- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.521
Konuşuyor sen duymuyor musun deseydinIdrar testi pozitif ciktigni soyledim kan vericegmi falan bi garip oldu guldu falan sevindiaksmdan beride sirnasip duruyo karnimi seviyo hareket etmezmi daha varsa diyo
Tamam cnm iyi yapmissin
Aa ben pat diye soledim cnm idrar testinde soledm zatenbenimki bi sok oldu guldu falan inanamadi gerci daha bende inanmis degilim ya
Abla varsa söz ederim tabiki
Dileğim hayırdır kötü bısey yok umarımBaharim ayrıntılı ultrason da çıkmıştı lakin kötüyü cagirmamak adına pek dillendirmem aileme bile söylemedim ,içim rahat Allah'ın izni ile bişey cikmiycagini düşünüyorum
hDi hayırlı haberlerle inşallahGunaydin kızlarrr
Sonuclar ogleden sonra cikcak demislerdi bende birazdan kahvalti yapayim esimle gidicez.
Bu arada esim yillik izine cikmis 10 gun evdecuma gunu bursaya gidicez sanirim
greyfurt zararlı değil ama ilaçlarla etkileşime giriyor o yüzden canım ilaç kullanırken greyfurt tüketimine dikkat etmen lazımgreyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh
Oy geçmiş olsun canım keşke kızı gondermeseydin ikinizde bir doktora gitseydinizkızlar günaydın
çoooookkkk kötü bir gece geçirdim
ben ateşlendim bi de üstüne çok sancım vardı
kızımın kulağı ağrıdı uyudu uyandı ağladı sıcak havlu basmamı istedi
hiiiççç uyumadım
sabah uyandı kızım yine ağlayarak, okula yolladım ama inşallah kötüleşmez
canım benim izne ayrılmama 4 hafta kaldı ve çok işm var o yüzden izin alamıyorumOy geçmiş olsun canım keşke kızı gondermeseydin ikinizde bir doktora gitseydiniz
kaç aylıktı canım seninkiKızlar benim ufaklık hala 1 saatte 2 saatte bir kalkıyor uzun uyudu zamanlar çok nadir süt mü doyurmuyor gazını çıkarıyorum neden kısa uyuyor nasıl bir yol izleyeyim valla uyku durumu beni mafetti ya saç kurutma makınası İle emiyoruz gündüzleri yoksa emmeylede arası yok,,
İnşallah canım ya kıyamam fıstığa Rabbim ikinizde acil şifa versin gurbette misin sende sırf bakacak kimse olmadığından dolayi evdeyim bende çalışmıyorumcanım benim izne ayrılmama 4 hafta kaldı ve çok işm var o yüzden izin alamıyorum
kızımı da bırakacak yerim yok
haaa çok kötüleşirse yapacak bişe yok alırım izin dururum evde artık ama inşallah iyileşir yavrum çok ağladı yaa
6 nin içinde canimkaç aylıktı canım seninki
amin canımmİnşallah canım ya kıyamam fıstığa Rabbim ikinizde acil şifa versin gurbette misin sende sırf bakacak kimse olmadığından dolayi evdeyim bende çalışmıyorum
oyyyy maşallah6 nin içinde canim
Bugunku menum
Kahvalti 11.00
2 kasik menemen
2 catal p kizartmasi
2 catal peynir
3 dilim ekmek
Ara 15.30
1 elma
Aksam 17.30
2 kepce yogurt corbasi
2 but+7 8 tane ince dilim patates
20.00
1 tam olgunlasmamis muz
21.00
Avuc ici kadar kuru uzum
1 kuru kaysi
22.00
1 orta boy ayva
2 lt kadar su
45 dk yuruyus
Kahvaltiya gorumceme gtmistim aksam ustu meyvenin yanina koydugu paketli dusman yiyecekleri elimin tersiyle ittim asla yemicem bunlardan bana israr etmeyin dedim bebegim icin bugun ikram edilen cubuk krakerdi yok halleydi yok cikolatali gofretti hic yemedim lutfen tebrik edin az daha gaza geleyim hele
Bugün pek gorunmedin cnm nerelerdesin
Lütfen kahvaltin daha dolu olsun
Bisküvi yerine kuruyemis falan yesen daha iyi olur akşam güzel
