- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.581
Pinar sana bebis nasil cnm.diye sordugumu hatirliyor musun :) o gun yanlis yazdin dedigimde ben biseyi bosa yazmam yakindir bebek haberi dicektim sonra yersiz olur diye demedim.masallah canim rabbim.saglikla kucağına almayi nasip etsin insallah
6 ayı bitsin diye bekliyorum abla bilmiyorum hata mı ediyorum
Hadi gözün aydın cnaim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
şaşkın
Mehlika sabah sabah faturannerden aklına geldi
ama bende düşündüm bu sabah 7:30 da spor yapıyorum resmen sokaklar karanlık calissan çocuğu o karanlıkta kaldırıp bırakacağım
eee peki neymiş yani tedavisi filan öğe benim kuzenimindd bebeğin bağırsakları kapanmamışti yani Allah'ın işi işte bı kısmı karnin dışarda kalmış doğar doğmaz ameliyat oldu sıkıntı olmadı hiç içini ferah tutman çok iyi
Dur durdugun yerde dilek
Oyy geçmiş olsun çok zor kulak biz kardeşimde çok çektik çocuk sonunda odiometris oldu hatırlarım sarımsak ısıtıp koyardik büyük bir sarimsagi ısıtıp kulağına kacmayacak şekilde çok işe yarardi ilaçlarda inşallah şifa olur kısa zamanda
Aboo pınar yine gezmelerde
Mervede söylemiş canım ilaçlarla tepkimeye giriyor ve sen vitamin baslarsin
Tunaydin
Kilo alımı normal mi Merve şu ayda su kilodan ziyade yükselis cizelgeside önemli 6 ay olmuş bence doktorunla görüşüp ek gıdaya geçebilirsiniz genelde doymayan çocuk uyumuyor ,6 ay oldu gazını kendisi bile çıkarır ve şimdi en kotu 3-4 saat uyuması gerekli
Migrosta var Türkiye de ama deneyenler balık kokusundan şikayetçi ama tavukla filan karışık pişince duyulmuyormuş o koku
takılma abla böyle değişimler normal
Pnrrr-12 hayırlı olsun tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Bence yavaş yavaş başla cnm
en iyisi herkes kendini nasıl rahat hissediyor sa ve devamını getirebileceği şekilde yapsın :)
niye kizz senin neyin eksik
İş yerindeki ne oldu
kız 2 çocukla başka isinmi yok :))Günün konusu
Bu sıralar evde düzene takmış durumundayım herseyimi pratiklestirme ve düzenli görünmesi için arayışlara girdim ... Duzenleyiciler VS her şeye bakar oldum
SORU:Kullandığınız memnun olduğunuz duzenleyiciler yada oluşturup memnun olduğunuz düzenler nelerdir¿
Bide adaçayı içme doktorumun ilk dediği şeydi bana
Ek gıdaya başladınmı merve
Doymuyorsa uyanır 6. Ay gaz felan sıkıştırmaz sanırım kilosu nasıl
Ne bileym yarin oglen dediler bekliyorm mecburen zaman gecmiyor
Idrar testi pozitif ciktigni soyledim kan vericegmi falan bi garip oldu guldu falan sevindiaksmdan beride sirnasip duruyo karnimi seviyo hareket etmezmi daha varsa diyo
Tamam cnm iyi yapmissin
Aa ben pat diye soledim cnm idrar testinde soledm zatenbenimki bi sok oldu guldu falan inanamadi gerci daha bende inanmis degilim ya
Abla varsa söz ederim tabiki
Sen öğlene kadar calismiyonmu cnmSelam herkese. Ben çok halsizim ya ama dinlenmeye fırsatım yok akşam 8e kadar. Sonra d a pertim zaten canım birşey yapmak istemiyor. Mart gelsede izne ayrılsam
Kilo alımı iyi canım sorduğumda 6 ay bitimi demişti bir daha sorayım bakalım ne diyecek bahar çok düzensiz birgun saat 7 ye kadar uyuyor hiç uyanmadan bir bakıyorum kırkli gibi saat başı yada ilk yattığında sadece 3,4 saat uyanmıyor onuda yanında ben varsamKilo alımı normal mi Merve şu ayda su kilodan ziyade yükselis cizelgeside önemli 6 ay olmuş bence doktorunla görüşüp ek gıdaya geçebilirsiniz genelde doymayan çocuk uyumuyor ,6 ay oldu gazını kendisi bile çıkarır ve şimdi en kotu 3-4 saat uyuması gerekli
Abla tamda o yüzden lazım bana bu düzen işleri yoksa olmuyor işler uzayıp gidiyor yapıyorum yapıyorum hiç yapılmamış gibi kıyafet olarak ben hiç kıyafet bırakmadım hepsini dağıttım 2 üstüm var onunla idare ediyorumkız 2 çocukla başka isinmi yok :))
