Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar burada hava çok soğuk...az yemek yiyincede insan üşüyor...vallahi evde tir tir titriyorum..spor falanda hak getire..battaniyeye sarılmışım , spor yapacak halim yok..

alıntııı:...Zayıflamak için öncelikle mutlaka kendinize bir hedef koymanız gerekiyor. Meselâ kilonuzun % 5′inden kurtulmak ilk aşama olarak gayet doğru bir hedeftir. Gün içerisinde yediğiniz bütün yiyecekleri muhakkak yazın, zayıflamanın günlüğünü tutmak oldukça keyifli ve yararlıdır. Hedef olarak koyduğunuz kilo verme rakamınıza en kolay ve başarılı bir şekilde çevrenizde size yardım edecek tanıdıklarınız veya sizin gibi kilo vermek isteyen arkadaşlar var ise daha kolay ulaşabilirsiniz. Bu şekilde her gün çevrenizdeki kişilerle konuşup motive olabilirsiniz.

Kanserin Önüne Geçmek ve Zayıflamak İçin Spor

Prof.Dr. Mehmet Öz, sıhhat için de sporun önemini vurguluyor “Muhakkak her gün en az 30 dakika egzersiz yapın. Ölçülü ve düzenli spor bir yılda ortalama 9 kilo vermenize yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda saglık açısından da kilo oranınızı kontrol etmek kolon ve diğere benzeri türlerdeki kanserlerin oluşumunu azaltacaktır. Fiziki olarak etken kalmak ise kolon kanseri riskini ciddi oranda azaltmaktadır.” Amerikan Kanser Derneği haftanın 5 veya daha fazla gününü, günde 30 dakika fiziksel egzersiz yapılmasını önermektedir. 45 dakika ya da fazlası daha bile iyi olmaktadır. Eğer aşırı kilolu ( obezite sınırı ve fazlasındaysanız ) iseniz, mutlaka acil kilo verin ve sağlıklı oluğunuz kiloyu sabitleyin.

Zayıflama ve Bel Ölçüsü

Zayıflamak kilo verilmesinden çok bel ölçüsüyle başarılmaktadır. Bilinenin aksine kilo vermekte asıl önemli olan kilo oranlarının azalması değil bel ölçüsünün düşmesidir. Çünkü bel ölçünüz genel sağlığınız bakımından en tamam ve tek göstergedir. Bel ölçüsü denetimi diyet programınızın işe yaraması gayesiyle, ne kadar çok yemek yediğinizi ya da yemediğinizi kesinlikle düşünmeyeceğiniz uygulamalı bir plana ihtiyacınız vardır.

Zayıflatan Kahvaltı Tarifi

Yemek yeme sistemini otomatikleştirmek zayıflatır. Zayıflatan ve gün boyunca zinde durulmasını sağlayan kahvaltının tarifi size oldukça fayda sağlayacaktır. 5 dakikada hazırlanabilen 136 kalorilik “sihirli kahvaltı bombası”

Malzemeler:

- Bir yemek kaşığı (1/3 fincan) soya proteini
- 1/2 çorba kaşığı keten tohumu ya da yağı
- 1/2 fincan donmuş çay üzümü
- Bir büyük boy muz ( ya da hangi meyveyi seviyorsanız kullanabilirsiniz. )
- 1/2 çorba kaşığı elma suyu konsantresi veya bal
- 30 gram buzlu su ve eğer isterseniz vitamin tozu

Yapılışı:

Tüm bunların hepsini bir blendere koyun ve istediğiniz kıvama gelinceye kadar karıştırın ve çok bekletmeden tüketin. Bu karışımı her gün mutlaka yapın ve tüketin.

Zayıflamak İçin Spor Hareketleri

Zayıflamanın en önemli bir parçası olan, kolay fakat bir o kadar da etkili egzersizi mutlaka yapmalısınız. Bu egzersizin adı “Görünmez sandalye” egzersizidir. Bu egzersiz hareketlerini herkes kolaylıkla yapabilir. Hareketler basit ve bir o kadar etkilidir. Bütün bacağı tamamen güçlendirir. Sırtınızı bir duvara dayayarak sandalyeye oturur gibi havada oturun ( sandalye olmadan! ) ve avuçlarınızı dizlerinize dayayın. İşiniz bittiğinde kolayca ayağa kalkabilmek amacıyla bu hareketi tutunabileceğiniz bir mobilyanın yanında yapmanız faydalı olacaktır. Topuklarınızı dizlerinizin eksiksiz altında, 90 derecelik açıyla tutun; omuzlarınız arkaya kıvrılmalı, başınız duvara dayanmalısınız. Bu şekilde olabildiğince uzun müddet durun ve her seferinde süreyi 2 dakika artırmaya çalışın. Egzersizi yüz kaslarınızı gevşeterek ve yavaş nefes alıp vermeye çalışarak tamamlayın.
.

