Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben her türlüsünü seviyorum abla kerevizin evde benden başka yiyen yok zaten 2 haftadır eşime diyorum al diye o nasıl bisey diyor bu hafta almış sonunda
Bi de pirasayla yap kerevizi çok güzel oluyor bizim kilerde hiç yemezdi ama böyle yiyorlar hem de çok beğeniyorlar portakal limon pırasa kereviz çok uyumlu oluyor

menum

13.00
1 has.yumurta
7 yesil zeutin

16.00
1/2 biskuvi

18.30
balik
salata
1 dilim ekmek

2 saat yuruyus 120p Pnrrr-12

güzel menü

Arkadasim sabah içmişsin suyu 12 ye kadar açsın olmamış metabolizma çalışmaz sonra 15 de bir meyve ile gecistirmissin akşam da hem çorba hem ekmek karbon yapmışsın eee bütün gün ac bırakmışsın kendini bence daha sık yemelisin

Sen iç bebeğim
Senin için fazla değil zaten yeni hastalıktan cikiyon
Sadece listeye girince Tartıya yakın bulgur yemezsen iyi olur
merak etme anla sen dikkat ederim

menum

13.00
1 has.yumurta
7 yesil zeutin

16.00
1/2 biskuvi

18.30
balik
salata
1 dilim ekmek

bana hala az geliyor gözüme menü

Menü güzelde sudan sonraki ara uzun olmus
afiyet olsun

Bi de pirasayla yap kerevizi çok güzel oluyor bizim kilerde hiç yemezdi ama böyle yiyorlar hem de çok beğeniyorlar portakal limon pırasa kereviz çok uyumlu oluyor
bir deneyeyim bakalım ben her türlüsünü yerim

merak etme anla sen dikkat ederim

bana hala az geliyor gözüme menü

Menü güzelde sudan sonraki ara uzun olmus
afiyet olsun

bir deneyeyim bakalım ben her türlüsünü yerim
Bak bir portakalı kabuğunu rendele 3 portakal 1 limon yada mandalina sık ilk önce piyasaları zeytin yağda çevir içine kerevizi ve havucu koy sıktığın suyuda ekle altını kış kendi kendine pişer çok güzel oluyor

Ne bileym yarin oglen dediler bekliyorm mecburen zaman gecmiyor

[QUOTE='Rosebud_, post: 58109502, member: 525275"]Etmez miyim ablaammm
İnşallah vereceksin zaten o kiloları, uçuracağız sonrasında da kocan sana hayran hayran gezecek
Ay aynısının 50 kgsunu istiyorum lütfen koca kısmına gerek yok dediklerini tutturacagim nasıl olsa ben iradesiz misim de popo iyiymişte yandaki basenler olmasaymismis mis kılçıksız balık alsaydın dedim ama içime uhte kaldı

Güzel birşeyler ayarlarsın hemde Pnrrr-12 sen söyledin mi
Ben babalar gününden iki gün önce ogrenmistim babalar gününde A4 boyutunda bebek kartpostalınin üstüne not yazmıştım

dimi kız[/QUOTE]

Idrar testi pozitif ciktigni soyledim kan vericegmi falan bi garip oldu guldu falan sevindi aksmdan beride sirnasip duruyo karnimi seviyo hareket etmezmi daha varsa diyo

Tamam cnm iyi yapmissin

Aa ben pat diye soledim cnm idrar testinde soledm zaten benimki bi sok oldu guldu falan inanamadi gerci daha bende inanmis degilim ya

Abla varsa söz ederim tabiki

Bugunki menu

Kahvaltı 11:00
1 kase sutun icine + 2ceviz, yarim muz, 1ck keten tohumu, 1ck bal, 3yk yulaf ezmesi

Ara 14:00
Kahvaltidan kalan muzla muzlu yogurt
2 hurma
Ara 16:00
1 greyfurt

Aksam 18:30
1 kepce sehriye corbasi
1 kase patlican patates yemegi
Salata ve yarim bardak Ayran

Ara 20:00
Bogurtlen cayı yanına 2 hurma

2lt Su
Spor yok

Idrar testi pozitif ciktigni soyledim kan vericegmi falan bi garip oldu guldu falan sevindi aksmdan beride sirnasip duruyo karnimi seviyo hareket etmezmi daha varsa diyo

