- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.441
Etmez miyim ablaammmYasemin hamilelerin duası daha makbulmus
Benim için özel dua etsene cnmc
Zuhal ablam sağlıkla zayiflasin fit bi 65 kilo olsun kocası ona tekrar aşık olsun diye :)
Sizin gene erken belli oluyormuşBen sabah kan verdim simdi almaya gidiyrm 5e dgru gel cikar belki dedi bazen laboratuardan erken geliyomus sonuc insallah cikmistir yoldayim suan canim
Bazilarinin isine gelmiyo canim benm dktor biliyo uzun zamandr bekledigimi ya gel 5 de dedi sagolsun
öyle ablamda mikroplar evde dolaşıyormusda çocuklar iyilesemiyorlarmis gibi geliyor yormadan yapmaya gayret ediyorum işte bendekendini çok yoruyorsun gülüm az dinlensene ufaklık uyumuşken kalan işleri yarına bırak ev kirli olsun canın iyi oldu mu bir günde temizlenir , bak işte sen hasta olunca hooop diye iyileşmiyorsun bu hastalanıyor bize yeni bir beden diyip ceket çıkarır gibi gibi de bedenimizi çıkarıp değişemiyeceğimize göre yatttt dinlen daaa
Valla ben çok severim ben kendim gidersem pazara alırım salatalara falanda koyarımBrokoliyi haşlayıp yogurtlayabilirsin yeesen çok lezzetli canım yogurtla yenilirse daha yararlanmış kerevinin hiç tadına bile bakmadım :)
Hadi gözün aydın canım Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin şimdi iki kat daha dikkat etmen lazım yemene icmeneKizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
Sağlık ocakları yer yer değişiyor demekki canımAh ah bizim buranin eksikligi demekki hayirlisi artk canim
Takımı actırdık hamisler cogaldi
hay maşallahdilek kapım açıkmış, bu gidişle ben listeye girene kadar herkes hamile kalacak
Aminnn cokcaa aminnnEtmez miyim ablaammm
İnşallah vereceksin zaten o kiloları, uçuracağız sonrasında da kocan sana hayran hayran gezecek
Eşine evdekilere soyledimmi :)askrhpozitif tesekkur ederim canim sagolasin bizimki merkeze yakin ya tahliller erken gidio erken cikiyomus bende yeni ogrendim ay cok mutluyum dedigin gibi extradan duzene giriyorum
Evdekilerin kendi annemin ve halamlarin haberleri var ama esim cuma gecesi gelirse o zaman yuzyuze soyleyecem yoksa askeriye sacmalar heyecaninda ceza falan yer allah korusun o aylardir bekliyo cok sevineceginden eminim o yuzden soylemeye korkuyorum acikcasiEşine evdekilere soyledimmi :)
hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iremcimKizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
abla takımda 5 hamile var hepsi aynı anda dua ritüeli yapsınlar söyleseneAminnn cokcaa aminnn
Yasemin hamilelerin duası daha makbulmus
Zuhal ablam sağlıkla zayiflasin fit bi 65 kilo olsun kocası ona tekrar aşık olsun diye :)
abla bağırsakları etkilesin diye gece yiyorumMenu güzelde cnm niye kaysilar akşama kalıyor sabah kalkınca yesene
Bide yarından itibaren bulgur vs. Olmasin
Salata yogurt harici hepsi karbon olmuş Zeynep
Spor puanınızı hesaplayıp yazın
doymuyorum eylem midem genişlemiş zati aç aç dolanıyorum özellikle akşamlarıIyi bu kadar az yemekle doyuyorsunuz gerçekten ben şok
hadi bakalımGunaydin kizlaranca ugruyorum tabiki bugun hemen kalktim saglik ocagina gittim kan verdim ama sonuclar yarin ogleden sonra cikiyormus yani 1 gun daha bekliycem neyse hayirlisi olsun bakalim
Takimda hamile kalmayı yasaklicam
Listeye üye kalmiyor
