Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güreş neysede boks çok kötü yaaa
Bende onda spor mantığını anlamiyorum

Kızlar sonuc belli oldu hamileymisim  ayy degisik duygular icindeyim

Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis

Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Pinar sana bebis nasil cnm.diye sordugumu hatirliyor musun :) o gun yanlis yazdin dedigimde ben biseyi bosa yazmam yakindir bebek haberi dicektim sonra yersiz olur diye demedim.masallah canim rabbim.saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah

ben de abla bebişim bi gelsin sağlıkla
bütün kış evdeyim zaten iyi değerlendireceğim bunu

Bence ek gıdaya başlaman lazım mervecim
Didemin kitabında çocuk beslenmesiyle ilgiliibii bölüm var çok bilgilendirici
Geç kalirsan zor alisiyormus

Bide akşam yatmadan mama versen belki daha tok tutar
6 ayı bitsin diye bekliyorum abla bilmiyorum hata mı ediyorum
Kızlar sonuc belli oldu hamileymisim  ayy degisik duygular icindeyim

Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis

Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Hadi gözün aydın cnaim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
Burayı unuttuğuma inanamıyorum... Tekrar döndüğümüzü tamamen unutmuşum
şaşkın

Bu doğru demek zor bunun aksini savunan da bir çok araştırma ve profesörler var hatta sayıları sık sık beslenin diyenlerden çok daha fazla daha doğrusu ben öğün mantığına karşıyım acıkmadığım halde sırf ara öğün olsun diye yeme mantığına karşıyım ayrıca da ibni sinanın da sözünü hiç unutmam iki öğün sağlıktır üçüncü öğün hastalıktır ha ama ben yapabiliyormuyum tabiki hayır her zaman eşit olmuyor ama 3 ana 2 ara öğün gibi bi sınır koymam hadi onu da geçtim koyamam zaten böyle bi sınır koyduğum anda ben o diyeti anında bırakırım yapmak istemediğim yemek istemediğim bişeyi yemek değil benim için diyet böyle sınırla yaptığında Aklım kalır herşeyde ben sadece sağlıklı yiyorum sağlıklı besleniyorum mottosuyla diyet yapıyorum yoksa maksimum 2 hafta yaparım

Bende öyleyim işte zaten diğer türlü zorla yemek yemek mideyi büyütür diğeri de saldırganlaştırır böyle bi sınır olayını ben yapamıyorum he ama 2 ya da 3 beslenmeye çalışıyorum çünkü doğrusunun bu olduğuna inanıyorum ve de sürekli yapabiliceğimin bu olduğuna inanıyorum sürekli evde olsam belki ama işyerinde koşturuyorum çalışıyorum ara öğünüm geldi diyip bişeyler yemek sanki ayyy ben bişey yapıyorum diyet yapıyorum ben ya nelerden mahrumum kafasına sokuyor beni ama diğer türlü ben ekstra bişey yapmıyorum yalnızca annelerimiz anneannelerimiz gibi sağlıklı besleniyorum paketli gıda tüketmiyorum diyorum

Mehlika sabah sabah faturannerden aklına geldi
ama bende düşündüm bu sabah 7:30 da spor yapıyorum resmen sokaklar karanlık calissan çocuğu o karanlıkta kaldırıp bırakacağım
Baharim ayrıntılı ultrason da çıkmıştı lakin kötüyü cagirmamak adına pek dillendirmem aileme bile söylemedim ,içim rahat Allah'ın izni ile bişey cikmiycagini düşünüyorum
eee peki neymiş yani tedavisi filan öğe benim kuzenimindd bebeğin bağırsakları kapanmamışti yani Allah'ın işi işte bı kısmı karnin dışarda kalmış doğar doğmaz ameliyat oldu sıkıntı olmadı hiç içini ferah tutman çok iyi

Allah kabul etsin canım ya bende bı kaç gün tutsam bebiş için sakıncası olur mu ki acaba
Dur durdugun yerde dilek
Oyy geçmiş olsun çok zor kulak biz kardeşimde çok çektik çocuk sonunda odiometris oldu hatırlarım sarımsak ısıtıp koyardik büyük bir sarimsagi ısıtıp kulağına kacmayacak şekilde çok işe yarardi ilaçlarda inşallah şifa olur kısa zamanda
Gunaydin kızlarrr

Sonuclar ogleden sonra cikcak demislerdi bende birazdan kahvalti yapayim esimle gidicez.

