzuda tuzsuz beslenmeye gayret gostericem midemde bulanmalar var canim hicbisey istemiyor mutluluktanda olabilir kilo falan hepsi verilir sukur rabbim bana nasip etti ya gerisi kolay benim azmime bagli sukurler olsun rabbim tum istiyen kullarina nasip etsin insallah
Çok mantıklı kilo insana yük gerçekten 10 kg bile nasıl fark ediyor dizlerde de aşınma yapıyormuş ağır kiloda sporZuhal şimdi ben doktora gittim hem kardiyolojiye hem üç hastalıklarına hem de diyetisyene kesinlikle spor yasak dediler bunu neden sana söylüyorum yaşıtiz diye:)) çünkü brnim kalbim 60_65 kilo için kan pompalıyor normalde Üzerind e 40 kilo fazla var o yoruyor kalbimi çok fazla bir da spor tehlikeli kesinlikle onun yerine bizim gibi kilosu fazla olanlar biraz verip sonra spor yapmalıymış. Bana ne zaman yapmaya başlamam gerektiğini söyleyecek doktor bence sen de dikkat et. Sonuçta grupta 40 yas altı çok onlar yapar ama biz dikkat etsek iyi olur derim
Kolay gelsinBugün gunum var komşularla sabahtan beri temizlikle cebellesiyirum.Allahtan ikramliklari ev sahibi yapmıyor yoksa anam ağlardi valla:)
Sağol ablaÇok geçmiş olsun güzelim
Kimin kız niye haberimiz yokRabbim sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım
Benimde yavruma böbrek büyük dedi kalbi içinde kardalojiye yönlendirdi ,böbrek zaman içinde normale döneceğini kalbinde rutin bir kontrol olduğunu düşünüyorum
Sorma bulaşıyorYaaa gerçekten bütün kızlar gebe biz burda fazlalık olduk
aynen aynengünaydınnnnnnnnnnnnnnn 9. takım
bu gün hayırlı haberler bekliyoruz demek pınarım pofidik im bir an önce şu sonuçları alında paylaşın meraktan ablanız çatlamasın takımın geri kalanıyla hadi hayırlısı
Brüksel lahanasini bende yiyemiyorum ama brokoliyide çok severim abla ben kereviz ben 20 yıl ağzıma koymadım sonra birgun misafirlikte mecburen yemek zorunda kaldım o günden sonrada yapraklarına varana kadar yiyorum
Ben yogutkayinca bile sevmiyorumBrokoliyi haşlayıp yogurtlayabilirsin yeesen çok lezzetli canım yogurtla yenilirse daha yararlanmış kerevinin hiç tadına bile bakmadım :)
Rakıdem baya dişli spor haa bende bugün bir saat yürüdümBunları sabah cevaplanmıştim ama gitmemis ya şimdi geçmişi okuayacgom spordan sonra
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sendede silik çıkmıştı galiba eski nickin neydi çıkaramadım geçen gun söylediydin unuttumKizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?