Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar günaydın
çoooookkkk kötü bir gece geçirdim
ben ateşlendim bi de üstüne çok sancım vardı
kızımın kulağı ağrıdı uyudu uyandı ağladı sıcak havlu basmamı istedi
hiiiççç uyumadım
sabah uyandı kızım yine ağlayarak, okula yolladım ama inşallah kötüleşmez

Gunaydin kızlarrr

Sonuclar ogleden sonra cikcak demislerdi bende birazdan kahvalti yapayim esimle gidicez.

Bu arada esim yillik izine cikmis 10 gun evde cuma gunu bursaya gidicez sanirim

Konuşuyor sen duymuyor musun deseydin
pınar şimdi sana vitamin verecekler folik vs onun için bundan sonra greyfurt yeme canım aklında olsun[/QUOTE]

Aa greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh

Baharim ayrıntılı ultrason da çıkmıştı lakin kötüyü cagirmamak adına pek dillendirmem aileme bile söylemedim ,içim rahat Allah'ın izni ile bişey cikmiycagini düşünüyorum
Dileğim hayırdır kötü bısey yok umarım
Gunaydin kızlarrr

Sonuclar ogleden sonra cikcak demislerdi bende birazdan kahvalti yapayim esimle gidicez.

Bu arada esim yillik izine cikmis 10 gun evde cuma gunu bursaya gidicez sanirim
hDi hayırlı haberlerle inşallah

greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh
greyfurt zararlı değil ama ilaçlarla etkileşime giriyor o yüzden canım ilaç kullanırken greyfurt tüketimine dikkat etmen lazım

Oy geçmiş olsun canım keşke kızı gondermeseydin ikinizde bir doktora gitseydiniz

Oy geçmiş olsun canım keşke kızı gondermeseydin ikinizde bir doktora gitseydiniz
canım benim izne ayrılmama 4 hafta kaldı ve çok işm var o yüzden izin alamıyorum
kızımı da bırakacak yerim yok
haaa çok kötüleşirse yapacak bişe yok alırım izin dururum evde artık ama inşallah iyileşir yavrum çok ağladı yaa

Kızlar benim ufaklık hala 1 saatte 2 saatte bir kalkıyor uzun uyudu zamanlar çok nadir süt mü doyurmuyor gazını çıkarıyorum neden kısa uyuyor nasıl bir yol izleyeyim valla uyku durumu beni mafetti ya saç kurutma makınası İle emiyoruz gündüzleri yoksa emmeylede arası yok,,

kaç aylıktı canım seninki

İnşallah canım ya kıyamam fıstığa Rabbim ikinizde acil şifa versin gurbette misin sende sırf bakacak kimse olmadığından dolayi evdeyim bende çalışmıyorum

İnşallah canım ya kıyamam fıstığa Rabbim ikinizde acil şifa versin gurbette misin sende sırf bakacak kimse olmadığından dolayi evdeyim bende çalışmıyorum
amin canımm
yok canım gurbette değilim aksine herkes yanıbaşımda annem halam ama annem kızım ne zaman hastalansa geriliyor bana suç buluyor iyice geriliyorum kızımın hastalığından çok annem ne diyecek acaba diye düşünüyorum, yoruluyor bi de artık kızım hep oyun istiyor çünkü
halam desem o da babaaneme bakıyor zaten yükü ağır
görümcem de epeeyyy uzakta oturuyor

6 nin içinde canim
oyyyy maşallah
gazı mı var acaba
bi de emzirdikten sonra en az 20 dk dik tut demişti doktorum kızımda ki reflü oluşmasın
ve cidden işe yaradı emzirirdim yarım saat 40 dk dolanırdım evin içinde sonra yatırırdım bi sonraki emmeye kadar rahat uyurdu bi de bunu mu denesen

Masallah cnm ben begendim menunu meyve bol olmus ama olsun paketli karbonlu gida olcagina o olsun. Bu arada yuruyus tempolumu hafif tempomu ilk sayfada puanlar var oyle hesaplayip beni etiketlersen spor listesine alayim senide cnm

Sagol abla evet hep bi meyve yedim ama toplamda 2 pors du ama bu ara hep meyve yiyesim var nasil biseyse

Aa ben bunu duymustum almanyadayken hatta almayi dusunmustm neden almadim bilmiyorm int uzeri ismarlicaktim kandirilirm diyemi vazgectiydim acaba ama bana ollabillir gbi geliyo abla cinliler hep zayif cnku genelde pirinclerindede bisimi var acaba peki bunu nerden satinalabillirzki

Masllah cok guzelmis zaten ne demisler ev alma komsu al. Zor anind kapisni calabilcegin komsularin varsa daha ne olsun

Pnrrr-12 Pinarcigim gebeymişsin ya sen:)
Tebrik ederim Rabbim tamamına erdirip sağlıcakla kucağına almaya nasip etsin
Gittimmi doktara nekadarlikmis mercimek:)

Canim kan testini saatler sonr alicam idrar testi pozitifdi ama insallah varsa sagol dualarn icin canimm

Ah canimya gecmis olsun ne kotu ikinizi birden bulmasi bide bu havalar suanda cok fena dikkat etmek lazim. Sen nasil oldun daha iyimisin

Hmm anladim canim sagol.
Bilmedigimiz ne cok sey var ya

Anladım canım o zaman yapacak bir şey yok mecbur
birde onu deneyeyim bakalım canım sagol

geçmiş olsun canım doktora götürseydin keşke herşey olabilir kıyamam

Konuşuyor sen duymuyor musun deseydin
pınar şimdi sana vitamin verecekler folik vs onun için bundan sonra greyfurt yeme canım aklında olsun

Aa greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh [/QUOTE]
Bide adaçayı içme doktorumun ilk dediği şeydi bana
Ek gıdaya başladınmı merve
Doymuyorsa uyanır 6. Ay gaz felan sıkıştırmaz sanırım kilosu nasıl

Bu bebek sana iyi gelecek eminim irem

Evet bugün suyu güzel içtim. Ayrıca 3 portakal çok gelmiyor bi de meyve şekeri çok önemli değil zaten bir şekild e vücuda şeker almalıyız onu da meyveden alıyoruz. Tabi bu 3 portakal suyu buharlaşıyor gayet güzel oluyor

Tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…