- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.421
Aaaa hadi gözün aydın cnmKizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
KocasininNar TanesiRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sendede silik çıkmıştı galiba eski nickin neydi çıkaramadım geçen gun söylediydin unuttum
Aaaa evet konuşmuştuk resminide görmüştüm hadi hayırlısı :)KocasininNar Tanesi
İrem
Küçük yer oldugu içindir cnm
Benim oğlan hastaneye gitti tr de aynı gün rontgen emar çekip sonucu verdiler
Burda sağlık sektörü iyice kötü oldu
Hiç ilgilenmiyolar orası başka
Bide termin almaya kalksan 3-6 ay sonraya veriyorlar
normalde 1 saate veriyorlar sonucu canım hayırlı haberler gelsin de varsın 1 gün daha beklensin
Herkese merhaba takım yeniden kurulmuş hayırlı olsun kaç kez girdim yazamadan çıktım malum evde iki bebek :) ben tekrar diyet e başladım bu bebeğimde de alerji çıktı maalesef teli elime alabilsem buraya girip takıma dahil olurum ama zor cevapsız çağrılarima bile 2 gün sonra döndüğüm oluyor hala bi düzen oturmadi ablamız kardeşi kıskanıyor ve hala oda emiyor. Bu arada hamilelik te çok kilo almadım şu an 66 kiloyum arada yine yazar kendimi unutturmqm inşallah :)
Bugün planlar ne kizlar
Benim dünkü menü azcık artı getirmis
Evde kineo kisiri, kıymalı lavaş sarma var onlardan yesemmi bilemedim
Aslında akşama karbonsuz olsa daha iyi olur
Kizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
bir şey olmaz gülüm geç olsun temiz olsun demi hayırlı sonuç çıkar inşallah mecbur yarını bekliycez hepimiz
@
Tatlım niye idrar testi yapmıyorsun evde 5 dakika sürmez
Silik çıktıysa hamiledir ben iki çocuğumda da idrar testi yaptım başta silik çıkıyor daha sonra test yaptığında belirginlesiyor hadi hayırlısı :)
Kizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
Harika haber buKizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
Takimda hamile kalmayı yasaklicam
Listeye üye kalmiyor
Sağlık ocakları öyle aslında hastanede 1.5-2 saate çıkıyor , ben zaten kadın doğuma gidilecek sonrasında kafasında olduğum için iki iki iş yapmıyorum testte çıkınca direk kadın doğuma randevu alıyorumGittim abla sonuc yarin belli oluyormus tupler labaratuara gidiyomus falan bitmedi cilem
Bune ve kuş gibi suda az beğenmedim aç bırakma kendiniMemüm çok sadeydi önemsememişim elaam )
Sabah 11
5 sunta piskevit
1 bardak kefir
Akşam 5 gibi
1kase yeşil mercimek
1 kase yoğurt
1,5 lt su
54 dk yürüyüş
Bakınız sen listeye giren diye listeye girecekler hep hamile kalıyorayyyyyy kızlar yaaa, Allah sağlıkla doğru zamanda bebişimi kucağıma almayı nasip etsin ama bir an önce aktif olarak aranızda yer almak istiyorum
çok heyecanlıyım çok korkuyorum .ünkü doğumun nasıl bişe olduğunu biliyorum artık
ve bir an önce zaman geçsin ve kucağıma alayım istiyorum bebişi
sonra da fit anne olma yoluna gireyim di mi amaaa böyle uzaktan uzaktan kesmiyor beni
oyy canım geçmiş olsunHerkese merhaba takım yeniden kurulmuş hayırlı olsun kaç kez girdim yazamadan çıktım malum evde iki bebek :) ben tekrar diyet e başladım bu bebeğimde de alerji çıktı maalesef teli elime alabilsem buraya girip takıma dahil olurum ama zor cevapsız çağrılarima bile 2 gün sonra döndüğüm oluyor hala bi düzen oturmadi ablamız kardeşi kıskanıyor ve hala oda emiyor. Bu arada hamilelik te çok kilo almadım şu an 66 kiloyum arada yine yazar kendimi unutturmqm inşallah :)
Daha iyiydi abla en azından uyuduk :)
bol yeşillikli salata köfte ve pırasa yiyeceğim pırasa benden başkası yemedigi için ben bı hafta yerim zatenBugün planlar ne kizlar
Benim dünkü menü azcık artı getirmis
Evde kineo kisiri, kıymalı lavaş sarma var onlardan yesemmi bilemedim
Aslında akşama karbonsuz olsa daha iyi olur
su çok az olmuş canım , kurabiyelerde az olmuş bı kaç tane daha yeseydin yaDunki menum
Sabah
4 yk menemen peynir zeytin iki dilim ekmek 1b sekersiz kahve
Öğlen
1 karışık sandviç 1b kahve
Ara
iki kuçuk kurabiye
Aksam
Birica kaç parça tavuk 3 kaşık pilav 2 biber turşu 1 kase yoğurt
1lt su
30 dk hafif tempo yürüyüş 30 puanPnrrr-12
