- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.561
Kaptanım yorucu ama keyifli uzun bir süre yeter bana bu kalabalık:)Dun nasıl gecti dileğim
Güreş neysede boks çok kötü yaaaÇok gecmis olsun üst üste gelmis hastalıklar
Hepsi aynı anne babaların
Benim oğlum bu sene güreşe başladı bizimkilerin sozu geçse bize kesinlikle göndertmiycekler onlar da kiyamadiklarinda zarar gelmesun diye, he he diyip geçiyorum ben :)
Herkesin bisey yapıp getirmesi iyiymisKaptanım yorucu ama keyifli uzun bir süre yeter bana bu kalabalık:)
Pinar sana bebis nasil cnm.diye sordugumu hatirliyor musun :) o gun yanlis yazdin dedigimde ben biseyi bosa yazmam yakindir bebek haberi dicektim sonra yersiz olur diye demedim.masallah canim rabbim.saglikla kucağına almayi nasip etsin insallahKızlar sonuc belli oldu hamileymisim ayy degisik duygular icindeyim
Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis
Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
ben de abla bebişim bi gelsin sağlıklaDemekki cok sevdikleri için mantıklı olamıyorlar cnm
Çocuğa bisey olsa en çok üzülen annesi olur
Ama çocuk bu hasta ola ola buyucekler
Ne kadar sakinsanda olacağı varsa oluyor
Bu konuda içini rahat tut sen
Bende kışa takilmayip kilo vermeye odaklanacam bu sene :)
6 ayı bitsin diye bekliyorum abla bilmiyorum hata mı ediyorumBence ek gıdaya başlaman lazım mervecim
Didemin kitabında çocuk beslenmesiyle ilgiliibii bölüm var çok bilgilendirici
Geç kalirsan zor alisiyormus
Bide akşam yatmadan mama versen belki daha tok tutar
Hadi gözün aydın cnaim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonuc belli oldu hamileymisim ayy degisik duygular icindeyim
Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis
Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
şaşkınBurayı unuttuğuma inanamıyorum... Tekrar döndüğümüzü tamamen unutmuşum
Anladım. Ben 2 öğün beslenmeye karşıyım. Düzenli beslenme en az 3 ana 2 ara o günden oluşmalı. Vücudun şeker dengesini korumalı yani bu benim okuduklarımdan doktorlardan öğrendiğim ama herkes kendi yapısını bilir
bence de eşime sunuyum bu fikri
Sağlık ocakları öyle aslında hastanede 1.5-2 saate çıkıyor , ben zaten kadın doğuma gidilecek sonrasında kafasında olduğum için iki iki iş yapmıyorum testte çıkınca direk kadın doğuma randevu alıyorum
Bune ve kuş gibi suda az beğenmedim aç bırakma kendini
Bakınız sen listeye giren diye listeye girecekler hep hamile kalıyor
oyy canım geçmiş olsun
İnşallah çok uzun sürmez alerjiniz zor iş gerçekten hem anne hem bebek için ,ki ikisini birden emzirmek birde alerji diyeti yapmak çok çok zor rabbim kolaylik versin iki günde de olsa ceee de ya begumden haberi olan var mı
Daha iyiydi abla en azından uyuduk :)
bol yeşillikli salata köfte ve pırasa yiyeceğim pırasa benden başkası yemedigi için ben bı hafta yerim zaten
su çok az olmuş canım , kurabiyelerde az olmuş bı kaç tane daha yeseydin ya
amanın aynı dertten bende de var benimde eşim bu hafta eğitimde biz yataktan kalkmadan adam eve geliyor ve hep zarar aha bugün hamburger yemeye gittik dönüşte tatlıcı gördü tabi dün herşeyi yedi saat 10 da hala ne yiyeceğiz diyordu
Aynen bende açlığınin sesini dinlemek en iyisi 2 yada 6 değil
Aynı kafadayim bencede ama insan kendini az birşey iyi hissedince de duramıyor işte
evet aramızda kalsın " takımda spor konusunda kendime kimseyi rakip görmüyorum "belki gaza gelirler
hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın
Mehlika sabah sabah faturannerden aklına geldiHayırlı sabahlar cümleten,
Yazı özledim ben yaa
Sabahları 6 da kalkar cıbıl cıvıl güne başlardım, özellikle son 10 gündür hava karanlık, yatmak istemesem de 1 saat fazldan kestiriyorum ama hiç yaramıyor bana
