- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.501
Benim uyumam lazim aslında ablada uyku gelmedi bir türlü sabah ve gece çok zor oluyorBende uyumam daha
Tek ayva yememisinki :) )Abla ya nezleyim ilac kullanamicam ya artik portakal yoktu bende ayva falan yiyim iyi gelir diye yedim
Akşamları melisa papatya ıhlamur falan iç cnm heralde zararlı degil bunlar sanaBenim uyumam lazim aslında ablada uyku gelmedi bir türlü sabah ve gece çok zor oluyor
deneyeyim abla iyi gecelerAkşamları melisa papatya ıhlamur falan iç cnm heralde zararlı degil bunlar sana
Hadi yat biseyler okurken uyursun
Yok ya ben inanmıyorum böyle şeylere reklam gibi ayrıca suyun bile kalorisi varken nasıl olurda noodle un kalorisi olmayacak , insanları hazır gıdaya itmenin başka bir yoluKizlarrr hem makarna yiyim hem kalori almayim istiyormusunuz
Bakın ne buldum
Shirataki Noodle makarnası yediniz mi hiç? Peki yedikçe yediren, lezzetli, soslu ama kilo aldırmayan aksine zayıflatan bir makarna var desem? Üstelik bu makarna lifli. Diyetinizi şenlendiriyor. Tat duygunuzu besliyor. Sizi mutlu ederken aynı zamanda zayıflatıyor da. İşte karşınızda Japon’ların yüz yıllardır tükettiği ama bizim son 5 senedir tanıdığımız Konjac kökü yani Shirataki Noodle. Hem sebze hem de sıfır kalorili. Üstelik de doyuruyor.
Önce Shirataki Noodleyi tanıyalım. Konjac bitkisinin kökünden elde edilen bu ürün nedir ve hangi özelliklere sahiptir.
Shirataki Noodle, doğaldır hiç yağ, şeker, nişasta, protein içermez.
Shirataki Noodle, sıfır net karbonhidrattır ve sıfır kalori içerir.
Shirataki Noodle, buğday ve gluten içermez.
Shirataki Noodle, Saf Bitkisel bir üründür.
Shirataki Noodle, yaklaşık bir yıl oda sıcaklığında saklanabilir. Soğutmaya ihtiyaç duymaz.
Shirataki Noodle, kendine has hiçbir tat içermez, saydamdır ve jelatinimsidir.
Shirataki Noodle, kolayca herhangi bir baharat, salça, biber, sote, çorba ya da yemeğin baskın tatlarını emer.
Shirataki Noodle sıvı içinde paketlenmiş bir gıdadır. Saf glukomannan liftir ve her hangi bir lezzeti yok iken, ham Konjac kökünde bir balık kokusu vardır. Bu durum Shirataki Noodle paketini açtığınızda ilk anda duyduğunuz hafif balık kokusunun nedenidir. Korkmayın bu koku sadece sudadır. Kalıcı değildir. Asla hissedilmez. Yıkandığında gider.
Shirataki Noodle makarna yapılışı
Shirataki Noodle paketi açılır. Süzülür. Kaynar su ile yıkanır ve süzülür.
Yanmaz yapışmaz bir tavada yağ kızdırılır. Kızan yağa ezilmiş sarımsak atılır. Sarımsağın kokusu yayılana kadar güzelce kavrulur ve sarımsak kavrulunca domates püresi, tuz ve baharat da eklenerek biraz pişirilir. Çok değil ama. Domates püresi fokurdarken içine Shirataki Noodle atılır. Birkaç dakika karıştırılarak pişirilir. Shirataki Noodle MAKARNASI hazır. Afiyet Olsun
Güzel eksilerin olsunKızlar ben uyuyorum çok yoruldum bugün yarın diyetisyene gideceğim bir haftalık sonucu çok merak ediyorum hepinizi öptüm
Bugunku menum
Kahvalti 11.00
2 kasik menemen
2 catal p kizartmasi
2 catal peynir
3 dilim ekmek
Ara 15.30
1 elma
Aksam 17.30
2 kepce yogurt corbasi
2 but+7 8 tane ince dilim patates
20.00
1 tam olgunlasmamis muz
21.00
Avuc ici kadar kuru uzum
1 kuru kaysi
22.00
1 orta boy ayva
2 lt kadar su
45 dk yuruyus
Kahvaltiya gorumceme gtmistim aksam ustu meyvenin yanina koydugu paketli dusman yiyecekleri elimin tersiyle ittim asla yemicem bunlardan bana israr etmeyin dedim bebegim icin bugun ikram edilen cubuk krakerdi yok halleydi yok cikolatali gofretti hic yemedim lutfen tebrik edin az daha gaza geleyim hele
geçmiş olsun canımAbla ya nezleyim ilac kullanamicam ya artik portakal yoktu bende ayva falan yiyim iyi gelir diye yedim