Tamam cnm iyi yapmissin

Aa ben pat diye soledim cnm idrar testinde soledm zaten benimki bi sok oldu guldu falan inanamadi gerci daha bende inanmis degilim ya

Abla varsa söz ederim tabiki [/QUOTE]
Konuşuyor sen duymuyor musun deseydin
pınar şimdi sana vitamin verecekler folik vs onun için bundan sonra greyfurt yeme canım aklında olsun

Aldım tarifi denicem sağol
afiyet olsun canım

Bugunku menum
Kahvalti 11.00
2 kasik menemen
2 catal p kizartmasi
2 catal peynir
3 dilim ekmek

Ara 15.30
1 elma

Aksam 17.30
2 kepce yogurt corbasi
2 but+7 8 tane ince dilim patates

20.00
1 tam olgunlasmamis muz

21.00
Avuc ici kadar kuru uzum
1 kuru kaysi

22.00
1 orta boy ayva

2 lt kadar su
45 dk yuruyus

Kahvaltiya gorumceme gtmistim aksam ustu meyvenin yanina koydugu paketli dusman yiyecekleri elimin tersiyle ittim asla yemicem bunlardan bana israr etmeyin dedim bebegim icin bugun ikram edilen cubuk krakerdi yok halleydi yok cikolatali gofretti hic yemedim lutfen tebrik edin az daha gaza geleyim hele

Kızlar ben uyuyorum çok yoruldum bugün yarın diyetisyene gideceğim bir haftalık sonucu çok merak ediyorum hepinizi öptüm
iyigeceler

bebeğine zarardan başka birsey değil onlar

Tebrik ederim irem
O içinde zehir olan şeyleri bebeğin için yeme
Sen zayıfla bebeğin sağlıklı büyüsün
Benim doktorum eğer diyet yapmazsam şeker yüklü fos bir bebeğin olur demişti bana
Ki diyetle beraber 4 kilo doğdu yoksa 6 kilo olacaktı mazallah kilolu olması sağlıklı olması değil bilakis obez bi çocuk olacaktı

Aynen cok haklisin bende iri dogmusum 4.430 gr 52 cm o yuzden korku sardi beni seker yukletmeside yapmayi dusunmuyorum artik tuzluda yememye calisicam mecbur yemeklerde oluyor atmasak kaynim kiziyo sanki tuz eklemek cok zormus gibi ben artik haslama firinda seyleri tercih edicem kizartmalardan uzak duracam valla cok kararliyim rabbime binlerce kez sukurler olsun yemek aklima bile gelmiyor 2guudr boyle devam edecem insallah

menum

13.00
1 has.yumurta
7 yesil zeutin

16.00
1/2 biskuvi

18.30
balik
salata
1 dilim ekmek

Bugün pek gorunmedin cnm nerelerdesin

Lütfen kahvaltin daha dolu olsun
Bisküvi yerine kuruyemis falan yesen daha iyi olur akşam güzel
kahvaltin güzel cnm
Akşamda bide yoğurt ekleseydin iyi olurdu

Yoookkkk nornal olanı icmisin :))
Gayet güzel cnm

Akşama bol salata peynirli iyi olur unut lavasi kinoa yı bak bu hafta iyi vermemiz gerekli ben bir kadeh şarap bile içmedim vereceğim diye düşün artık:)
ben baştan çok azaltmak istemiyorum cnm bu sefer aynı hataya dusmicem
Tartıya son 2 gün zaten karbonu kesecem

Kızlar ben uyuyorum çok yoruldum bugün yarın diyetisyene gideceğim bir haftalık sonucu çok merak ediyorum hepinizi öptüm
guzel sonuçlarla gel inş. Tatlim

pırasalı hiç duymamistim
3 portakal suyu fazla gelmezmi bide bi sürü seker oluyor

günün meyveyle gecmis sanki :) akşam güzel olmuş

Menu
Iftar 17.00
1 kase sehriye corbasi
1 tabak karnibahar haslamasi
2 dilim ekmek
Bol salata
18.30
Yarim kase sütlaç
20.30
1 ceviz
5 kuru üzüm
Su 2 lt 30 dk yuruyus 60 p Mefkurem Pnrrr-12
Oruç olduğun için sutlaca bisey demiyom
Diğerleri güzel cnm
Cook tebrikler tatlim

Akşamdan sonra biraz fazla meyve olmuş sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…