saçmaymış pınar hemen verirler aslındaBende sasirdm Almanyada olsa 2 dkda cikar sonuclar burda 1 şeyi ogrrnmek ne zor ya belkide kucuk saglik ocagi oldugundan bilemiyorm ama ne derlerse desinler oranin yerini tutmuyor hastaneler
abla işim çoktu uğrayamadım regl öncesi baş ağrısı bide
merdane ile olumlama yap ekimben evdekilere kıymalı nohut pilav yapıcam ,dün akşamdan kalma yayla çorbası salata yerim belki dün akşam da çorba salata yemiştim zaten akşam olsun acıkayım ona göre bakarım artık:)
bu ara sabır olumlaması yapmam gerekiyor herhalde benim adamı evire çevire çırpmamak için dili durmuyor hafta sonunu saymazsam 2 gündür evde ama bana 20 gün gibi geliyor üstelik dün öğleden sonra komşuma gitmiştim evde değildim , şansıma televizyon bozuldu adamın tek meşgalesiydi yaa o da gelip gelip benim leptabın başına oturuyor saatlerce kalkmıyor yeni aldık onu getir fişe takayım şurda karşılıklı oturur pc ye bakarız diyorum ne gerek var diyor gel de dellenme :)
[QUOTE='Rosebud_, post: 58109502, member: 525275"]Etmez miyim ablaammmYasemin hamilelerin duası daha makbulmus
Güzel birşeyler ayarlarsın hemde @Pnrrr-20 sen söyledin miEvdekilerin kendi annemin ve halamlarin haberleri var ama esim cuma gecesi gelirse o zaman yuzyuze soyleyecem yoksa askeriye sacmalar heyecaninda ceza falan yer allah korusun o aylardir bekliyo cok sevineceginden eminim o yuzden soylemeye korkuyorum acikcasi
dimi kızabla takımda 5 hamile var hepsi aynı anda dua ritüeli yapsınlar söylesene
ŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞLER ZUHAL ABLAYA CUMA GÜNÜ DUA EDİYORSUNUZ
kilo vermiyonuz bari Bi işe yarayın
Aa az sonra bende azcik kuruyemiş yiyeceğim bak sende gorunce aklıma geldi yeyince yazarımmenüm
sabah10
2 yumurta ile omlet biraz peynir
1dl çavdar ekmeği
öğlen1430
1 portakal
akşam19
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa
2 kare bitter
1 avuç acılı leblebi 1 avuç çiğ fındık
su 2ye tamamlanır
Menü
Sabah(10:30)
1 lokma ekmeğe d vitamini
2 parça peynir ,4 zeytin
2 yumurta
Çeri domates
Ara(15:00)
Vanilyalı kahve
Ara(16:00)
1 minik muz
1 hurma
Akşam (19:00)
1/2 avakado
50g ton balığı
50 g peynir
4 çeri domates
Reyhan/ roka/ lollo rosso / taze kekik
1 dilim kızarmış ekmek
Şu: 2 lt Spor: 50 dk eliptik @Pnrrr-20 200 puan
Amiiiin tesekkur ederim ablacim allah tum isteyenlere nasip etsin insallahhadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iremcim
Resmen kahkaha attim dgru tespit cuma vakitlerinde el acariz artikabla takımda 5 hamile var hepsi aynı anda dua ritüeli yapsınlar söylesene
ŞŞŞŞŞŞŞ HAMİŞLER ZUHAL ABLAYA CUMA GÜNÜ DUA EDİYORSUNUZ
kilo vermiyonuz bari Bi işe yarayın
Cok heyecanliyim ne yapsam acaba pat diyemi soylesem kapiyi acar acmaz yoksa yatarken mi desemGüzel birşeyler ayarlarsın hemde
Saglikla kucagina al insallah cnmKizlar sonuc cikmis hamileyimmmm
Cnm.ozel hastanede acil bolumunde kan verseydin yarim saat icinde alirdin sonuc biz aksam 8 de gitmistik esimle dayanamayip :)Ondandir abla ozaman ama merak olunca iste 1 gun cok uzun geliyor :)
Ewet ozel bolumlerde orda randevu almak cok zorlasmis duydum onu ama saglik ocagi orda almanyada daha iyidi ben ondan ole dedim bide cok suratsizdi kan alanlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?