Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dogru hatirladim demekki icine dogmus canim. Amin canim insllah

6 ayı bitsin diye bekliyorum abla bilmiyorum hata mı ediyorum

Hadi gözün aydın cnaim Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin
şaşkın

Sagolasin cnm insallah

Hmm ben genede bi denemek isterm migrosa gittigimde kesin alicam

Pnrrr-12 hayırlı olsun tatlım, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi

Amin canim insallah

Pnrrr-12 hayırlı olsun tatlım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah

Amin insallah canim Allah hepimizin evladinin hayirli olmasini nasip etsin

kız 2 çocukla başka isinmi yok :))

Öncelikle dolapları ayıklamak gerekiyor
Kulanilmayan ne varsa atılacak
Ben izinden önce baya temizledim
Bi kendi dolabımı yapamıyorum hepsi yeni güzel ve dar geliyor
Yaza kadar giyecem inş. Onları da

Bide adaçayı içme doktorumun ilk dediği şeydi bana

Ek gıdaya başladınmı merve
Doymuyorsa uyanır 6. Ay gaz felan sıkıştırmaz sanırım kilosu nasıl

Adacayini duymustm evet

Ah cnm insallah cabuk toparlanirsin sende kizinda bol bol cay icin cnm c vitamini falan portakal mandalin

Abla cuma gidicez pazartesi donucez buyuk ihtimal dha bilet almadik ama o yuzden liste sorun olmaz cumaya sonuclari gitmeden yazarm o 3 gun de telfna yazrm sporlari eve gelince listeyi hallederm[/QUOTE]
İyi bari uzun değilmiş tatlım
Listeye girecen
Yinede gidince dikkat et
Hedefini cumami ayarliyalim

Eeee kızlar ne yapiyonuz ne var ne yok

Ben çamaşır asıp yemek yapicam
Et yada köfte gibi bisey yaparım heralde

Oğlan gelincede alışverişe gitsem iyi olur

Çok yaklaşma tekme atar deseydin

Selam herkese. Ben çok halsizim ya ama dinlenmeye fırsatım yok akşam 8e kadar. Sonra d a pertim zaten canım birşey yapmak istemiyor. Mart gelsede izne ayrılsam

Kilo alımı iyi canım sorduğumda 6 ay bitimi demişti bir daha sorayım bakalım ne diyecek bahar çok düzensiz birgun saat 7 ye kadar uyuyor hiç uyanmadan bir bakıyorum kırkli gibi saat başı yada ilk yattığında sadece 3,4 saat uyanmıyor onuda yanında ben varsam
Abla tamda o yüzden lazım bana bu düzen işleri yoksa olmuyor işler uzayıp gidiyor yapıyorum yapıyorum hiç yapılmamış gibi kıyafet olarak ben hiç kıyafet bırakmadım hepsini dağıttım 2 üstüm var onunla idare ediyorum
Eeee kızlar ne yapiyonuz ne var ne yok

Ben çamaşır asıp yemek yapicam
Et yada köfte gibi bisey yaparım heralde

Oğlan gelincede alışverişe gitsem iyi olur
Valla abla kızı uyuttum birazdan yemek yapıcam bende dünden pilav ve çorbam var karnabahar yemeği yapıcam herhalde bende birde çocukları kontrole goturucez bugün

Selam herkese. Ben çok halsizim ya ama dinlenmeye fırsatım yok akşam 8e kadar. Sonra d a pertim zaten canım birşey yapmak istemiyor. Mart gelsede izne ayrılsam
kuzum vitaminleri alıyor musun düzenli

İyiymiş ya. Benm apartmnda 14 dairw var kim kime dum duma herkes. kapı komşum çok iyi yaşlı bi çift komedi ikisi de

Ayyy yok veremem cicilerimi :)) hemhbi sürü para verdim ben onlara :)
Yaza giymezsem cikaracam

Bence yavaş yavaş başla cnm

en iyisi herkes kendini nasıl rahat hissediyor sa ve devamını getirebileceği şekilde yapsın :)

niye kizz senin neyin eksik
İş yerindeki ne oldu

eksiğim yok bence ama bulamıyorum napim... sosyal hayat yok ondan zannımca. arkadaşlarım hiç yardımsever değil, bulmuyorlar bana birini
işyerindeki platonikte kaldı.

cidden 2 çocukla ekstra iş mi çıkardın kendine. düzen hiç beceremediğim birşey ama genelde kozmetiklerim çok düzenlidir. çoklu saat kutusu acayip güzel birşey. en kullanışlı düzenleyicim o

Valla Merve ben kuzeyi yanıma öyle alistirdim insan olursa yanında uyuyor ama ona da hak vermek gerek 9 ay anne ile içli dişli yasa dışarı çıkınca tek başına uyu normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…