kahvaltin güzel cnm
Akşamda bide yoğurt ekleseydin iyi olurdu
Yoookkkk nornal olanı icmisin :))
Gayet güzel cnm
ben baştan çok azaltmak istemiyorum cnm bu sefer aynı hataya dusmicem
Tartıya son 2 gün zaten karbonu kesecem
guzel sonuçlarla gel inş. Tatlim
pırasalı hiç duymamistim
3 portakal suyu fazla gelmezmi bide bi sürü seker oluyor
günün meyveyle gecmis sanki :) akşam güzel olmuş
Oruç olduğun için sutlaca bisey demiyom
Diğerleri güzel cnm
Cook tebrikler tatlim
Akşamdan sonra biraz fazla meyve olmuş sanki
Kizlarrr hem makarna yiyim hem kalori almayim istiyormusunuz
Bakın ne buldum
Shirataki Noodle makarnası yediniz mi hiç? Peki yedikçe yediren, lezzetli, soslu ama kilo aldırmayan aksine zayıflatan bir makarna var desem? Üstelik bu makarna lifli. Diyetinizi şenlendiriyor. Tat duygunuzu besliyor. Sizi mutlu ederken aynı zamanda zayıflatıyor da. İşte karşınızda Japon’ların yüz yıllardır tükettiği ama bizim son 5 senedir tanıdığımız Konjac kökü yani Shirataki Noodle. Hem sebze hem de sıfır kalorili. Üstelik de doyuruyor.
Önce Shirataki Noodleyi tanıyalım. Konjac bitkisinin kökünden elde edilen bu ürün nedir ve hangi özelliklere sahiptir.
Shirataki Noodle, doğaldır hiç yağ, şeker, nişasta, protein içermez.
Shirataki Noodle, sıfır net karbonhidrattır ve sıfır kalori içerir.
Shirataki Noodle, buğday ve gluten içermez.
Shirataki Noodle, Saf Bitkisel bir üründür.
Shirataki Noodle, yaklaşık bir yıl oda sıcaklığında saklanabilir. Soğutmaya ihtiyaç duymaz.
Shirataki Noodle, kendine has hiçbir tat içermez, saydamdır ve jelatinimsidir.
Shirataki Noodle, kolayca herhangi bir baharat, salça, biber, sote, çorba ya da yemeğin baskın tatlarını emer.
Shirataki Noodle sıvı içinde paketlenmiş bir gıdadır. Saf glukomannan liftir ve her hangi bir lezzeti yok iken, ham Konjac kökünde bir balık kokusu vardır. Bu durum Shirataki Noodle paketini açtığınızda ilk anda duyduğunuz hafif balık kokusunun nedenidir. Korkmayın bu koku sadece sudadır. Kalıcı değildir. Asla hissedilmez. Yıkandığında gider.
Shirataki Noodle makarna yapılışı
Shirataki Noodle paketi açılır. Süzülür. Kaynar su ile yıkanır ve süzülür.
Yanmaz yapışmaz bir tavada yağ kızdırılır. Kızan yağa ezilmiş sarımsak atılır. Sarımsağın kokusu yayılana kadar güzelce kavrulur ve sarımsak kavrulunca domates püresi, tuz ve baharat da eklenerek biraz pişirilir. Çok değil ama. Domates püresi fokurdarken içine Shirataki Noodle atılır. Birkaç dakika karıştırılarak pişirilir. Shirataki Noodle MAKARNASI hazır. Afiyet Olsun
Pinarcigim burası 60 daireli bina gelirken sitelerde komşuluk olmaz kafasi ile geldim ama hiçte öyle değilmiş hem yardımlaşmayı hemde beraber vakit geçirmeyi seviyorlar
Ben insandan sıkıldigim için:) çok fazla içli dişli olmadan günlerde özel günlerde birlikte olmaya çalışıyorum iste
Pnrrr-12 Pinarcigim gebeymişsin ya sen:)
Tebrik ederim Rabbim tamamına erdirip sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin
Gittimmi doktara nekadarlikmis mercimek:)
kızlar günaydın
hiiiççç uyumadım
Dileğim hayırdır kötü bısey yok umarım
hDi hayırlı haberlerle inşallah
greyfurt zararlı değil ama ilaçlarla etkileşime giriyor o yüzden canım ilaç kullanırken greyfurt tüketimine dikkat etmen lazım
Anladım canım o zaman yapacak bir şey yok mecburamin canımm
