Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

04.12.sali

Kahvalti öncesi
1 tk keçiboynuzu pekmezi+ polen

11.30
2 yumurta az sut 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir
Maydanoz
Dereotu

15.45
Firinda 1 kıymalı lavas sarma
Yoğurtlu kereviz havuç salatası

18.00
1 tb kineo kısıri
2 bar ayran

Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie 30 dk

@Pnrrr-20
90 puan

Kizlarrr hem makarna yiyim hem kalori almayim istiyormusunuz

Bakın ne buldum

Shirataki Noodle makarnası yediniz mi hiç? Peki yedikçe yediren, lezzetli, soslu ama kilo aldırmayan aksine zayıflatan bir makarna var desem? Üstelik bu makarna lifli. Diyetinizi şenlendiriyor. Tat duygunuzu besliyor. Sizi mutlu ederken aynı zamanda zayıflatıyor da. İşte karşınızda Japon’ların yüz yıllardır tükettiği ama bizim son 5 senedir tanıdığımız Konjac kökü yani Shirataki Noodle. Hem sebze hem de sıfır kalorili. Üstelik de doyuruyor.

Önce Shirataki Noodleyi tanıyalım. Konjac bitkisinin kökünden elde edilen bu ürün nedir ve hangi özelliklere sahiptir.

Shirataki Noodle, doğaldır hiç yağ, şeker, nişasta, protein içermez.
Shirataki Noodle, sıfır net karbonhidrattır ve sıfır kalori içerir.
Shirataki Noodle, buğday ve gluten içermez.
Shirataki Noodle, Saf Bitkisel bir üründür.
Shirataki Noodle, yaklaşık bir yıl oda sıcaklığında saklanabilir. Soğutmaya ihtiyaç duymaz.
Shirataki Noodle, kendine has hiçbir tat içermez, saydamdır ve jelatinimsidir.
Shirataki Noodle, kolayca herhangi bir baharat, salça, biber, sote, çorba ya da yemeğin baskın tatlarını emer.

Shirataki Noodle sıvı içinde paketlenmiş bir gıdadır. Saf glukomannan liftir ve her hangi bir lezzeti yok iken, ham Konjac kökünde bir balık kokusu vardır. Bu durum Shirataki Noodle paketini açtığınızda ilk anda duyduğunuz hafif balık kokusunun nedenidir. Korkmayın bu koku sadece sudadır. Kalıcı değildir. Asla hissedilmez. Yıkandığında gider.

Shirataki Noodle makarna yapılışı

Shirataki Noodle paketi açılır. Süzülür. Kaynar su ile yıkanır ve süzülür.

Yanmaz yapışmaz bir tavada yağ kızdırılır. Kızan yağa ezilmiş sarımsak atılır. Sarımsağın kokusu yayılana kadar güzelce kavrulur ve sarımsak kavrulunca domates püresi, tuz ve baharat da eklenerek biraz pişirilir. Çok değil ama. Domates püresi fokurdarken içine Shirataki Noodle atılır. Birkaç dakika karıştırılarak pişirilir. Shirataki Noodle MAKARNASI hazır. Afiyet Olsun

Yok ya ben inanmıyorum böyle şeylere reklam gibi ayrıca suyun bile kalorisi varken nasıl olurda noodle un kalorisi olmayacak , insanları hazır gıdaya itmenin başka bir yolu

Kızlar ben uyuyorum çok yoruldum bugün yarın diyetisyene gideceğim bir haftalık sonucu çok merak ediyorum hepinizi öptüm
Güzel eksilerin olsun

Abla ya nezleyim ilac kullanamicam ya artik portakal yoktu bende ayva falan yiyim iyi gelir diye yedim
geçmiş olsun canım
Zuhal ablanın dediği gibi akşam yemek sonrası bir meyve bir bardak süt yada yoğurt ikinizede iyi gelir hamilelikte hele de son aylarda grip çok fena oksururken çocuğu çıkartacak gibi oluyor insan

Hayırlı sabahlar cümleten,
Yazı özledim ben yaa
Sabahları 6 da kalkar cıbıl cıvıl güne başlardım, özellikle son 10 gündür hava karanlık, yatmak istemesem de 1 saat fazldan kestiriyorum ama hiç yaramıyor bana
Yatmasam ışık yanacak faturaya biner
Suyu içtim içtiim şimdi azcık yatak keyfi yapiyim, uyurmuyum bilmem ama,
Bu karanlık bana rehavet veriyor
Hadi size de iyi uykular, işler, kolay gelsin

Baharim ayrıntılı ultrason da çıkmıştı lakin kötüyü cagirmamak adına pek dillendirmem aileme bile söylemedim ,içim rahat Allah'ın izni ile bişey cikmiycagini düşünüyorum

Pinarcigim burası 60 daireli bina gelirken sitelerde komşuluk olmaz kafasi ile geldim ama hiçte öyle değilmiş hem yardımlaşmayı hemde beraber vakit geçirmeyi seviyorlar
Ben insandan sıkıldigim için:) çok fazla içli dişli olmadan günlerde özel günlerde birlikte olmaya çalışıyorum iste

günaydin canım, ben seviyorum bu havaları herkes kabuğuna çekiliyor yazın o kosturmasi telaşı olmayıp sehir sakinleşiyor gibi geliyor:)
Sabah kalkıp tekrar uyumak çok tatlı fırsatını bulduğun anda uyu canısı

@Pnrrr-20 Pinarcigim gebeymişsin ya sen:)
Tebrik ederim Rabbim tamamına erdirip sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin
Gittimmi doktara nekadarlikmis mercimek:)

Kaç günün derken ablam ,binadakilerlw girdim işte başkada yok gerekte yok:)

İlk defa dolu bir menü gordum abla sende helede kahvaltı:)
Afiyet olsun böylede devam olsun bence

Idrar testi pozitif ciktigni soyledim kan vericegmi falan bi garip oldu guldu falan sevindi aksmdan beride sirnasip duruyo karnimi seviyo hareket etmezmi daha varsa diyo

Tamam cnm iyi yapmissin

Aa ben pat diye soledim cnm idrar testinde soledm zaten benimki bi sok oldu guldu falan inanamadi gerci daha bende inanmis degilim ya

Abla varsa söz ederim tabiki [/QUOTE]
Dualarım bütün grupla, inşallah sağlıklı ve bi daha almamak üzere verileceko kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…