- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.541
ek gıdaya başlamadım daha yasemin bu ayın sonunda 6 bitecek baslıcam 4 aylıkken 6 kg Du rotavirusu için gitmem lazm sağlık ocaginada hasta diye gidemedimgeçmiş olsun canım doktora götürseydin keşke herşey olabilir kıyamam
Aa greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh
Bide adaçayı içme doktorumun ilk dediği şeydi bana
Ek gıdaya başladınmı merve
Doymuyorsa uyanır 6. Ay gaz felan sıkıştırmaz sanırım kilosu nasıl
bu sene kış hastalıklarla geldi geçmiş olsun canımGünaydın herkese
Regl baş ağrısı soğuk derken
İyi olmaya yıkılmamaya çalışıyorum
Melisa çayı papatya adaçayı
Dün nohut vardı yanlış hatırlamıyorsam menü de o şişkinlik yapmış olabilir bozma moralini birde hergun çok çok gidecek diye bir kural yok sen haftalık kaç gitmiş onu baz alGünaydın evde sabah tartıldım pazartesiden beri 200 gr almışım. Çok şaşırdım. Çünkü hiç kaçamak yapmadım moralim bozuldu. Tabi ödem de olmuş olabilir ama ben daha çok eksi beklerken bu durum hoşuma gitmedi
Sağ ol canım ateşim yok şu anda çok şükür ama vücudum kırgın biraz da uykusuzluğun verdiği halsizlik de var tabiMasallah cnm ben begendim menunu meyve bol olmus ama olsun paketli karbonlu gida olcagina o olsun. Bu arada yuruyus tempolumu hafif tempomu ilk sayfada puanlar var oyle hesaplayip beni etiketlersen spor listesine alayim senide cnm
Sagol abla evet hep bi meyve yedim ama toplamda 2 pors du ama bu ara hep meyve yiyesim var nasil biseyse
Aa ben bunu duymustum almanyadayken hatta almayi dusunmustm neden almadim bilmiyorm int uzeri ismarlicaktim kandirilirm diyemi vazgectiydim acaba ama bana ollabillir gbi geliyo abla cinliler hep zayif cnku genelde pirinclerindede bisimi var acabapeki bunu nerden satinalabillirzki
Masllah cok guzelmis zaten ne demisler ev alma komsu al. Zor anind kapisni calabilcegin komsularin varsa daha ne olsun
Canim kan testini saatler sonr alicam idrar testi pozitifdi ama insallah varsa sagol dualarn icin canimm
Ah canimya gecmis olsun ne kotu ikinizi birden bulmasi bide bu havalar suanda cok fena dikkat etmek lazim. Sen nasil oldun daha iyimisin
Hmm anladim canim sagol.
Bilmedigimiz ne cok sey var ya
Bide adaçayı içme doktorumun ilk dediği şeydi banageçmiş olsun canım doktora götürseydin keşke herşey olabilir kıyamam
Aa greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh
icinde sıfır karbon diyor ama bu bi bitkiymisYok ya ben inanmıyorum böyle şeylere reklam gibi ayrıca suyun bile kalorisi varken nasıl olurda noodle un kalorisi olmayacak , insanları hazır gıdaya itmenin başka bir yolu
vayyy hemde o saatteHuhu ben sahura kalktım ve yatmadım midem sindirimini biraz tamamlasin spor yapıp yatacagimda
kışı seven varmi bilmiyorum ama ben hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorumHayırlı sabahlar cümleten,
Yazı özledim ben yaa
Sabahları 6 da kalkar cıbıl cıvıl güne başlardım, özellikle son 10 gündür hava karanlık, yatmak istemesem de 1 saat fazldan kestiriyorum ama hiç yaramıyor bana
Yatmasam ışık yanacak faturaya biner
Suyu içtim içtiim şimdi azcık yatak keyfi yapiyim, uyurmuyum bilmem ama,
Bu karanlık bana rehavet veriyor
Hadi size de iyi uykular, işler, kolay gelsin
Offf cok uzuldum cnm cok gecmis olsunkızlar günaydın
çoooookkkk kötü bir gece geçirdim
ben ateşlendim bi de üstüne çok sancım vardı
kızımın kulağı ağrıdı uyudu uyandı ağladı sıcak havlu basmamı istedi
hiiiççç uyumadım
sabah uyandı kızım yine ağlayarak, okula yolladım ama inşallah kötüleşmez
hadi hayirli haberlerle gel cnmGunaydin kızlarrr
Sonuclar ogleden sonra cikcak demislerdi bende birazdan kahvalti yapayim esimle gidicez.