Yatmasam ışık yanacak faturaya biner
Suyu içtim içtiim şimdi azcık yatak keyfi yapiyim, uyurmuyum bilmem ama,
Bu karanlık bana rehavet veriyor
Hadi size de iyi uykular, işler, kolay gelsin
eee peki neymiş yani tedavisi filan öğe benim kuzenimindd bebeğin bağırsakları kapanmamışti yani Allah'ın işi işte bı kısmı karnin dışarda kalmış doğar doğmaz ameliyat oldu sıkıntı olmadı hiç içini ferah tutman çok iyiBaharim ayrıntılı ultrason da çıkmıştı lakin kötüyü cagirmamak adına pek dillendirmem aileme bile söylemedim ,içim rahat Allah'ın izni ile bişey cikmiycagini düşünüyorum
Dur durdugun yerde dilekAllah kabul etsin canım ya bende bı kaç gün tutsam bebiş için sakıncası olur mu ki acaba
Oyy geçmiş olsun çok zor kulak biz kardeşimde çok çektik çocuk sonunda odiometris oldu hatırlarım sarımsak ısıtıp koyardik büyük bir sarimsagi ısıtıp kulağına kacmayacak şekilde çok işe yarardi ilaçlarda inşallah şifa olur kısa zamandakızlar günaydın
çoooookkkk kötü bir gece geçirdim
ben ateşlendim bi de üstüne çok sancım vardı
kızımın kulağı ağrıdı uyudu uyandı ağladı sıcak havlu basmamı istedi
hiiiççç uyumadım
sabah uyandı kızım yine ağlayarak, okula yolladım ama inşallah kötüleşmez
Aboo pınar yine gezmelerdeGunaydin kızlarrr
Sonuclar ogleden sonra cikcak demislerdi bende birazdan kahvalti yapayim esimle gidicez.
Bu arada esim yillik izine cikmis 10 gun evdecuma gunu bursaya gidicez sanirim
Mervede söylemiş canım ilaçlarla tepkimeye giriyor ve sen vitamin baslarsinKonuşuyor sen duymuyor musun deseydin
pınar şimdi sana vitamin verecekler folik vs onun için bundan sonra greyfurt yeme canım aklında olsun
Aa greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh
TunaydinGünaydın kızlar
canım benim izne ayrılmama 4 hafta kaldı ve çok işm var o yüzden izin alamıyorum
kızımı da bırakacak yerim yok
haaa çok kötüleşirse yapacak bişe yok alırım izin dururum evde artık ama inşallah iyileşir yavrum çok ağladı yaa
Kilo alımı normal mi Merve şu ayda su kilodan ziyade yükselis cizelgeside önemli 6 ay olmuş bence doktorunla görüşüp ek gıdaya geçebilirsiniz genelde doymayan çocuk uyumuyor ,6 ay oldu gazını kendisi bile çıkarır ve şimdi en kotu 3-4 saat uyuması gerekliKızlar benim ufaklık hala 1 saatte 2 saatte bir kalkıyor uzun uyudu zamanlar çok nadir süt mü doyurmuyor gazını çıkarıyorum neden kısa uyuyor nasıl bir yol izleyeyim valla uyku durumu beni mafetti ya saç kurutma makınası İle emiyoruz gündüzleri yoksa emmeylede arası yok,,
Migrosta var Türkiye de ama deneyenler balık kokusundan şikayetçi ama tavukla filan karışık pişince duyulmuyormuş o kokuMasallah cnm ben begendim menunu meyve bol olmus ama olsun paketli karbonlu gida olcagina o olsun. Bu arada yuruyus tempolumu hafif tempomu ilk sayfada puanlar var oyle hesaplayip beni etiketlersen spor listesine alayim senide cnm
Sagol abla evet hep bi meyve yedim ama toplamda 2 pors du ama bu ara hep meyve yiyesim var nasil biseyse
Aa ben bunu duymustum almanyadayken hatta almayi dusunmustm neden almadim bilmiyorm int uzeri ismarlicaktim kandirilirm diyemi vazgectiydim acaba ama bana ollabillir gbi geliyo abla cinliler hep zayif cnku genelde pirinclerindede bisimi var acabapeki bunu nerden satinalabillirzki
Masllah cok guzelmis zaten ne demisler ev alma komsu al. Zor anind kapisni calabilcegin komsularin varsa daha ne olsun
Canim kan testini saatler sonr alicam idrar testi pozitifdi ama insallah varsa sagol dualarn icin canimm
Ah canimya gecmis olsun ne kotu ikinizi birden bulmasi bide bu havalar suanda cok fena dikkat etmek lazim. Sen nasil oldun daha iyimisin
Hmm anladim canim sagol.
