- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.561
adamın canına tak etti zaaarrryaa hoppidickk gidermiyimmm asla gitmemmm wallaa billlaaa
öyle bile olsam kilo almamak için uğraşırımm sizlee devam
zaten kesin değil ama kocam artık beni dinlemiyooo
o derece
çocukda çocukkk
çocuğu uyuttum geldim...nerde bu topik, nerde bu millet..
adamın canına tak etti zaaarrr
kızlar burada hava çok soğuk...az yemek yiyincede insan üşüyor...vallahi evde tir tir titriyorum..spor falanda hak getire..battaniyeye sarılmışım , spor yapacak halim yok..
tatlı yemediğim içinmi üşüyorum yoksa havamı çok soğuk yawww???donuyoruz hopiş bende spor yapıcaktım bi eşim geldi inşaatçılara çay yap dedi sonra adamlar gelip kolonlara baktı of kilo vermek hayal oldu
kuşum ben normalde evde hep kısakollu , çorapsız falan gezerim...ama bugün alimi bir görsen...lahana gibiyim..giydikçe giydim..gideyimde kendime bi çay yapiimm barii..evet burdada akşamları soguk oluyo
ben kalın hiç giyemem yinede ince giyiyom evdede kısa kolluu giyiyom üşüsemde kalın giyemiyom sonra boğazlar şişerrrr bu böyle gider :))
sporrr yapmaya benim hiçbir zaman halim olmuyo soguklara özel değil :)))
kuşum ben normalde evde hep kısakollu , çorapsız falan gezerim...ama bugün alimi bir görsen...lahana gibiyim..giydikçe giydim..gideyimde kendime bi çay yapiimm barii..
gitmesen şaşardım fadimeeeekızlar benim dışarda biraz işlerim var gidip 1 saat sonra gelirim
sıcacık çay yap için ısınsınn battaniyenihni altında azcıkta uyu ohhhhhh
kızlarrrr
öğlede arkadşlar lahmacun istiyoruz hepberaber dedilerr hayır diyemedim(
1,5 lahmacun yedim pişmanımmmm
yarın btlbetulun gibi detoks yapcam
sabah haşlanmış yumurta akşama kadar yeşil çay içecem 2-3 gün yaca bunu tabii en önemlsii yarın yarını başarırsam tabiiii
gitmesen şaşardım fadimeeeebi güncük evde otur uleynn ne işin var bu soğuk havada dışarıda..
..eddoşum sende bilirsinki(!) böyle az yediğin zamanlar hastanelik olmuştun..serum falan takılmıştı..detoks yapıcam diye kendine eziyet etme..az yesen kafi kuşum , her bünye aynı değil..lahmacunlar yarasın ...affiyet olsun.. yağ , bal olsun vücuduna..hahahaaa.
ahh hoppidick yaaa
çok hoppidicksinn :)) hiç bişeyide unutmuyom
ama hoppidickkk karnımı inceltmem lazımm
şöyle dar bluzlar giymem lazımmm pörtlememesi lazım..
baksana yedikçe yiyorummm
e hani diyet... hani bu cuma hepimiz azalacaktık başka türlü beceremicem çünküüü
betül hep elma yiyo ben elma yemiycem ama gün boyunca yeşil çay içecem öğlede hafif bişe yedim belki tam aynısını yapmam ama bişle yaparımm
yarın burdayım yazarın dakka dakka ne yedim
bu haftaaa bu kilo 66,9 dan inmiş olcakkkkkk yoksa vurun bana vurunnn yumruk yumruga hemde :))
unutmam kuşum huyum kurusun...karnını boşuna inceltme , nasılolsa yine şişecek.. sonra çatlıyacak ...artı göğüslerinde çatlıyacak..her tarafından selülit fışkıracak...bir gece deliksiz uyumak için dua edeceksin...markete gitmek bile senin için önemli bişey olacak...kitapdı bilgisayardı zaten unut...yıkanmak bile bazen lüks olacak senin için...daha sayayım mı???
ama sana bir kez gülüşü için değer...onun için hayatını bile vereceksin...gerisi zaten boş kuşumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?