Baharim ayrıntılı ultrason da çıkmıştı lakin kötüyü cagirmamak adına pek dillendirmem aileme bile söylemedim ,içim rahat Allah'ın izni ile bişey cikmiycagini düşünüyorumCanım o yapamaz henüz 3.5 yaşında yaptırmzda
Afiyet olsun canım her zaman ki gibi güzel
Oo güzel başlangıç bu kafeinsiz dediğin rooibos mu bende onu akşam sütle içiyorum diyetisyen öyle demişti baya da tatlı isteğini kesiyor ama dün sade denedim oda güzel
Güzel menü abla
Evet abla grip oldu
kendin için birşey yapmak bile iyi hissettiriyor hem zaten başta zorlama bu kadar sen zaten az yiyorsun ileri ki aşamaları düşün
Ben ekşili yapıyorum güzel oluyor canım
Burnu tıkalı olunca pek fark etmiyor canım bı iki gün böyle devam eder
Hadi inşallah
Canım kilolu hamile kalınca zaten çok kilo alınmıyor normal insan gibi yemedigimiz için arkadaşların dediği gibi doktoruna şöyle seni diyetisyene yönlendirsin gebelikte 15 kg veren bile var
Çok mantıklı kilo insana yük gerçekten 10 kg bile nasıl fark ediyor dizlerde de aşınma yapıyormuş ağır kiloda spor
Kolay gelsin
Sağol abla
Kimin kız niye haberimiz yok
Sorma bulaşıyor
aynen aynen
Pinarcigim burası 60 daireli bina gelirken sitelerde komşuluk olmaz kafasi ile geldim ama hiçte öyle değilmiş hem yardımlaşmayı hemde beraber vakit geçirmeyi seviyorlarOhh ne guzelmis oyle toplaniyorsunuz, ahh ah bizim burda yok hic ole ya apartmanda yasitim ve evde olan 2 kisi var okadar gerisi calisiyor veya yok bilmiyorm.
Herkez 1şey yapipmi getiriyor en mantiklisi aslinda hem evi sil toparla hem bisiler hazirla zor olur cnku
Ablaa izin vermiyorlar ogrenelimmm uzuyoda uzuyoneyseki yarin belli olcak insallah
Gittim cnm ama sonuc yarina malesef
Ohh isler bitmis keyif zamani gelmis senden iyisi yok
günaydin canım, ben seviyorum bu havaları herkes kabuğuna çekiliyor yazın o kosturmasi telaşı olmayıp sehir sakinleşiyor gibi geliyor:)Hayırlı sabahlar cümleten,
Yazı özledim ben yaa
Sabahları 6 da kalkar cıbıl cıvıl güne başlardım, özellikle son 10 gündür hava karanlık, yatmak istemesem de 1 saat fazldan kestiriyorum ama hiç yaramıyor bana
Yatmasam ışık yanacak faturaya biner
Suyu içtim içtiim şimdi azcık yatak keyfi yapiyim, uyurmuyum bilmem ama,
Bu karanlık bana rehavet veriyor
Hadi size de iyi uykular, işler, kolay gelsin
Allah kabul etsin canım ya bende bı kaç gün tutsam bebiş için sakıncası olur mu ki acabaHuhu ben sahura kalktım ve yatmadım midem sindirimini biraz tamamlasin spor yapıp yatacagimda
Kaç günün derken ablam ,binadakilerlw girdim işte başkada yok gerekte yok:)benim çok şükür bi rahatsızlığım yok cnm ana zaten yavaş yavaş baslicam
Hiç kondisyonum kalmadı artık çok çabuk yoruluyorum
İnsan spor yaptıkça daha fit hissediyor
kaç gunun var tatlım
Yakında 7 ler gelir ins
İlk defa dolu bir menü gordum abla sende helede kahvaltı:)04.12.sali
Kahvalti öncesi
1 tk keçiboynuzu pekmezi+ polen
11.30
2 yumurta az sut 1 tk karabugday unuyla krep
Peynir
Maydanoz
Dereotu
15.45
Firinda 1 kıymalı lavas sarma
Yoğurtlu kereviz havuç salatası
18.00
1 tb kineo kısıri
2 bar ayran
Su 2.5 lt
Spor 2 mil leslie 30 dk
@Pnrrr-20
90 puan
Ne bileym yarin oglen dediler bekliyorm mecburen zaman gecmiyor
Ay aynısının 50 kgsunu istiyorum lütfen koca kısmına gerek yok dediklerini tutturacagim nasıl olsa ben iradesiz misim de popo iyiymişte yandaki basenler olmasaymismis mis kılçıksız balık alsaydın dedim ama içime uhte kaldı
Güzel birşeyler ayarlarsın hemde @Pnrrr-20 sen söyledin mi
Ben babalar gününden iki gün önce ogrenmistim babalar gününde A4 boyutunda bebek kartpostalınin üstüne not yazmıştım
dimi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?