Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm öncelikle hoşgeldin ,bu incelme çabuk olacağına yavaş olsun bence ama kalıcı olsun en sağlıklısı bu

Hoşbulduk canımcım, yok yok hızlı olsun süre uzadıkça çabalar işe yaramıyomuş gibi geliyo insana .... Hem hızlı hem kalıcı olsun....Çok şey istiyorum dimiii :)))))

Herkeze günaydınlaar.....

Bu günkü menüm

08:30 - 1 haşlanmış yumurta
- 1 çilekli activya

09:30 - 3 kayısı
1 ayran sabah sabah ne alak dimiii

10:00 1 elma
1 b. form çayı

12:00 1 elma
1 b. yeşil

14:00 1 elma
1 b. yeşil

16:00 1 elma
1 b. yeşil

18:00 1 elma
1 b. sirkeli ılık su

finiş.....

Ben bu diyeti sevmeye başladım bu gün ne tıkınsam derdi bitti. Belli elma tıkınıcam :)))

Neyse şekerler beni işler bekler.....

Gün içinde acıkmıyomusun ??
sirkeli su aç karnına mideni rahatsız etmiyomuuuu ayyy
aslında yapıyımmı diyorum nolacakk kilolar mgider dimi ama ben elma yiyemem mesela bu başka ne ile olur acaba elma yerineee

Gün içinde acıkmıyomusun ??
sirkeli su aç karnına mideni rahatsız etmiyomuuuu ayyy
aslında yapıyımmı diyorum nolacakk kilolar mgider dimi ama ben elma yiyemem mesela bu başka ne ile olur acaba elma yerineee

Elma iyidir canım ye sende sırf eelma diyeti yapmasanda arada elma ye yani.... Sirkeli su, ılık su ve balla olunca ekşi bir içecek gibi oluyor. Bende çok iğrenç olur sanmıştım ama yok iyi gidiyor. İlk günler biraz midede gaz yaptı ama şimdi problem yok. Gün içinde de tabiki acıkıyorum ama 2 saatte bir elma yediğim için bastırıyorum açlığımı ve akşşam yiyeceğim son elmayı yemeyi bile unutuyorum :))

Maşallah şimdilik firesiz devam ediyorum midemde küçüldü sanırım...... Bu sabah 61.9 dum... Maşallah bana :))

sen ciddimisinnnnn
Allahımm bana hırss verrrrrr
sen bu hırsla 5 li rakamları görmen bikaç gün tutar :))

ayy inşallah inşallah.... Diyorum sende yap diye ama kandıramıyorum ki seni :)

yarın denicemm bayılırsam karışmam amaa
sabah yumurta haşlaması yiycemm
1 bardakda çay içerim akşama akdar yeşil çay içecemm
amaa elma yerine başka bişe bulmam gerek.. Dukan diyetinde tavuk serbestti tavuk haşlaması yiyebilirimm
zararsız olurr
yarın denicem durrrr

Haydaaa elmayla aranda ne geçti yahu :))) Alemsin valla.... Kız bu elma dşyeti tavukla aynı etkiyi yapar mı hiç.... Kilo alma bide :))) Bayılmazsın bişi olmaz depodan yiyiyo :)))

haydaaa elmayla aranda ne geçti yahu :))) alemsin valla.... Kız bu elma dşyeti tavukla aynı etkiyi yapar mı hiç.... Kilo alma bide :))) bayılmazsın bişi olmaz depodan yiyiyo :)))

kız tavuk - et- balık ekmeksiz yendikten sonra kilo aldırmazkii..
Ben 1 hafta sadece tavuk yiyerek 4 kilo verdim :))

protein yiyosun troidleri hızlandırıyo hemde protein ..
Ahh bbtull az yawaş ol kıskanıyorum wallaa
kendi irademe hakim olamadıgım için :)))
neyse yarın ben kendimce birşeyler yapcam bakalımm yapabilecekmiyim yoksa tökezlicekmiyim

aaaa bak bilmiyodum bunu...Benim gibi bir etobur için harika bir haber bu... Bu haftadan sonra haftanın bir günü tavuk diyeti yaparım bende. Değişiklik olsun. Bu haftayıda tamamlıyayımda inşallah cozutmadan....

hemenmi eddaaa...sendemi bizi bırakıp gidecen yanii..az daha zayıflasaydında öyle deneseydin..hemen olmaz deme, adetlerin düzenliyse hemen olur..

ben bu diyetle ölürümmmm..

aaaa bak bilmiyodum bunu...benim gibi bir etobur için harika bir haber bu... Bu haftadan sonra haftanın bir günü tavuk diyeti yaparım bende. Değişiklik olsun. Bu haftayıda tamamlıyayımda inşallah cozutmadan....
etobur isen dukan diyetini tavsiye ederim sana canım...hem tok tutuyo hemde zayıflıyosun..tek problem kabızlık yapıyo, en azından bende öyle oldu..

Ölmezsin ölmezsin.... Bir hafatada ölünmüyo. Kabızlık kötü benim baş problemim o zaten .... Aman dur bakalım hedefime ulaşayımda bir süre et yemesemde olur.

yaa hoppidickk gidermiyimmm asla gitmemmm wallaa billlaaa
öyle bile olsam kilo almamak için uğraşırımm sizlee devam
zaten kesin değil ama kocam artık beni dinlemiyooo
o derece
çocukda çocukkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…