Bilmedigimiz ne cok sey var ya
takılma abla böyle değişimler normalGünaydın evde sabah tartıldım pazartesiden beri 200 gr almışım. Çok şaşırdım. Çünkü hiç kaçamak yapmadım moralim bozuldu. Tabi ödem de olmuş olabilir ama ben daha çok eksi beklerken bu durum hoşuma gitmedi
Tabii senin tercihin nasıl mutluysan öyle yapBu doğru demek zor bunun aksini savunan da bir çok araştırma ve profesörler var hatta sayıları sık sık beslenin diyenlerden çok daha fazla daha doğrusu ben öğün mantığına karşıyım acıkmadığım halde sırf ara öğün olsun diye yeme mantığına karşıyım ayrıca da ibni sinanın da sözünü hiç unutmam iki öğün sağlıktır üçüncü öğün hastalıktır ha ama ben yapabiliyormuyum tabiki hayır her zaman eşit olmuyor ama 3 ana 2 ara öğün gibi bi sınır koymam hadi onu da geçtim koyamam zaten böyle bi sınır koyduğum anda ben o diyeti anında bırakırım yapmak istemediğim yemek istemediğim bişeyi yemek değil benim için diyet böyle sınırla yaptığında Aklım kalır herşeyde ben sadece sağlıklı yiyorum sağlıklı besleniyorum mottosuyla diyet yapıyorum yoksa maksimum 2 hafta yaparım
Inşallah öyledirBacım sürekli tartilma bir günde almaz insan odemdir o
sağ ol canım aminnMehlika sabah sabah faturannerden aklına geldi
ama bende düşündüm bu sabah 7:30 da spor yapıyorum resmen sokaklar karanlık calissan çocuğu o karanlıkta kaldırıp bırakacağım
eee peki neymiş yani tedavisi filan öğe benim kuzenimindd bebeğin bağırsakları kapanmamışti yani Allah'ın işi işte bı kısmı karnin dışarda kalmış doğar doğmaz ameliyat oldu sıkıntı olmadı hiç içini ferah tutman çok iyi
Dur durdugun yerde dilek
Oyy geçmiş olsun çok zor kulak biz kardeşimde çok çektik çocuk sonunda odiometris oldu hatırlarım sarımsak ısıtıp koyardik büyük bir sarimsagi ısıtıp kulağına kacmayacak şekilde çok işe yarardi ilaçlarda inşallah şifa olur kısa zamanda
Aboo pınar yine gezmelerde
Mervede söylemiş canım ilaçlarla tepkimeye giriyor ve sen vitamin baslarsin
Tunaydin
Kilo alımı normal mi Merve şu ayda su kilodan ziyade yükselis cizelgeside önemli 6 ay olmuş bence doktorunla görüşüp ek gıdaya geçebilirsiniz genelde doymayan çocuk uyumuyor ,6 ay oldu gazını kendisi bile çıkarır ve şimdi en kotu 3-4 saat uyuması gerekli
Migrosta var Türkiye de ama deneyenler balık kokusundan şikayetçi ama tavukla filan karışık pişince duyulmuyormuş o koku
takılma abla böyle değişimler normal
Kiz asikmisin nesindellendirme adamı hergun gel
6 ayı bitsin diye bekliyorum abla bilmiyorum hata mı ediyorum
Hadi gözün aydın cnaim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
şaşkın
Bence yavaş yavaş başla cnm6 ayı bitsin diye bekliyorum abla bilmiyorum hata mı ediyorum
Hadi gözün aydın cnaim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
şaşkın