amanın aynı dertten bende de var benimde eşim bu hafta eğitimde biz yataktan kalkmadan adam eve geliyor ve hep zarar aha bugün hamburger yemeye gittik dönüşte tatlıcı gördü tabi dün herşeyi yedi saat 10 da hala ne yiyeceğiz diyorduben evdekilere kıymalı nohut pilav yapıcam ,dün akşamdan kalma yayla çorbası salata yerim belki dün akşam da çorba salata yemiştim zaten akşam olsun acıkayım ona göre bakarım artık:)
bu ara sabır olumlaması yapmam gerekiyor herhalde benim adamı evire çevire çırpmamak için dili durmuyor hafta sonunu saymazsam 2 gündür evde ama bana 20 gün gibi geliyor üstelik dün öğleden sonra komşuma gitmiştim evde değildim , şansıma televizyon bozuldu adamın tek meşgalesiydi yaa o da gelip gelip benim leptabın başına oturuyor saatlerce kalkmıyor yeni aldık onu getir fişe takayım şurda karşılıklı oturur pc ye bakarız diyorum ne gerek var diyor gel de dellenme :)
Aynen bende açlığınin sesini dinlemek en iyisi 2 yada 6 değilBenimki değişiyor ama genelde 2 öğün evet bAzen 3 de oluyor kendime öyle kural koymuyorum bugün 3 olcak mesela
Aynı kafadayim bencede ama insan kendini az birşey iyi hissedince de duramıyor iştekendini çok yoruyorsun gülüm az dinlensene ufaklık uyumuşken kalan işleri yarına bırak ev kirli olsun canın iyi oldu mu bir günde temizlenir , bak işte sen hasta olunca hooop diye iyileşmiyorsun bu hastalanıyor bize yeni bir beden diyip ceket çıkarır gibi gibi de bedenimizi çıkarıp değişemiyeceğimize göre yatttt dinlen daaa
evet aramızda kalsın " takımda spor konusunda kendime kimseyi rakip görmüyorum "Rakıdem baya dişli spor haa bende bugün bir saat yürüdüm
hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alınKizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
dilek kapım açıkmış, bu gidişle ben listeye girene kadar herkes hamile kalacakbence de eşime sunuyum bu fikri
Sağlık ocakları öyle aslında hastanede 1.5-2 saate çıkıyor , ben zaten kadın doğuma gidilecek sonrasında kafasında olduğum için iki iki iş yapmıyorum testte çıkınca direk kadın doğuma randevu alıyorum
Bune ve kuş gibi suda az beğenmedim aç bırakma kendini
Bakınız sen listeye giren diye listeye girecekler hep hamile kalıyor
oyy canım geçmiş olsun
İnşallah çok uzun sürmez alerjiniz zor iş gerçekten hem anne hem bebek için ,ki ikisini birden emzirmek birde alerji diyeti yapmak çok çok zor rabbim kolaylik versin iki günde de olsa ceee de ya begumden haberi olan var mı
Daha iyiydi abla en azından uyuduk :)
bol yeşillikli salata köfte ve pırasa yiyeceğim pırasa benden başkası yemedigi için ben bı hafta yerim zaten
su çok az olmuş canım , kurabiyelerde az olmuş bı kaç tane daha yeseydin ya
amanın aynı dertten bende de var benimde eşim bu hafta eğitimde biz yataktan kalkmadan adam eve geliyor ve hep zarar aha bugün hamburger yemeye gittik dönüşte tatlıcı gördü tabi dün herşeyi yedi saat 10 da hala ne yiyeceğiz diyordu
Aynen bende açlığınin sesini dinlemek en iyisi 2 yada 6 değil
Aynı kafadayim bencede ama insan kendini az birşey iyi hissedince de duramıyor işte
evet aramızda kalsın " takımda spor konusunda kendime kimseyi rakip görmüyorum "belki gaza gelirler
hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın
Aynen keşke başka birşey dileseydindilek kapım açıkmış, bu gidişle ben listeye girene kadar herkes hamile kalacak
ayyyyy di mi yaaaa, tühhh bakAynen keşke başka birşey dileseydin
Hepsi hayırlısı ile alsın kucağınaayyyyy di mi yaaaa, tühhh bak
ama olsun bekleyenlerin kucağı dolacak inşallah
amiinnnHepsi hayırlısı ile alsın kucağına
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sendede silik çıkmıştı galiba eski nickin neydi çıkaramadım geçen gun söylediydin unuttum
Aaaa hadi gözün aydın cnm
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
Ne kadarlikmis
ayyyyyy çookkkk sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Aynen ablam insallah hayirlisi olsun
Aynen cnm silik ckti bakalim yarin kesin sonuc cikicak :)
Aaa gozunaydin canim hayirlisi olsun insallah kac haftalik oldugu bellimi cnm
Harika haber bu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İlk bebeğin mi canım.
benden umut etmeyin :)) )dilek kapım açıkmış, bu gidişle ben listeye girene kadar herkes hamile kalacak
50 dk elitpik yaptığımı soylemismiydim
Yasemin hamilelerin duası daha makbulmusamiinnn
benden umut etmeyin :)) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?