yok canım gurbette değilim aksine herkes yanıbaşımda annem halam ama annem kızım ne zaman hastalansa geriliyor bana suç buluyor iyice geriliyorum kızımın hastalığından çok annem ne diyecek acaba diye düşünüyorum, yoruluyor bi de artık kızım hep oyun istiyor çünkü
halam desem o da babaaneme bakıyor zaten yükü ağır
görümcem de epeeyyy uzakta oturuyor
birde onu deneyeyim bakalım canım sagoloyyyy maşallah
gazı mı var acaba
bi de emzirdikten sonra en az 20 dk dik tut demişti doktorum kızımda ki reflü oluşmasın
ve cidden işe yaradı emzirirdim yarım saat 40 dk dolanırdım evin içinde sonra yatırırdım bi sonraki emmeye kadar rahat uyurdu bi de bunu mu denesen
geçmiş olsun canım doktora götürseydin keşke herşey olabilir kıyamamkızlar günaydın
hiiiççç uyumadım
Konuşuyor sen duymuyor musun deseydin
pınar şimdi sana vitamin verecekler folik vs onun için bundan sonra greyfurt yeme canım aklında olsun
Ek gıdaya başladınmı merveKızlar benim ufaklık hala 1 saatte 2 saatte bir kalkıyor uzun uyudu zamanlar çok nadir süt mü doyurmuyor gazını çıkarıyorum neden kısa uyuyor nasıl bir yol izleyeyim valla uyku durumu beni mafetti ya saç kurutma makınası İle emiyoruz gündüzleri yoksa emmeylede arası yok,,
Bu bebek sana iyi gelecek eminim iremAynen cok haklisin bende iri dogmusum 4.430 gr 52 cm o yuzden korku sardi beniseker yukletmeside yapmayi dusunmuyorum artik tuzluda yememye calisicam mecbur yemeklerde oluyor atmasak kaynim kiziyo sanki tuz eklemek cok zormus gibi ben artik haslama firinda seyleri tercih edicem kizartmalardan uzak duracam valla cok kararliyim rabbime binlerce kez sukurler olsun yemek aklima bile gelmiyor 2guudr boyle devam edecem insallah
Evet bugün suyu güzel içtim. Ayrıca 3 portakal çok gelmiyor bi de meyve şekeri çok önemli değil zaten bir şekild e vücuda şeker almalıyız onu da meyveden alıyoruz. Tabi bu 3 portakal suyu buharlaşıyor gayet güzel oluyorBugün pek gorunmedin cnm nerelerdesin
Lütfen kahvaltin daha dolu olsun
Bisküvi yerine kuruyemis falan yesen daha iyi olur akşam güzel
kahvaltin güzel cnm
Akşamda bide yoğurt ekleseydin iyi olurdu
Yoookkkk nornal olanı icmisin :))
Gayet güzel cnm
ben baştan çok azaltmak istemiyorum cnm bu sefer aynı hataya dusmicem
Tartıya son 2 gün zaten karbonu kesecem
guzel sonuçlarla gel inş. Tatlim
pırasalı hiç duymamistim
3 portakal suyu fazla gelmezmi bide bi sürü seker oluyor
günün meyveyle gecmis sanki :) akşam güzel olmuş
Oruç olduğun için sutlaca bisey demiyom
Diğerleri güzel cnm
Cook tebrikler tatlim
Akşamdan sonra biraz fazla meyve olmuş sanki
Tebrik ederimBugunku menum
Kahvalti 11.00
2 kasik menemen
2 catal p kizartmasi
2 catal peynir
3 dilim ekmek
Ara 15.30
1 elma
Aksam 17.30
2 kepce yogurt corbasi
2 but+7 8 tane ince dilim patates
20.00
1 tam olgunlasmamis muz
21.00
Avuc ici kadar kuru uzum
1 kuru kaysi
22.00
1 orta boy ayva
2 lt kadar su
45 dk yuruyus
Kahvaltiya gorumceme gtmistim aksam ustu meyvenin yanina koydugu paketli dusman yiyecekleri elimin tersiyle ittim asla yemicem bunlardan bana israr etmeyin dedim bebegim icin bugun ikram edilen cubuk krakerdi yok halleydi yok cikolatali gofretti hic yemedim lutfen tebrik edin az daha gaza geleyim hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?