Öncelikle dolapları ayıklamak gerekiyor
Kulanilmayan ne varsa atılacak
Ben izinden önce baya temizledim
Bi kendi dolabımı yapamıyorum hepsi yeni güzel ve dar geliyor
Yaza kadar giyecem inş. Onları da
Valla abla kızı uyuttum birazdan yemek yapıcam bende dünden pilav ve çorbam var karnabahar yemeği yapıcam herhalde bende birde çocukları kontrole goturucez bugünEeee kızlar ne yapiyonuz ne var ne yok
Ben çamaşır asıp yemek yapicam
Et yada köfte gibi bisey yaparım heralde
Oğlan gelincede alışverişe gitsem iyi olur
kuzum vitaminleri alıyor musun düzenliSelam herkese. Ben çok halsizim ya ama dinlenmeye fırsatım yok akşam 8e kadar. Sonra d a pertim zaten canım birşey yapmak istemiyor. Mart gelsede izne ayrılsam
İyiymiş ya. Benm apartmnda 14 dairw var kim kime dum duma herkes. kapı komşum çok iyi yaşlı bi çift komedi ikisi dePinarcigim burası 60 daireli bina gelirken sitelerde komşuluk olmaz kafasi ile geldim ama hiçte öyle değilmiş hem yardımlaşmayı hemde beraber vakit geçirmeyi seviyorlar
Ben insandan sıkıldigim için:) çok fazla içli dişli olmadan günlerde özel günlerde birlikte olmaya çalışıyorum iste
Ayyy yok veremem cicilerimi :)) hemhbi sürü para verdim ben onlara :)Abla tamda o yüzden lazım bana bu düzen işleri yoksa olmuyor işler uzayıp gidiyor yapıyorum yapıyorum hiç yapılmamış gibi kıyafet olarak ben hiç kıyafet bırakmadım hepsini dağıttım 2 üstüm var onunla idare ediyorum
Valla ben verdim abla hepsini dedim sana zayiflamadan yok kıyafet falanAyyy yok veremem cicilerimi :)) hemhbi sürü para verdim ben onlara :)
Yaza giymezsem cikaracam
Hayirli olsun canim rakibemmmmmKızlar sonuc belli oldu hamileymisim ayy degisik duygular icindeyim
Bu arada sonuclarda beta-hCG 136871 cikmis
Yarin icin Kadin doktoruna randevu aldim artik kac aylik tam olark ozaman ogrenirim
Bence yavaş yavaş başla cnm
en iyisi herkes kendini nasıl rahat hissediyor sa ve devamını getirebileceği şekilde yapsın :)
niye kizz senin neyin eksik
İş yerindeki ne oldu
Günün konusu
Bu sıralar evde düzene takmış durumundayım herseyimi pratiklestirme ve düzenli görünmesi için arayışlara girdim ... Duzenleyiciler VS her şeye bakar oldum
SORU:Kullandığınız memnun olduğunuz duzenleyiciler yada oluşturup memnun olduğunuz düzenler nelerdir¿
Valla Merve ben kuzeyi yanıma öyle alistirdim insan olursa yanında uyuyor ama ona da hak vermek gerek 9 ay anne ile içli dişli yasa dışarı çıkınca tek başına uyu normal değilKilo alımı iyi canım sorduğumda 6 ay bitimi demişti bir daha sorayım bakalım ne diyecek bahar çok düzensiz birgun saat 7 ye kadar uyuyor hiç uyanmadan bir bakıyorum kırkli gibi saat başı yada ilk yattığında sadece 3,4 saat uyanmıyor onuda yanında ben varsam
Abla tamda o yüzden lazım bana bu düzen işleri yoksa olmuyor işler uzayıp gidiyor yapıyorum yapıyorum hiç yapılmamış gibi kıyafet olarak ben hiç kıyafet bırakmadım hepsini dağıttım 2 üstüm var onunla idare ediyorum
Valla abla kızı uyuttum birazdan yemek yapıcam bende dünden pilav ve çorbam var karnabahar yemeği yapıcam herhalde bende birde çocukları kontrole goturucez bugün
kuzum vitaminleri alıyor musun düzenli
Pınarın alıntılar karman çorman oluyor :))
Pnrrr-12 hayırlı olsun tatlim Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin insallah
İyi bari uzun değilmiş tatlım
Listeye girecen
Yinede gidince dikkat et
Hedefini cumami ayarliyalim
Eeee kızlar ne yapiyonuz ne var ne yok
Ben çamaşır asıp yemek yapicam
Et yada köfte gibi bisey yaparım heralde
Oğlan gelincede alışverişe gitsem iyi olur
Çok yaklaşma tekme atar deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?