Bu arada esim yillik izine cikmis 10 gun evdecuma gunu bursaya gidicez sanirim
Bence ek gıdaya başlaman lazım mervecimKızlar benim ufaklık hala 1 saatte 2 saatte bir kalkıyor uzun uyudu zamanlar çok nadir süt mü doyurmuyor gazını çıkarıyorum neden kısa uyuyor nasıl bir yol izleyeyim valla uyku durumu beni mafetti ya saç kurutma makınası İle emiyoruz gündüzleri yoksa emmeylede arası yok,,
Marketlerde vardır belki cnm bulunca soylerimben bunu duymustum almanyadayken hatta almayi dusunmustm neden almadim bilmiyorm int uzeri ismarlicaktim kandirilirm diyemi vazgectiydim acaba ama bana ollabillir gbi geliyo abla cinliler hep zayif cnku genelde pirinclerindede bisimi var acabapeki bunu nerden satinalabillirzki
Yok yok gayet iyiyizzzzGünaydın herkese
Regl baş ağrısı soğuk derken
İyi olmaya yıkılmamaya çalışıyorum
Melisa çayı papatya adaçayı
tmm cnm sagol pırasa alınca bi deneyimEvet bugün suyu güzel içtim. Ayrıca 3 portakal çok gelmiyor bi de meyve şekeri çok önemli değil zaten bir şekild e vücuda şeker almalıyız onu da meyveden alıyoruz. Tabi bu 3 portakal suyu buharlaşıyor gayet güzel oluyor
Gunluk iniş çıkışlar olabilir tatlımGünaydın evde sabah tartıldım pazartesiden beri 200 gr almışım. Çok şaşırdım. Çünkü hiç kaçamak yapmadım moralim bozuldu. Tabi ödem de olmuş olabilir ama ben daha çok eksi beklerken bu durum hoşuma gitmedi
ben de hiç sevmem abla kışı ruhum daralıyor ya resmenkışı seven varmi bilmiyorum ama ben hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum
Ama kilo vermek icin kış ideal
Şimdi kendimizi kapatıp yaza bi cikacaz ki incecik olmusuz:)
Offf cok uzuldum cnm cok gecmis olsun
Çalışan annelerin zorlugu
İnşallah ikinizde iyii olursunuz
Annendir bisey diyemem ama sen istermusin çocuk hasta olsun
O duruma ayri uzuldum
Bende meyveyi çok yedim hamileligimde sabah kalkınca ilk isim elma mandalina yemek vücudun ihtiyacı var demekkiMasallah cnm ben begendim menunu meyve bol olmus ama olsun paketli karbonlu gida olcagina o olsun. Bu arada yuruyus tempolumu hafif tempomu ilk sayfada puanlar var oyle hesaplayip beni etiketlersen spor listesine alayim senide cnm
Sagol abla evet hep bi meyve yedim ama toplamda 2 pors du ama bu ara hep meyve yiyesim var nasil biseyse
Aa ben bunu duymustum almanyadayken hatta almayi dusunmustm neden almadim bilmiyorm int uzeri ismarlicaktim kandirilirm diyemi vazgectiydim acaba ama bana ollabillir gbi geliyo abla cinliler hep zayif cnku genelde pirinclerindede bisimi var acabapeki bunu nerden satinalabillirzki
Masllah cok guzelmis zaten ne demisler ev alma komsu al. Zor anind kapisni calabilcegin komsularin varsa daha ne olsun
Canim kan testini saatler sonr alicam idrar testi pozitifdi ama insallah varsa sagol dualarn icin canimm
Ah canimya gecmis olsun ne kotu ikinizi birden bulmasi bide bu havalar suanda cok fena dikkat etmek lazim. Sen nasil oldun daha iyimisin
Hmm anladim canim sagol.
