Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ondandir abla ozaman ama merak olunca iste 1 gun cok uzun geliyor :)
Ewet ozel bolumlerde orda randevu almak cok zorlasmis duydum onu ama saglik ocagi orda almanyada daha iyidi ben ondan ole dedim bide cok suratsizdi kan alanlar ya

normalde 1 saate veriyorlar sonucu canım hayırlı haberler gelsin de varsın 1 gün daha beklensin

Ah ah bizim buranin eksikligi demekki hayirlisi artk canim

Hosgeldin mervecim valla kolay gelsin zor tabi 2 cocukla ugrasmak ama arada ugra ozletme kendini bu arada kilon cok iyi boy kacti senin :) kiz ikisini birdenmi emziriyorsun nasil yetiyormu oyle yanlismi anladim yoksa ben

Bugün planlar ne kizlar
Benim dünkü menü azcık artı getirmis
Evde kineo kisiri, kıymalı lavaş sarma var onlardan yesemmi bilemedim
Aslında akşama karbonsuz olsa daha iyi olur

Ben patlican yemegi yaptim bide sehriye corbasi yanina salata yogurtlu bisey dusunuyirm bide

bir şey olmaz gülüm geç olsun temiz olsun demi hayırlı sonuç çıkar inşallah mecbur yarını bekliycez hepimiz

Aynen ablam insallah hayirlisi olsun

@

Tatlım niye idrar testi yapmıyorsun evde 5 dakika sürmez

Silik çıktıysa hamiledir ben iki çocuğumda da idrar testi yaptım başta silik çıkıyor daha sonra test yaptığında belirginlesiyor hadi hayırlısı :)

Aynen cnm silik ckti bakalim yarin kesin sonuc cikicak :)

Kizlar sonuc cikmis hamileyimmmm

Aaa gozunaydin canim hayirlisi olsun insallah  kac haftalik oldugu bellimi cnm

Takimda hamile kalmayı yasaklicam
Listeye üye kalmiyor
bence de eşime sunuyum bu fikri
Gittim abla sonuc yarin belli oluyormus tupler labaratuara gidiyomus falan bitmedi cilem
Sağlık ocakları öyle aslında hastanede 1.5-2 saate çıkıyor , ben zaten kadın doğuma gidilecek sonrasında kafasında olduğum için iki iki iş yapmıyorum testte çıkınca direk kadın doğuma randevu alıyorum
Memüm çok sadeydi önemsememişim elaam )

Sabah 11
5 sunta piskevit
1 bardak kefir

Akşam 5 gibi
1kase yeşil mercimek
1 kase yoğurt

1,5 lt su
54 dk yürüyüş
Bune ve kuş gibi suda az beğenmedim aç bırakma kendini

Bakınız sen listeye giren diye listeye girecekler hep hamile kalıyor
oyy canım geçmiş olsun
İnşallah çok uzun sürmez alerjiniz zor iş gerçekten hem anne hem bebek için ,ki ikisini birden emzirmek birde alerji diyeti yapmak çok çok zor rabbim kolaylik versin iki günde de olsa ceee de ya begumden haberi olan var mı
North River gece nasil geçti tatlim

@askrhpozitif Merve siz nasıl oldunuz cnm
Daha iyiydi abla en azından uyuduk :)
Bugün planlar ne kizlar
Benim dünkü menü azcık artı getirmis
Evde kineo kisiri, kıymalı lavaş sarma var onlardan yesemmi bilemedim
Aslında akşama karbonsuz olsa daha iyi olur
bol yeşillikli salata köfte ve pırasa yiyeceğim pırasa benden başkası yemedigi için ben bı hafta yerim zaten

su çok az olmuş canım , kurabiyelerde az olmuş bı kaç tane daha yeseydin ya
amanın aynı dertten bende de var benimde eşim bu hafta eğitimde biz yataktan kalkmadan adam eve geliyor ve hep zarar aha bugün hamburger yemeye gittik dönüşte tatlıcı gördü tabi dün herşeyi yedi saat 10 da hala ne yiyeceğiz diyordu

Benimki değişiyor ama genelde 2 öğün evet bAzen 3 de oluyor kendime öyle kural koymuyorum bugün 3 olcak mesela
Aynen bende açlığınin sesini dinlemek en iyisi 2 yada 6 değil
Aynı kafadayim bencede ama insan kendini az birşey iyi hissedince de duramıyor işte
Rakıdem baya dişli spor haa bende bugün bir saat yürüdüm
evet aramızda kalsın " takımda spor konusunda kendime kimseyi rakip görmüyorum " belki gaza gelirler

Kizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın

dilek kapım açıkmış, bu gidişle ben listeye girene kadar herkes hamile kalacak

North River tessekkur ederim canim sagolasin

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım sendede silik çıkmıştı galiba eski nickin neydi çıkaramadım geçen gun söylediydin unuttum

Irem canimm amiinn tesekkur ederim

Aaaa hadi gözün aydın cnm
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
Ne kadarlikmis

Amiin abla sagol valla bilmiyorum daha cuma gunu tekrar gidecem benim tahminim 2 haftalik falandir cunku 15gun onceki o hafta olanlar oldu gecen hafta olmadi ona bakarsam bence 2 haftalik daha ama bazi doktorlar son adeti baz aliyolar haftaya hastaneye giderim bakalim ne diyecekler

ayyyyyy çookkkk sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

tesekkur ederim canim sagolasin

Aynen ablam insallah hayirlisi olsun

Aynen cnm silik ckti bakalim yarin kesin sonuc cikicak :)

Aaa gozunaydin canim hayirlisi olsun insallah  kac haftalik oldugu bellimi cnm

Sagol canim benim daha belli degil cok yeniiii

Harika haber bu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

İlk bebeğin mi canım.

Amiin canim sagolasin evet ilk olacak allahin izniyle

Hepinize tesekkur ederim kizlar allah razi olsun rabbim herkesin gonlune gore versin olmayanlarada isteyenlerede hayirlisiyla nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…