Bu arada esim yillik izine cikmis 10 gun evde cuma gunu bursaya gidicez sanirim
Aboo pınar yine gezmelerde
Konuşuyor sen duymuyor musun deseydin
pınar şimdi sana vitamin verecekler folik vs onun için bundan sonra greyfurt yeme canım aklında olsun

Aa greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh
Mervede söylemiş canım ilaçlarla tepkimeye giriyor ve sen vitamin baslarsin
Günaydın kızlar
Tunaydin

Kilo alımı normal mi Merve şu ayda su kilodan ziyade yükselis cizelgeside önemli 6 ay olmuş bence doktorunla görüşüp ek gıdaya geçebilirsiniz genelde doymayan çocuk uyumuyor ,6 ay oldu gazını kendisi bile çıkarır ve şimdi en kotu 3-4 saat uyuması gerekli
Migrosta var Türkiye de ama deneyenler balık kokusundan şikayetçi ama tavukla filan karışık pişince duyulmuyormuş o koku
takılma abla böyle değişimler normal

T
Tabii senin tercihin nasıl mutluysan öyle yap

sağ ol canım aminn

Kiz asikmisin nesin dellendirme adamı hergun gel

yok ya ne aşkı? ben kim aşk kim aşık olmak kim kafam basmıyor aşka, olmadım olamadım
iş yoğunluğundan stresinden tamamen çıkmış aklımdan burası.
tamam gelecem hergün

şaşkın

hem ne şaşkın

şaşkın
Bence yavaş yavaş başla cnm

en iyisi herkes kendini nasıl rahat hissediyor sa ve devamını getirebileceği şekilde yapsın :)

niye kizz senin neyin eksik
İş yerindeki ne oldu

Günün konusu
Bu sıralar evde düzene takmış durumundayım herseyimi pratiklestirme ve düzenli görünmesi için arayışlara girdim ... Duzenleyiciler VS her şeye bakar oldum

SORU:Kullandığınız memnun olduğunuz duzenleyiciler yada oluşturup memnun olduğunuz düzenler nelerdir¿

geçmiş olsun canım doktora götürseydin keşke herşey olabilir kıyamam

Aa greyfurt kotumu geliyormus ben cok seviyodum tuh
Bide adaçayı içme doktorumun ilk dediği şeydi bana

Ek gıdaya başladınmı merve
Doymuyorsa uyanır 6. Ay gaz felan sıkıştırmaz sanırım kilosu nasıl[/QUOTE]

Adacayini duymustm evet

Sağ ol canım ateşim yok şu anda çok şükür ama vücudum kırgın biraz da uykusuzluğun verdiği halsizlik de var tabi

Ah cnm insallah cabuk toparlanirsin sende kizinda bol bol cay icin cnm c vitamini falan portakal mandalin

Abla cuma gidicez pazartesi donucez buyuk ihtimal dha bilet almadik ama o yuzden liste sorun olmaz cumaya sonuclari gitmeden yazarm o 3 gun de telfna yazrm sporlari eve gelince listeyi hallederm

Bende meyveyi çok yedim hamileligimde sabah kalkınca ilk isim elma mandalina yemek vücudun ihtiyacı var demekki

Aynen banada meyve acayip cekici geliyor bu ara ama tabiki fazlasi herzaman zarar diye dusunup kendimi sinirlandiriyorm

yaaaaaaa
hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Amin canim insallah

Aaaa hadi hayırlı olsun cnm senin adına çok sevindim
Sağlıkla tamamına erdirsin Allah inş.

Amin abla sagolasin bende cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…