Bilmedigimiz ne cok sey var ya
yaaaaaaaKızlar sonuc belli oldu hamileymisim ayy degisik duygular icindeyim
Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis
Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Bacım sürekli tartilma bir günde almaz insan odemdir oGünaydın evde sabah tartıldım pazartesiden beri 200 gr almışım. Çok şaşırdım. Çünkü hiç kaçamak yapmadım moralim bozuldu. Tabi ödem de olmuş olabilir ama ben daha çok eksi beklerken bu durum hoşuma gitmedi
ben de elmayı çok yedimBende meyveyi çok yedim hamileligimde sabah kalkınca ilk isim elma mandalina yemek vücudun ihtiyacı var demekki
Aaaa hadi hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindimKızlar sonuc belli oldu hamileymisim ayy degisik duygular icindeyim
Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis
Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Demekki cok sevdikleri için mantıklı olamıyorlar cnmben de hiç sevmem abla kışı ruhum daralıyor ya resmen
ben bahar kadınıyım çiçekler açsın masmavi bi hava ama hafif serin ayyyy missss
tabii artık kalmadı bahar diye bi mevsim buralarda yazdan kışa kıştan yaza geçiyoruz hemen
sağ ol abla, ben çok önemsemem hastalığımı ama ateşim çıkınca çok korktum ateşli hastalık hamilelikte tehlikeli ya.
kızım da kulağım diye ağlamaya başlayınca bittik zaten..
annemle babamın hakkını ödeyemem onlar büyüttü defneyi, benden de çok sevdiler belki
ama ne zaman defneyle ilgili olumsuz bişe olsa hemen işte haftasonu çıkardın çocuğu hasta ettin
işte dikkat etmiyorsun bu kıza
bu kızın geleceğiyle oynuyorsun (ameliyat ettirmiyoruz diye)
artık onlara bişe demeye korkuyorum
ben kızımın hasta olmasını kötü olmasını ister miyim ama anlatamıyorum işte onlara
Dun nasıl gecti dileğimBende meyveyi çok yedim hamileligimde sabah kalkınca ilk isim elma mandalina yemek vücudun ihtiyacı var demekki
Kiz asikmisin nesinBurayı unuttuğuma inanamıyorum... Tekrar döndüğümüzü tamamen unutmuşum
Çok gecmis olsun üst üste gelmis hastalıklarben de hiç sevmem abla kışı ruhum daralıyor ya resmen
ben bahar kadınıyım çiçekler açsın masmavi bi hava ama hafif serin ayyyy missss
tabii artık kalmadı bahar diye bi mevsim buralarda yazdan kışa kıştan yaza geçiyoruz hemen
sağ ol abla, ben çok önemsemem hastalığımı ama ateşim çıkınca çok korktum ateşli hastalık hamilelikte tehlikeli ya.
kızım da kulağım diye ağlamaya başlayınca bittik zaten..
annemle babamın hakkını ödeyemem onlar büyüttü defneyi, benden de çok sevdiler belki
ama ne zaman defneyle ilgili olumsuz bişe olsa hemen işte haftasonu çıkardın çocuğu hasta ettin
işte dikkat etmiyorsun bu kıza
bu kızın geleceğiyle oynuyorsun (ameliyat ettirmiyoruz diye)
artık onlara bişe demeye korkuyorum
ben kızımın hasta olmasını kötü olmasını ister miyim ama anlatamıyorum işte onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?