adamın canına tak etti zaaarrr

Herhalde ona göre çocuk zamanımız çoktan geldide geçiyo :))

kızlar burada hava çok soğuk...az yemek yiyincede insan üşüyor...vallahi evde tir tir titriyorum..spor falanda hak getire..battaniyeye sarılmışım , spor yapacak halim yok..

evet burdada akşamları soguk oluyo
ben kalın hiç giyemem yinede ince giyiyom evdede kısa kolluu giyiyom üşüsemde kalın giyemiyom sonra boğazlar şişerrrr bu böyle gider :))
sporrr yapmaya benim hiçbir zaman halim olmuyo soguklara özel değil :)))

kuşum ben normalde evde hep kısakollu , çorapsız falan gezerim...ama bugün alimi bir görsen...lahana gibiyim..giydikçe giydim..gideyimde kendime bi çay yapiimm barii..

kuşum ben normalde evde hep kısakollu , çorapsız falan gezerim...ama bugün alimi bir görsen...lahana gibiyim..giydikçe giydim..gideyimde kendime bi çay yapiimm barii..

sıcacık çay yap için ısınsınn battaniyenihni altında azcıkta uyu ohhhhhh

kızlarrrr
öğlede arkadşlar lahmacun istiyoruz hepberaber dedilerr hayır diyemedim (
1,5 lahmacun yedim pişmanımmmm
yarın btlbetulun gibi detoks yapcam
sabah haşlanmış yumurta akşama kadar yeşil çay içecem 2-3 gün yaca bunu tabii en önemlsii yarın yarını başarırsam tabiiii

kızlar benim dışarda biraz işlerim var gidip 1 saat sonra gelirim
gitmesen şaşardım fadimeeeebi güncük evde otur uleynn ne işin var bu soğuk havada dışarıda..

..eddoşum sende bilirsinki(!) böyle az yediğin zamanlar hastanelik olmuştun..serum falan takılmıştı..detoks yapıcam diye kendine eziyet etme..az yesen kafi kuşum , her bünye aynı değil..lahmacunlar yarasın ...affiyet olsun.. yağ , bal olsun vücuduna..hahahaaa.

ahh hoppidick yaaa
çok hoppidicksinn :)) hiç bişeyide unutmuyom
ama hoppidickkk karnımı inceltmem lazımm
şöyle dar bluzlar giymem lazımmm pörtlememesi lazım..
baksana yedikçe yiyorummm
e hani diyet... hani bu cuma hepimiz azalacaktık başka türlü beceremicem çünküüü
betül hep elma yiyo ben elma yemiycem ama gün boyunca yeşil çay içecem öğlede hafif bişe yedim belki tam aynısını yapmam ama bişle yaparımm
yarın burdayım yazarın dakka dakka ne yedim
bu haftaaa bu kilo 66,9 dan inmiş olcakkkkkk yoksa vurun bana vurunnn yumruk yumruga hemde :))

kızlarrrrrrrrrrrrrr
şuan yüzümü göseniz hep sivilce sol tarafım özellikle yukardan aşagı kızarıklıkk böyle sivilde çok kötü olduuu
da aklıma şey geldi geçen hafta bi kadın bana yüzün pürüzsüz ne güzel demişti
acabaaa nazarmı etti kadın neee nasıl geçircem bu sivilceleriii çok fena çünküü az değil

unutmam kuşum huyum kurusun...karnını boşuna inceltme , nasılolsa yine şişecek..sonra çatlıyacak ...artı göğüslerinde çatlıyacak..her tarafından selülit fışkıracak...bir gece deliksiz uyumak için dua edeceksin...markete gitmek bile senin için önemli bişey olacak...kitapdı bilgisayardı zaten unut...yıkanmak bile bazen lüks olacak senin için...daha sayayım mı???

ama sana bir kez gülüşü için değer...onun için hayatını bile vereceksin...gerisi zaten boş kuşumm..

ay hoppidickkkk demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zaten ço kkorkuyomm ama napacan evlendinmiii buda olacakk napalım bekle bekle nereye kadar kaçacam biyerde mecburrrr
ayy karnım çatlamasın krem yap bişe sürerimkiii benimki baya gergindir alışkınn şiş göbek taşımaya
uykuu üfff işi kesin bırakmam gerekecek kocam baksın bana napimmmm

ama sana bir kez gülüşü için değer...onun için hayatını bile vereceksin...gerisi zaten boş kuşumm..

hahaha yerim seniii
dimiiii inşallah hoppidick böyle benim tosunumla bana benzeyen bişe olsun karaaa, kıllı bişe olsun istiyom
bide şişko olsun obez edecem çocuguu
senin ballı kızın gibiii tatlı olsunnnn inşallahhh bide

kara , kıllı ve obezz???sen nasıl istiyosan öyle olsun canım...epilasyon yaptırırız , sonrada topiğe alırız...biz onu adam ederiz yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…