en iyisi herkes kendini nasıl rahat hissediyor sa ve devamını getirebileceği şekilde yapsın :)Bu doğru demek zor bunun aksini savunan da bir çok araştırma ve profesörler var hatta sayıları sık sık beslenin diyenlerden çok daha fazla daha doğrusu ben öğün mantığına karşıyım acıkmadığım halde sırf ara öğün olsun diye yeme mantığına karşıyım ayrıca da ibni sinanın da sözünü hiç unutmam iki öğün sağlıktır üçüncü öğün hastalıktır ha ama ben yapabiliyormuyum tabiki hayır her zaman eşit olmuyor ama 3 ana 2 ara öğün gibi bi sınır koymam hadi onu da geçtim koyamam zaten böyle bi sınır koyduğum anda ben o diyeti anında bırakırım yapmak istemediğim yemek istemediğim bişeyi yemek değil benim için diyet böyle sınırla yaptığında Aklım kalır herşeyde ben sadece sağlıklı yiyorum sağlıklı besleniyorum mottosuyla diyet yapıyorum yoksa maksimum 2 hafta yaparım
niye kizz senin neyin eksikyok ya ne aşkı? ben kim aşk kim aşık olmak kimkafam basmıyor aşka, olmadım olamadım
iş yoğunluğundan stresinden tamamen çıkmış aklımdan burası.
tamam gelecem hergün
hem ne şaşkın
Tamam ablaBence yavaş yavaş başla cnm
en iyisi herkes kendini nasıl rahat hissediyor sa ve devamını getirebileceği şekilde yapsın :)
niye kizz senin neyin eksik
İş yerindeki ne oldu
Bide adaçayı içme doktorumun ilk dediği şeydi banageçmiş olsun canım doktora götürseydin keşke herşey olabilir kıyamam
Aa greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh
Sağ ol canım ateşim yok şu anda çok şükür ama vücudum kırgın biraz da uykusuzluğun verdiği halsizlik de var tabi
icinde sıfır karbon diyor ama bu bi bitkiymis
Sıfır olmasada karbon değeri çok düşüktür heralde
Ben inandım hoşuma da gitti
vayyy hemde o saatte
kışı seven varmi bilmiyorum ama ben hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum
Ama kilo vermek icin kış ideal
Şimdi kendimizi kapatıp yaza bi cikacaz ki incecik olmusuz:)
Offf cok uzuldum cnm cok gecmis olsun
Çalışan annelerin zorlugu
İnşallah ikinizde iyii olursunuz
Annendir bisey diyemem ama sen istermusin çocuk hasta olsun
O duruma ayri uzuldum
hadi hayirli haberlerle gel cnm
Keşke soylemeseydin eşine kesinlesince süpriz yaoardin
Ne kadar kalacaksınız bursada
Liste işi kalsinmi o zaman
Bence ek gıdaya başlaman lazım mervecim
Didemin kitabında çocuk beslenmesiyle ilgiliibii bölüm var çok bilgilendirici
Geç kalirsan zor alisiyormus
Bide akşam yatmadan mama versen belki daha tok tutar
Marketlerde vardır belki cnm bulunca soylerim
Ben yiyecek seyleri netten almayı sevmiyorum
Pirinç lapa olarak yenirse sagliksiz degilki
Hatta spor yapanlar öyle yer
Biz onu yaglayip tuzladigimiz icin kotu yapiyoruz
Yok yok gayet iyiyizzzz
tmm cnm sagol pırasa alınca bi deneyim
Gunluk iniş çıkışlar olabilir tatlım
Mervenin dediği gibi nohuttan olabilir
Bende meyveyi çok yedim hamileligimde sabah kalkınca ilk isim elma mandalina yemek vücudun ihtiyacı var demekki
yaaaaaaa
hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Aaaa hadi hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim
Sağlıkla tamamına erdirsin Allah inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?